Tuuli Nousee ennakkonäytös Tampereella 29.3.

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Tuuli Nousee ennakkonäytös Tampereella 29.3.

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Maalis 17, 2014 21:12

Elokuvakerho Monroe Tampereelta on saattanut ylläpidon tietoon, että...
Elokuvakerho Monroe järjestää yhteistyössä Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalin kanssa ennakkonäytöksen Hayao Miyazakin ja Studio Ghiblin animaatioelokuvasta Tuuli nousee (Kaze Tachinu 2013) lauantaina 29.3. klo 18.00. Näytös pidetään elokuvateatteri Niagarassa ja liput maksavat 9 EURO. Tuuli nousee saa Suomen ensi-iltansa 4. huhtikuuta, mutta nyt tamperelaisilla animen ystävillä on mahdollisuus päästä nauttimaan elokuvasta jo etukäteen. Lippujen ennakkomyynti alkaa 15.3. ja niitä voi lunastaa elokuvateatteri Niagaran lipunmyynnistä.

Tuuli nousee on kaunis ja eeppinen tarina Jiro Horikoshista, joka unelmoi lentämisestä, mutta ei likinäköisyytensä vuoksi pääse lentokouluun. Sen sijaan Jirosta tuleekin menestyksekäs lentokoneiden suunnittelija. Monet Japanin historialliset käännekohdat kuten Kanton suuri maanjäristys 1923, 1930-luvun lama, tuberkuloosi-epidemia ja toinen maailmansota, vaikuttavat kaikki merkittävällä tavalla myös Jiron elämään. Elokuvassa puhutaan japania ja se on tekstitetty suomeksi. Katso elokuvan traileri osoitteesta http://www.youtube.com/watch?v=MppGjecWq7Q.

Ennen itse näytöstä kannattaa tulla virittäytymään Ghibli-tunnelmiin elokuvateatteri Niagaran aulabaariin 931:een jo klo 16.30, jolloin Elokuvakerho Monroe pitää Studio Ghibli -aiheisen visan.


http://filmiliekki.blogspot.fi/
http://www.elokuvakeskus.com/niagara/
http://2014.tamperekuplii.fi/

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/6852444 ... pe=regular
Ylläpito haluaa lisäksi muistuttaa Tampere Kuplii -keskusteluketjusta toisaalla. Sen kautta voi välittää nopeasti kysymykset tapahtuman järjestäjille.

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa