Retribution. Suomalainen live action animeparodia

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Roadstar
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Kesä 15, 2010 18:52

Retribution. Suomalainen live action animeparodia

Viesti Kirjoittaja Roadstar » Ti Kesä 15, 2010 18:59

Vuoden 2009 alussa, minä ja muutama kaverini ajateltiin tehdä ihan vaan omaksi huviksemme pieni live action animepätkä, missä voitaisiin leikitellä vähän erilaisilla ideoilla, animen kliseillä ja efekteillä. No siinähän kävikin sitten niin, että koko teoksesta tuli vähän reilu puolen tunnin mittainen pätkä, joka päätyi Youtubeen asti.

Retribution - The ultimate anime fight

Kuitenkin sarjan valmistuttua, päätimme tehdä sihen jatkoa. Tällä kertaa käsikirjoitus tehtiin huolellisemmin ja harkitummin ja saimme porukkaamme paljon enemmän näyttelijöitäkin. Nyt kyseisestä sarjasta julkaistaan joka viikko uusi jakso.

Retribution Z - The ultimate anime parody

Mutta minkälaisesta sarjasta on kyse? Näin sanomme videoiden descriptioneissa:
"Retribution Z - The Ultimate Anime Parody is a spoof -like 'in real life' parody, that attemps to recreate some animes. What anime would be like in real life...? This is the answer."

Mitäpä tässä enempää asiasta jaarittelemaan :D.

http://www.youtube.com/user/VBFilms#p/c ... CE1CE8C25B

Siinä on linkki ja jos pohjustuspuheideni perusteella kiinnoistuitte edes hitusen. Katsokaa edes hetkonen.


Edit: Alotusviesti vähän selvemmäksi
Viimeksi muokannut Roadstar, La Syys 11, 2010 17:44. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
NuttyNuti
Viestit: 302
Liittynyt: Su Marras 22, 2009 14:39
Viesti:

Re: Anime oikeassa elämässä

Viesti Kirjoittaja NuttyNuti » Ti Kesä 15, 2010 19:31

Silmäilen näitä paraikaa läpi, ja tarjosihan tuo minulle muutaman nauruntyrskähdyksen. Ei huono siis :) Nyt on meneillään toinen jakso.

Huonosti kasvoja muistavana minulla olisi kuitenkin parannusehdotus: henkilöt voisi pukea vähän erottuvimpiin vaatteisiin. Vasta ensimmäisen jakson toisella puoliskolla tajusin, että toisella hahmolla oli vaaleat housut ja toisella harmaalla raidalla varustettu pipo. Muuten kaikilla hahmoilla on lähes täysmustat vaatteet. Piti sitten kelata taaksepäin tarkastaessa, kumpi herroista oli se, joka kostaa kokiksensa puolesta. Eriväriset takit esimerkiksi auttaisivat hahmojen erottamista kummasti!
"Maailmamme ei ole lahja vanhemmiltamme vaan lainassa lapsiltamme."
-- Intiaanien sananlasku

Roadstar
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Kesä 15, 2010 18:52

Re: Anime oikeassa elämässä

Viesti Kirjoittaja Roadstar » La Syys 11, 2010 17:45

NuttyNuti kirjoitti: Huonosti kasvoja muistavana minulla olisi kuitenkin parannusehdotus: henkilöt voisi pukea vähän erottuvimpiin vaatteisiin. Vasta ensimmäisen jakson toisella puoliskolla tajusin, että toisella hahmolla oli vaaleat housut ja toisella harmaalla raidalla varustettu pipo. Muuten kaikilla hahmoilla on lähes täysmustat vaatteet. Piti sitten kelata taaksepäin tarkastaessa, kumpi herroista oli se, joka kostaa kokiksensa puolesta. Eriväriset takit esimerkiksi auttaisivat hahmojen erottamista kummasti!
Joo, juurikin se, että tekee hahmoille jonkinlaisen suunnitellumman roolivaatetuksen auttaa erottamaan ne hahmot. Mutta sitten taasen tietty kun tossa on pohjalla se, että noi on "tavallisia heppuja" niin niitten vaatetus on todella tavallista :D


Roadstar on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo La Syys 11, 2010 17:45

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa