Offtopic II - the Return of Randomness

Keskustelua MAMY:n toimintaan liittyen sekä yleisesti animesta, mangasta ja niiden oheisilmiöistä

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, MAMY / Modet

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » To Maalis 18, 2010 14:37

Noniih~

Kevät on muutosten aikaa; lumi sulaa ja sen alta alkaa paljastua kauan sitten kadoksissa olleita asioita...
Hyvät otakut ja muut palleroiset, saanko esitellä:

Offtopic II - the Return of RandomnessAnteeksi mitä?

Kyllä, offtopic-ketju on taas täällä~
Koska alkuperäinen ketju oli jo pahoin paisunut, päätin että se on parasta jättää vanhuuspäiviään viettämään: siksi uusi ketju.

Siis että mikä?

Tämä on siis offtopic ketju numero 2; uusi, paranneltu, enemmän späm-free ja toivottavasti vähintään yhtä random~
Offtopic II on tarkoitettu nimensä mukaisesti asian vierestä puhumiseen - kuitenkin hyvän maun ja foorumin sääntöjen puitteissa. Tällä kertaa ketjulla on kuitenkin lisäksi pari omaa sääntöä, joiden tarkoitus olisi estää viimekertainen eksponentiaalinen paisuminen ja spämmääntyminen.

Mitä sääntöjä?

1. Offtopic II ei ole sama asia kuin chat.
2. Käyttäkää tervettä otakujärkeä~

Miksi?

MAMY ei ole MAMY ilman randomiutta. Ja koska foorumilla on epämukavan hiljaista.

Eikö viime kerrasta opittu mitään?

Opittu on, ehkä liikaakin. Ainakin offauksen siirto irc-galleriaan ja muihin yhteydenpitotapoihin tuntuu toimineen liiankin hyvin, sillä samalla meni loputkin foorumin aktiivisuudesta. Lisäksi mielestäni on aika palauttaa jotain MAMY:lle ominaista - mahdollisuus randomointiin (sopivissa määrin) :3

Kuka on vastuussa tästä typerästä ideasta??

Minähän se :3 Julma olin, rikoin varmasti jotain sääntöä kun perustin offtopicin uudestaan. Enkä edes kysynyt keltään, röyhkeästi itse ajattelin. Hirveää. Kamalaa. Itkunyyhkyparku. Opittepahan olemaan : D

Miten muka estät tätä spämmäytymästä?

Minä kyylään, vahtaan ja valvon tätä töpöä vaikka päivin ja öin jos tarve vaatii, hirmuisesti iskien kaikkiin turhiin, liian lyhyisiin, liian pitkiin, liian asiallisiin, liian randomeihin, ja vähintäänkin minun mielipiteideni kanssa erimieltä oleviin viesteihin poistaen ne heti julmasti ja armottomasti ja pistäen niiden kirjoittajille elinikäiset bännit koko foorumille + eropaperit yhdistyksestä hakuun. ja ammun reiän näppikseen mahtavan paradoksaalikaukolasertähtäimeni avulla *buahahahaaa*
...no en tietenkään : DD Luotan siihen, että te käytätte päätänne muuhunkin kuin syömiseen ^^
...joskin pienoista viatonta vahtaamista saatan harrastaa~ :3


~Tervetuloa offaamaan ihan luvan kanssa~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Tasmir
Viestit: 91
Liittynyt: La Syys 01, 2007 17:44
Paikkakunta: Darikánor'

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Tasmir » To Maalis 18, 2010 22:53

Tähän sanoo mulkosilmäinen takapuoli Marsista:
-Tere, olinko eka?

Olin jess ^^

Oivallinen ja viihdyttävä offtopic palaa yay \o/ Täyttäkäämme se pian pian pian Mamylle ominaisella sisällöllä, käsittämättömyydellä~ Kuhina palaa pikkuhiljaa kun kaikki rupeaa ensin itsekseen vähän kuhisemaan ja rupeaa sitten pitämään seuraa toisilleen ja kuhisee yhdessä ja sitten porukassa ja lopulta taas koko mamy floodaa boardin täyteen päivittäin x3 Sitä odotellessa katsellaan niitä ihania päähänpulpahduksia joita ihanat mamysienet kilvan kasvattavat koneidensa näppäimmistöjen alla. Mamy ei kuollut puheenjohtajanvaihdokseen vaan lähtee uuteen nousuun~

puhikuhimuhisuhi

muhikaa ajatukset ja kuhiskaa täällä fooruilla niin että suhisee~
Mimicon - Ohjelmavastaava

Avatar
Etzell
Viestit: 83
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 23:50
Paikkakunta: Kouvola

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Etzell » Pe Maalis 19, 2010 10:45

OT teki comebäkit :D mikäs sen mukavampaa :P

tässä on jo syytä tehdä silloin tällöin visiittejä mamyn foorumille :D
"kyokugaisha sanoo (0:54):
*mah~ :3 poikkeuslupa myönnetty! näin sanoo mamy-moderaattori pake-chan~ Y__Y"
koskien tupla postauksia :D

Avatar
misstambourinman
Viestit: 52
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 13:21
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja misstambourinman » To Maalis 25, 2010 11:27

Jei~ randomness kommer tillbaka! [tämä tulee nyt sitten ihmiseltä, joka ei koskaan millään tavalla osallistunut siihen ykkösoutoiluun... gomen. Olen tekopyhä, lievästi sanottuna]. Ja haluan lopettaa lukion. Kaikkia kinosti. Alan taas näköjään kommunikoida lyhyillä yksiselitteisillä lauseilla ja pian seuraa se vaihe, jolloin alan selittämään ihan hirveästi ääniefektiä, irrelevantteja sivistyssanoja ja hyvin pienesti välimerkkejä käyttäen, joten taidan häipyä ennen kuin räjäytän teidän kaikkien päät lopulisesti ja sittenhän te lentäisitte kuuhun ja se olisi minusta hyvin ikävää, sillä sitten en enää voisi räjäytellä kenekään päätä epämääräisellä hölötyksellä och svenskaspråkig tajunnanvirta. Haluan banaanin.
There's no Devil, just God when he's drunk.

Avatar
NightLilium
Viestit: 96
Liittynyt: Ti Syys 18, 2007 16:05
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja NightLilium » To Maalis 25, 2010 12:28

waa~ se on tullut takaisin! Hienoa hienoa:3 Pikkuhiljaa tää kyl käynnistyy kun ihmiset tajuaa/uskaltaa alkaa kirjottaa/pääsee siitä pelosta että näppis takavarikoidaan ja tuhotaan kun tänne kirjoitellaan^^'
Huom! Omaani ei vielä olla tuhottu joten kaikki kirjoittelemaan ja turisemaan:3 Saataisiin tännekin eloa~
Nyt uskallan varmaankin kysyä, että miksi ihmeessä foorumia tyrannoitiin sillon joskusO.o Haluttiin tehdä asiallinen ja ei-random foormi meille? Oliko ees kamalaa kun tänne ei oikeesti uskaltanu pistää mitään:< Liian tiukka linja oli kieltämättä ns. turhien viestien suhteen.
Onneks ajat muuttuu, koska jos vanha linja jatkuis tää paikka olis niin kuollu että ei mitään rajaa.. (joo on tää nytkii melkein mut pientä aktiivisuuden nousua havaittavissa8))
Mut vielä kerran, ihanaa että offtopic palas. Varmaan monet onki sitä kaivannu^^

Smith
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2008 08:52
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Smith » To Maalis 25, 2010 16:29

Jei! Offtopic on täällä taas :3 ~~
Viimein pääsee avaamaan suunsa ja jauhamaan kaikkea pas***. Suosikki harrastukseni ihan btw. >8D Istun tällä hetkellä tietotekniikan tunnilla. On harvinaisen tylsää ja kuolen nälkään. Onneksi sentää meidän sijainen on tommonen ihan komea mies nii kai tämän nyt kestää. Se tosin käy täällä, vaan välillä tuossa ovella vilkaisemassa ja häipyy sitten. Pitäisi tehdä diaesitys mikkelistä ja sen valmistuttua harrastuksistaan, mutta en jaksa ku oon laiska niin datailen kivasti tässä. Luokka on ihan pirun kuuma ja haluan uimaan, syömään ja nukkumaan. Sitten nyt yllätti joku ihmeen nostalgia puuska. O__o Ja menee hermo tämän ryhmän kanssa. Olen ainut meidän luokkalainen ja täällä on kauheesti lissuja ja päästään vialla olevia poikia. Nyt ne varmaan katsovat tuossa miun takana mitä kirjoitan tänne... Heti ku pääsen täältä meen kyllä kotiin syömään ja nukkuu! >;33
"The same tears are always shed, we will not realize what is precious until we have lost it.
If only one wish can be fulfilled, I would say "goodbye" to my old self."

Amy
Viestit: 9
Liittynyt: To Syys 03, 2009 21:17
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Amy » To Maalis 25, 2010 23:08

Randomointia. Jei~ Kurkkuun koskee ja aamulla ei lähtenyt kuin pihinää kurkusta kun koski niin paljon ja piu. Ja keittiössä oli suunnilleen tunnin sisko kavereineen ja sit kun miun leffa loppu niin ne oli hävinnyt alakertaan. Möh.
Äitee on koristellut meidän vessan sisältä muuten Johnny Deppin kuvilla, pelottavaa kun jotain kymmenen Depin pärstää siellä on ovessa. Plus pari siitä joka esittää Aragornia Sormusten herrassa. Sori en muista nimeä. Vähän häiritsevää.
Huomenna pitäisi mennä uimaan liikkatunneilla naisvuorelle kahdeksalta aamulla. Ja mä en tiedä pitäisikö mennä vai jäädä viel huomiseksi kotiin yskimään, niistämään nenää ja itkemään kurkkukipua ja kuumetta. Niinkuin tänään. Mistäköhän se tuli näin randomilla, koko yön vaan koski kurkkuun niin ettei saanut nukuttua kun hyvin tuskasesti, mut keskiviikkona oli ihan terve olo.
Ja jeeeei viikon päästä mie täytän 15, ja sillon onkin pitkäperjantai ja vapaapäivä jee! Taidan ihan piruuttani kutsua kaverit meille ja istuttaa ne takapihalle lumihankeen syömään sipsejä. Tai sitä lumisientä jonka tein hiihtolomalla portinpieleen, tosin se liene jo sulanut.
Ja hah, ja minun koneestani voitte kyllä ottaa näppiksen jos haluatte, mut aika turha vaiva. Pesin elokuussa tätä pölystä vähän liian märällä rätillä, vettä meni kai sisuksiin ja tää pitää caps lockia joko koko ajan päällä, tai yleisemmin rämpyttää sitä päälle ja pois hitonmoista tahtia. Jos en koko ajan korjailisi tekstiä, se näyttäisi tÄLTÄ, Eli aIVan IHasTUTtaValTA. Et on kivaa. Kumma kyllä mie haluisin uuden koneen... Ja joo sori, kaikki oli aika random tajunnanvirtaa.
Jos sen on oltava niin, olkoon sitten niin

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Pe Maalis 26, 2010 08:54

wuaaa~<3

ihanaa että ihmiset uskaltaa kirjoittaa vihdoin tännekin~ :3
pelkäsin et tää ketju sais sellasen "no olipas turha juttu"-vastaanoton : D
NightLilium kirjoitti:Nyt uskallan varmaankin kysyä, että miksi ihmeessä foorumia tyrannoitiin sillon joskusO.o Haluttiin tehdä asiallinen ja ei-random foormi meille? Oliko ees kamalaa kun tänne ei oikeesti uskaltanu pistää mitään:< Liian tiukka linja oli kieltämättä ns. turhien viestien suhteen.
muf~ ketään nyt syyttämättä tai syyllistämättä mutta silti kysymykseen rehellisesti vastaten...
...ja kukkaset. kyllä suurin osa tietää keneltä tää tiukka linja oli lähtöisin.

mutta siis. epäilisin - sillä enhän voi tietää mitä kenenkään muun päässä liikkuu - että tuohon tyrannian aikaan suurinta osaa mamylaisista pidettiin ehkä enemmän tai vähemmän, hmm, randomoivina ihmisinä. sellaisina jotka ei muuta tehneetkään : D ei ehkä uskottu, että pystyisimme kommunikoimaan järkevästi ilman kunnon rajoja ja valvontaa. (ja myönnetään nyt, kyllä se ehkä hieman karkasi lapasesta viime offin kanssa ^^")

tai ehkä joku vain piti siitä, että pystyi hallitsemaan kaikkea. itsekin tällaisena ravuravumodena tiedän, että tämä on tosi palkitsevaa hommaa mikäli se vaan osuu ihmisen sieluun, sinne pieneen kohtaan joka tykkää pistää asioita järjestykseen ja jossa lempiammatti olisi kaupan hyllyjen täyttäjä :3 olihan se kiva että foorumi pidettiin "asiallisena" ja olihan se tavallaan oikein ja aikuista että oltiin huolissaan resurssien viennistä, mutta. MUTTA. itse tutkiskelin tuohon aikaan muiden vastaavien yhdistysten foorumeita, ja guess what? aivan yhtä lailla - ja joskus enemmänkin - siellä oli suuria massiivisia ketjuja "resursseja viemässä". ja tuleehan niitä viestejä koko ajan lisää anyway : D resursseista pidetään kyllä nytkin huolta, no worries! hiljalleen otan talteen ja pistän ikuiseen uneen kaikkein vanhimpia ja lyhyimpiä con-ketjuja ynnä muita ns. aikansa eläneitä ja kuolleita ketjuja~

itseäni totta puhuen hieman hävettää se, että olin tavallaan "osa" tätä foorumin tyrannointia ;_; tai siis tavallaan, sillä eihän minulla siihen aikaan ollut paljonkaan oikeuksia tehdä yhtään mitään, vaikka varapuheenjohtaja olinkin. turhautti. aina jos halusin tehdä vaikka ketjun, piti varmistaa asia ettei tullut valituksia niskaan. olin onnesta neliönä kun musta tehtiin silloin varapuheenjohtaja ja mode foorumeille, vaikka tiesinkin koko ajan miksi. yritin parhaani mukaan toimia niin kuin varapj:n pitäisi toimia, mutta tuntui ettei minulla ollut päätösvaltaa lainkaan. sain jopa noottia siitä, että "modetin" liikaa - ehkä teinkin niin, mutta ainakin tein jotain. lopulta kuitenkin kyllästyin siihen, että olin jatkuvasti tossun alla, ja päätin ruveta tekemään omiakin päätöksiä~ (suuren pullasodan alku :3)

ollaan tultu jo pitkälle noista ajoista~ mamy ei ole enää randomoinnin keskus, vaan jäsenten kypsyessä ja vanhentuessa (vaikkakin uusi sukupolvi häröpallosieniä onkin jo mukavasti kasvamassa~<3) myös foorumitoiminta on muuttunut. enää ole mielestäni tarvetta noille tyrannian - sanoisinko poikkeustilan? - säännöille, vaan on vapauden aika; kääntyihän MAMY:n historiassa muutenkin jo uusi lehti~ ^^

tosin mielestäni nuo jonkinlaiset rajatkin - vaikka ehkä ihan pikkuisen liioittelun puolelle menivätkin - olivat loppujen lopuksi ehkä hyödylliset? ainakin opimme kirjoittamaan pitkiä viestejä :3
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
misstambourinman
Viestit: 52
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 13:21
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja misstambourinman » Pe Maalis 26, 2010 12:32

Aww~ =^^= Pake-chan on niin swyötäwän swuloinen. Mutta mulla on tylsää... Käytin just 2 hyppytuntia siihen, että kopioin 23 powerpoint diaa (23!!) käsin (!!!) paperille. Olen järjetön hullu, sillä oisin voinut vaan tulostaa ne. Yyh TT__TT. Ja haluan edelleenkin sen banaanin. Onkohan tää muuten turha viesti? Taitaa olla. Oivoi~
There's no Devil, just God when he's drunk.

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Pe Maalis 26, 2010 12:47

kyokugaisha kirjoitti:ja henkilökohtaisesti en ymmärrä käsitettä "turha viesti". kyynisesti, kylmästi ja epäinhimillisellä käytännöllisyydellä katsottuna lyhyet viestit saattavat vaikuttaa "turhilta", pelkältä tilanhaaskaukselta, mutta. ISO MUTTA. joku on sen viestin kirjoittanut, halunnut ilmaista jotain, kertoa jotain, näpyttänyt sen, lähettänyt sen - ja kenties toivoo, että joku vastaisi siihen, tai edes lukisi sen. siksi mikään viesti ei ole turha
ei ole turha, haruchimaru-chan~ :3

eikä ole tämäkään~ <3

...nyt loppu se ravuravu : DD riku aassomness~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Tasmir
Viestit: 91
Liittynyt: La Syys 01, 2007 17:44
Paikkakunta: Darikánor'

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Tasmir » Pe Maalis 26, 2010 13:13

Paljon parempihan on systeemi, jossa ihmisiä kannustetaan tekemään asioita ja olemaan aktiivisia sen sijaan että pidettäisiin ruodussa ja hiljaa ja kehuskellaan että on ainoa joka tekee koskaan yhtään mitään. Hyvä juttu että nykyään systeemi on menossa tähän avoimempaan ja palkitsevampaan suuntaan~ Oliskohan tämä merkki jonkinlaisesta henkisestä kasvusta :3

Mielelläni katselen foorumien uutta kukoistusta ja osallistun siihen ^^

(insert randomness here)
Mimicon - Ohjelmavastaava

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Pe Maalis 26, 2010 14:16

samaa mieltä~

tuli tässä mieleen : D
aivan paras suomalainen elokuva ikinä
tai siis tuossa sen traileri :3

leffan nimi on "Mitä meistä tuli"
ton videon kohdasta 1:35 lähtee soimaan Arttu Wiskarin "Huuto hiljainen" joka on aivan mahtava biisi <3
koko leffa tehty siis indietuotantona, itse ja miniminibudjetilla. kuvattu normi digivideokameralla : D (kuten trailerissa kerrotaan)
tuloksena kenties parasta mitä suomen elokuvateollisuus on onnistunut tuottamaan pitkiin aikoihin, jos koskaan.
oli levityksessä joulukuussa hesassa, mutta ei taida olla enää ;_; vitsi kun en tajunnu aiemmin pistää tätäkään...

anyways. rakastan<3

ja btw. jos olet kävelemässä ihanan ihmisen kanssa kylmässä lumisateisessa kaupungissa, kannattaa päättää mennä sisälle lämpimään ekaan rakennukseen jonka näät. se saattaa olla elokuvateatteri, ja siellä saattaa olla valtaviin, kouluvihkon kansien näköisiin tauluihin pukeutunut äijä jakamassa flyereitä leffaan, josta et ole koskaan kuullutkaan. tämä äijä saattaa olla elokuvan tuottaja. saatatte päättää, että hei, kokeillaan kun ei ole muutakaan tekemistä. leffa saattaa olla paras leffa mitä olet koskaan nähnyt~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
Etzell
Viestit: 83
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 23:50
Paikkakunta: Kouvola

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja Etzell » La Maalis 27, 2010 10:16

Tämän topicin ilmestyminen siis meinaa sitä että akselivaltiot on viimein voitettu, sekä liittoutunneet että punainen armeija on vihdoin marssineet berliiniin ja kaupunki on tulessa :D Natsit ovat viimein kaatunnet :P

Oli pakko anteeksi :P

(mulla nykyään hirveesti juttuja liittyen toiseen maailmansotaan :/ en tiedä mistä niitä kumpuaa mutta yhdellekin foorumille tossa joku aika sit aloin pätemään natsi- Saksan ajoista :/ )

Mutta bäk to random:
Ei tullut uni silmään viime yönä... yritin siis torkkua kaverini sohvalla kun en iime yönä klo 3 jaksannut kotiin lähteä kävelemään (olen yöisin laiska... tosin olen aina laiska).
Mietiskelin että kelle saan nillittää koskien erään tapahtuman turvallisuutta... mietin siis ihan lain vaatimuksia ja miten joissain tapahtumissa lakia ei noudateta juurikaan :/
noh mie nillitän nykyään ehkä liikaakin, mutta ei se mitään.

Eipä tässä kai mitään muuta moro taas ensi kertaan :D
"kyokugaisha sanoo (0:54):
*mah~ :3 poikkeuslupa myönnetty! näin sanoo mamy-moderaattori pake-chan~ Y__Y"
koskien tupla postauksia :D

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » La Maalis 27, 2010 12:53

tajusin just jotain.

päivän sana on Loneliness.

se on lapasesta.
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Avatar
juures-
Viestit: 124
Liittynyt: To Syys 27, 2007 17:02
Paikkakunta: Racoon City

Re: Offtopic II - the Return of Randomness

Viesti Kirjoittaja juures- » Ma Maalis 29, 2010 12:11

"Ei iskä/äiti, ei ne puhunu homo parituksista ja hentai-pätkistä.. kuulit vain omias" X'DDD
http://www.youtube.com/watch?v=nlgQ5h2ySJ0
so you run and you run to catch up with the sun but it's sinking

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “MAMY - Mikkelin Anime ja Manga Yhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa