Darker than Black

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja isokana » Ti Tammi 12, 2010 23:32

Pimeetä kamaa tosiaan...
Spoiler: geminien loppu
Jos nyt oikein ymmärsin, Shion sitten teki kopion maailmasta ja sinne sitten injektoitiin ME-systeemin keräämät muistot. Tosin en tajunnut, miten niitä muistoja pystyi yhtäkkiä keräämään muiltakin kuin juuri kuolleilta/kuolevilta. Mutta uudessa maailmassa ei sitten ollut Contractoreja tai Dolleja. And happiness prevails... Se mikä Yinin rooli tässä kaikessa oli, sitäkään en tajunnut. Jotain kauppaa Shionin kanssa tehtiin mutta mitä? Lopussa sitten ilmestyi joku poika-Yin, joka absorboi tyyppejä. Tämä paha vai hyvä? Suoulla testailtaan, kuinka muistot sai pysymään ihmisissä, mutta eikö sen olisi voinut tehdä kontrolloidumminkin kuin pistää hänet seikkailemaan ympäri maailmaa. Miten tämä taas liittyy uuteen maailmaan, on jälleen yksi mysteeri. Onko se tehty meteoriitistä vai mitä? Ja miksi Suou menetti myös muistot ME-siirron jälkeiseltä ajalta? Häh? Ja mistä uudesta Portista kaksoset puhuvat? Täh?

Loppu siis herätti noin miljoona kysymystä parin vastauksen lisäksi. Ei näin. Silti pidin sarjasta kokonaisuutena. Alussa Suou tuntui todella hyvältä hahmolta, joka käyttäytyi realistisesti ikävissä tilanteissa ja kehittyi mukavasti. Ikävä kun hänen asekykynsä oli tehty typerän taikatyttömäisesti animaatio mukaanlukien, mikä ei sopinut sarjaan ollenkaan. Hei ja Suou pelasivat hyvin yhteen ja kannattelivat keskivaihetta. Kiriharan läsnäolo ja Section 3 tuntuivat vähän päälleliimatulta; ei kunnon funktiota löytynyt koko sarjan aikana eikä Kirihara edes lopussa päätynyt Hein kanssa yhteen. Höh. Lopun asu oli kuitenkin hot. Lopussa sitten paljastukset isäpapan ja Shionin jaloista aikeista tulivat sopivasti puun takaa, kun aikaisemmin he olivat tuntuneet epämääräisiltä pahiksilta. Sai sellaisen mukavan ahaa-elämyksen aikaiseksi. Mystisen blondin ja kaksosten olemassaololle olisi kyllä voinut antaa aikaisemminkin jonkun syyn.
Loppuyhteenvetona: tämä olisi voinut olla ykkössarjan veroista kamaa, mutta varsinkin lopun jälkeen siitä jäi viimeistelemätön kuva. Ykköskauden tasapainoisesta ja salavihkaisesta juonenkuljetuksesta ja mahtavasta hahmokehityksestä jäätiin muutama rinnanmitta (C-kuppi). Hyvä sarja silti.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ti Helmi 02, 2010 02:27

Ohhoh, olipas jotenkin pahuksen mahtavaa meininkiä tuo eka OVA tai mikä dvd-only ep se onkaan. Näköjään saadaan nähdä oikeasti miten kakkoskauden asetelmiin päädytään. Yhä enemmän ja enemmän kakkoskausi kyllä menettää sitä vähäistäkin loistoaan kun Shikkoku no Hana ja tämä iskevät näin mielenkiintoista ja näyttävää jälkeä kehiin.
Gaidenissa on jo ensimmäisen jakson aikana kaikkea sitä, mitä kakkoskaudesta uupui: Mielenkiintoisia contractoreja, toimiva animaatio, hienoa toimintaa, juoni, Yin, hyvää musiikkia, draamaa, tunteita, vastauksia, aurinkoranta ja sata muuta asiaa, joiden takia kakkoskausi oli surkea ja OVA jo nyt mahtava. Periaatteessa myös Amber oli mukana, joten aika hyvin onnistunut eka jakso.

Muistaakseni ollaan huhuiltu viidestä Ova-jaksosta kaikkiaan, joten luultavasti saadaan aika hyvin selvitettyä tapahtumat tuosta kausien välimaastosta. Harmi vaan ettei näitä ova-jaksoja näytetty ennen kakkoskautta. Harmittaa jo valmiiksi kun tietää miten tulee lopulta käymään.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Pavez » Ti Helmi 02, 2010 15:43

K8Skies kirjoitti:Gaidenissa on jo ensimmäisen jakson aikana kaikkea sitä, mitä kakkoskaudesta uupui: Mielenkiintoisia contractoreja, toimiva animaatio, hienoa toimintaa, juoni, Yin, hyvää musiikkia, draamaa, tunteita, vastauksia, aurinkoranta ja sata muuta asiaa, joiden takia kakkoskausi oli surkea ja OVA jo nyt mahtava. Periaatteessa myös Amber oli mukana, joten aika hyvin onnistunut eka jakso.
Geminissä oleva huono animaatio kai peittyi muun huonouden alle, sillä en mitään erityistä huomannut. Musiikista sen verran, että Geminissä oli kyllä muutama kohtaus, joiden loistavuus perustui juurikin hyvään taustamusiikkiin. Erilaista se toki oli, mutta tokan kauden OST oli mielestäni ihan jees.

Muuten on mentävä samoilla linjoilla. OVA tuli ulos vasemmasta pellosta kuin musta kissa jääkaapista, sillä homma yksinkertaisesti toimii.

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja madu » Ti Helmi 02, 2010 19:01

Joo, loistavaa settiä kyllä toi eka jakso. Oliks se alun punkerocontractor peräti Wakamoto? Kuulosti vähän mutta en kyllä sitten tiedä. Hyvää toimintaa, Yin, mielenkiintoista juonen build-uppia, Yin ja ensi jakson previewissä Yin kiinamekossa, doesn't get better. Sinänsä kumma että kakkoskausi oli paikoin niinkin huti ja nyt studio kuitenkin pystyy tekemään ykköskauden veroista matskua. No, ei siinä mitään, lisää tätä kiitos.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ti Helmi 02, 2010 21:13

Pavez kirjoitti: Geminissä oleva huono animaatio kai peittyi muun huonouden alle, sillä en mitään erityistä huomannut. Musiikista sen verran, että Geminissä oli kyllä muutama kohtaus, joiden loistavuus perustui juurikin hyvään taustamusiikkiin. Erilaista se toki oli, mutta tokan kauden OST oli mielestäni ihan jees.
No joo, täytyy myöntää ettei tuo animaatio niin huonoa oikeastaan ollut, ainoastaan hiukan kauempana animoituna henkilöt olivat useimmiten typerän yksinkertaistettuja patsaita. Samaten melkein kaikki toimintakohdat olivat todella hitaan oloisia verraten ykköskauteen ja nyt ovaan.
Ja olihan noita hyviäkin musiikkeja, mutta kun niitä paria kolmea kelvotonta kappaletta kierrätettiin joka taistelussa tai takaa-ajossa, tuli sellainen kyllästynyt ärsyyntyminen yleisesti noihin kakkosen musiikkeihin.

Kakkoskaudella oli hyvätkin hetkensä, totta, mutta olen näköjään unohtanut ne tuon muun hirveän räpellyksen takia. Nyt kun ovan eka jakso tuli, näyttää kakkoskausi yhä vaan surkeammalta...
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Peruna
Viestit: 74
Liittynyt: Su Kesä 07, 2009 00:46
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Peruna » Ke Helmi 03, 2010 00:12

iha hyvä anime dtb (darker then black) tykkäsi enemmä tästä toinen tuotanto kausesta q siinä oli tää hei tommone juoppo ^____^ ja se oli giva se tyttö kuka olikaa ku sillä tuli jostai mahasta aina kone kivääri ykkös kaudessa ei ollu sitä?? jäi kyl vähä epä selväks että kuka se oli mut ei haittaa ^^;
MÖRKÖ <-ÄLÄ GLIGGAA

Avatar
Tippin
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Maalis 05, 2010 17:32

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Tippin » Pe Maalis 05, 2010 17:46

Juuh, itsekin olen molemmat tuotantokaudet katsonut ja pakko sanoa, että tää on mun Personal favourite-anime, ainakin nyt tällä hetkellä. Itse pidin Hein kahdesta eri persoonasta, toisin kuin jaksojen jaottelusta kahteen episodiin per tarina, samalla kun taustalla viilettää mustaakin pimeämmin pääjuonen varjo, jota ei huomaa paljaalla silmällä.

Mutta mielestäni oli kuitenkin mahtava sarja, koska se sai minut koukkuun vaikka en pidä supernatural/sci-fi animeista. Yin sai ihailuni paljastumalla suomalais-pohjaiseksi tytöksi nimeltä Kirsi. Pahikset olivat uskottavia eivätkä sellaisia rakettiryhmäläisiä, jotka tulevat aina uudestaan ottamaan pataan (paitsi Wei). Nyt alkaa jo vähän puheenaiheet loppua, mutta kehaistaan nyt tässä ohi mennessä vielä musiikkia, se sopi loistavasti.

Kaikille, jotka pitivät tästä, suosittelen vilkaisemaan Phantom: Requiem for the phantomia, se on kanssa ihan loistava sarja, ja kuuluu samaan kategoriaan.

Tippin kuittaa...

Hups, piti kysyä yks juttu, tietääkö kukaan mistä päin Helsinkiä löytyisi Darker than Blackkia DVD:llä?

Eipä täällä näytä enään kukaan käyvän... ei sitten, täytyy jatkaa etsimistä.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Huhti 04, 2010 18:28

Hum hum, näyttää tämä Gaiden muodostuvan oikeaksi "vastaukset"-arciksi.
Muutenkin harmittaa koko ajan enemmän se, miksei kakkoskaudesta voitu tehdä näin hienoa. Eikös Gaiden esimerkiksi käytä samaa soundtrackkia ja musiikkeja kuin kakkoskausi? Miksi silti kakkoskauden sisäiset musiikit olivat niin huonon tuntuisia ja/tai huomaamattomia? Gaidenissa ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta mahtavaa äänenkäyttöä varsinkin musiikkien saralla. Koko äänimaailma on tehty yleensäkin todella upeasti kummankin jakson aikana.

Varoitus, spoileria Gaiden kakkosesta seuraa --->
Spoiler: Gaiden 2
Sitten yleisesti kakkosjaksosta. Heti aluksi nähtiin mitä Yin puuhaili sillä välin kun Amber käytti kykyään viimeisen kerran. Selittää myös sen, miten Yin kiskoi Hein takaisin oikeaan aikaan kakkoskauden lopulla. Näyttää siltä, että saadaan tarinan edetessä vielä enemmän taustoja Izanamista, ennustuksesta ja myöskin Madam Oreillesta, joka tosiaan tuntuu olleen ennemmin ainakin hyvissä yhteyksissä Syndikaattiin. Anti-contractor-miinat ovat Schröderin käsialaa, samaten Oreillen typerä sädepyssy.
Tuhmuli-Yin on aivan mahtava ja Cutlass-contractor apureineen on ihan mielenkiintoinen ja hyvin keksitty contractori. Ihan eri tasoa kuin kakkoskauden tusinacontractorit.

Ja mitä tulee jakson parhaaseen(?) kohtaan, eli tietysti Yokon ja Minan ensitapaamiseen, minulla ei ole paljoakaan lisättävää. Yokon tyhjäpäisyys vedettiin kerralla aivan överiksi, jolloin se toimi 100 kertaa paremmin kuin kakkoskaudella. Vaikka kyseinen kohtaus olikin tavallaan ihan läppänä tehty, oli se silti upeaa settiä. Yokon punastuminen ja ilme kun hän näkee Minan, täysin kohdilleen testy musiikki, kuvakulmat kuin parhaastakin taideteoksesta, Minan yleiskatsaus Yokoon, tempaus syliin ja suutelu kuvan ulkopuolella. Kyseinen kohtaus aiheutti minulla alusta loppuun spontaania hymyilyä.
MIKSEI GEMINISSÄ OLLUT TÄLLAISTA UPEUTTA?
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Venia
Viestit: 21
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 12:44

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Venia » Ma Huhti 05, 2010 09:59

Joo, DtB kuuluu ehdottomasti lempianimeihini. Ensimmäiset jaksot olivat ensin vähän puuduttavia, mutta sitten kun pääsin sisälle sarjan ideaan ja tapahtumiin niin jo oli menoa. Kerrankin sarja, jossa päähenkilö ei ärsytä tai rasita tai ole muuten vain tympäisevä, vaan päin vastoin. Heissä todella on asennetta ja tyyliä. Ykköskauden tappelukohtaukset oltiin osattu animoida käsittämättömän hienosti, ja ne ovatkin sarjan parasta antia. Mysteeri-genren sarjat ovat aina vetoneet minuun, ja vaikka idea Helvetin portista onkin tolkuttoman sekava, ja en aina ollut ihan kärryillä asioista, se ei haitannut oikeastaan yhtään kun sarja oli muuten kiinnostava. Toisin kuin Geminissä, niin ykkös kaudella ei ollut sellaista väkisin väännetyn fanipalvelun makua.

Sitten siihen Ryusei no Geminiin: Odotin Darker than Blackille jatkoa kaksi vuotta kuin kuuta nousevaa, mutta kun se Gemini sitten lopulta tuli katsottua, niin jättihän se aika karvaan maun suuhun. Animaatio oli halvan ja huonon näköistä, Heistä oltiin tehty juopotteleva kurjimus, mukaan tungettiin joku täysin yhdentekevä loli, Misakilla ei ollut tarinan kannalta mitään virkaa.. voisin jatkaa kakkos kauden haukkumista loputtomiin. Op- ja ed-teematkin olivat aika mitäänsanomattomia aikaisempiin verrattuna. (Soundtrackistä puhumattakaan.) En ymmärtänyt Geminin lopusta yhtään mitään, eikä mihinkään keskeiseen kysymykseen saatu kunnollisia vastauksia.

Gaiden puolestaan oli onneksi ihan positiivinen yllätys. Animaatio oli taas laadukasta ja toimintakohtaukset näyttäviä. Yinistä minulla ei koskaan ole ollut oikein minkäänlaista mielikuvaa (no onhan kyseessä nukke, mutta silti) ja tuntuu laimealta, kun hänen ja Hein välille tunnutaan yrittävän rakentaa jotain romanssin poikasta. Ja kakkos jakson loppuun vielä välttämätön fansaabisu-annos, joka minulle (naispuolinen kun olen) oli täysin yhdentekevä asia. Olisi tosiaan voinut laittaa edes joitain flashbackejä Amberista. Mutta yleensä ottaen kuitenkin ihan mukavaa katsottavaa. Harmi vain, että kyse on vain kolmesta (?) jaksosta. Minuakin jäi tosiaan hieman kummastuttamaan, että miksi Geminin laatu puolestaan oli niin huonoa, ja ko. tekele muutenkin oli niin hätäisen oloisesti tehty.
愛シタ日々ガ 残骸ニナル 僕ノ心ノ炎   
 The Beloved days have become ruins in my heart's flame

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Huhti 05, 2010 15:32

Venia kirjoitti:Ja kakkos jakson loppuun vielä välttämätön fansaabisu-annos, joka minulle (naispuolinen kun olen) oli täysin yhdentekevä asia.
Siinä kohtauksessa olikin kyse paljolti tunnelmasta, itse en edes tullut ajatelleeksi sitä fanservicenä. Nyt tosin kun siitä mainitsit, jotkut voivat sen fanipalveluksikin laskea...
Oli se kuitenkin tehty tyylillä ykköskauden tapaan, eikä kömpelösti tai hölmösti kuten suuri osa kakkoskauden pakollisista fs-hetkistä. Tosin itse pidin muutenkin Yokosta ja Minasta jo kakkoskauden perusteella, joten tuo oli sitä ajatellen mielenkiintoinen yksityiskohta heidän ensitapaamisestaan. Varsinkin kun vielä miettii miten Yokolle lopuksi kävi.
Venia kirjoitti:tuntuu laimealta, kun hänen ja Hein välille tunnutaan yrittävän rakentaa jotain romanssin poikasta.
Onhan tuo jännite ollut olemassa jo ykköskaudelta alkaen, nyt vaan koko homma on selkiytynyt kun Gaiden rakentuu juuri Hein ja Yinin tunteiden ympärille.
Jos Heillä ja Yinillä ei olisi koskaan ollut mitään välillään, Yin tuskin olisi kehittynyt Izanamiksi asti.
Venia kirjoitti:Harmi vain, että kyse on vain kolmesta (?) jaksosta.
Tällä hetkellä luku taitaa olla neljässä. Saisi kyllä olla enemmänkin, kun kolmoskautta tuskin tullaan ihan heti näkemään.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Venia
Viestit: 21
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 12:44

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Venia » Ma Huhti 05, 2010 18:13

K8Skies kirjoitti:Oli se kuitenkin tehty tyylillä ykköskauden tapaan, eikä kömpelösti tai hölmösti kuten suuri osa kakkoskauden pakollisista fs-hetkistä.
Joo, tuon suhteen olen kyllä samaa mieltä. Geminin kanssa sai paikoitellen suorastaan repiä hiuksia päästään. Ykköskaudesta en itseasiassa muista enää kovin paljoa (on siitä yli vuosi kun sitä viimeksi katsoin), mutta siinä fanipalvelu ei ollut tosiaankaan yhtään silmiinpistävä asia tai sitten en vielä ollut yhtä harjaantunut sen suhteen ;-) (Mene ja tiedä)
K8Skies kirjoitti:Jos Heillä ja Yinillä ei olisi koskaan ollut mitään välillään, Yin tuskin olisi kehittynyt Izanamiksi asti.
Voi hyvinkin olla, mutta sarjassa on vieläkin (ainakin minulle) todella paljon epäselvyyksiä - nimenomaan tuo Izanami, joten en vielä osaa tehdä sen suhteen kummoisiakaan johtopäätöksiä. Ja kenties mielipiteeni Yinistä muuttuu, kun näen tuon Gaidenin kokonaisuudessaan, vaikkei hän minusta siis nytkään mikään huono hahmo ole. Vain jokseenkin mitäänsanomaton moniin muihin DtB-hahmoihin verrattuna.
愛シタ日々ガ 残骸ニナル 僕ノ心ノ炎   
 The Beloved days have become ruins in my heart's flame

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Huhti 05, 2010 22:59

Venia kirjoitti:Ykköskaudesta en itseasiassa muista enää kovin paljoa (on siitä yli vuosi kun sitä viimeksi katsoin), mutta siinä fanipalvelu ei ollut tosiaankaan yhtään silmiinpistävä asia tai sitten en vielä ollut yhtä harjaantunut sen suhteen ;-) (Mene ja tiedä)
Ykköskaudellakin fanipalvelua oli varsinkin alussa siellä täällä. Se oli kuitenkin niin tyylillä tehty ja juoneen hyvin sisällytetty ettei siihen tullut tosiaan kiinnitettyä yleensä sen enempää huomiota.

Ja mitä Izanamiin tulee, saas nähdä ovatko muutkin dollit enemmänkin jo kehittyneet jos ja kun kolmoskausi tulee. Ykköskaudellakin tuli jo runsaasti viitteitä siitä, että dollit muuttuvat ja kehittyvät, mutta vasta Izanamin esiintulon myötä tilanne alkaa käymään vaaralliseksi. Jos Yin pystyi kehittymään, mikseivät muutkin. Gaidenissa esimerkkinä Syndikaatin hyönteistenkerääjämediumin reaktio Hein ja Yinin halatessa.
Syndikaatti kyllä näytti olevan tietoinen kehittyvien dollien vaarallisuudesta jo ykköskaudesta lähtien, mutta nytpä ne saavat taas kehittyä aivan rauhassa.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja isokana » To Elo 12, 2010 23:14

Katsoin juuri DtB Gaidenin ja ei voi muuta sanoa kuin että miksi tämä vasta nyt tuli. Kuten tuossa ylempänä on jo todettu, tämä on juuri sellaista mitä ensimmäisen kauden jälkeen olisi odottanut. Yinin ja Hein suhde oli kuvattu oikein hienosti ja tapahtumissa oli vetoa. Toinenkin kausi olisi varmasti tuntunut selkeämmältä ja paremmalta, jos Gaidenin tarjoamat elintärkeät pohjatiedot olisivat olleet hallussa. Ja budjetti on jälleen ollut kohdallaan, namnam.

Eli ne jotka katsovat vielä ensimmäistä kautta, vetäkää Gaiden välissä ennen kuin aloitatte toisen. Ei se siitä varmaan mestariteosta tee, mutta onpahan ainakin vähän enemmän kärryillä siitä mitä tapahtuu.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Gintoki
Viestit: 365
Liittynyt: Pe Heinä 23, 2010 11:01
Paikkakunta: Helsinki, Gensokyo

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja Gintoki » Pe Elo 13, 2010 10:17

Ite kattonu molemmat tuotantokaudet ja kaikki 4 OVA-jaksoa.Aivan upee sarja. Loppuun asti. Ja kyllä siitä manga on. Ihan perus DTB nimellä kulkeva shoujon näkönen spinoff, mikä oli aika kökkö. Sitä joskus löyty Onemangasta. Mut mitä luen edelleen on DTB-Shikkoku no Hana. Se kertoo sellasen hienon ja toiminnalisen sivutarinan Contractoriksi muuttavasta mustasta kukasta ja sitä levittävästä nilkistä. Ja sen on piirtäny animen hahmosuunnittelija Yuji Iwahara. Iwahara piirtää myös englanniksikin ilmestyvää Cat Paradise-mangaa. Sitä julkasee Yen Press. Pääkaupunkiseudun kirjastoissa on 3 ekaa osaa, jos jotaki kiinnostaa...
Terveellisen fanituksen rajat ylittänyt OtakuOlento

Avatar
rororonoa
Viestit: 134
Liittynyt: La Heinä 17, 2010 11:11
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Re: Darker than Black

Viesti Kirjoittaja rororonoa » Pe Elo 13, 2010 19:02

Tässä olis minun tarinani kuinka tutustuin sarjaan.

Eli, ihan aluksi kuulin sarjasta An Cafén Kakusei Heroism -biisin kautta. Kuulin, että kyseistä biisiä käytetään Darker Than Black -nimisen animen 2. openingina, ja menin YouTubeen ja katsoin sen tunnarin. (Kaikki muutkin 1. kauden tunnarit oli tosi hyviä) Totesin että ihan kivan näköset hahmot ja kuuntelin myös ensimmäisen openingin. Enempää ajattelematta katsoin pari jaksoa ja totesin, että tähän voisi tutustua paremmin kun olisi aikaa.
Sitten ehkä kuukauden/parin jälkeen yksi kaverini ehdotti tätä mulle, ja sitten katsoin sen ensimmäisen kauden kokonaan. Ja tykkäsin todella. Juonen tajusin kunnolla vasta kun katsoin ne pari ekaa jaksoa uudelleen, mutta silti tykkäsin. Toiminta on upean näköistä, ja siksi tämä sarja onkin yksi lemppareistani.

Ja sanotaan nyt vielä, että vasta kun olin jäänyt koukkuun tähän sarjaan, huomasin ikärajan. Ups. Silloin olisi pitänyt odottaa viisi vuotta, mutta katsoin sarjan saamatta traumoja, eikä sarjan raakuus häirinnyt yhtään.

Sitten katsoin toisen kauden ja luulin, ettei sarja jatku enempää, ja vasta pari viikkoa sitten katsoin kolmannen kauden. Ja tykkäsin siitäkin.
Spoiler:
Toisen kauden jälkeen en jonkin ihmeen takia pitänyt enää Yinistä, mutta kolmannen kauden jälkeen tykkäsin taas Yinistä, ehkä sen takia että Yin näytti enemmän tunteitaan. Ja rakastuin Hein ilmeisiin ja siihen, että Heistä näkyi muutakin kuin se tyhjä katse. Ja se, kun Hei halasi tämän tästä Yiniä ja nämä pienet jutut kuin 'Älä jätä minua yksin' ja tuskainen koiranpentuilme sulattivat mun sydämen.
Tykkäsin toisesta kaudesta varmaan eniten. Siinä taustamusiikit ja toimintakohtaukset saivat mut melkein pakahtumaan innostuksesta. Ja tunnarit on aivan mahtavat.

Mangaakin olen lukenut ja tykkään piirtäjän kädenjäljestä^^

Lempihahmot on Hei, November 11, Yin ja Suou.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa