Lanit - Part II

Kuopioon perustetun anime- ja mangayhdistyksen keskustelualue. Aiheena pääosin itse seura, anime ja manga sekä muu näihin asioihin liittyvä.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kamy / aktiivit

Avatar
Sarai_chan
Viestit: 27
Liittynyt: La Heinä 28, 2007 13:29
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Sarai_chan » Ma Joulu 06, 2010 20:16

I am so in this!
Mitään joulua vietetä perheen kanssa kuusen alla lahjoja repien.. se vietetään pelaten videopelejä muiden ihmisten kanssa >:D
Bey beee
あるがとございます ばか あねき

やちゃった ^^ 

Avatar
YO
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 21:33
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja YO » Ke Joulu 08, 2010 21:07

Minä vaadin aikaisin aloittamista! 10 käy! Hauu~~! Hyvää työtä!
...sniff.. en ole koskaan odottanut joulua näin innolla..
\( ● )/ ! \( ● )/ ! \( ● )/ !
http://www.nekocon.fi
Vegeta. Jep.

Avatar
Yuhaso
Viestit: 23
Liittynyt: La Kesä 12, 2004 16:22
Paikkakunta: Luopion Gesk'urstag

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Yuhaso » Ke Joulu 08, 2010 23:54

Kellonajallaeiolemitäänmerkitystä. Mutta kuvittelen, että me aloiteltaisiin jo kymmeneltä aamulla. Paikalla on myös musiikkipaja, mutta ne pitää PA-sulkeisia salissa. Saattavat käydä kahvia juomassa jne, mutta kahvio on meille varattu. Ja sain erikoisluvan olla poissa "töistä" ja kaitsia teitä ihania pikku palleroita. <33<3<3<3 Toki voimme olla yläkerrassakin jos halutaan ihan IHAN rauhassa olla, mutta anyway, nääh. Kahvio for all! TITAPLOO! Unf! :mrgreen:

Avatar
Mujava
Viestit: 60
Liittynyt: To Joulu 04, 2003 16:44
Paikkakunta: Kuopion ydinalue

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Mujava » To Joulu 09, 2010 18:36

Onkos nyt varmasti kaikki vaadittavat tekniset kamat tarjolla (esim. switch / router..)? Onko tarpeeksi verkkopiuhoja? Onko tarkoitus tehdä suljettu wlan? Ne, ne, NEE?
Ihan vain tällaisena etukäteissuunnitelmana. Voi tulla muuten taas itkua ja hampaitten kiristystä ettei mikään toimi vaikka laneja on väännetty pari tuntia ilman mitään tulosta.

Pelit:

Oliko tarkoituksena pelata kaikki samaa peliä ja jos on niin mitä? Kuka ja ketkä hommaavat ja mitä sekä miten paljon kustannuksia kuluu siihen? En uskoa että monikaan haluaa kuluttaa toista sataa euroa vain siihen että pääsee laneihin ja pelit tulevat sen jälkeen jäämään nurkkiin keräämään pölyä. Oliko myös tarkoitus pelata pienissä ryhmissä vai koko poppoon voimin?

Näitä voisitten miettiä ettei homma mene piiipariksi ja läskiksi.

-Mujis kuittaa
ウメハラがぁ 捕まえてぇぇ ウメハラがぁ 画面端ぃぃっ バースト読んでえぇっ"
" まだ入るぅぅ ウメハラがぁっ ・・・つっ近づいてぇっ ウメハラがぁ決めたぁぁーっ

Avatar
Kkos
Viestit: 204
Liittynyt: To Syys 15, 2005 04:17
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Kkos » Ma Joulu 13, 2010 22:16

Kuten aiemminkin on tullut ilmi, niin 27.-31.12. on tilat varattu.
Koska maanantai (27.12.) menee yleisesti häseltäessä ja perjantaina (31.12.) on vain kaikista HCimmat paikalla, jää tehokasta aikaa pelailuun tiistaista torstaihin.

Jotta jokainen päivä olisi uusi ja kiehtova, järjestetään leikkimielinen turnaus tiistaina, keskiviikkona ja torstaina vaihtuvine peleineen.
Tapahtuman luonteesta johtuen voittajalle on tarjolla hyvää mieltä.
Yhden päivän teemana on ainakin beat'em up.

Lopullista aikataulua ja pelattavien pelien listaa ei ole vielä lyöty lukkoon, joten vielä kerkeät vaikuttamaan.
What a horrible night to have a BO!

Avatar
mazzeneko
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2003 20:54
Paikkakunta: Kuolio, Minas Tirith

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja mazzeneko » Ti Joulu 14, 2010 15:28

Ainakin yhtenä päivänä piti järjestetää Riichi Mahjongg turnaus?

Mutta Beat Em Upit on vähän sellaisia, että pitäisi valita joku sellainen missä kaikki pelaajat olisi suht'koht kohtalaisia.
Esim. jos jollain on Hyper Gamma Super Street Fighter 2 Turbo Chapmpion Edition EX HD OMG boksille tai jotain.. Tai sitten joku peli missä mashaamisellakin on väliä :)
Ja mitkä olisi sitten ne säännöt, onko joku tietty hahmo täysin bannissa tai saisiko ensikertalaiset valita niitä tms. Toki leikkimielellä tässä liikkellä ollaan, mutta pitää siellä silti olla hauskaa eikä turhautua siitä jos joku mestari hakkaa kaikki 12-0 ja haukottelee ja sitten siellä on näitä Rage-Chaneja nurkassa viiltelemässä jo ranteitasa auki :)
- KAMY:n sihteeri
- KKL:n jäsen

Avatar
Kkos
Viestit: 204
Liittynyt: To Syys 15, 2005 04:17
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Kkos » Ti Joulu 14, 2010 17:11

mazzeneko kirjoitti:Ainakin yhtenä päivänä piti järjestetää Riichi Mahjongg turnaus?
jos innokkaita pelaajia riittää niin tottakai.
mazzeneko kirjoitti:Mutta Beat Em Upit on vähän sellaisia, että pitäisi valita joku sellainen missä kaikki pelaajat olisi suht'koht kohtalaisia.
Esim. jos jollain on Hyper Gamma Super Street Fighter 2 Turbo Chapmpion Edition EX HD OMG boksille tai jotain.. Tai sitten joku peli missä mashaamisellakin on väliä :)
Taitaa väellä eniten olla juuri beat'em up pelejä hyllyssä, joten ainakin valikoimaa pitäisi olla tarpeeksi.
tai sitten pelaillaan International Karate +:aa, jonka kontrollit on niin hirveät ettei taidoilla ole mitään merkitystä.

Vaikuttaa tosiaan voi siihen mitä pelaillaan.
What a horrible night to have a BO!

Avatar
Yuhaso
Viestit: 23
Liittynyt: La Kesä 12, 2004 16:22
Paikkakunta: Luopion Gesk'urstag

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Yuhaso » To Joulu 16, 2010 18:47

Kkos kirjoitti:Taitaa väellä eniten olla juuri beat'em up pelejä hyllyssä, joten ainakin valikoimaa pitäisi olla tarpeeksi.
tai sitten pelaillaan International Karate +:aa, jonka kontrollit on niin hirveät ettei taidoilla ole mitään merkitystä.
LOL N00b! Näillä taidoilla mentiin miljoonia kertoja "läpi" se. Siinä quickshotit narskui viimeisiään, kun vedetiin mustalla vyöllä ja perkeleen campperit vain odotti, että nousisin ylös ja saisivat tehtyä hyppypotkun takaraivoon. <3 Ach. Paras mättö koskaan. ME thinks.

Mutta, ihmiset tuo mitä tuo ja pelaavat mitä pelaavat. Nämä turnaukset voisi vetää kokemuksen mukaan, tai jos mahdollista, niin jokainen pelistä tietämätön saa harjoitella ja mahdollisesti saada handikäppiä. Jotain jotain jotain. Katsellaan ja tökitään.

Ilmapalloja! Jack will live again!!1

Avatar
Raektis
Viestit: 23
Liittynyt: To Loka 14, 2010 21:50
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Raektis » Pe Joulu 17, 2010 13:20

Sananen tappelupeliturnauksista ja ideointia niihin.

En oikein usko globaalin hahmobännin olevan hirveän hyvä idea missään puhtaassa tappelupelissä. Ei niissä ole oikeasti niin ylivoimaisia hahmoja etteikö niitä voisi voittaa, ja vaikka olisi, en usko että kukaan pelaajista niitä niin hyvin osaisi käyttää (No siis, poikkeuksena ehkä Soul Calibur 4 + Hilde + Youtube Combo of Doom).

Parempi idea tasapainottamiseen on "mainien" käytön kieltäminen, ainakin niiltä jotka ovat enemmänkin tappelupelejä pelailleet eläessään. Tuossa kesiviikkona huomasimme että on aika mukavaa ja reilua pistää enemmän pelanneet valitsemaan hahmo randomilla Brawlissa, joskopa samaa logiikkaa voisi soveltaa tässä, luottaa ihmisten omaan sanaan siitä kuka on ennen pelannut ja kuka ei. Iso osa tappelupeleistä näyttää random hahmon ennenkuin peli alkaa, eli uutta randomia vaan jos sieltä Testament/Rachel/Zasalamel minulle napsahtaisi. Sivu-huomiona, kaikki "mainini" ovatkin sitä low/bottom tier kastia, mistähän tuokin johtuu...

Harjoittelua kannatan luonnollisesti ennen turnausta, se tekee siitä kivempaa kaikille. Uskoisin aikaa kyllä löytyvän tuohon.

En kyllä uskalla sanoa mitään siitä pääsenkö itse paikalle pelailemaan, kun tuo auto tuottaa ongelmia.
Love like you’ve never been hurt And dance till dawn like you’ve just been born
A perfect toy made by perfect tools Playing Ring 'round Rosie with a crowd of fools

Avatar
YO
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 21:33
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja YO » Ma Joulu 20, 2010 17:53

Piu piu!

Teknisestä puolesta sen verran, että minä voin tuoda tuon 8-paikkaisen routerin ja pari ylimääräistä verkkopiuhaa varalle. Hyvin tuo masiina näytti toimivan
viimeksikin.
(Eiköhän me saada tällä kertaa homma nopeammin käyntiin. Toivottavasti.)

Pelit, pelit, pelit. No ainakin se Tiaplo olisi kiva vetää loppuun vaikka näin aluksi. Sen voisi hoitaa maanantaina? Guys?
Niin, tässä pitäisi jo ehkä tosissaan alkaa miettimään mitä siellä sitten mättäisi. Käytännössä helpoin ratkaisu olisi varmaan vetää jotain freeware skeidaa, niin kaikki pääsisi mukaan.. Joissain peleissä onnistuu tietenkin, että kierrätetään sitä levyä jne.

Jos tällä edeltävällä viikolla saataisiin vähän suunniteltua päivien ohjelmaa niin jei.

Tuon 8-pittiseni koko viikoksi käyttöön, niin voidaan vetää Mariota ja Megamania jos
tulee sellainen fiilis.

/Ai niin. Olisiko mahdollista saada se kahvilan telkkari koko tiistaiksi käyttöön? (tai mahdollisesti pelihuone?) Suunnitelmissa on ollut katsoa porukalla koko Ginga-trilogia jo pitemmän aikaa, joten sen voisi ovelasti hoitaa tässä samalla.
\( ● )/ ! \( ● )/ ! \( ● )/ !
http://www.nekocon.fi
Vegeta. Jep.

Avatar
claire
Viestit: 81
Liittynyt: To Tammi 22, 2009 03:21
Paikkakunta: Kuopio
Viesti:

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja claire » Ma Joulu 20, 2010 20:36

Eiköhän tässä itsekin paikalle möngitä Savonlinnan reissun jälkeen, eli oletettavasti viimeistään keskiviikkona. Whoo. Kovasti tekisi mieli osallistua itse lanitukseen, mutta oma koneeni on siinä kunnossa, että ei onnistu. En usko, että tässä ajassa sitä saa edes laitettua kuntoon, tahi että saisin jostain laina/varakoneen. Well, no can do. Tulenkin siis luultavasti vain kyyläilemään ja konsolipelailemaan. Jes jes.

Onko muuten ihmisillä kiinnostusta, josko ottaisin loppuviikoksi mukaan Nintendo 64:n? Moninpeleinä pelattavia pelejä olisi mm. Pokemon Stadium, Mario Party 2 (jos jollain olisi kaksi lisäohjainta, niin tätä voisi pelata jopa neljän hengen kesken!), Star Wars Racers, sekä Daikatana, jonka moninpelimoodit ovat suht koht viihdyttäviä. (+ tietenkin kasa ralli- ja formulapelejä, joita kukaan ei jaksa pelata) 64:n Zeldatkin löytyy, mikäli jotakuta kiinnostaa.

Avatar
Yuhaso
Viestit: 23
Liittynyt: La Kesä 12, 2004 16:22
Paikkakunta: Luopion Gesk'urstag

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Yuhaso » Ti Joulu 21, 2010 09:54

Tiplo ainakin vedetään kerran läpi. Olisipa tuossa yksi modikin siihen, joka vetäisi hommat uusiksi ja kivaksi, mutta katsotaan katsotaan... Maanantai riittää helposti Baalin pieksämiseen ja hell-vaikeustasollakin vetämiseen. ;D (Kyllä, mazzen kanssa ollaan vedetty sitä modia jo 1½ läpi. Sen verta jännä.)

Pelejä pitää kyllä katsoa vähän tarkemmin. Jos alkaisi ihan metsästämään jotain hauskoja pelejä, mitä voisi porukalla mättää. Esim. näitä elsqun mainitsemia freewarea, pikkupelejä mine bombersin jne tyyliin. Katsellaan katsellaan...
Itse ainakin haluan vetää sen RE5 cooppina läpi alle parin tunnin! ..tai ainakin päivän. ;D KEN HALUAA TULLA SHEEBAKSENI PELIIN HÄÄH?!

Kyllä, televisio on meidän käytössä, kuten myös pelihuonekin -vaikka sitä ei varattukaan,mutta kukaan muu sitä ei käytä- joten voitte katsoa sen trilogian ihan miten haluatte. Aikaa kyllä on helekutti vaikka muille jakaa! Paitsi jos ne kestää miljoona vuotta.

Tämän jouluviikon waggarissa voisi pureutua aiheeseen enemmän, jos on tarvetta.

Ps. TUO 8-BITS! MEGALOMAN!KAIKKIIHFFFFF!
Pps. N64 myös! Viikko aikaa pelata ihan kaikkea, että parempi enemmän, kuin vähemmän.

Avatar
Sarai_chan
Viestit: 27
Liittynyt: La Heinä 28, 2007 13:29
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Sarai_chan » La Joulu 25, 2010 13:25

Okei minä raahaan keskiviikkona viimeistään playstasion 3 mukanani ja siihen red dead redemptionin, undead nightmaren ja re5. Yuhaso kun nyt haluaa sen 5 läpi mättää ja moni oli kiinnostunut näkemään minkälainen rdr on. Ja kun maanantaina on diablon loppuun veto, tiistaina gingojen trilogiat niin vaihtoehdoksi jää tuoda ke, to ja pe ps3 koepeluuseen, ketkä sitä nyt toivo. Tietenkin jos jollakulla olisi muita pelejä siihen niin niitä olisi itselläkin kiva katsella.

Playstasion2 taas on ihan toinen juttu.. itselläni on tuo ohut versio ja siihen narutosta beat 'em upp peli. Jos paikalle on tulossa jo ps2 niin taivas varjelkoon sanokaa niin etuajassa niin minun raahaumukseni vähenevät hieman.

Mutta tässäpä tätä... nyt innolla 2 päivää ja kaikki kiva alkaa :D
Bey beee
あるがとございます ばか あねき

やちゃった ^^ 

Avatar
Jokirapu
Viestit: 48
Liittynyt: Ti Loka 05, 2010 17:24

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Jokirapu » La Joulu 25, 2010 17:12

Meiltäkin lähtisi varmaan tuo ps2 aika helposti mukaan, kun ei mitään muutakaan raahattavaa ole. (ei, kun raahaan tämän jättimäisen pöytäkoneromun sinne, juu varmasti) Pelivalikoima vaan ei ole kovin huikea. (pelejä yhteensä reilu 100kpl, mutta ei mitään järkevää, enkä edes muista mitä kaikkea tuolta pelikaapista löytyy, pitäisi varmaan vähnä selailla niitä) Moninpeleistä ei löydy varmaan muuta tuotavaksi kelpaavaa, kuin The bouncer ja mahdollisesti (jos ketään kiinnostaa) Tekken 5. Että meillä tämä pelivalikoima on mahtava. Jotain ihan järkeviä yksinpelejä kyllä löytyy, mutta niiden pelaamisesta varmaan saattaisi tulla ongelma.
Tosin toimivia ohjaimia löytyy vain kaksi, joista toinen ps1 konsolille, eli sekään ei kaikissa peleissä toimi. Eikä myöskään ole sitä ihanan kätevää välikappaletta, jolla edes saisi useamman ohjaimen kiinni.

Mutta siis jos Sarai_chan et halua hirveästi tavaraa raahata mukanasi, niin voin kyllä tämän ottaa ainakin loppuviikoksi mukaan.

Avatar
Sarai_chan
Viestit: 27
Liittynyt: La Heinä 28, 2007 13:29
Paikkakunta: Kuopio

Re: Lanit - Part II

Viesti Kirjoittaja Sarai_chan » La Joulu 25, 2010 20:46

Juu mahtavaa :D

Nyt keveni homma siinä suhteessa että tarvitsee ottaa vain muistitikku ja peli mukaan. Mutta voin tuoda omasta pleikkaristani toimivan ohjaimen vielä mukaan varalle. Mutta tämä helpotti kantamuksiani oikein roimasti (kun pitää kuitenkin pöytäkone raahata niin.....)
Bey beee
あるがとございます ばか あねき

やちゃった ^^ 

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “KAMY, Kuopion Anime- ja Mangayhdistys ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa