Hidoin risteily osa jotain

Tämä alue sisältää Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY:n toimintaan liittyvää keskustelua. Tämä korvaa aiemmin käytetyn HidoiBBS:n.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Lmmz
Otaking
Viestit: 521
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:34
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Lmmz » Su Touko 23, 2004 16:01

Ajankohdan suhteen tuskin tuota kesällä tai kovin lyhyellä varoitusajalla ollaan järjestämässä, joten kaikissa vastauksissa voidaan lähteä ns. nollapöydältä sen suhteen, ettei se mene päällekäin tai kovin lähelle muita mielenkiintoisia tapahtumia. Eli siis ajankohta olisi varmaankin vasta joskus loppuvuodesta, elleivät jotkut rahoissaan kylpevät välttämättä halua jotain spontaania pikareissua tehdä, johon tavallisilla kuolevaisilla ei ole mitään saumaa kerätä kassaa.
Kosmos on laaja. | Tutturuu!

iyu
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Helmi 14, 2003 14:19
Paikkakunta: ulvila
Viesti:

Viesti Kirjoittaja iyu » Su Touko 23, 2004 17:40

Hmm.. Tukholma tai Pietari olisi mukavaa vaihtelua, mutta ehkäpä hieman liikaa sähläystä tuossa Pietarissa. Joten itse olisin kyllä tuon Tukholman kannalla. Mitenkäs tuossa Tulkholma risteilyssä menee tuo valvojan kanssa tuleminen, oliko sen valvojan ikäraja se 25vuotta?

Avatar
Oami
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Tammi 27, 2003 23:42
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oami » Ma Touko 24, 2004 02:35

iyu kirjoitti:Hmm.. Tukholma tai Pietari olisi mukavaa vaihtelua, mutta ehkäpä hieman liikaa sähläystä tuossa Pietarissa. Joten itse olisin kyllä tuon Tukholman kannalla. Mitenkäs tuossa Tulkholma risteilyssä menee tuo valvojan kanssa tuleminen, oliko sen valvojan ikäraja se 25vuotta?
Tutkin asiaa laivayhtiön sivuilta, ja kieltämättä alle 20-vuotiaisiin liittyy tässä omat vaikeutensa. Olennaisesti valvojan on oltava 30 vuotta täyttänyt tai vaihtoehtoisesti 20 vuotta täyttänyt avio-, avopuoliso tai kihlattu.

Saapa nähdä, minkälaisia enemmän tai vähemmän kulissisäätöjä tuossa pitääkään vielä säätää... hyvänä uutisena on se, että yksi 30 vuotta täyttänyt riittääkin sitten valvomaan kymmentä nuorta.

iyu
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Helmi 14, 2003 14:19
Paikkakunta: ulvila
Viesti:

Viesti Kirjoittaja iyu » Ma Touko 24, 2004 17:18

Oami kirjoitti: Tutkin asiaa laivayhtiön sivuilta, ja kieltämättä alle 20-vuotiaisiin liittyy tässä omat vaikeutensa. Olennaisesti valvojan on oltava 30 vuotta täyttänyt tai vaihtoehtoisesti 20 vuotta täyttänyt avio-, avopuoliso tai kihlattu.
Juu elikkä nyt sitten kulissi avioliittoja solmimaan. Njuu noin senioreja ei taida joukossamme hirmuisesti olla, eikä ketään täysijärkinen ulkopuolinen henkilökään meitä luultavasti kestä. Tuossa mielessä tuo Tukholman "itse säädetty ei risteily" kuullostaa paremmalta. Toinen kysymys on kuinka paljon on alle 20-vuotiaita, elikkä kannattaako "meidän" takia maksaa enempää.

Avatar
Oami
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Tammi 27, 2003 23:42
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oami » Ti Touko 25, 2004 01:14

Tiiä tuota... kaipa sitä voisi yrittää säätää normaaliristeilyn säädetyn ikäisille ja eri säädön nuorille, varsinkin jos ei niitä hirmu paljon ole. Jos nuorella on useita etunimiä, voisi menon ja paluun varata vaikka eri nimillä... mitähän kieroo tässä keksisi.

Tylsä ja helppo ratkaisu on toki se, että niillä nuorilla on meno tai paluu täysin eri laivalla, jos pelaa varman päälle niin täysin eri yhtiöllä. Penseä ratkaisu, kiistämättä.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Touko 25, 2004 01:16

Toisaalta, yleisö on penseää.

Pelottaa vaan toi hintahtava ongelma tuossa kaikessa, mutta kattoo nyt jos ei kiirettä pidetä.

Avatar
Grandpa Cthulhu
Viestit: 19
Liittynyt: To Tammi 30, 2003 03:51
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Grandpa Cthulhu » Ti Touko 25, 2004 17:38

Tukholmalle voisin myös antaa kannatusta, varsinkin kuin maissa voisi sitten tosiaan kierrellä ihan noita harrastukseenkin liittyviä kauppoja sun muita eikä pelkkää neuvostorihkamaa (tosin ihankuin olisin edes kolmena viime risteilynä maihin saakka päässyt :P)

Pietari toki olisi se mielenkiintoisin ratkaisu mutta luulen että toi 60 euron hinta karsisi osallistujia sen verran että sen järjestäminen menisi liian pienen porukan omaksi jutuksi.

Mutta siis ääni Tukholmalle täältä. Ikärajatkin on viikkoristeilyllä näköjään alhaisemmat kuin mitä Tallinnaan mentäessä eli ihan jees, paitsi tuon valvoja-asian suhteen mutta ehkä sen saa säädöllä hoidettua.
"That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."

Blogi: Lonkeropiirakka

Avatar
louhikarmes
Viestit: 9
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 12:11
Paikkakunta: Kauhava
Viesti:

Viesti Kirjoittaja louhikarmes » Ti Syys 14, 2004 14:04

ehdotan että otamme das kumiveneen ja menemme 2 vuorokaudeksi näsijärvelle dokaamaan.

Boytoy

Gomen nasai

Viesti Kirjoittaja Boytoy » Su Loka 03, 2004 12:52

Anteeksi (please älkää lähetelkö mulle enää valitusviestejä joka virheestä! Olen ihminen kaikesta huolimatta -> vaikka olenkin... kellopeli-ihminen MWAHAHAHHAAAA)
mutta mistä löytyy tietoja tuosta Hidoi-hommasta... siis mikä se on? Jonkinlainen yhdistys joka tekee mitä? Tuo risteily kuulostaa hauskalta (oli se mennyt tai ei) joten mietin että millanen homma tuo Hidoi on? Ei saa kiusata kun en tiiä enkä todellakaan jaksa lukea noita kaikkia ANTEEKSI! Jos siellä jossain on vastaus kysymykseeni niin pyydän teitä opastamaan tätä lammasta sinne kauniin sanoin enkä vihaisin lennät-tältä-foorumilta-kohta-tyyppisin viestein... :evil:

Avatar
Darth Mauno
Wannabe
Viestit: 1043
Liittynyt: Ke Huhti 23, 2003 08:32
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Darth Mauno » Su Loka 03, 2004 13:05

clockwork_angel kirjoitti:Anteeksi mutta mistä löytyy tietoja tuosta Hidoi-hommasta... siis mikä se on?
(Voi hyvänen aika...)

Hidoista saa lisäinformaatiota varsin yksinkertaisesti näiden foorumien alueelta Anime- ja Mangayhteisö Hidoi RY, Tampere. Myös WWW-osoitteesta http://hidoi.animeunioni.org/ löytyy tarkempaa tietoa Hidoista ja sen toiminnasta.
"Do not underestimate the power of the Dork Side"

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry, Tampere”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa