Sangatsu-päivä 25.3.2017

Keskustelua Sangatsu Mangan julkaisuista. Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi, kinua... Sangatsun toimitus vastailee parhaansa mukaan.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sangatsu Manga / Ylläpito

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Sangatsu-päivä 25.3.2017

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ti Helmi 28, 2017 10:12

Voit nyt ilmoittautua lauantaina 25.3. järjestettävään Sangatsu-päivään! Ovet avautuvat kello 11:30 ja ohjelma alkaa kello 12. Lähetä viesti osoitteeseen postia(ÄT)sangatsumanga.fi otsikolla Sangatsu-päivä 2017. Voit ilmoittaa itsesi lisäksi myös kavereita tai perheenjäseniä. Tilaa on rajatusti emmekä halua, että kukaan jää suotta ulkopuolelle, joten ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli huomaat, ettet pääsekään paikalle, peruuta tulosi mahdollisimman pian samaan osoitteeseen! Osallistuminen Sangatsu-päivään on maksutonta.

Tapahtumapaikkana ovat Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen emoyhtiön eli Kustannusosakeyhtiö Tammen tilat Helsingissä, osoitteessa Korkeavuorenkatu 37.

Ohjelmassa on ainakin seuraavaa: Piirustus- ja runokisan palkintojen jako, sarjakuvaklinikka (ks. alla), pientä purtavaa sekä erityisohjelmanumerona peliesittelyitä. Tule ja testaa kevään 2017 kovimmat Nintendo-uutuudet! Lisäksi kävijöillä on tilaisuus kysellä Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen julkaisuista sekä ehdotella suosikkejaan suomennettavaksi. Jokaiselle vieraalle luvassa muikea mangalahjus!

Otamme piirustus- ja runokisan voittajiin yhteyttä viimeistään 3.3. Heille pidetään toistaiseksi jonkin verran paikkoja varattuna, joten kaikki pääsevät halutessaan mukaan palkintojenjakoon.


Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle!

Jos olet innokas harrastaja tai haaveilet mangakan ammmatista, nyt voit saada henkilökohtaista neuvontaa! Sarjakuvantekijä ja -opettaja Reima Mäkinen päivystää Sangatsu-päivässä. Voit saada palautetta sekä kysellä kaikkea mahdollista välineistä, sarjakuvien ideoinnista, käsikirjoittamisesta, piirtämisestä ja julkaisemisesta. Ilmoittaudu sarjakuvaklinikalle etukäteen, sillä haluamme varmistaa, että aika riittää. Tee se vaikka samalla meilillä jolla ilmoittaudut Sangatsu-päivään!
Jep.

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Sangatsu-päivä 25.3.2017

Viesti Kirjoittaja avalkama » To Maalis 23, 2017 09:43

Viimeinen kuulutus (tai ainakin melkein viimeinen)! Sangatsu-päivään mahtuu vielä mukaan. Pelien testaamiseen ei ole ihan liikaa jonoa, ja lahjusmangaa piisaa. Useita julkaisu-uutisia tulossa!
Jep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sangatsu Manga”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa