Allnighter VI jälkipuinti

Aninga ry - Keskustelua Kemin seudun Anime- ja Manga yhdistykseen ja sen toimintaan liittyen

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Aninga / Aktiivit

Raku-chan
Viestit: 51
Liittynyt: La Joulu 20, 2003 01:33
Paikkakunta: Kemi

Allnighter VI jälkipuinti

Viesti Kirjoittaja Raku-chan » Su Loka 30, 2005 20:57

Saa antaa ruusuja tai risuja, sillä nyt kysyn, että miltä Aninga RY:n ja Toimintakeskus Takitsun järjestämä Anime Allnighter VI maistui? Mikä oli kivaa ja mitä olisi voinut parantaa?
Sitten asiaan, eli oma mielipiteeni:
Oli taas mukavaa nähdä vanhat tutut kasvot ja tulipa tavattua pari uuttakin kasvoa.
Vaikka katselulista muuttuikin hieman kaavaillusta, sattui pieniä teknisiä kömmähdyksiä ja aula saatiin käyttöön vasta illalla, niin silti kaikki meni sangen hyvin ja oli tosi kivaa. Saatiin taas nauttia animesta porukalla, nauraa, pelata ja pitää kaikin puolin hauskaa.
Kiitokset onnistuneesta Allnighterista kaikille tapahtumaan osallistuneille :).

Avatar
Mafuko
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2005 19:05
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Mafuko » Su Loka 30, 2005 21:55

Minunkin mielestä oli mukavaa nähdä taas vanhat tutut kasvot ja uusia kasvoja oli myös mukava nähdä :). Minua ei ainakaan haitannut katselulistan muuttuminen, koska se sisälsi silti hyviä animeita. Harmi, että suurinosa tulijoista lähti monta tuntia ennen Allnighterin loppumista ja lopulta paikalla oli katsomassa Lupin III Castle of Cagliostro elokuvaa vain seitsemän henkilöä, vaikka Allnighterissa kävi porukkaa yli kaksikymmentä henkilöä. Valitettavasti minulta jäi jälleen melko vähäiseksi aulassa olleiden pelien pelaaminen kuten viime Allnighterissa. Ainakin tanssimatolla olisin halunnut tanssia enemmän, mutta salissa pyöri vähän väliä hyviä sarjoja, joten olin enemmän aikaa salissa. Toivottavasti ensi kerralla voidaan pitää koko viikonlopun pituinen Allnighter ja saada aula käyttöön heti.

_tv_
Viestit: 66
Liittynyt: Su Touko 22, 2005 23:31
Paikkakunta: Kemi

Viesti Kirjoittaja _tv_ » Ma Loka 31, 2005 14:21

Edellisten lisäksi järjestäjänä toimineena sanoisin, että mielestäni tapahtuma ei ollut kovin onnistunut. Aikataulut ja käytettävät ohjelmistot eivät toimineet suunnitellulla tavalla ja vieläpä aulan saaminen käyttöön vasta illalla huononsi varmasti ensivaikutelmaa ensimmäistä kertaa tulijoille. Ja ATK-huonekin oli hieman liian täyteen ahdettu. Kuuma, välillä liian paljon ihmisiä ja toisinaan myös liian meluisa. Ja nukkumatilatkin pitäisi suunnitella hieman paremmin. Nythän periaatteessa keittiö oli nukkumapaikkana, mutta sekään ei ollut kyllä kovin hyvä idea. Keittiön oven vieressä kun oli tanssimatot meluamassa. Osa sitten nukahtikin saliin kesken animen, jota on kyllä tapahtunut aina ennenkin. Muutamat kyllä löysivät muitakin enemmän tai vähemmän hyviä nukkumapaikkoja, mutta ei niistä nyt tähän enempää.
Ja tosiaan aikaa oli varattu ilta kymmeneen, mutta jo neljän viiden maissa jäljellä oli periaatteessa enään järjestäjiä. Päätimme sitten päättää Allnighterin jo viideltä muutaman muun lisäsyyn vuoksi.
Vaikka muuten tapahtuma onnistuikin varmasti ihan hyvin, nämä asiat minusta huononsivat kokonaisuutta. Emmeköhän suunnittele näille jotain ensikerraksi.
Mutta kyllä tästä ihan hyvä ja kaakaoinen maku suuhun jäi. Siivoamiseenkaan ei mennyt kauaa.

Kiitoksia kaikille tapahtumaan osallistujille. Toivon että piditte tapahtumasta yhtä paljon kuin minä.

ldsk
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Syys 05, 2005 15:44

Palaute

Viesti Kirjoittaja ldsk » Ma Loka 31, 2005 16:40

Järjestyksessään 6. allnighter oli muutamaa pikku yksityskohtaa lukuunottamatta täydellinen. Ensinnäkin tunnelma Takitsun nuoriskalla oli Huipputasoa kuten aikasemminkin vaikka tosin tv "laulutuokiotani" jollain tapaa häiritsikin.. ehkä vain hyvä niin :D... Tapahtuman ajankohta oli myös mielestäni huono.. lauantai - sunnuntai ilta ei sovi kovinkaan hyvin kun otetaan huomioon että aika oli vielä syysloma.. Pienistä teknisistä ongelmista ja materiapulasta kärsittiin myös hieman.. tosin minua itseäni tämä ei häirinnyt.. Mitähän ne opit oikeen teki kun menivät jo perjantai iltana säätämään että kaikki onnistui.. Wowittivat kenties :D? Mutta muutoin tapahtumassa oli kivaa ja aion olla mukana myös seuraavissa tapahtumissa..
You can't never now what there is behind the corner. Believe in your dreams.

91999
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Syys 19, 2005 16:48
Paikkakunta: keminmaa

tihii^^

Viesti Kirjoittaja 91999 » Ti Marras 01, 2005 17:36

Anime allnighter oli tosi kiva no eihän siellä tultu ollenkaan nukuttua taisin olla ainoa joka ei nukkunut. Animet oli hyviä toivottavasti voidaan seukki kerralla kattoo lisää hyvii sarjoi esim inuyashaa :P vaikka sitä tulikin kaverin koneelta katottuakin. eipä oikeastaan mulla mitään muuta kirjoitettavaa ollut mut allnighter oli kylllä valvomisen arvonen.

Yon
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Marras 01, 2005 23:00

Hieman palautetta. ^-^

Viesti Kirjoittaja Yon » Ti Marras 01, 2005 23:14

Omasta mielestäni Allnighter sujui oikein hyvin. Olihan hieman hankaluuksia mutta eivät ne kauhean isoja olleet. Animet olivat hyviä ja muutenkin oli hauskaa. Tulen mielelläni uudestaan. ^-^

Demostruction-K
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Marras 01, 2005 19:51

snufff

Viesti Kirjoittaja Demostruction-K » Ke Marras 02, 2005 11:08

mm-m, jälkimaku tapahtumista ja fiilis paikanpäällä olivat kyllä loistavat ^0^. Katsottavat animet iskivät kyllä minuun, toiset enemmän ja toiset vähemmän mutta hyviä silti olivat. Vaikka itselleni olivat nämä ensimmäiset aningan allnighterit mutta silti sain paljon iloa irti. Ainoa huono puoli oli nämät paljon mainitut "tekniset ongelmat" ja se kun itse en saanut kyytiä paikanpäälle kuin vasta illalla >:/ . Kuten muut jo ovat hehkuttaneet niin haluaisin mokomista tapahtumista pidemmät ja saisi porukalla olla enemmän LAN pelaamis intoa myös ^^'
Mutta tapahtumana loppijuenlopuksi onnistunut oli toi viikonloppu <3
\:E/

Avatar
[GreeDy]
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Huhti 15, 2003 09:07
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja [GreeDy] » To Marras 03, 2005 21:39

Mukavaa kyllä oli taas kerran. Kuudes kerta, ja vielä jaksaa valvoa. jotkin pienet asiat tietenkin vaivasivat, mutta kokonaiskuva jäi ihan positiiviseksi.

Sarjavalinnat osuivat todella hyvin kohdalleen, ainakin ne, mitä ehdin ja jaksoin katsoa. Nimiä ihmisiltä tuli vieraskirjaan 22 kappaletta, joka oli ihan hyvä määrä. Käsittääkseni jopa tähän astisten Allnightereiden ennätys. Kuitenkin lisääkin saisi tulla, eli tästä on siis hyvä jatkaa.

Nukkuminen oli yhtä ongelmallista, kuin aikaisimmissakin tapahtumissa. Plussaa oli että nyt nukuttiin keittiössä, jossa häiriöntekijät saatiin minimoitua hätäuloskäyntivaloa lukuunottamatta (Ne on muuten tosi rasittavia, samoin salissa oli niitä ainakin kaksi liikaa). Toki nukkumismukavuutta voi parantaa se, että tanssimattopeli ei ala huutamaan ~2 tunnin päästä siitä kun on mennyt lepäämään.

LAN-peli aktiviteettina tälläkertaa hallitsivat WoW, GTA2 sekä iRO. Myöskin yhdellä koneella pelattava maalailupeli oli mielestäni oikein hupaisaa räpeltelyä. :wink:

Tilat olivat ne perinteisen loistavat, aktiviteetteja löytyi yllinkyllin. Toki säätö esim. aulan käyttöön saamista ennen oli valitettavaa, mutta kuitenkaan emme voi normaali viikonloppuna saada paikkaa täysin kiinni vain meidän omia aktiviteettejämme varten. Toki tulevaisuudessa voi miettiä myös muita videoilta/allnighter paikkoja, kunhan nyt ekaksi pääsemme kunnolla monipuolistamaan toimintaamme. Kuitenkin uskon että seuraavana vuonna pitempi allnighter järjestetään vain parina kertaa, (hiihto, kesä ja joululomalla) ja pyrimme aloittamaan videoilta toiminnan tammikuuhun mennessä.

Tulevasta vuosikokouksesta ilmoitetaan sitten kun aika on, eli varmaankin joulukuun alkupuolella.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aninga ry - Kemin seudun Anime- ja Mangayhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa