Code Geass

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Summoner
Viestit: 135
Liittynyt: Su Syys 04, 2005 18:40
Paikkakunta: JKL

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Summoner » Ke Elo 20, 2008 19:51

Jakso 19
Spoiler:
Moe-C.C unohdettiin nätisti pyyhkimään pölyjä Zeron kirjahyllystä. Kävi ihan sääliksi pizzanoitaa, Snitzel tulee ja vie vielä tytön omaksi kamaripalvelijakseen. Näkisin mielelläni jonkin eeppisen käänteen C.Cn suhteen ennen loppua, onhan hän ollut koko Geassin keskeisimpiä hahmoja.
Ah, Rolo kuoli viimein. Mieluiten olisin kyllä nähnyt tyypin vellovan syvässä epätoivossa ja kuolevan Lelouchin ampumana, nyt tuo melkein sai sympatiapisteitä. Ainakin hänestä oli jotain hyötyä Lelouchille, ja minulle ainakin Rolon viimehetken syöksy luotien eteen Lelouchia pelastamaan tuli ihan puun takaa. Kutkuttaa kyllä nädä miten sarja päättyy.

Geassissa on muuten aika tehokkaasti eliminoitu naishahmoja. Sinänsä ihan positiivista.
'There are many worlds, but they all share the same sky. One sky, one destiny.'
http://www.animewatcher.net/users/1212/anime

Avatar
Unita
Viestit: 474
Liittynyt: La Syys 16, 2006 13:39
Paikkakunta: Vantaa

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Unita » Ma Elo 25, 2008 12:19

Spoiler: Jakso 20
Moe C.C on menetetty. Hänen geass-voimansa on nähtävästi päästetty taas vapaaksi Mariannen toimesta. Ja nyt Marianne on siis elossa? Tämän takia Anya siis omasi kuvan pikku-Lelouchista ja sai satunaisia kohtauksia? Hetkonen nyt nousee kysymys onko Anya edes oikeasti olemassa vai onko hän vain kuori Mariannen käytettäväksi? Aika sieluttomana minä Anyaa olen aina muutenkin pitänyt. Tai noh... hmm tässä jaksossa tapahtui taas sen verran kivasti asioita että ensimmäisellä katselu kerralla ei tajunnut ihan kaikkea. No heitetään nyt jotain vielä edes.

Suzaku on vihdoin lopettanut lapsellisen leikkimisen. Kysessä on sota ja silloin ei anneta armoa kaikille. Nähdäänkö nyt vihdoin Suzaku joka oikeasti antaa turpaan eikä vain nojaa Earlin tekemien lelujen puoleen pysyäkseen elossa taistelukentällä? Hän tosin edelleenkin näyttää olevan vahvasti Britannian puolella. Pahus. Ai niin ja uusi lelu on tosiaan tulossa. Lancelot Albion.

Mitä Ninaan tulee, hyväksyisi jo typerys asian. Alkaa rasittamaan jo sen verran tuo kauhistelu. Kyllä sinä kehitit joukkotuhoaseen jolla juuri tapettiin miljoonittain ihmisiä. Elä sen kanssa.

Lelouch on nähtävästi ottanut nyt kostaja prinssin roolin. Se kävely niiden seipäiden alta tosin hiukan huvitti.
No saipahan ainakin hetkeksi aikaa isukin lukittua tuonne ovien taakse mutta tietty keksitään toinen reitti jolla tuolta pääsee vapaaksi. Tai ainakin näyttää siltä että Ragnarok on edelleen mahdollista aloittaa, mitä noihin revontulimaisiin valoihin on katsominen. Plus Marianne mietti auttaisiko Lelouchia. Kai se vieläkin onnistuisi? Tosin olisi aika mielenkiintoista jos Marianne olisikin pahis ja Charles olisi koko aika yrittänyt estää Mariannen suunnitelmia. Ehkä Charles antaa Codensa Lelouchille jotta tämä pystyisi estämään äitinsä aikeet?

Hahaa ei Kaguyaa noin vain huijata! Kun joku tuntematon lähde tekee hullun siirron se on yleensä Zero. Ja kun selviää että Zero on vielä elossa BK saa entistä enemmän turpaansa.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Elo 25, 2008 22:47

Spoiler: tiu
Macho-Suzakulle pisteitä! Ginon ja Schnitzelin kanssa meni todella hyvin. Tosin en jaksa uskoa, että sitä kauan kestää, koska kuten Ykkösritari totesi, Suzaku heitti pois sen asian, josta oli voimaa ammentanut. Eivätkä periaatteensa myyneet tyypit yleensä mitään aikaiseksi saa. Eli vähän ajan kuluttua Suzaku pehmenee taas ja tekee sitten jotain merkittävää. Huvittavaa kuitenkin, kun Suzaku pohtii, onko Ykkösritari tosiaan paha vastustaja. Eihän se ole kuin valtakunnan ykköstaistelija, jolla on hehkuva silmä ja megatonni painava miekka. Ei missään tapauksessa hengenvaarallinen vastustaja.

Marianne on siis elossa. Ja vaikuttaa sellaiselta kieroilevalta ihmistenpompottelijalta kuin pitäisikin tässä tapauksessa. Nunnallyn kuolema ei taida hetkauttaa ollenkaan eikä oma poika ole mikään prioriteetti. Odotan entistä suuremmalla innolla Lulu ja äitylin kohtaamista. Mitä CC:kin siitä ajattelee, kun jossain vaiheessa tuntui olevan aikaa herkkää Lulun kanssa. En jaksa uskoa, että Marianne olisi yhtään sen pahiksempi kuin Kallekaan. Veikkaan, että Kalle yritti hoitaa hänet pois tieltä, koska huomasi hänellä olevan yhtä kovat intohimot valtaan kuin itselleen tai sitten mielipiteet valtakunnan johdosta menivät ristiin. Sellaisen puolison pitäminen ei tervettä kuninkaalta olisi (ei sillä että Kalle koskaan erityisen terveeltä olisi vaikuttanut...) Odotan myös, että joku kertoo, onko Cheese-kun vain ihana halipehmo vai tuomiopäivän ase.

Jakson paras kohtaus oli selvästi paikallaan pysyvänä kuvana esitetty Kalle, kun Lulu tulee häiritsemään. Onko koskaan esitetty yhtä hienosti kyllästynyt ja kettuuntunut ilme? "Ei jumalauta perkele, minä tässä vain YRITÄN käynnistää maailmaloppua ja TAAS tuo kuolematon idioottipoika tulee häiritsemään. Mitä pahaa olen KOSKAAN tehnyt? OI, JUMALAT!?"

Code Geass on nyt päässyt sellaiseen vauhtiin, että toivottavasti jatkuu loppuun asti eikä tule mitään ihmelässytyksiä loppuun tyyliin Nunnally ryömii kivikasan alta parantuneena ja Lulu on onnellinen. Kaikki päätekijät ovat paikalla tai matkalla sinne ja kuka tietää mihin suuntaan pommi räjähtää. Ensi jakso näyttää kyllä enemmän selitysjaksolta, joten toimintaa joudutaan luultavasti ainakin sitä seuraavaan jaksoon. Mutta kun on vangittuna toiseen ulottuvuuteen, on aikaa henkevillä isä-poika -keskusteiluille.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Unita
Viestit: 474
Liittynyt: La Syys 16, 2006 13:39
Paikkakunta: Vantaa

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Unita » Ma Elo 25, 2008 23:30

Spoiler: moar jakso 20
tyyliin Nunnally ryömii kivikasan alta parantuneena
Ykkösritarin umpeen neulotusta Geass-silmästä (koska sehän se on) tulikin mieleen että entäpä jos Nunnalyllä olisi Geass? Mitä nyt tyttö pitänyt koko sarjan ajan silmiään kiinni niin eihän sitä voi tietää mitä luomien alta paljastuisikaan. En yhtään ihmettelisi kerta jokaisella ja heidän mummon serkun tuttavan kaimallakin näyttää olevan Geass. Ja jotenkin on tässä alkanut kalvamaan että Nunnaly tekee vielä comebackin...

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Elo 25, 2008 23:57

Spoiler: se ei ole vielä yli 20
Unita kirjoitti:Ykkösritarin umpeen neulotusta Geass-silmästä (koska sehän se on) tulikin mieleen että entäpä jos Nunnalyllä olisi Geass? Mitä nyt tyttö pitänyt koko sarjan ajan silmiään kiinni niin eihän sitä voi tietää mitä luomien alta paljastuisikaan. En yhtään ihmettelisi kerta jokaisella ja heidän mummon serkun tuttavan kaimallakin näyttää olevan Geass. Ja jotenkin on tässä alkanut kalvamaan että Nunnaly tekee vielä comebackin...
Oikeastaan olen liioitellut asiassa: on peräti kolme tapaa, jolla Nunnallyn takaisintulo on vielä hyväksyttävän puolella.
1) Kun Kalle saa vihdoin kutsuttua jumalat luokseen, ilmestyykin Nunnally, joka vertahyytävällä äänellä toteaa "Minä olen jumalanne", tuo maailmanlopun ja kaikki kuolevat.
2) Nunnally on kaiken takana. Kun kaikki valmistelut on suoritettu, Kalle kääntyy ja putoaa polvilleen: "Tie on valmis, Teidän Majesteettinne" ja Nunnally ilmestyy paikalle. Muut hahmot saavat eriasteisia sydänkohtauksia, kun Nunnally käynnistää maailmanlopun ja kaikki kuolevat.
3) Nunnally ilmestyy paikalle uudella supermechalla ja ownaa kaikki Suzakuun ja Kalleniin asti. Sen jälkeen Nunnally ownaa maailman supermechallaan ja kaikki kuolevat.

Hmmm, olikohan näissä nyt joku yhdistävä tekijä...
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
Wogger
Viestit: 16
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 01:43
Paikkakunta: Kerava

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Wogger » Ma Syys 01, 2008 00:25

Spoiler: Episodi 21
Ei saatana....
Jakso oli oikein mukiinmenevä mutta sarjan juonikuviot alkavat kyllä mennä ihan absurdeihin kuvioihin.
Koko Charles, Marianne, naamioton maailma systeemi oli vielä ihan toimiva vaikkakin suht uskottavuuden rajoja hipoi. Itse jo pelkäsin Suzakun ja L.Ln suostuvan suunnitelmaan ja sarja loppuisi ihanaan maailmaan. Onneksi kuitenkin lelouch pääsi pitämään dramaattisen puheensa, ja parannellun geassin voimillaan KÄSKEMÄÄN KOKO IHMISKUNNAN ALITAJUNTAA. Pisti vähän miettimään että mikä tuomionpäivän ase hemmosta onkaan tullut.
Kysymykseeni tulikin vastaus seuraavan minuutin sisällä. Lelouch onkin siis nyt britannian keisari, Spinzaku on Nollaritari ja Schneizel jossain nurkassa häärämässä. Siis mitä hittoa? Odotan ihmetellen mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu.

Avatar
Pavez
Viestit: 531
Liittynyt: Ke Loka 18, 2006 13:48
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Pavez » Ma Syys 01, 2008 03:08

Ei saatana mikä jakso. Aivan uskomatonta. Siis aivan upeaa. Juuri näin sarjat pitääkin pelastaa; vetämällä homma aivan överiksi.

Lelouch on NIIN ÄIJÄ ettei oikeasti mitään rajaa. Siis aivan helvetin kova jätkä. Vetää sellaiset one-linerit että Svartsinikkarikin jää toiseksi!

"Stop asking stupid questions."
"This is a wish!"
"Who knows? I am Zero, the man of miracles."
"And what of it?"
Spoiler: Jakso XXI
Siis joo, aivan uskomatonta. Ensinnäkin kenelle muulle tuli Ragnarokista mieleen Human Instrumentality Project? Minulle tuli ainakin. Kaikki looginen ajattelu kannattaa heittää mäkeen, minä ainakin luovuin siitä jo kauan sitten. Muuten tästä ei voi nauttia niin kuin minä nautin nyt.

Koko jakson dialogi, Lelouchin dramaattiset huudot, mahtipontiset taustamusat, "jumalien" uhmaaminen ja voittaminen, kaksoissilmä-Geass ja ALL HAIL LELOUCH tekivät tästä kyllä tämän kauden parhaan jakson. C.C. ja hänen "hei Charles ja Marianne, mä en oo nyt ihan mukana et voitaisko me nyt vaan lopettaa tämä absurdismi" sai minut ainakin hymyilemään. Meidän pikku moeblob C.C.

Ja se loppu tosiaan oli aivan briljanttia. Suzakun kierrepotku tekee comebackin!

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » Ma Syys 01, 2008 16:29

Huh huh, tämä on jo taidetta. Gurren Lagann alkoi äkkiä tuntua kovin minimalistiselta.
Vielä haaremilopetus ja CG on ikuinen suosikkisarjani 4eva.

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja isokana » Ma Syys 01, 2008 22:10

Vau... todellisuus tuntuu niin valjulta Code Geassin jälkeen (Gurren Lagann on kuitenkin edelleen maksimaalinen). Nämä juonenkäänteet tulevat yhä suurempien puiden takaa ja entistä isommalla massalla.
Spoiler: 21
Lulu tappaa vanhempansa! Vihdoinkin CG tekee jotain sellaista kuin kuvittelinkin sen tekevän. Lulu geassoimassa ihmiskunnan alitajunta oli jokseenkin hatusta vedetty juttu (eihän sillä ole silmiä!), mutta mikäs siinä kun tulokset maittavat. Kallekin se vain katseli kaikessa rauhassa vierestä, kun Lulu valmistautui geassointiin. Marianne sentään reagoi jotenkin, mutta hänkin vasta sen jälkeen, kun käsky oli annettu. Höppänöitä nuo kuninkaalliset. Jakson kohokohtia oli Marianne yrittämässä piirtää jotain Suzakun naamaan (se nainen on mahdollisesti hulluin persoona tässä sarjassa ja se on paljon sanottu). Myös Suzakun tipahtaminen katosta ja vartijoiden aseiden pirstominen potkuilla oli jokseenkin hienoa. Seuraavissa jaksoissa täytyy paljastua, että Suzaku on oikeasti robotti tai muuten tämä sarja ei ole yhtään realistinen! Kukahan muuten lienee Britannian sadas keisari? Tuskin noita järjestysnumeroita ihan sattumaltakaan on valittu.

Tuo aikahyppy ei ollut paras mahdollinen ratkaisu, kun ohitettiin kaikki mielenkiintoiset jutut, mitä esimerkiksi Mustien ritarien uudelleenjärjestäytymisestä olisi voinut saada aikaiseksi tai Britannian sisäisestä kaaoksesta. Mutta eipä taida CG enää sellaiseen näpertelyyn keskittyä, vaan tiputtelee alasimia katsojan päähän.

Onko tuo Jupiterin läsnäolo sarjassa selitetty jossain vaiheessa? Aina yhtä hämmentävää, kun se tulee kuviin. Muutenhan en ole koskaan hämmentynyt sarjaa katsellessa.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Nessa
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Touko 09, 2007 23:38

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Nessa » Ti Syys 02, 2008 04:53

Hahahaha, rakastan tätä sarjaa tällaisena. Absurdia? Varmana. Mutta hyvällä tavalla. Juuri tuolla tavalla katsojalta pitääkin vetää matto alta.
Spoiler: 21
Kun Lelouch teki keisaritempauksensa, minä en voinut enää muuta kuin nauraa, ja hihittelin aika mielipuolisesti vielä jakson loputtuakin.

Tietyllä tapaa olin aina odotellutkin, milloin Lelouch saa päähänsä hankkiutua Britannian keisariksi/muuten vaan hallitsemaan brittejäkin. Vaikka Lelouch näyttää uskottelevan itselleen, että hän ei tykkää monarkiasta ja brittitouhuista ja toisten sortamisesta, hän kuitenkin oikeasti on aina ollut osittain sitä mitä vastaan taistelee. Lelouchn kuninkaallis-eleet on aina ollut aika koomisia, ihan sieltä ensimmäisestä geassin käytöstä lähtien. (Jakso 20:n kunniakuja oli kyllä suosikkini.) Lelouchn geass sitä paitsi on juuri niin herran omien ihanteiden vastainen kuin olla vain voi, mutta yleensä Lulu näyttää nauttivan sen vallasta ja voimasta. Tämä jakso loistavana esimerkkinä. Lelouch myös usein "leikkii saaliillaan" kuin kunnon pahis.

Juuri siksi pidän hahmosta niin paljon. Lelouch on käsittämättömän ristiriitainen. Voisin tässä Code Geass -huuruissani sanoa, Lelouch on kouluesimerkki siitä, millainen onnistuneen herkullisen hyviksen JA pahiksen pitäisi olla. Mitä en varmana allekirjoita sitten kun taas joskus ajattelen järkevästi. Mutta kuitenkin, täytyy siinä jotain olla, että saa minut tähän mielentilaan.

Tässä jaksossa Lelouch brittikeisarina kuitenkin veti maton alta. En ollut aikaisemmista tuntemuksistani huolimatta todellakaan valmistautunut siihen, että Lelouch nyt ja tässä yht'äkkiä julistautuu keisariksi. Kaiken tähän astisen perusteella odotin, että Scheizel olisi ollut tuon keisaritempauksen takana. SE olisi käynyt järkeen. En edes ajatellut, että sieltä kukaan muu tallustelisi valtaistuimelle, ja ... sitten siinä onkin vähän ruipelot jalat... erm.. hetkonen.. hetkonen... mutta... se taas... ei kai.. Ja tässä vaiheessa sitten aloinkin nauraa.

Katosta tippuva Super Suzaku oli melkein yhtä loistava kuin "Ai niin, tosiaan, pitikin tässä varmaan tappaa tämä kaveri, jonka kanssa tässä hengailtiin jonkinsortin maailmanlopussa, tosiaan" -Suzaku jo nostamassa miekkaansa. "Yeah, Lelouch is Euphy's murderer" "And what of it?" Siis... ... äärimmäistä laiskuutta ja huijausta ja järjettömyyttä käsikirjoittajilta, mutta siis.. ... upeaa?

Katosta tippuvaan Super-Suzakuun vielä. Ilmeisesti muutama heppu keihäiden kanssa (anteeksi, miten ne oikein aseistaa palatsiturvamiehensä?) rynnimässä ei ole mikään uhka hengissä pysymiselle, kun siihen väliin pystyi hyppäämään. Vai pystyikö Suzaku heittämään ne sivuun noin helposti, koska hengissä oli pakko pysyä? Samaan tyyliin kuin ne satunnaiset lentelevien veitsien napsimiset ja muut. "Live"- geass on kyllä varsin arvaamaton. "Kuolemattomuus" kuolevaisella henkilöllä on aika jännä soppa. Huonosti sen kanssa on tietysti jo käynyt, mutta varmaan vielä tulee käymäänkin..

Ihanaa nähdä Lelouch ja Suzaku vihdoinkin yhdessä joka tapauksessa.

Hieman minua siellä jossain hihittävän täysin tälle sarjalle menetetyn tajunnan osan takana huvitti kaksikon asuvalinta. Koulupuvut ei varsinaisesti tue uskottavuutta maailman uusina johtajina..

Schneizelilla kyllä kaiken järjen mukaan pitäisi olla "kaikki kortit", Lelouchn veto vaikuttaa aika mielipuoliselta.. Kumpaakohan kansa seuraisi, paljon taisteluita voittoon johtanutta tunnettua prinssiä, joka on Britannian pääministeri ja selvästi ex-keisarin luottomies. Vai pikkuveljeä, kadonnutta ja yht'äkkiä ilmestynyttä angstaavaa lievästi omituista heppua, joka omatoimisesti hyppää perimäjärjestyksen yli ja ilmoittaa olevansa uusi keisari ja suorassa lähetyksessä kertoo tappaneensa isänsä? Etenki siinä vaiheessa kun julkisuuteen vuotaa tällä kertaa, että keisari Lelouch itse asiassa on juuri se karmea pahis kapinallisjohtaja, ja lisäksi hänellä on taikavoimia joilla pakottaa ihmiset tottelemaan.. Ei Lulu voi koko Britanniaa geassoidakaan. Schneizelilla näyttää kuitenkin olevan jotkut ihan omat suunnitelmansa. Ja se tässä kai on nähty, ettei Code Geassilla ole mitään tekemistä niin sanotun "järjen" kanssa.. <3

C.C ei näyttänyt kovin tyytyväiseltä Lelouchn keisaritempauksessa. Koko ajan on väläytelty sitä, että Lulu itseasiassa muistuttaa isäänsä, ja eikö tässä nyt aleta mennä siihen. "Historia toistaa itseään" -jutut alkaa olla vähän käytettyjä, mutta toisaalta.. Lelouch ON jo valmiiksi kieroitunut ja kaikkien noiden kokemustensa jälkeen varmasti entistä epävakaampi. Ja "paha saa aina palkkansa", vaikka sen Lelouch tietty on jo saanutkin tuntea. Mutta jos tämä osoittautuu "Erään angstaavan teiniprinssin nousu maailmanvaltiaaksi ja täydellinen tuho" -tarinaksi, niin Code Geass olisi jotain niin herkkua. Vaikka kai se jo on.

Avatar
Haeym
Viestit: 105
Liittynyt: To Touko 24, 2007 17:16
Paikkakunta: Pori

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Haeym » Ti Syys 02, 2008 14:52

Aika rajua. Ei voi muuta sanoa.
Spoiler: Turn 21
Laitan lyhyesti koska en keksi ihmeellistä sanottavaa saatikka osaa spekuloida.
+ Isäpappa ja Äiti kuolivat
+ Kallen, jolla näytti olevan jotain sanottavaa
+ Suzaku vaihtoi Lelouchin puolelle
+ Lelouch kävelee valtaistuimelle > Istuu > Jalat neitimäisesti ristiin. Tässä kohtaa hajosin
+ !!! SPINZAKU !!!

- C.C. on vieläkin elossa
4 viimeistä jaksoa odotellessa.

Avatar
Dr. Nick
Viestit: 308
Liittynyt: La Helmi 05, 2005 16:56
Paikkakunta: Joensuu

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Dr. Nick » To Syys 04, 2008 11:28

Pavez kirjoitti:
Spoiler: Jakso XXI
Siis joo, aivan uskomatonta. Ensinnäkin kenelle muulle tuli Ragnarokista mieleen Human Instrumentality Project?
Sunrise taitaa enemmänkin hupailla omien vanhojen sarjojensa kustannuksella:
Spoiler:
Vuonna 1997 nähtiin Gaogaigarissa pahiksia, jotka pyrkivät muuttamaan ihmiset koneiksi, ja tällä tavoin poistamaan maailmasta "miinus-tunteet" ja muut kärsimyksen aiheuttajat (klassinen teknosingulariteetti siis, joita on nähty animessa ennen ja jälkeen Evan). Tätä tarkoitusta varten pahikset pyrkivät valjastamaan, kuinkas ollakaan, Jupiter-planeetan ytimessä asustavan mystisen voiman. Geassissa on aiemminkin nähty pieniä GGG-bongauksia - Cecile on heilutellut Goldion Hammeria ja Charlesille on annettu Choryujinin sinipunainen väritys tuoreimmassa introssa - joten ei liene täysin mahdotonta, etteikö yksi vähän isompikin viittaus mukaan mahtuisi.
Jos käsikirjoittajat jatkavat samaan tapaan, seuraavaksi meille varmaan kerrotaan, että Suzaku tappoi dinosaurukset sukupuuttoon.
Hey, what does "phallic" mean?

aurea
Viestit: 180
Liittynyt: Su Touko 04, 2008 23:02
Paikkakunta: Oulu

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja aurea » To Syys 04, 2008 23:31

Nessa kirjoitti:
Spoiler: 21
Kun Lelouch teki keisaritempauksensa, minä en voinut enää muuta kuin nauraa, ja hihittelin aika mielipuolisesti vielä jakson loputtuakin.
Samassa kohtaa aloin minäkin hekottaa ja virne on naamalla vieläkin.
Spoiler: 21
Vaikkei tässä vaiheessa pitäisi mikään hirveästi yllättää, niin tuo rento ja tyylikäs valtaistuimen haltuunotto vei jalat alta.

"Then I´ll make it simple... Acknowledge me!"Ei meinannut toinen kausi napata millään mukaansa - noin +10 jaksoa tarvi ennen kuin alkoi kunnolla kiinnostamaankaan -mutta nyt kyllä viimeistään ollaan täysillä mukana. Laatu Viihdettä.

Avatar
Pisara
Viestit: 4
Liittynyt: Su Syys 07, 2008 22:43

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Pisara » Su Syys 07, 2008 22:52

Ihan loistava sarja. Katsoin tuon ensimmäisen tuotantokauden tässä juuri äskettäin ja nyt koitan jostain saada kakkosta, ei vain tunnu mistään löytyvän :cry: Osaisiko kukaan auttaa asiaan? Olisin todella kiitollinen siitä :3

Openingit ja endingit ihan loistavia, musiikillisesti ja myös ihan videollisesti. Jäin varsinkin siihen ensimmäiseen opening lauluun koukkuu, Flown COLORS kipaleeseen. Hahmojen suunnittelukin oli loistavaa. Pidin erityisesti kun värejä oli käytetty kunnolla, ehkä sen takia kun olen naispuolinen katsoja xD heh.. Mukavaa oli että huumoria riitti, varsinkin kun kuului vähän väliä "Yes, my lord" ja "all hail britannia!".. Lelouch oli todella mielenkiintoinen hahmo :D, tietenkin sieltä löyty myös niitä ärsyttäviäkin, mutta eihän anime ole anime, jos sieltä ei niitä löydy. Vai olenko ymmärtänyt väärin, heh..
Muahahaaha!

Avatar
Anssi
Viestit: 132
Liittynyt: Ma Loka 15, 2007 21:28
Paikkakunta: Helsinki

Re: Code Geass

Viesti Kirjoittaja Anssi » Ma Syys 08, 2008 00:31

ep 22
Spoiler:
Jahas, asioita taas tapahtui. Mietin vaan mikä oikein on Lelouchin päämäärä...
On tuo Suzakun Kinghtmare kyllä reilu, pieksee vaan 4 maailman mahtavimman valtion parhainta sotilasta.
Yhyy, Zeron ja Kagyuan avioliitto tais purkautua.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa