Kikucon kaipaa vielä työntekijöitä

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Kaze no yousei
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2003 12:44

Kikucon kaipaa vielä työntekijöitä

Viesti Kirjoittaja Kaze no yousei » Ti Huhti 22, 2008 21:24

Tekemistä riittää useammallekin kuin nyt on ilmoittautunut tapahtumaa tekemään, joten reippaasti vaan mukaan. Valinnalla on vielä niin helppoa perushommaa narikassa ja infossa kuin mielenkiintoista ohjaus- ja valvontatyötä, ja paljon muutakin.

Vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia työvoimavastaavalle eli Susannalle osoitteeseen turkularp ät yahoo piste com. Laita otsikoksi "Kikucon työntekijä" ja kerro viestissä nimesi ja ikäsi sekä mainitse jos tiedät jo jotain työvoimana toimimiseen vaikuttavia seikkoja, kuten milloin aioit tulla paikalle ja lähteä, mitä taitoja sinulla on joita voisi hyödyntää, yms.

Jo tekemällä yhden parin tunnin vuoron voit auttaa, ja ja sillä ansaitset kiitosten lisäksi kupposen kahvia/teetä/mehua taukohuoneessa, mahdollisesti jotain naposteltavaakin. Lattiamajoitusta löytyy sitä tarvitseville, ja ahkeralle työvoimalle se on ilmaista: kolme parin tunnin vuoroa riittää. Myös teetä täyttävämpää tarjottavaa löytyy ahkerimmille.

Tuossa ne tärkeimmät tulikin sanottua, mutta tarvittaessa lisätietoja on tapahtuman sivuilla: http://kikucon.animeunioni.org/vapaa.html

Työvoimavastaava ottaa ilmoittautumiset ja suoraan vapaaehtoistyöhön liittyvät kysymykset, mutta muuta palautetta ja kyselyjä voi laittaa suoraan minulle tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org.

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa