Naruto-larp 2.0

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Shantar
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 22:56
Paikkakunta: Helsinki

Naruto-larp 2.0

Viesti Kirjoittaja Shantar » Ti Helmi 02, 2010 23:01

Kuva

5.6.2010 Naruto-larp 2.0, Espoo

Oletko joskus unelmoinut, miltä tuntuisi elää Naruton maailmassa päivän ajan? Katsoa ympärilleen ja nähdä tutut hahmot, jotka elävät Konohassa tehden päivittäisiä asioitaan. Haluaisitko päivän ajan olla konohalainen ninja, tehdä niin kuin hahmosi tekisi ja puhua niin kuin hahmosi puhuisi? Niin minäkin. Mutta mitä tämä larppaaminen oikein on?

Larppaaminen on eräänlaista improvisaatioteatteria. Pelinjohto kirjoittaa pelaajille kuvauksen hahmostaan, jossa kerrotaan hänen luonteestaan, tavoitteistaan ja kontakteistaan. Pelaaja pukeutuu ja toimii hahmonsa tavoin ja lopulta eläytyy saamaansa hahmoon pelin ajan. Mitään ennaltamäärättyä juonta ei ole, ja juoni syntyy sitä mukaan kun pelaajat pyrkivät hahmokuvauksessa olleisiin tavoitteisiinsa. Jokainen peli on erilainen, vaikka samaa samaa kirjallista materiaalia käytettäisiin uudestaan. Aikaisempaa kokemusta larppaamisesta ei edellytetä. Peliin ilmoittaudutaan täyttämällä pelin kotisivuilla oleva ilmoittautumislomake. Tähän ketjuun vastaamalla ei siis voi ilmoittautua.

Naruto-larp 2.0 on uudelleenpelautus vuonna 2006 pelatusta Naruto-larpista. Mukaan mahtuu 35 pelaajaa, joiden toivotaan olevan vähintään 15-vuotiaita. Pelimaksu on noin 10 euroa. Ensimmäisessä pelautuksessa mukana olleet pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan. Etusijalla ovat ne pari viime kerralla ilmoittautunutta, jotka olivat tuolloin vielä liian nuoria päästäkseen mukaan.

Peli sijoittuu vuoteen ennen sarjan ensimmäistä jaksoa. Naruto luokkalaisineen on taijutsu-leirillä Konohan metsässä sijaitsevalla leirintäalueella. Iruka opastaa akatemialaisia taijutsun saloissa ja tutustuttaa nuoret ensimmäistä kertaa jounineihin. Kaikki tämä on hurjan jännittävää, mutta akatemialaiset ovat myös kovin kiinnostuneita leirintäaluetta koskevasta huhusta. Kerrotaan, että jossakin on Salaisuus, joka antaa löytäjälleen hokagen tasolle yltävää tietoa ja taitoa. Paikalle näyttää tulleen myös ninjoja, joita akatemialaiset eivät ole ennen nähneet. Mitä on tekeillä?

Tervetuloa elämään päivän ajan Masashi Kishimoton tunnelmallisessa Naruto-maailmassa! Kysymykset pelistä voi lähettää osoitteeseen narutolarp@gmail.com.
Viimeksi muokannut Shantar, Ma Helmi 06, 2017 15:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Shantar
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 22:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Naruto-larp 2.0

Viesti Kirjoittaja Shantar » Pe Touko 14, 2010 16:37

Peruutuksen myötä vapaana on itse Naruto sekä mahdollisesti hänen keksitty luokkalaisensa (tyttö).

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa