Omakessa tapahtuu nyt!

Tämä alue sisältää Oulun Manga- ja Animekerhon Omake ry:n toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Omake / Hallitus

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » Su Huhti 06, 2014 11:40

Hei ja hui, on jo huhtikuu!

Lumet ovat jo sulaneet loskaksi ja linnut laulelevat kuraisten ojien takana. Älkää kuitenkaan hätäilkö, sillä Omake tuo sohjoiseen (heh) kevääseen monia mukavia tapahtumia!

Huhtikuun tapahtumat tl;dr

* Videoilta ja kerhon ylimääräinen kokous la 12.4. klo 16.15-24 Kaijonharjun nuorisotalo
* Animeseminaarikokous ti 15.4. klo 18 Kulttuuritalo Valve
* Hallituksen kokous ja peli-ilta to 24.4. klo 16-22 Tiedonkaari 6:n kerhohuone

* Mahdollisesti porukalla katsomaan Ghiblin uusin leffa, Tuuli nousee. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin ja lisätietoa seuaa erillisessä sähköpostissa.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Huhtikuun videoilta järjestetään lauantaina 12.4. Kaijonharjun nuorisotalolla. Ovet aukeavat jo klo 16.15 ja illan aluksi pidetään kerhon ylimääräinen kokous, jossa käsitellään kevätkokouksesta pois jääneet vuoden 2014 toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen.
Tähän tuskin menee kovin kauan, joten animen katselu aloitetaan mitä luultavimmin perinteiseen aikaan klo 17.

Illan ohjelmissa on tuttuun tapaan animea, lautapelailua, juttelua ja tietysti eeppisen impromangamme piirtämistä :D

Huhtikuun videoillan animetarjonta

* Tiger and Bunny - jaksot 22-25 (sarja päättyy)
* Bakemonogatari - jaksot 10-12
* The World God Only Knows II - jaksot 10-12 (sarja päättyy)
* OVA: Battle Athletes - jaksot 3-4

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Animeseminaarikokous pidetään tiistaina 15.4. klo 18 Kulttuuritalo Valveella. Kaikki tapahtumasta ja sen järjestämisestä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Huhtikuun peli-ilta järjestetään torstaina 24.4. klo 17-22 Tiedonkaari 6:n kerhohuoneella. Ottakaa mukaan parhaat lauta-, kortti- ja käsikonsolipelinne, pikkunaposteltavaa nyyttäriperiaatteella ja tulkaa mukaan pelaamaan sekä juttelemaan!
Kerhon hallitus kokoustaa samassa paikassa klo 16-17. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan toiminnan ideointiin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Studio Ghiblin uusin elokuva, Tuuli nousee (Kaze tachinu), sai ensi-iltansa jonkin aikaa sitten. Mietimme edellisessä hallituksen kokouksessa, että olisi mukavaa mennä elokuviin porukalla ja mennä sen jälkeen vaikka yhdessä syömään. Finnkinon sivuilla ei kuitenkaan ollut kokouksen aikaan juuri tietoa tulevista esityspäivistä...
Päätimme siis, että kokoamme ensin jonkinkokoisen porukan kasaan puskaradion kautta ja ilmoitamme sitten Omaken listalle minä päivänä olemme menossa katsomaan elokuvaa. Voit sitten halutessasi liittyä mukaan joukkoon iloiseen :)
Tapahtumasta tulee siis lisätietoa sähköpostitse.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Omaken hallitus (omake[ät]animeunioni[piste]org) ottaa mielellään vastaan tapahtumaehdotuksia, kehitysideoita, ulinaa sekä ihkutusta :3
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » Ti Huhti 29, 2014 14:11

Keväiset terveiset omakelaisille!

Vappu ja siten myös (keltainen) toukokuu kurkkivat nurkan takana. Tässä koottuna Omaken tapahtumat ensi kuussa~

Toukokuun tapahtumat tl;dr

* Animeseminaarikokous ti 6.5. klo 18 Kulttuuritalo Valve
* Allnighter la 10.5.- su 11.5. Kaijonharjun nuorisotalolla klo 16.30-09.00
* Piknik (säävarauksella)/teemamiitti ke 28.5. klo 16 Ainolanpuisto, Pohjois-Pohjanmaan museon takana

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Animeseminaarikokous
pidetään tiistaina 6.5. klo 18 Kulttuuritalo Valveella. Kaikki tapahtumasta ja sen järjestämisestä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan! Kokouksen asialistalla ovat mm. nettisivujen tilannekatsaus, mainostus ja vänkärihaku.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tämän kuun videoilta on läpi yön kestävä allnighter! Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.5. Kaijonharjun nuorisotalolla, ovet aukeavat klo 16.30 ja ohjelma alkaa klo 17.
Koska kyseessä on allnighter, ohjelma jatkuu läpi yön aina su 11.5. klo 9 saakka, jolloin viimeisetkin selviytyjät hätistellään hellävaraisesti koteihinsa nukkumaan.

Katsomme ensin yhdessä paikan päällä äänestämämme elokuvan ja vielä kesken olevat sarjat loppuun, mutta tämän jälkeen valta on teillä, hyvät jäsenet! Loppuillan ja yön ohjelmisto koostuu jäsenten paikalle tuomista levyistä, joiden joukosta äänestetään katsottavaa enemmän tai vähemmän demokraattisesti :D

Animenkatselun lisäksi paikalle voi tuoda mangaa luettavaksi (tai vaikka myytäväksi, mutta kukin myyjä huolehtii itse tuotteistaan), konsoli- ja lautapelejä pelattavaksi ja muuta mukavaa puuhaa, jonka parissa yö kuluu mukavasti. Impromanga saapuu tietenkin ilahduttamaan innokkaita taiteilijoita!

Oulun kaupungin mystisten byrokraattisten päätösten mukaan kaikista klo 00 jälkeen paikalla olijoista täytyy koota nimilista, joka toimitetaan nuorisotalolle ennen tapahtumaa. Kerhon paikkavastaava lähettää tästä myöhemmin tarkemman tiedotusviestin, jossa on ilmoittautumisohjeet.

Omaken hallitus tarjoaa kaikille tuttuun tapaan kahvit ja teet, muut tarjottavat tuodaan perinteisesti nyyttäriperiaatteella.
Suosittelemme ottamaan mukaan myös tarpeeksi omia eväitä, jotta jaksatte pitää hauskaa koko illan ja mahdollisesti myös läpi yön :)

Toukokuun allnighterin animetarjonta

* Paikan päällä päätettävä elokuva
* Bakemonogatari - jaksot 13-15 (sarja päättyy)
* OVA: Battle Athletes - jaksot 5-6 (sarja päättyy)
* SATUNNAISTA YHDESSÄ PÄÄTETTYÄ ^w^


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Toukokuun lopussa järjestetään myös kesän(?) ensimmäinen piknik/teemamiitti. Jos sää on suotuisa, kokoonnumme keskiviikkona 28.5. klo 16 Ainolanpuistoon Pohjois-Pohjanmaan museon taakse syömään eväitä ja keskustelemaan henkeviä.

Teemakeskustelun aiheena on "Vaatteet tekevät hahmon", joten keskustelussa voidaan sivuta esimerkiksi koulupukuja, tarpeettomia vetoketjuja, painovoimaa uhmaavia hiustyylejä ja hahmosuunnittelun visuaalista puolta yleisemminkin. Myös muita aiheita koskeva keskustelu on toki sallittua ja tervetullutta :3

Jos sää on huono, miitti siirtyy Kulttuuritalo Valveen tiloihin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tässä kaikki tältä erää. Ottakaa rohkeasti yhteyttä Omaken hallitukseen (omake[ät]animeunioni[piste]org) ja antakaa kehuja, haukkuja ja/tai tapahtumaehdotuksia :)
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » To Kesä 19, 2014 11:21

Tervehdys!

On tunnettu tosiasia, että Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Tämä kesä taitaa olla hieman normaalia lumisempi, kun kerran kinokset uhkaavat juhannuksenkin alla.

Jos selviämme uhkaavasta jääkaudesta ja sadekuuroista, kokoontukaamme keskiviikkona 25.6. klo 16-22 Tiedonkaari 6:n kerhohuoneelle pelaamaan lautapelejä ja vaihtamaan kesäisiä kuulumisia. Tuokaa mukananne parhaat lauta- ja korttipelinne (käsikonsolinkin voi ottaa mukaan hyvillä mielin) sekä tarjottavaa nyyttäriperiaatteella. Pelailun ja juttelun ohessa voimme ideoida yhdessä loppukesän toimintaa.

Omaken hallitus toivottaa kaikille aurinkoista (tai ainakin vähäsateista) juhannusta!

(P.S: Muistakaa myös sarjaäänestys, jos ette ole vielä ehtineet sitä täyttää!)
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » Ma Elo 25, 2014 21:35

HUOMHUOM!!

Oulun kaupunki on suuressa viisaudessaan päättänyt, ettei perikään tilavuoroista maksua. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tämän lauantain eli 30.8. videoilta järjestetään sittenkin Kaijonharjun nuorisotalolla :D
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » To Syys 18, 2014 11:17

Heipä hei, hyvät omakelaiset!

Syksy on alkanut, conikesä on päättynyt ja viikonloppuna Traconissa käyneet ovat luultavasti jo toipumassa kaikesta hauskanpidosta. Hauskaa on luvassa myös täällä Oulussa, kun Omaken tapahtumat pyörähtävät taas käyntiin!
Syyskuun tapahtumat tl;dr
• Videoilta la 20.9. Kaijonharjun nuorisotalo klo 16.30-00.00
• "K-On!"-teekutsuiltama to 25.9. Tiedonkaari 6:n kerhohuone klo 17
• Hallituksen kokous ti 30.9. yliopiston Aulakahvila klo 18

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tämän kuun videoilta onkin jo tämän viikon lauantaina eli 20.9. Kaijonharjun nuorisotalon ovet aukeavat perinteiseen tapaan klo 16.30 ja animenkatselu alkaa klo 17. Illan ohjelmissa on jälleen animea, lautapelailua, juttelua ja tietysti eeppisen impromangamme piirtämistä :D

Videoillan animeohjelma
• Steins;Gate 1-3
• Emma: A Victorian Romance 1-3
• Elfen Lied 1-3
• Mahdollisesti jokin elokuva tai OVA-jakso

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Harkitsimme peli-illan järjestämistä syyskuun loppuun, mutta Oulun yliopiston roolipelikerho CRYO järjestää syyskuun viimeisenä viikonloppuna (26.-28.9.) mainion lauta- ja roolipelitapahtuma Maraconin emmekä halua antaa kellekään yliannostusta pelaamisesta. Sen sijaan inspiroiduimme mm. K-On!:ista jossa söpöt tytöt tekevät söpöjä asioita, ja päätimme järjestää söpöt teekutsut nyyttäriperiaatteella. Ajankohtana on torstai 25.9. ja paikkana on Tiedonkaari 6:n kerhohuone.

Paikalla on vedenkeitin ja teetä (omia saa toki ottaa mukaan!), joten mukaan voi ottaa keksejä, kakkuja ja muuta mukavaa pikkupurtavaa. Kerhohuoneessa on myös cd-soitin, joten japaniteemaista musiikkia voi tuoda kuunneltavaksi.

Illan ohjelmassa on mukavaa jutustelua, impromangan piirustelua ja/tai taiteilua muuten vain, sekä mitä ikinä paikalla olevalla porukalla satutaankaan keksimään. Kissankorvien käyttö ja yleinen söpöys tapahtumassa on sallittua muttei pakollista :3

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Omaken hallitus kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 30.9. klo 18 yliopiston Aulakahvilan peräpöydillä. Kaikki kerhon jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokouksia ja vaikuttamaan kerhon järjestämiin tapahtumiin.

Hieman myöhäisestä tiedotuksesta pahoittelee,
Sonja Viljamaa
(vielä Traconista toipuva) varapuheenjohtajanne
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » Ti Loka 14, 2014 18:43

Huhuu, omakelaiset!

Lehdet putoilevat puista ja illat pimenevät. Pimeinä iltoina on mukava katsoa animea ja jutella hyvällä porukalla. Kun nämä kaksi ynnää yhteen, saadaan taas mahtavia Omaken tapahtumia kuukauden ajaksi, nya~!
Lokakuun videoilta ja kerhon syyskokous ehtivätkin jo olla lauantaina 11.10., mutta tulossa on vielä seuraavanlaista:

* Piirustus-, peli- ja hengailuilta ti 28.10. klo 17.00-22.00 Tiedonkaari 6:n kerhohuone
* Animeseminaarin vänkäri-ilta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Piirustus-, peli-ja hengailuilta järjestetään Tiedonkaari 6:n kerhohuoneella tiistaina 28.10. klo 17-22.

Ota mukaan pikkupurtavaa nyyttäriperiaatteella, piirustuslehtiösi ja muut taiteilutarvikkeesi, käsikonsolisi ja/tai parhaat lauta- tai korttipelisi, tai vain oma ihana itsesi ja saavu paikalle juttelemaan, pelailemaan ja taiteilemaan :)
Mukaan voi myös ottaa Japani-aiheisia cd-levyjä taustamusiikiksi, sillä paikalla on cd-soitin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Järjestämme lokakuun aikana myös vänkäri-illan kiitokseksi kaikille Animeseminaarin järjestämisessä mukana olleille. Vänkäri-illan päivämäärä ja tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin.
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » To Loka 30, 2014 12:10

Heipä hei, arvon omakelaiset!

Tulipa tuossa peli- ja hengailuillassa puheeksi, että voisimme mennä yhdessä elokuviin katsomaan Studio Ghiblin uusimman teoksen, Prinsessa Kaguyan (Kaguya-hime no monogatari), vielä nyt kun se on nähtävissä alkuperäiskielellä.

Paikalla olleen porukan mielestä parhaaksi päiväksi ja kellonajaksi sovittiin sunnuntai 2.11. klo 13.15, paikkana on Oulun Finnkino. Jokainen paikalle tuleva on vastuussa omien lippujensa hankkimisesta/varaamisesta, Omake tarjoaa vain hyvää seuraa :)

Kokoonnutaan elokuvateatterin aulaan noin puolisen tuntia ennen näytöksen alkua, siis n. klo 12.45. Leffan jälkeen halukkaat voivat suunnitella siirtyvänsä vaikka johonkin läheiseen ruokapaikkaan puimaan elokuvan tapahtumia.

Lisätietoa elokuvasta: http://www.finnkino.fi/Event/300522/
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Skwrl
Viestit: 134
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 14:57

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Skwrl » To Joulu 11, 2014 17:49

Joulukuun tapahtuma – allnighter 13.12.!

Tulevana lauantaina 13.12.2012 järjestetään allnighter pikkujouluisissa tunnelmissa! Tapahtumapaikkana on Kaijonharjun nuorisotalo, ovet aukeavat klo 16.30 ja animet alkavat pyöriä klo 17.
Koska kyseessä on allnighter, ohjelma jatkuu läpi yön aina su 14.12. klo 9 saakka, jolloin viimeisetkin selviytyjät hätistellään hellävaraisesti koteihinsa nukkumaan.

Omake tarjoaa kaikille tuttuun tapaan kahvit ja teet, muut tarjottavat tuodaan nyyttäriperiaatteella. Jouluisat naposteltavat ovat erittäin tervetulleita! Suosittelemme ottamaan mukaan myös tarpeeksi omia eväitä, jotta jaksatte tonttuilla koko illan ja mahdollisesti myös läpi yön :)

Illan ohjelmaan kuuluu myös pikkujoululahjojen vaihtoa. Jokainen joulutunnelmissa oleva omakelainen saa halutessaan tuoda lahjapussiin n. 4-5€ arvoisen lahjan, joista Omaken tontut arpovat kaikille lahjan tuoneille uuden paketin.

Allnighterin animeohjelmassa on seuraavaa:

* Emma: A Victorian Romance 10-12 (sarja päättyy)
* Elfen Lied 10-14 (sarja päättyy)
* Steins;Gate 11-13
* Elokuva: The Disappearance of Haruhi Suzumiya

Loppuillan ja yön ohjelmisto koostuu jäsenten paikalle tuomista levyistä, joiden joukosta äänestetään katsottavaa enemmän tai vähemmän demokraattisesti :D

Animenkatselun lisäksi paikalle voi tuoda mangaa luettavaksi (tai vaikka myytäväksi, mutta kukin myyjä huolehtii itse tuotteistaan), konsoli- ja lautapelejä pelattavaksi ja muuta mukavaa puuhaa, jonka parissa yö kuluu mukavasti. Impromanga saapuu tietenkin ilahduttamaan innokkaita taiteilijoita! Pelattavaksi saapuu myös uusin Super Smash Bros U, jota voi pelata yhtä aikaa jopa kahdeksan henkilöä!

Oulun kaupungin mystisten byrokraattisten päätösten mukaan kaikista klo 00 jälkeen paikalla olijoista täytyy koota nimilista, joka toimitetaan nuorisotalolle ennen tapahtumaa. Paikkavastaava Henrik Hyvärinen ottaa vastaan ilmoittautumisia aina 11.12. klo 10 saakka.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Vuoden 2014 hallituksen puolesta haluan kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa joulunodotusta!
♪ Omituinen orava
♪ Oulun manga- ja animekerho Omake ry:n puheenjohtaja 2015

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Matti » Su Touko 17, 2015 20:30

Mitä kaikkea katsottiin allnighterissa?

ComSR
Viestit: 274
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 18:07

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja ComSR » Ma Touko 18, 2015 21:33

Macross Frontierit, Baccanon loppu ja loppuyö taisi olla trololoo Kino's Journeyn kaikki jaksot ruotsiksi...
Time never betrays dreams. But on the flip side, dreams must not betray time.

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Matti » Ma Syys 14, 2015 18:46

Seuraava videoilta launtaina 19.9 (Puokkari) päivä on myös minun syntymäpäivä.

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Matti » Ma Huhti 18, 2016 17:42

Viime videoillan lopussa vaihdettiin ajatuksia seuraavan kuun allnighterista. Oltiin sitä mieltä, että jossain aiemmassa videoillassa katsottu Durarara! oli liian pitkä (25-jaksoa). Ehdotin elokuvia ja lyhyitä OVA-sarjoja. Joku mainitsi että allnighter aloitettaisiin 12-jaksoa pitkällä sarjalla ja sille ajatukselle nyökyteltiin päitä. Onko hallitus samaa mieltä? Voidaanko alkaa luetteleen sopivan pituisia sarjoja ja sitten pistää äänestys pystyyn?

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Omakessa tapahtuu nyt!

Viesti Kirjoittaja Matti » Su Touko 01, 2016 18:58

Sähköpostissa lähetetyn tiedon mukaan allnighter aloitetaan animella Humanity has declined. Olen katsonut sen jo aiemmin eikä se mielestäni ollut niin hyvä että jaksaisin katsoa uudestaan. Jos useampi jäsen on samaa mieltä, niin voidaanko neuvotella vaihtoehdoista?

Joskus kauan, kauan sitten paistettiin lättyjä videoillan/allnighterin yhteydessä ja nautittiin niistä jäätelön kanssa. Voidaanko sama tehdä uudestaan tulevassa allnighterissa?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Oulun Manga- ja Animekerho Omake ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa