Mistä Anime-fanin tunnistaa?

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Sivis
Happiness officer
Viestit: 409
Liittynyt: Su Tammi 19, 2003 20:10
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sivis » La Loka 25, 2003 12:10

leonichan kirjoitti:Sillä sieltä seinältä löytyy... Cardcaptor Sakura!
No mitä sitten! ;)
"Äiti! Äiti! Tytöt boottaa mechaa!"

Avatar
ynne
Viestit: 195
Liittynyt: Ma Huhti 28, 2003 13:33
Paikkakunta: Vantaa-Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja ynne » La Loka 25, 2003 13:41

Ei-animeen/mangaan/muuhunjapanilaiseenmediaan-keskittyvillä irkkichannuilla otakut ja muut epäolennot tunnistaa helposti viimeistään NowPlaying-floodeista, heillä kun on yleensä aivan käsittämätön hinku kertoa kaikille *np [insert länsimainen musiikki here]-henkilöille että [insert animesarja here]:n OP pwnz t0tally j00r lam3 a55. NiinQ.
Mikä ihme siinä muuten on että anime/manga vetoaa tähän synkkään saatananpalvojanaapurinkissannylkijä-porukkaan?
Oletan että puhut gooteista, jep. Monet 'gootit' ovat itseasiassa hyvin söpösöpölinjalla, pitävät kaikesta pörröisestä ja pinkistä ja sensellaisesta. Ihmisiä hekin/mekin ovat. Tosin pakko ilmaista mielipiteeni KimiNozosta: [tukahdutettua kuolonkorinaa].

Mjoo. Normaalisti useat otakut tunnistaa juuri ääntelystä ja mukana kulkevista oheistuotteista (avaimenperät, t-paidat tms). Hyvä vihje ainakin oikeaan suuntaan on myös jos muistiinpanovälineiden marginaaleihin on riipusteltu kanoja tai kanjeja.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Loka 25, 2003 14:35

Zhenoa kirjoitti:Ei-animeen/mangaan/muuhunjapanilaiseenmediaan-keskittyvillä irkkichannuilla otakut ja muut epäolennot tunnistaa helposti viimeistään NowPlaying-floodeista, heillä kun on yleensä aivan käsittämätön hinku kertoa kaikille *np [insert länsimainen musiikki here]-henkilöille että [insert animesarja here]:n OP pwnz t0tally j00r lam3 a55. NiinQ.
Noh, näkisin tuon tapauskohtaisena tuonkin. Joidenkin mielestä on hyvä kertoa mitä musiikkia soi, minkäväriset sukat on jalassa, mitä kello oli tunti sitten ja minkä ohjelmiston koodaajan voi tappaa siinä vaiheessa kun ei värien katselu nappaa.

Irkissä siinä missä muuallakin on ihmisiä moneen junaan. Toki aika ajoin kenelle vaan otakulle tulee mieleen ilmaista kantaansa, mutta muitakin tapoja on kun musiikkiasia.

En kyllä ole paras ottamaan kantaa, en taida istua tätä nykyä enää millään kanavalla missä tuota soittoinformaatiota jaettaisiin. Ehkä hyvä niin. Mutta muistan kyllä erään kerran hiljentäneeni keskustelun sillä hetkellä soivasta musiikista aika tehokkaasti. Mottohan on "kaikki cd:t ripataan, kuunneltiin tai ei" ja lopputuloksena ilmaistu kappale oli sellaiselta legendalevyltä kun "Raumlaissi Veisui ja Värsyi" ja artistina "Luonnikast Reissu".

Hävitä voi siis ilman animeakin ;)

...tosin mieleen tulee että noista vanhoista raumalaisista merimieslauluista saisi kyllä hienoja digi charat remixejä...sille!

Avatar
Darth Mauno
Wannabe
Viestit: 1043
Liittynyt: Ke Huhti 23, 2003 08:32
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Darth Mauno » La Loka 25, 2003 21:57

kyuu kirjoitti:...tosin mieleen tulee että noista vanhoista raumalaisista merimieslauluista saisi kyllä hienoja digi charat remixejä...sille!
*Pelkosu* :shock:
"Do not underestimate the power of the Dork Side"

iyu
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Helmi 14, 2003 14:19
Paikkakunta: ulvila
Viesti:

Viesti Kirjoittaja iyu » Ma Loka 27, 2003 13:53

Lonkerohattu kirjoitti: Minä olen taas pääasiassa törmännyt varsin agressiivisiin hevareihin, jotka ovat nielleet sankarihevin
machoilun turhankin tosissaan. :x
Voitte polttaa roviolla offtopicoidin takia, mutta selittänpelitän vielä sen verran, että minä olen kai sitten pirun hyvin vältellyt näitä agressiivisia hevareita. Sinäänsä, että tuska-festivaali saa kai taas tänävuonna rauhallisimman festarin palkinnon ja itsekkään en mihinkään agressiiviseen toimintaan taaskaan siellä törmännyt. Toisin kuin heti provinssin alueelle päästyäni joku humalainen trendikkäästi pukeutuva salihemmo, tuli ja yritti leikata hiukseni saksilla. Usein illalla kaupungilla kävellessä saa ilon kohdata turhautuneita teinipoikia ( joskus tyttöjäkin ) jotka hakkaavat, ahditelevat agressiivisesti toisiaan taikka minua. Mutta kertaakaan en ole joutunut tikut ristiin niin sanotun hevarin taikka gootin kanssa. Mutta kyllähän kaikista "ryhmistä" aina löytyy nämä tietyt turhautuneet taikka muuten vain idiootit jotka kai sitten agressionsa toisiin ihmisiin purkamalla saavuttavat jotain.

Jotten kuitenkaan ihan pelkkää offtopicia nyt kirjoittelisi, niin kirjoitellaanpas nyt sitten jotain otaku-hörhöjen tuntomerkkejä.
Elikkä vaikka moni sanoo, ettei muka päästele "anime" äännähdyksiä niin kyllä kovinmoni vain näiden avulla paljastuu ^^.
Ja niin kuin moni sanoi on paita varmasti parhaita tuntomerkkejä. T-paitahan on muutenkin hyvin tunnettu sielunpeilinä ( pidättän oikeuden lievään sarkasmiin) . Enkä halua tuomita sitä jos ihmiset haluavat jotain pukeutumisellaan viestittää, ja usein tämä on kuitenkin ihan omankin silmän ilahduttamiseksi. Yhtä ymmärrettävää tietenkin on, ettei kaikkia kiinnosta pukeutumisensa, taikka ei heillä ole energiaa/aikaa siihen panostaa. Itse olenkin pitkään yrittänyt vältellä mihinkään ryhmään kategoroitumista ja siksi olenkin hieman tälläinen epäsikiö, niin pukeutumisen kuin muunkin suhteen =^^=. Ehkäpä harmaat/hopeat hiukseni voivat tuoda jollekkin lisävahvuutta jos yrittävät katsella onko tuo kyseinen heppu otaku-hörhö. Avaimenperä nyt viimeistään paljastaa minut, mutta sekään harvemmin kuitenkaan on suuremmin suuremmalle yleisölle esillä. Muutaman paidan teettämisen olen saanut aikaiseksi, mutta ne ovat aina oma projektinsa ja vaivansa takana. Ja useimmin tyydynkin jättämään paidat tyhjiksi, jollaisina ne ostin.
Mutta jos nyt maltan tuon http://www.animecastle.com/ACMY-630BLA.html taikka samanlaisen, mutta hellsing-kaban backpackin ostaa, niin taidan olla ensimmäisellä silmäyksellä auttamattomasti paljastettu ^^;
Yhteenvetona sanoisin, että on ihan positiivista tuoda esille mahdollinen otakuisuus pukeutumisellaan taikka käyttäytymisellään, mutta mikään ehdottomuus tämä ei missään tapauksessa ole.

Avatar
Tita-chan
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Syys 09, 2003 17:58
Paikkakunta: Valkeala

Viesti Kirjoittaja Tita-chan » Ti Loka 28, 2003 21:23

Heh heh. On se vaan niin että jos kukaan ikinä sattuisi kuulemaan edes vahingossa millä lailla puhun rakkaan siskoni kanssa esim. puhelimessa, voisi olla hyvin mahdollista että istuisin suljetulla osastolla.
No ei tuo vielä mitään, mutta ottaen huomioon sen, että tosissani meinasin ostaa sellaisen pitkähiuksisen, turkoosin värisen peruukin( halusin olla Safety^_^) ja alkaa käyttämään sitä koko ajan, alkoi jossain määrin jo pelottaa (tai ei oikeastaan). Mutta voi sen yhden kerran jos joku edes mainitsee Japanin, niin voi kyllä sanoa, että kyllä ilme kirkastuu sekunnin sadasosassa (testattu viimeksi tänään). Ja lopulta kun kaikkeen animeen ja mangaan lisätään J-rock bändit (X-JAPAN!!!!!!!), syömäpuikot ja kaikki ihanat rpg-pelit on soppa lopulta hyvin sekoitettu.
Siis mistä tällaisen sekopään lopulta tunnistaa? Ei mistään, mwuahahahahahahahaaa! :twisted:
Muttu.Gackt.Hidden meat.TansiMato.

Avatar
z4rd
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 18:14
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja z4rd » Ke Loka 29, 2003 01:23

...pitääkin sitten muistaa kiertää jatkossa Valkeala kaukaa... :twisted:
You might have lived wrongly as a man, or you might have lived wrongly as a woman, in the end it's still a Way of a Human. We may part under the real blue sky, but the Okama Kenpo will strive.

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Su Marras 02, 2003 18:40

Sivis kirjoitti:No mitä sitten! ;)
Ei niin mittään. Tuossahan tuo Sakura minunkin seinälläni kiikkuu söpöilemässä iloa tähän huoneeseen. Ja kyllä tuo Motoko Kusanagi tuolla toisella seinällä on myös iloinen ilmestys o_~

Ja kun joku/jotkut puhuivat (kai?) jotain siitä miten jotkut haluavat oikein näyttää kaikille olevansa faneja näillä halvoilla oheistuotteilla. Mitäs vikaa siinä? Joku oikein kiva paita päällä tai juliste seinällä ja kun tietämättömät kaverit näkee sen niin nekin voi jopa innostua asiasta eikkä tarvii yksin intoilla täällä korvessa. Tosin ensin olisi saatava joku kaveri uskaltautumaan tänne... ^^ Siihen asti julistan hulluuttani itse itselleni. No joo. Minä vain satun pitämään kauniista kuvista. Ei tässä ole mitään laskelmoitua tai sellaista. Voin tuijottaa kaunista julitetta parikin tuntia ihan hyvin. Että ei saa sanua ilkeästi toisen ainuasta elämästä *nyyh niisk jne*.
..elä ota sitä vakavasti.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Meya
Viestit: 317
Liittynyt: To Syys 18, 2003 11:47
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Meya » Ma Marras 03, 2003 12:32

ööö...minusta nuo oheistuotteet eivät ole kyllä kovin halpoja....itse ainakin olen saanut niihin kulumaan ihan mukavasti rahaa. :shock: Kertokaa mullekkii, jos niitä saa jostain erityisen halvalla!? (^-^)
Puputossuinen zombie

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Marras 03, 2003 18:12

Meya kirjoitti:ööö...minusta nuo oheistuotteet eivät ole kyllä kovin halpoja....itse ainakin olen saanut niihin kulumaan ihan mukavasti rahaa. :shock: Kertokaa mullekkii, jos niitä saa jostain erityisen halvalla!? (^-^)
Seinäkankaista todellakin voi maksaa hulluja(Kukunor) tai kohtuullisempia summia(esim. Anime Castle).

Halvin ostokseni on tainnut olla luokkaa 100 FIM, kallein luokkaa 300 FIM. Käytännössä noin 20-30 EUR menee yhteen isoon seinäkankaaseen kaikkine kuluineen. Näitä kun ei oikein tullin ohi saa kostamallakaan.

Julisteita on saanut normaalisti 5 EUR ja ylöspäin. Ihan tyylikkäitäkin. Halvin setti taisi olla Planet Animesta muinoin jossa kappalehinnaksi jäi alle 1 USD, mutta postikulut nostivat sen tuosta kolmen euron tienoille. Julisteet vaan vaativat ihan eri määrät huolenpitoa ja säätöä, tulee kalliiksi.

Seinäkankaat ovat kauniita. Muistuttakaa helmikuussa että napsin kuvia jos vaikka olisin siihen mennessä saanut uuden kämpän sisustettua niiltä osin.

Avatar
Izzy
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Marras 11, 2003 16:39
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Izzy » Ti Marras 11, 2003 20:28

Kyllä animefanin tunnistaa viimeistään silloin kun se (hän, hän, hän)
alkaa puhumaan. Enkä tarkoita japanin kielisiä äännähdyksiä vaan
ihan pelkästään juttelua. Jos jotain palvoo ja rakastaa, ei sitä voi
olla mainitsematta n. "pariin" otteeseen... :P

Joissain tapauksissa fanit ovat kyllä persoonallisemman näköisiä
kuin muu vaeltava massa. Suuntautuneisuus näkyy ulospäin - ja
sehän on hyvä!

Tätä threadia luettuani en ole aivan varma, kategorioisinko itseni
anime-faniksi... Mutta joka tapauksessa ihailen kyseistä tyyliä.
Niin bishounen-rintamalla ( :mrgreen: ) kuin yleensäkin. Ja haalin sitä
varastooni... Kuvien, liikkuvien sellaisten ja tavaran voimalla.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Marras 11, 2003 20:59

Bishounen hyvä.

Tapasi käyttää enteriä viesteissä, omituinen. Jos mahdollista, voisitko koittaa ilman, toimisi hieman helpommin kun eri ihmisillä on erilaisia tarkkuuksia näytöissä.

Ei mitään hätää tai haittaa, mutta olisi Kiva Juttu(tm).

Avatar
Izzy
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Marras 11, 2003 16:39
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Izzy » Ke Marras 12, 2003 14:40

kyuu kirjoitti: Tapasi käyttää enteriä viesteissä, omituinen. Jos mahdollista, voisitko koittaa ilman, toimisi hieman helpommin kun eri ihmisillä on erilaisia tarkkuuksia näytöissä.

Ei mitään hätää tai haittaa, mutta olisi Kiva Juttu(tm).
Ah, selvä...

Se on tosiaan vaan tullut tavaksi. Omituinen? 8) Alkuperäinen tarkoitus on todennäköisesti lukijan silmän miellyttäminen. Mutta koetan tästä lähtien pitää sormeni kurissa.

Avatar
whispering
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Huhti 04, 2003 20:16
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja whispering » Ke Marras 12, 2003 19:07

Izzy kirjoitti:Alkuperäinen tarkoitus on todennäköisesti lukijan silmän miellyttäminen.
Miellyttävänä mä sen ainakin nään :?
Your just jealous because the voices talk to me.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Marras 12, 2003 20:34

Juu idea on hyvä. Joidenkin käyttäjien tapauksessa kätevä.

Toisaalta, joillekin tuo tarkoittaa että tulee väliin yhden sanan rivejä tai sitten ruudun pakkoscrollausta.

Idea hyvä, mutta ongelma on käyttäjien monenmoiset ja monenlaiset katseluolosuhteet.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 58 vierailijaa