Kuroshitsujin toisesta osasta

Keskustele Punaisen jättiläisen julkaisuista. Kommentoi kustannettuja sarjoja, painojälkeä, käännösta, mitä vain. Voit myös esittä ehdotuksia tulevia julkaisuja ajatellen tai kysellä muusta julkaisuihin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@punainenjattilainen.fi.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Punainen Jättiläinen / ylläpito

Avatar
Heltsu
Viestit: 17
Liittynyt: To Touko 20, 2010 08:33
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Kuroshitsujin toisesta osasta

Viesti Kirjoittaja Heltsu » La Syys 22, 2012 17:41

ostin tässä 21.9.2012 perjantaina Kuroshitsujin toisen osan ja iski iso pettymys että mangan valmistamisessa on käynyt näin iso moka että osa 6: luvun sivuista on väärinpäin ja ihan väärässä järjestyksessä. Onko muilla ollut samaa vikaa toisessa osassa vai onko tämä vain minulle sattunut huono tuuri? harmittaa kovasti se että on maksanut viallisesta tuotteesta

Avatar
methpring
Viestit: 52
Liittynyt: Su Helmi 12, 2006 21:49
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Kuroshitsujin toisesta osasta

Viesti Kirjoittaja methpring » La Syys 22, 2012 19:58

^Minulla tismalleen samanlainen tapaus! Sivut 35-50 ovat ylösalaisin, mutta oikeassa järjestyksessä toisiinsa nähden. Eli sivulle 34 tultaessa on kirja käännettävä ylösalaisin, etsittävä sivu 35, luettava sivulle 50 asti, käännettävä kirja taas oikeinpäin, etsittävä sivu 51 ja jatkettava matkaa.

Tietenkin viallisen kirjan voisi lähettää Tammelle ja saada normaali kirja tilalle, mutta minua viehättää tämä kummallisuus (ensimmäinen omalle kohdalle sattuva virhepainos!). Mutta harmittaa tuo 6. luvun aloituskuvan leikkautuminen eripuolelle kirjaa, joten jos jaksan ja on rahaa, voisin metsästää jostain kunnollisen version.
Piirrustuksiani, kuvia Ginga-kokoelmastani:
http://methpring.deviantart.com

Avatar
avalkama
Sangatsu Manga
Viestit: 878
Liittynyt: Ti Joulu 16, 2003 16:45
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Kuroshitsujin toisesta osasta

Viesti Kirjoittaja avalkama » Ma Syys 24, 2012 10:59

Tervehdys!

Selvitämme paraikaa, kuinka laajalle levinnyt tuo virhe on. Ainakin osa painoksesta on virheetöntä. Palaan asiaan kun tiedän! Vaihdamme kyllä tarpeen mukaan virhekappaleita uusiin, mutta ensin pitää varmistaa että palauttaja ei saa tilalle toista samanlaista...
Jep.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Punainen jättiläinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa