Zombie Walk Hämeenlinna 13.6.2013

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
mazojedi
Viestit: 246
Liittynyt: La Touko 29, 2004 23:47
Paikkakunta: Hämeenlinna

Zombie Walk Hämeenlinna 13.6.2013

Viesti Kirjoittaja mazojedi » Su Touko 26, 2013 21:52

ZOMBIE WALK Hämeenlinna 13.6 klo 18.00!

Toivottavasti meidän järjestämästä Zombie Walkista voi kertoa täällä? Toivomme paikalle erityisesti peli/elokuva/anime aiheisia zombeja, mutta aivan kaikki Zombit ovat tervetulleita!
Tapahtuman Facebook sivu löytyypi täältä https://www.facebook.com/events/620248774652410/

Kaikki ketkä haluavat öristä, laahustaa ja olla yltäpäältä tekoveressä on tervetullut Pelihuone Enterin järjestämään ZOMBIE WALK tapahtumaan.
Kävely aloitetaan Hämeenlinnan vanhan hautausmaan puistosta (turuntien varrella) ja se päättyy Pelihuone Enterin liikkeen eteen (Palokunnankatu 14). Sen jälkeen voi Pelihuone Enterissä pelailla Zombi aiheisia pelejä ja nauttia edullisia virvokkeita. Klo 00.00 aloitetaan sitten kesän kovimman zombi aiheisen The Last Of Us (PS3) pelin yömyyntitapahtuma! Pelin voi noutaa tapahtuman aikana hintaan 59.90€ (norm.64.90€) (kannattaa myös tehdä ennakkovaraus liikkeessä ennen yömyyntiä, ettei vaan jää ilman peliä).

Tässä vielä sääntöjä Zombi Walkiin:
Vaikka zombiet saattavatkin ensisilmäyksellä vaikuttaa hyvin aivottomilta verenhimoisilta hirviöiltä emme kuitenkaan voi tällätavalla julkisella paikalla täysin toimia, ymmärrätte varmaan eli myös zombiewalkissa on pari sääntöä.
1. Ohikulkijoiden ja sivullisten minkäänlainen vahingoittaminen, sotkeminen, syöminen tai järsiminen on ehdottomasti kielletty, ellei toiselta osapuolelta ole kyseiseen toimintaan suostumus.
2. Zombien tulee kulkea hitaasti ja suht hyvässä järjestyksessä. Katuvaloissa pysähdytään, vaikka käveleviä kuolleita ollaankin niin oikeita ruumiita ei kuitenkaan haluta.
3. Verta saa ja pitää käyttää runsain mitoin mutta kaupungin tai sivullisten omaisuuden sotkemista (autot, talojen seinät, ikkunat) pitää välttää.
4. Kaikilla pitää olla hauskaa, zombiewalk ei saa ollaa kenellekkään ikävä kokemus joten ethän tee siitä sellaista itsellesi tai muille.
5. Muistathan että zombiet tosiaan ovat käveleviä kuolleita, kukaan tuskin kiirehtii kuolemansa jälkeen mihinkään saatikaan käyttäydy tavallisen kaduntallaajan tavoin. Muista siis eläytyä parhaasi mukaan niin tarjoamme myös sivustaseuraajille kiinnostavan kokemuksen.

MIKÄ ZOMBI WALK?
Zombiewalk on amerikasta lähtöisin oleva alakulttuurin muoto jossa samanhenkiset, esimerkiksi kauhuleffoista tykkäävät ihmiset kerääntyvät kulkemaan ennaltasovitun reitin zombeiksi pukeutuneena, eläytyen rooliin parhaansa mukaan. Ensimmäinen zombiewalk järjestettiin Helsingissä 1. lokakuuta 2006, reitti kulki Kiasmalta senaatintorille ja walkkiin osallistui noin 80 ihmistä. Vaikka zombiewalkkia järjestetään Helsingissä, haluaa Pelihuone Enter tuoda samankaltaisen tapahtuman myös Hämeenlinnaan.

Zombiewalk ei ole minkäänlainen mielenosoitus tai protesti, eikä siinä takana myöskään ole mitään aatteita, kysymys on yksinkertaisesti hauskanpidosta ja samanhenkisten ihmisten kanssa hengailusta.

Zombiterveisin
Matti Mäkelä
Pelihuone Enter

Avatar
Tristanix
Viestit: 80
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 19:23
Paikkakunta: Kajaani

Re: Zombie Walk Hämeenlinna 13.6.2013

Viesti Kirjoittaja Tristanix » Ma Touko 27, 2013 10:31

Hienoa, että Zombie Walkit ovat rantautuneet Suomeenkin. :mrgreen: Itsehän en pääse paikanpäälle, joten pitäkää aivotonta hauskaa minunkin puolestani!
Embrace your dreams, and... whatever happens, protect your honor... as SOLDIER!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa