Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Vapaamuotoinen mutta asiallinen keskustelu. Anime- ja mangayhteisöä kiinnostavat aiheet, jotka eivät sovi suoraan muille alueille, kannattaa lähettää tänne - sana on vapaa.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Nia
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Elo 06, 2008 20:06

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Nia » To Elo 07, 2008 20:46

En mitöön.
Mieluiten ostan omaksi ja/tai katson koneelta. Voit tuijottaa animea koneelta vaikka 15h putkeen, kun taas telkkarista tulee se joku sarja sillon kerran kaksi viikossa tasan tiettynä tuntina ja useimmiten nukun sen ohi tai muuten vain muistan juuri ohjelman loputtua, että siinä se taas meni. Nopeasti siinä putoaakin kärryiltä, kun on niin paljon jaksoja jäänyt näkemättä.

Avatar
Mucca
Viestit: 135
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 19:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Mucca » Pe Elo 15, 2008 14:43

Toivoisin erittäin paljon shoujoa. Fruits Basket olisi IHAN MAHTAVA saada.
Perusteluja?
Fruits Basket Ihan mahtava sarja, piirrostyyli on erittäin hieno, juoni hyvä ja 26 jaksoa! Sarjaa vois tulla mielellään joskus aikaan 18-21? Tai ihaan myöhään!! Aikaisin aamulla en kyllä tahtoisi..

Myös CLAMPin Card Captor Sakura, Chobits, Full Metal Panic ja Death Note olisi kiva saada. CCS vois tulla iha aamulla, Chobits, FMP ja DN sitte myöhään illal!

Avatar
Cebbo
Viestit: 29
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2008 21:48
Paikkakunta: Muhos
Viesti:

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Cebbo » Pe Elo 15, 2008 14:59

Death Note olisi luonnollisesti oikein kiva nähdä. Kaikki jaskot tietysti pitäisi nauhoittaa koneelle ja sieltä sit iPhonelle synkata. :) Voi vaan kuvitella, kun kaikki kukkistädit kuulee tästä niin voi hellanlettas. Kunhan vaan lähetysaika olisi kohtuullinen eikä keskiyöllä, ainakaan arkisin. Seuraavaksi olisi Bleach, jonka katsominen on jäänyt puolitiehen. Televiisiosta tullessa jaksaisin varmasti katsoa.

Avatar
RevyFan
Viestit: 211
Liittynyt: Ti Helmi 19, 2008 22:48
Paikkakunta: Loimaa

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja RevyFan » Pe Elo 15, 2008 15:03

Hiukka samoilla linjoilla monien kanssa, että melkoisen sama mulle koska en kuiteska muistaisi katsoa. xD Toki jos näyttäisivät jotain mulle uutta sarjaa ja se vielä osoittautuisi hyväksi niin voisi jopa muistaa katsoakkin.
Kill ´em all, baby!
LastFM || dA || myanimelist.net

Avatar
Jariten
Viestit: 37
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 03:01
Paikkakunta: NetherWorld

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Jariten » La Elo 16, 2008 12:43

Urusei Yatsuraa olisi mukava nähdä perjantain iltaohjelmistossa.
modernia puhetta

Pallero
Viestit: 44
Liittynyt: Ke Kesä 11, 2008 18:00

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Pallero » La Elo 16, 2008 13:08

Nelonen sdais suomentaa Cat Soupin =D

eli puolen tunnin "taiteellinen" elokuva, jonka näyttäminen muuttaa vanhusten käsityksen animesta, ja siinä puhutaan niin vähän, että 5 minuuttia kesti tehdä eng subian pohjalta suomennos =D (5 riviä puhetta =D)

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja -Dist » La Elo 16, 2008 14:52

Kun kaiken saa netistä näkymään, miksi televisiosta pitäis animea katsoa ? Sitä paitsi jos semmoista sieltä tulisi, olisi siinä typerät suomenkieliset tekstitykset jotka häiritsisivät hirveästi. Mieluummin siis englanninkieliset tekstitykset ja tietysti Japaninkielinen ääniraita.

Jos kuitenkin jotain, niin Death Note olisi kiva, vaikka sen olenkin nähnyt kokonaan.
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Avatar
neo-shaman
Viestit: 136
Liittynyt: La Kesä 07, 2008 15:01
Viesti:

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja neo-shaman » La Elo 16, 2008 21:19

Vaikka televisiosta tulisi mitä, tuskin vaivautuisin katsomaan, kun tuo näköradio ei ole kovin kovassa kulutuksessa muutenkaan. Tärkeämpää olisi se, että sarjat esitettäisiin originaalilla ääniraidalla, oli sarja mikä tahansa. Mielestäni taas anime-elokuvia voitaisiin esittää useammin, sekä maikkarin sunnuntai-iltapäivässä lapsille, että vakavampaa tavaraa. Onhan Katsuhiro Otomon Memories näytetty ja Cowboy Bebop, ei siihen kannata lopettaa.

Avatar
Pikku-Ed
Viestit: 77
Liittynyt: Ti Touko 20, 2008 19:23
Paikkakunta: Tampere

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Pikku-Ed » La Elo 23, 2008 20:48

Mielestäni AzuManga Daioh anime pitäisi tuoda suomeen mutta ei missään nimessä suomidubeilla!
Käännös pitäisi olla saman kääntäjän kuin mangan kääntäjän. (en nyt muista kääntäjän nimeä)
Olen YouTubesta katsonut sitä englanniksi fanisubeilla mutta olisi sitä kiva katsoa ihan telkkaristakin ^^

Ja myös se Death Notekin olis kiva.
Sitäkin olen YouTubesta katsonut ^^
Animecon: Burashi (OMA HAHMO)
IRC-Galleria nick: [BURASHI]

Avatar
Sun
Viestit: 93
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 12:54

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Sun » Ke Syys 17, 2008 20:10

Jariten kirjoitti:Urusei Yatsuraa olisi mukava nähdä perjantain iltaohjelmistossa.
Niin olisi, tosin ehkä lisäksi parina muunakin päivänä viikossa, sarja kun on lähes parisataa episodia pitkä. Jokaisen jakson katsominen ei olisi juonen kannalta niin tärkeää näin mittavassa sarjassa, joten sopisi hyvin television iltaviihteeksi. Sarja on hauska ja melko vanha (80-luvulta), joten samalla olisi mahdollisuus tutustua varhaisempaan animetuotokseen.

Avatar
Shieva
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Heinä 29, 2008 14:22
Paikkakunta: Heinola
Viesti:

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Shieva » Ke Syys 17, 2008 21:17

Mulle on melkein ihan sama mitä, kunhan jotain! Anime on kuitenkin paisunut jo aika suureksi ilmiöksi täällä Suomessakin, ja ihme kyllä televisiosta ei ole saatu näkymään lastenohjelmien lisäksi muita kuin Fullmetal Alchemist + muutamia elokuvia.
Hyviä ehdotuksia on tullut. Mieluiten jo valmiiksi tunnettuja, suosituimpia sarjoja, ja miksei vähän harvinaisempiakin. Sekä shojoa että shounenia, shojopuolelta esim. Fruits Basket tai Ouran High School Host Club ja shounenin puolelta Death Note. Ihan heti en pitempiä sarjoja alkaisi Suomen telkkariin povailemaan, Naruton, Bleachin ja One Piecen haikailut siis jätänkin sikseen.

Vähän oudompaa lintua tässä aloin kaipailemaan, nimittäin Interstellar 5555. Sen voisi esittää The Voice-kanavalta, koska kysessähän on musiikkipainoitteinen elokuva, jossa soi Daft Punkin musiikki eikä dialogia ole ollenkaan.
シャナ kirjoitti:Kun kaiken saa netistä näkymään, miksi televisiosta pitäis animea katsoa ? Sitä paitsi jos semmoista sieltä tulisi, olisi siinä typerät suomenkieliset tekstitykset jotka häiritsisivät hirveästi. Mieluummin siis englanninkieliset tekstitykset ja tietysti Japaninkielinen ääniraita.
Kröhöm. Animea voisi sen takia katsoa televisiosta, koska se on laillista (siis jos on maksanut tv-lupamaksun ;)), ja mieluummin katson sitä 32" laajakuvatelevisiosta kuin läppärin pieneltä näytöltä. Ja eihän tekstityksien kielellä pitäisi olla väliä, kunhan ymmärtää mitä sanotaan, vai kuinka?
Japaninkielisen puheen saisivat kuitenkin jättää, suomalaiset ääninäyttelijät kun eivät oikein sykähdytä.

Esitysajat voisi miettiä jotenkin järkeviksi. Fullmetal Alchemist kun tuli sellaiseen aikaan, ettei silloin useinkaan telkkaria tule katsottua. Illalla, parhaaseen katseluaikaan. Taitaa tosin jäädä unelmaksi... :roll:

Avatar
Mio
Viestit: 97
Liittynyt: Su Joulu 28, 2008 13:09
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Mio » Pe Helmi 27, 2009 14:35

Haluaisin, että TV:stä tulisi Death Notea tai Chobitsia. Ne ovat hyviä anime-sarjoja ja ne voisivat tulla vaikka lauantaisin illalla, joskus kello 22 aikoihin. Mutta taitaa nää olla vain haaveita, sillä Suomen TV:stä on tullut tähänkin mennessä Fullmetal Alchemistia, DBZ+muuta ja elokuvia. Luultavasti mennään edelleen näillä hirviötappelu-animeilla.

Avatar
Kaneli
Viestit: 88
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 18:43

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja Kaneli » La Helmi 28, 2009 15:51

Miyu-chan kirjoitti:Haluaisin, että TV:stä tulisi Death Notea tai Chobitsia. Ne ovat hyviä anime-sarjoja ja ne voisivat tulla vaikka lauantaisin illalla, joskus kello 22 aikoihin. Mutta taitaa nää olla vain haaveita, sillä Suomen TV:stä on tullut tähänkin mennessä Fullmetal Alchemistia, DBZ+muuta ja elokuvia. Luultavasti mennään edelleen näillä hirviötappelu-animeilla.
Jos nää 2 tulis ni helvetti pääsis valloilleen, ihmiset ehkä näkis maailman uusin silmin. Sit vielä Nelonen tai MTV3 (subille) vois ostaa Gaki no Tsukain koko tuotannon näytettäväks (varmaa maksais vähemmän ku jonku yhen Hollywood-leffan näyttämine kerran) ja käännättäis sen ja sit alkais näyttää sitä joka arkipäivä...
En ole minkään sanomani takana, mielipiteeni vaihtelee noin viikottain.

Avatar
chiuchan
Viestit: 164
Liittynyt: La Tammi 19, 2008 13:55
Paikkakunta: Tampere

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja chiuchan » La Maalis 07, 2009 13:32

Jotain muuta kuin Duel Masters/Transformers/Pokemon/Digimon/Yugioh/B-Daman/Bakugania. Niitä tulee niin paljon. Aamulla voisi tulla vaikka Card Captor Sakuraa tai jotain muuta shoujoa, sitä kun ei liikaa näytetä. Sitten kun on mainittu nuo Chobits ja Death Note. Niitä kun näytettäisiin niin... I'm in the heaven. Mutta olen aika varma että jää vaan haaveeksi, kun kaikki sarjat mitä teeveestä näytetään, on olleet sellaisia pitkiä. Dragon Ball nyt vaikka esimerkiksi. Eikös siinäkin ainakin... sata jaksoa ole? En ole varma, mutta monta kuitenkin. Tai jos ne näyttäisivät Azumanga Daiohia tai Lucky Staria. Tai Gravitationia.... Ihanaa olisi.
''I see you like sweets.''
''Yes, do you?''
''No, I can't stand them!''
''...what? I don't wanna be rude, but I think you should go away!''

Avatar
madu
Viestit: 1442
Liittynyt: To Elo 02, 2007 14:31
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Mitä animea haluaisit tulevan telkkarista?

Viesti Kirjoittaja madu » La Maalis 07, 2009 13:43

Chiu-chan kirjoitti:Dragon Ball nyt vaikka esimerkiksi. Eikös siinäkin ainakin... sata jaksoa ole? En ole varma, mutta monta kuitenkin.
Dragon Ballia reilut 150, Zetaa vajaat 300 ja GT:tä vielä 64 eli joo-o, riittää. Periaatteessahan telkkarissa näyttöä varten parhaiten kai toimii just tuollaiset pitkät sarjat joissa jakson (tai kahden, tai kolmen, tai neljän) missaaminen ei haittaa yhtään, mutta mun mielestä joku episodimainen klassikkosarja vaikka Subin myöhäisillassa voisi olla myös ihan toimiva konsepti - Cowboy Bebop, GITS: SAC, Planetes jne. Sen lisäksi olen myös varma että Detroit Metal Citystä tulisi valtava hitti kun Suomi on kuitenkin hevarien luvattu maa ja osoitetusti DMC nappaa myös muiden musiikinlajien ystäviin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 35 vierailijaa