Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Pataatti
Viestit: 54
Liittynyt: To Syys 04, 2008 18:09
Paikkakunta: Pori

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Pataatti » Ma Syys 16, 2013 23:30

kjjkjkk kirjoitti: - Ison salin Cosplayesitysten yleisö kumpanakin päivänä. Tämähän ei suoranaisesti kuulu conin palautteeseen, mutta huutelu meni jo niin naurettavaksi - ellei jo loukkaavaksi - että joku virallinen henkilö olisi sieltä saanut jo sanoa mikkiin, että nyt rauhoitutaan.
Itse kisasin tuona Silent Hill Homecoming-pelin Siam-hirviön ylempänä osana lauantaina, enkä sunnuntain kisoja nähnyt, mutta jos lauantaina vihjaat tuota huudahdusta "HAARAT AUKI", niin tiedän syyllisen.
Kyseessä oli hyvä ystäväni, jonka karjaisu saattoi toisten korvaan olla mauton, mutta minulle kohdistettuna se oli hauska ja piristävä. Näin sain tietää, että suorasukainen kaverini tosiaankin oli yleisössä ja oudolla tavalla se lievensi jännitystäni lavalla. : D

Minun kohdallani vahinkoa ei siis ole tapahtunut, en tosin tiedä, tarkoititko juuri tätä tapausta?
Olen silti sitä mieltä, että yleisön tulee käyttäytyä (kaverien raisuiluista huolimatta), liekö sunnuntaita vaivannut coniväsymys (joka ei tosin riitä riehumisen syyksi)?
Viimeksi muokannut Pataatti, Ti Syys 17, 2013 00:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kaappicosplayn kiistaton ruhtinas | Valitsen sinut! - pokemonmusikaali | Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi

"Tomorrow comes without prayers."

Avatar
nukkelapsi
Viestit: 227
Liittynyt: To Marras 22, 2007 23:00
Paikkakunta: Espoo

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja nukkelapsi » Ma Syys 16, 2013 23:47

Unohtui ihan sanoa hauska sattumus;

Jostain syystä sain kaksi ohjelmabadgea! Ei että valittaisin, jäi vain mietityttämään että mitä ihmettä. Niitä sitten vaihtelin sen mukaan halusinko paljastaa vain nimeni, vai nimeni ja nimimerkkini.

Pari kaveria tosin totesi että niiden avullahan olisin voinut helposti salakuljettaa porukkaa esim. Green Roomiin. Kuuliaisena conittajana en tosin niin tehnyt.
Cosplay-ryhmä Rintamasuunnan Youtube-kanava.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Syys 17, 2013 00:44

Koska salien käytöstä on tullut tässäkin palautetta, leikkaaliimaan tähän pätkän siitä mitä kirjoitin koontivastauksena järjestäjien puolesta Vahvimman blogiin.
Salioptimointi on kieltämättä ikuinen haaste, eikä siltä välty yksikään coni. Ison salin osalta oli pakko tinkiä, sillä halusimme viimeksi pienen salin tukkoon vetäneen pianokonsertin sekä toki yhden kasin pääjutuista eli puhallinorkesterin sinne. Ensi vuonna jälleen ohjelmakartan teossa katsotaan mikä ohjelma kuuluu minnekin.

Iso sali ei ohjelmakartassa näyttänyt täydeltä, mutta sitä veivät lauantaina klo 7-10 rakennus ja kasaus (edellisiltana oli konsertti), klo 11-14 cosplayharjoitukset, 14-15 puhallinorkesterin kasaus ja harjoitukset, 16-17 edellisen purku ja cosplayn valmistelu. Sunnuntaina cosplayharkat olivat 9-12, pianokonsertin esivalmistelut ja harjoitukset 12-13, jonka jälleen sen purku sekä vaihto cosplaylle 14-15. Käytännössä iso sali oli vähänkään vapaana pisimmillään 15 minuutin ajan. Ainoa tapa olisi ollut jatkaa sen ohjelmaa pidemmälle iltaan, mutta kansa tosin valui aika väkevästi iltabileisiinkin. Tarkennettakoon kulurakenteen olevan pyöreästi niin, että koko Tampere-talo maksaa x verran per viikonloppu ja iso sali siihen y verran lisää per tunti. Kello(n armottomuus) oli kuitenkin tässä se määräävä tekijä.

Ikävä tosiasia on myös, että sunnuntain cosplay venähti hieman, alusta muutaman minuutin inhimillisen virheen vuoksi valo-ohjauksessa ja lopusta muutaman minuutin lisää, koska ohjelmaan piti tehdä pieni lisäys tuomarointiajan lisäämiseksi. Tapahtui virhe, josta pitää oppia.
Toivottavasti tuo hieman selkeyttää sitä, miksi kaikki ei mahtunut isoon saliin.

Cosplayn kehitysideoista (joista tuli ainakin sivulla 4 kommentteja) olikin aiemmassa viestissäni jo. Näitä ehdotuksia sopii mieluusti kommentoida.


Ja varmasti hyvä idea selventää mitä itse tein conissa, eli terveisin backstagen operoinnista vastannut ja sunnuntain cosplayjuontaja. Juontajan ominaisudessa allekirjoitan myös vinkin, että huutelijoille pitäisi oppia kyllä sanomaan vastaan. Ne kuuluvat vain tosi huonosti lavalle, on vaikea erottaa mitä yleisöstä sanotaan. Sen allekirjoitan sataprosenttisesti, että ikävät huutelijat voivat puolestani painua conista jonnekin kaivon pohjalle, missä huutelu ei tuo ikävää mieltä muille.

Avatar
Kioko_
Viestit: 924
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2006 10:13
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Kioko_ » Ti Syys 17, 2013 01:16

kjjkjkk kirjoitti:Kioko_, Ymmärsinkä nyt oikein, valitatko oikeasti Kirpputorin toiminnasta, josta tämä tiedotti etukäteen?
Valitan enimmäkseen siitä asenteesta mitä sain osakseni ja siitä että kahden ihmisen mielestä asiassa ei voida joustaa vaikka lopulta homma sitten onnistuikin ja sain tavarani ja rahani ennen tuota kello neljää. Vaikka jotain onkin sovittuna etukäteen niin mun mielestä asioissa pitäisi aina voida joustaa. Vai meneekö jokainen asia aina niin että nyt kun on sovittu näin niin se on sitten niin ja piste. Ei joustoa, ei asioiden muuttelua, se on niin ja piste.
Eniten kuitenkin jäi tosiaan häiritsemään se asenne miten muhun suhtauduttiin siellä... ja Suppo en todellakaan mennyt maailmanomistajan asenteella paikalle vaatimaan omia kamojani takaisin..
Ja minä olin by the way se joka lauantaina kirpparille tavaroita tuodessaan jäi vapaaehtoisesti vähäksi aikaa auttamaan tavaroiden hintalappujen laitossa (ja kyseessä ei siis olleet vain omat tavarani vaan auttelin muitakin koska vänkäreitä ei ollut siinä vielä tarpeeksi). Että semmoista suvaitsevaista asennetta kaipailin takaisinkin päin...

Mutta jos annetaan nyt asian olla, olen saanut jo Traconin järjestäjiltä pahoitteluja ja se riittää minulle. Ensi kerralla opitaan virheistä sun muista ja tehdään entistä parempi con.

Avatar
Jope-san
Viestit: 70
Liittynyt: Pe Joulu 21, 2007 20:46
Paikkakunta: Vaasa

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Jope-san » Ti Syys 17, 2013 05:06

Mjaa, että semmonen coni, taisi olla jopa kuudes Traconi.
Tapahtuma oli ihan jees, ohjelmaa oli riittävästi vaikken kovin ahkera ohjelmissa käyjä olekaan.
Kirpputori toimi omalta osaltani ihan hyvin, tulostin paperit joihin listasin hintoineen myytävät tavarat, vein kirpputorille ja conin päätteeksi hain loput tavarat ja rahat pois. Hyvin yksinkertaista ja helppoa. Tietystikin noottia voisi antaa paikasta sillä tuonne tuli melkoinen sumppu porukkaa alussa, jouduin välillä seisomaan 5min yhdessä paikassa.
Ehdottaisin että tuonne voisi mahdollisesti tuoda tavaraa myös sunnuntai-aamuna (tai lauantai-iltana kun kirppari suljetaan) mikäli ei esim kerennyt lauantaina tuomaan sillä tilaa näemmä olisi riittänyt lauantain asiakkaiden jälkeen. En sitten tiedä kuinka paljon tuo aiheuttaisi päänvaivaa.

Itse en conissa cossannut mitään mutta silti joku tuli koputtamaan selkää ja otti yhtäkkiä kuvan ja häippäsi. En tiedä oliko joku tuttu sillä porukalla oli kasvot peittävät cossit päälle vai olenko sitten vain niin alpha :lol:

izumiro
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Syys 17, 2013 08:01

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja izumiro » Ti Syys 17, 2013 08:02

http://www.youtube.com/watch?v=quAtyDggOjk tässä on mun fiilikset conista ja oli muuten aika jees as always!

Salatieteilijä
Viestit: 31
Liittynyt: Ti Helmi 26, 2013 11:49

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Salatieteilijä » Ti Syys 17, 2013 10:12

Ohjelmanpitäjäpuolelta bonjour. Voisi sanoa, että järjestäjille suuret kiitokset ainakin omalta osalta ohjelman tiedonkulun ja paikan valinnan puolesta. Aiemmassa conissa jossa elokuvaesitys pidettiin, homma ei toiminut aivan näin mutkattomasti.

Linkitetään tännekin lauantaina Opus 1:ssä esitetty nettisarja Season of the Villainin pilottijakso niille, jotka eivät sitä conissa ehtineet nähdä http://www.youtube.com/watch?v=yrqPTBnlorQ

Sipeless
Viestit: 4
Liittynyt: La Heinä 21, 2012 21:04

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Sipeless » Ti Syys 17, 2013 15:57

Paha sotaherra kirjoitti: + cosplaydeitin järjestäjät -- hyvä juonto tällä(kin) kertaa, infositte meitä oikein mallikkaasti ennen deittiä ja hahmokaarti oli valittu hyvin, oli hauska idea ottaa useampi hahmo samasta sarjasta samalle kierrokselle
Luttinen kiittää ja kumartaa! Oli oikeastaan ihan Prätkähiirien omaa ansioita, että partnerini päätyi pitämään heille extrakierroksen.

Itseltäni juontohomma (ja suurin osa conista) meni penkin alle. Unohdin suurimman osan Luttisen tavaroista ja koska olin Traconissa vain yhden päivän, kavereiden näkemiset ja ohjelmanjärjestämiset piti tehdä hirveällä kiireellä.

Kiitos kaikille deittiin osallistuneille sekä sitä katselleelle yleisölle \o/ olitte kerrassaan mahtavia!

Avatar
Ty
Viestit: 33
Liittynyt: La Syys 01, 2007 00:14
Paikkakunta: /vp/

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Ty » Ti Syys 17, 2013 16:13

Hyvä coni oli, kuten edellisetkin Traconit ovat olleet. Ainoita miinuksia mitä mieleen tulee nyt oli se, että niihin cosplaykisoihin piti jonottaa. Siitä tulikin sitten ongelmia, varsinking kun parvelle jonotettiin molempina päivinä niin oli taidekujaa katsastaneilla ongelmia liikkua, kun jonoja ei oltu laitettu heti minkäänlaiseen järjestykseen. Suosin lippuja jonotuksen sijasta juuri tämän turhan tungoksen ja muun ohjelman missaamisen, kun pitää tuntia ennen olla jonottamassa että saa edes jonkinnäköiset paikat sieltä. Vesipisteitä tuntui olevan myös niukasti, tai sitten aina omalle kohdalle osui tyhjät.
gahh h

Avatar
Teeru
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Marras 04, 2008 00:35

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Teeru » Ti Syys 17, 2013 18:06

Upea con, niinkuin aina! ^^

Vaan ainoana huononapuolena mainittakoon tuo jonotus mm. cosplay-näytöksiin. Jonotus tukkii käytävät ja taidekujat. Paikkaliput niinkuin edellisvuotena, olisi ollut mielestäni toimivampi vaihtoehto.

Mutta täältä löytyisi convideon pätkä: http://www.youtube.com/watch?v=3FAcAX4v_1Q

Avatar
Nitsakia
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Elo 13, 2012 22:18
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Nitsakia » Ti Syys 17, 2013 19:09

No niin se olisi jälleen tämäkin coni takana päin... Vaikea uskoa että viikonloppu virahti niin nopeasti ohitse. Ei pahemmin kerinnyt ohjelmissa käydä, vaikka niin paljon mielenkiintoista olisi tarjolla ollut. Aika ei vain riittänyt, tai oikeastaan en kerennyt venyä niin moneen paikkaan.

Muttaniin upeita cosseja oli älyttömästi, ei kerennyt puoliakaan päästä ihastelemaan tai edes kuvaamaan... Mutta kiitoksia aivan ihanaa "silmän ruokaa".

Jonotus ei itseä haitannut, onhanse selvää kun yli 5000 tuhatta tyyppiä tunkeutuu samaan paikkaan, niin jossain välin on pakko jonottaa edes hetki. Tampere-talo vain toimii hyvin ainakin omasta mielestä conipaikkana. Hyvät sisätilat, mutta myös ulkona hyvät kuvausmahdollisuudet. ^^

Kuvia conista löytyy joh https://www.youtube.com/watch?v=_cS1W_vKbUs
Coslpaydeitti kin tuli taltioitua http://www.youtube.com/watch?v=QeqirVCrzPs
sekä vlogikin pamahtaa jossain välin :)

Jos kuvan minusta olet napannut niin pyytäisin niitä tännepäin lähettämään... Kiitän ja kumarran
Viimeksi muokannut Nitsakia, Ke Syys 18, 2013 12:01. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Siipensä polttanut, taivaalta tippunut, maailmaan hukkunut, manalaan palannut
http://myanimelist.net/animelist/Nitsakia

Avatar
Starblom
Viestit: 4
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 15:01

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Starblom » Ti Syys 17, 2013 20:23

Heisssaaan kaikki, esityskisan Flynn Rider tässä!

Omalta osaltani Tracon kulki melko sutjakkaasti, joskin parit plussat ja miinukset tottakai tulivat mieleeni:

+Tampere house. Aina yhtä mukava ja hyvä paikka!
+Vesisäiliöt todellakin OLIVAT koko ajan melkeinpä täytettyinä. Joiko niistä edes kukaan? ;D
+Kaikkien kisojen taso sekä muutenkin kun katsoi conissa ihmisiä, niin taso on yleisestikin noussut todella paljon, WAY TO GO COSPLAYERS! n__n
+Backstage oli täynnä niin ihania ihmisiä! Tuomarit, kaikki kanssakisaajat olivat hyvin sosiaalisia ja ihania ja mammani oli aivan ihastuttavan reipas ja sosiaalinen! KIITOKSIA hänelle ja muillekin!


-Tämä nyt liittyy esityskisaan, mutta edes kerran kun olisi päässyt harjoittelemaan... :s
-Tästäkin ollaan sanottu ja selitetty asia, mutta ne paikkaliput kisoihin olisi ollut ehkä hyvä. Sehän aina on conikerrasta kiinni meneekö paremmin ilman lippuja vai ei mutta... ^^'
-Spottivalo esityskisassa, missä se oli? O_o Kyllä muihin kisoihin saatiin spotti jos jonkinmoinen niin käyttöön...?

Tämä nyt oli tällaine pieni "päriseminen" koska olen kipeä ja laiska tällä hetkellä... -.-' Mutta kiitokset vielä kerran kaikille ja varsinkin yleisölle esityskisassa, teitte tästä Traconista minulle ikimuistoisen! ;_;

Kiitos aivan mahhhdottamasti ikimuistoisesta conista, see ya! ^_^
Meikäläinen on myös Facebookissa, käy ihmeessä katsomassa ja ehkä tykkäämässä:
https://www.facebook.com/StaCoPho?fref=ts

Löydät minut myös:
Deviantart: http://starblom.deviantart.com/
Worldcosplay: http://worldcosplay.net/member/562/

Avatar
DreamOn
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Syys 17, 2013 19:04
Paikkakunta: Kokkola

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja DreamOn » Ti Syys 17, 2013 20:51

Pistetään nyt ihan Tracon-ensikertalaisenkin kokemukset, omalta kohdalta Tracon jätti vähän huonon maun itselle, mutta eiköhän sitä olla kuiteskin tulossa myös ensi vuonna, vaikka tulikin sanottua päättäjäisten jälkeen että oli ensimmäinen ja viimeinen Tracon :)

Plussat;
+ Tampere talo, tilaa tosiaan löytyi, puisto vieressä plussaa :D
+ Ohjelmia löytyi laidasta laitaan
+ Vänkärit & henkilökunta mukavia
+ Paljon hienoja cosseja
+ vesipisteitä löytyi runsaasti vaikka pullo onkin aina repussa

Miinukset;
-Avajaiset, mitä ihmettä? En muistaakseni kouluun lähtenyt joten ei auennut itselle ainakaan mitä tässä oikeen ajettiin takaa...todella suuret pisteet kuiteskin tanparan tanssiryhmälle, muuten olisi jäänyt alkuconifiilis laihaksi :D
-Jonot, ymmärrettävää että joutuu jonottamaan kun porukkaa löytyy, mutta kun ei ole hajuakaan missä jono alkaa saatikka missä lopuu jonkatakia jäi mm. AMV kilpailu näkemättä
-Taidekuja? Meni kyllä itseltä ihan ohi vaikka yleensä tuleekin kaikki paikat katsottua, Animeconissa kyllä löytyi :?
-Käyttäytyminen, en lähde yleistämään, jokainen tietää mitä on tullut tehtyä mutta jo avajaisissa selän takana porukka arvosteli tanparan tansseja...
-Päättäjäiset, siis nyt ihan oikeasti?! Myöhästymisen ymmärsin, mutta olivat viellä enemmän *Bleep* kun avajaiset, menivät suurinpiirtein "kiva kun kävitte, poistukaa" Ei näin, ei todellakaan näin...

Avatar
FoxJones
Viestit: 826
Liittynyt: To Helmi 27, 2003 13:08
Paikkakunta: Lieto

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja FoxJones » Ti Syys 17, 2013 20:59

Kyseltiin palautetta puheohjelmanumeroista niin tuon tältä saralta sitten oman korteni kekoon ja annan pientä palautetta ohjelmista jotka tällä kertaa istuin/seisoin läpi. Kronologisessa järjestyksessä tietty. Sisältää paljon ropeohjelmapuolta, kun olen kerta conin "harrastan kaikkea"-vähemmistökohderyhmää.

Taikuuskoulutus - Ensimmäinen mitä ehdin seuraamaan. Taikuuspuoli tuottanut usein vaikeuksia ropeprojekteissani, joten aattelin että täältä voisi löytyä jotain käyttökelpoista. Odotin selostusta malliesimerkeistä millä tavalla eri maailmoissa koulutetaan magiaa, sain pitkälti listan että "lue nämä". Ei ollut sitä, mitä odotin. Näin käy kun ei lue tarpeeksi tarkasti ohjelmakuvausta. Nyt kun katsoo niin lukeehan siinä että "silmäys magiikkakoulutuksen kirjallisuushistoriaan".

Seis, tai tulee pampusta - Paljastui että Lammi uusi vuoden 2009 luennon peruuntuneen ohjelman tilalle. Ei muistikuvaa olinko katsomassa tätä silloin taannoin.. todennäköisesti en. Nyt on sekin asia korjattu ja oli varsin viihdyttävä. Jännitystäkin riitti että kestääkö tekniikka.. kyllä. Videokuvaakin saatiin pyörimään. Suotta pyytelee anteeksi vanhentunutta esitelmaformaattia mokoma!

Puhallinorkesterin konsertti - Hyvin käytettyä aikaa. Nautin erityisesti maustesusitunnarista. Alku kuulosti aika haparoivalta, mutta kyllä siitä nautti paremmin mitä pidemmälle edettiin. Siinä vaiheessa tosin kun yleisö otettiin mukaan taputtamaan Tank!in aikana niin naamapalmuilin henkisesti että nyt on kyllä rohkea veto esiintyjiltä. Ei onneksi päättynyt katastrofiin. (encoren chocobon aikana meni jo heikommin yleisön tahdissa pysyminen..)

Fanitukseni on laitonta - Tiedän. Olen paha taparikollinen. Hyvä ja selventävä esitys.. näitä kun pääsisi kuuntelemaan vähemmässä koomassa niin voisi jäädä mieleenkin jotain. Kaveri väitti opettavansa työkseen, joten oli kyllä oikeassa paikassa yleisön edessä.

Ross Watson interview - GoH-ohjelmat harvoin pettää. Ei mitään erikoista tarttunut mukaan ropepuolelle, mutta viihdyttävää ajantappamista.

Akaharu Satorun teokset - Lisää ajantappo-ohjelmaa, joka palautti allekirjoittaneen takaisin nostalgiselle VHS-ajalle. Jälleen jännättiin pääsevätkö esiintyjät yli tekniikan tuomista haasteista... kyllä. Videokuvaakin saatiin pyörimään. Haiskahti suoraan paperista lukemiselta itse esitys, mutta tällä kertaa se toimi hyvin. Hyvä tytöt.

Roolipeli uudessa maailmassa - Sunnuntai alkoi sitten täyspotilla. Seuraava ropeprojektini nojaa vahvasti uudisasutusteemaan ja tässä kattavassa esityksessä tuotiin esille laajasti kaikenlaista pointtia ja näkökulmaa aiheeseen. Havahdutti minut huomaamaan muutaman heikkouden konseptissani, jotka täytyy korjata ennen pelin aloitusta. Antoisin ja hyödyllisin käyttämäni kaksi tuntia. Juippi! Nimesi on muistissa!

AMV-kilpailu - Tässä välissä kipitettiin katsomaan läpi AMV-kisan tuotokset. Omat suosikit oli palkinnonkin ansaitusti napannut Madoka-Cranberries-Zombie combo. Älä huoli, kyllä se minusta napsahti teemaan ihan riittävän hyvin. Toisen teeman suosikki oli se heti ensimmäinen video joka pyöri tarinankerronnallisesti Emerauden ympärillä. Kaunis tuotos.
Osallistuin itse, joten jääväsin itseni äänestämästä. Saitteko yleisöääniä loppujen lopuksi? Oliko ensimmäinen kerta kun tällaista tapaa kokeiltiin? Onnistuiko?

What do Japanese think of foreign otaku? - Venkuilin itseni häikäilemättömästi badgeni avulla sisälle tämän ajaksi ja täytyy sanoa että tässä ei ohjelmakuvaus nyt ihan napannut lopputulokseen. Alun esityspuolesta oli vähän punainen lanka kateissa ja kolmasosan mittainen, lopun pari kolmasosaa ajasta käytettiin ihan mukavasti yleisökysymysten parissa. Joko missasin ihan alusta jotain oleellista, tai sitten ohjelmakuvauksen kysymyksiin ei vaan loppupeleissä vastattu. Anyway, toivottavasti vierailla oli mukava suomenvisiitti!

Panzer Vor! Tyttöjä sekä panssarivaunu - Eikun hetkinen, tää oli se minkä pidin itse. Pieni rondo-sali ei tullut täyteen, mutta yleisön laatu korvasi määrän! Ennakko-odotuksistani poiketen minulla oli oikein hauskaa ja vaikutti että yleisökin viihtyi. Kiitos paikalle saapuneille vielä kerran!

Issho ni asobimashoo! - Päättäjäisiä odotellessa lähdin kuuntelemaan tätä ihan vain uteliaisuuttani ilman ennakko-odotuksia. Hieman virkamiesmäisen kuiva esitys, mutta sisälsi minulle uutta tietoa, joten aika ei mennyt hukkaan. Näin jälkikäteen olisin toivonut painotusta enemmän alkupään seuraleikeille, etenkin niille joista on olemassa vastaavat leikit japanissa ja lännessä.

Yleisesti conista ei moitittavaa. Ne osat järjestelyistä mitkä näin ja koin itse toimivat hyvin, tai vähintäänkin odotetusti. Green Room on pienen ohjelmanumeronpitäjän pelastus edelleen... tai hajotus jos sinne osuu aamupalalle sunnuntain aamupiirrettyjen aikaan :D

EDIT EDIT: *lisäreitä*
* Epistä! Mä sain vain yhden badgen missä oli sekä nimi että nickki!
* Kyllä! Minä join vesipisteistä! Paljon!
* Hyvä että ilma oli lämmin ja pihallakin oli ohjelmaa. Nyt ne jotka jäivät harmittavasti ilman lippua eivät tipahtaneet täysin tyhjän päälle. Tästä kun jotkut puhuivat siitä että mahdolliset spontaanit uudet tapahtumaan tutustujat eivät pääse sisään rajallisen lippumäärän takia niin eikö näitä voisi ruokkia siellä ulkopuolella? Seuroilta sun muilta esittelykojuja/katoksia säävarauksen mukaan myös pihalle.. sinne missä ne hengaajatkin (mainontakohteet) on. Just a thought.
[22:27:47] <@Kyuu> Sivis: sun tarvii kuvailla yleisölle amv:iden poikkitaiteellisuuden merkitystä
[22:29:18] <@Sivis> "amv:n teko on vähä ku ois .. taiteellista.. poikittain.. siellä"

Suppo
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Heinä 19, 2011 23:59

Re: Tracon 8 - Jälkilöylyketju

Viesti Kirjoittaja Suppo » Ti Syys 17, 2013 22:43

@Kioko_: Luin uudestaan mun edellisen viestin ja se vaikutti vähän turhan äkäseltä, pahoitteluni tästä. Näiden anonyymien vänkäreiden käytöksestä voisin sen verran sanoa että jos he olivat vain kirpputorivänkäreitä (ei esim. ylivänkäreitä) he eivät ehkä ole tiennyt muuta ohjetta kuin että tavarat noudetaan neljältä piste. Tosin vänkäröinti on asiakaspalvelua ja eioo:n myyminen ja ignooraus ei oo hyvää asiakaspalvelua. Sun viesteistä vaan jäi aluksi semmonen negatiivinen kuva, mutta itsekin tarkensit että lähinnä näiden vänkäreiden käytös harmitti, eikä muiden myyjien tuottojen laskeminen yms. Ja kuten sanoin, ymmärrettävät syyt sulla oli, varsinkin jos yksin jouduit ajelemaan.

Musta oli kiva huomata että vesipisteisiin ja conin siisteyteen oli varattu ihan omat vänkäriryhmät! Ja on tosi positiivista kuulla että vesipisteet oli täynnä (Itsekin olin ruuhka-apuna täyttelemässä ja myönnän toivoneeni ettei ihmiset jois vettä niin paljon) :D IIIISO hatunnosto siis vesipistevänkäreille, aina kun teitä näki niin hiki päässä teitte hommia.

Sitä vaan toivon että roskat päätyis enemmän roskiksiin. Oikeesti ne roskat pitäis pysyy mukana niin kauan kunnes se roskis löytyy, ei jätetä niitä maahan tai lattialle :( Vielä lisäkiitos puistossa olleille conilaisille joilla oli oma roskapussi! Ois kiva jos homma toimis niin että vänkäreiden työks jäis pelkästään se roskapussien vaihto, eikä muiden roskien ja ramunepullojen noukkiminen ties mistä. En nyt tarkota jotain yksittäisiä roskia roskisten vieressä, ne nyt menee siinä roskista vaihtaessa (vaikka nekin pitäis olla siellä roskiksessa), mutta kun porukka pitää jotain hengailupiiriä ja porukan häipyessä roskat jää siihen paikkaan.

Tällä kertaa oltiin julkisilla paikoilla niin myöhään liikenteessä ettei ainakaan silloin tarvinnut hävetä kenenkään conilaisen käytöstä, hyvä me :)

Vänkäreiden parkkilupien loppuminen oli harmi, kun paikkojakin olis kai vielä ollut jäljellä? En sit tiiä löytykö näitä jostain lisää myöhemmin, mut ei se 5e parkkimaksu paha ollu. :)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 20 vierailijaa