AU-huppukokous

Keskustelua animeyhteisöjen yhteistyöstä.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Kyynsurma
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Maalis 31, 2004 15:19
Paikkakunta: Tre

AU-huppukokous

Viesti Kirjoittaja Kyynsurma » Ke Syys 03, 2008 19:13

Hellurei. Tässä Hidoin puheenjohtaja. Tässä pieni avajaispuheenvuoro Hidoin suunnalta.

Olemme suunnitelleet AU-kokousta pidettäväksi loka- ja marraskuun vaihteen ympäristössä. Samassa yhteydessä on tarkoitus pitää Hidoin vuosijuhlat, eli Tampereelle asti ei tarvitse matkusta turisemaan pelkkää asiaa. Tarkoituksena olisi tehdä päätöksiä AU:n tulevaisuudesta. Tavoitteena on miettiä mahdollisia sääntömuutoksia, AU.n hallitsemismuotoa, yms. Viime aikoinahan on törmätty siihen, että joidenkin mielestä AU personoituu liikaa tiettyihin henkilöihin. Mielestäni voitaisiin selvittää siis, pitäisikö AU:lla jonkin sortin valittu hallinto. Tai onko AU:n keulaan ylipäätänsä halukkaita uusia naamoja.

Yksi tärkeistä ideoimisen aiheista on uusien yhteistyömuotojen esittäminen. Animeconissa pidetyssä miitissä mietittiin, onko yhteistyölle ylipäätänsä tarvetta muuten kuin Animeconin ja muiden suurtapahtumien järjestämisessä. Miitissä tuli esille, että yksi mainio yhteistyötapa olisi ideoiden ja kokemusten vaihto yhdistysten välillä ihan perusyhdistystoimintaan liittyen.

Tässä vain muutama pikainen idea siitä, mitä kokouksessa voitaisiin käsitellä. Heitän palleron teille. Kaikki ideat ovat tervetulleita.

Avatar
Lmmz
Otaking
Viestit: 521
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:34
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: AU-huppukokous

Viesti Kirjoittaja Lmmz » Ti Helmi 03, 2009 01:10

Hellurei, tässä Hidoin puheenjohtaja vuosimallia 2009.

Syksyinen kokous ei tilaongelmista johtuen toteutunut, mutta nyt kokousta harkitaan 28.2. lauantaipäivälle Tampereelle. Saman päivän iltana on myös HeNTAin 3v-sitsit, joihin halukkaat voivat jatkaa sopivasti. Kokoukseen pyritään järjestemään myös reaaliaikainen mahdollisuus osallistua IRCin kautta.

Nyt kiinnostaisikin tietää, kuinka hyvin tuo 28.2.2009 päivämäärä sopisi ihmisille, ja olisiko osallistujia ylipäätänsä miten tulossa muilta paikkakunnilta? Kokous siis on avoin kaikille riippumatta siitä, edustaako jotakin "vanhan" Animeunionin yhdistystä, jotain muuta rekisteröityä tai rakisteröimätöntä animeyhteisöä vai haluaako tulla yksityishenkilönä pohtimaan animeharrastajien yhteistyön tarvetta ja muotoja tulevaisuudessa.

Tavoitteena olisi saada joka tapauksessa helmikuun aikana pystyyn hieman alustavaa keskustelua aiheesta mikä on Animeunionin tulevaisuus, joten asiasta toivotaan mielipiteitä jo ennenkin kokousta.
Kosmos on laaja. | Tutturuu!

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: AU-huppukokous

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Helmi 03, 2009 01:53

Aika ok.

Idealistalla näkisin hyväksi jatkaa Animeconin keskustelusta tuota tiedotuspuolta. Siellähän heitettiin pariakin ideaa animeunioni.org sivun käytölle, joista osa itse asiassa editoitiin kokouksen aikana sivuille.

Luulen, että tekniikan ja kenties muunkin puolella olisi saumaa tällaisille pienille ideoille, joista on apua, mutta joihin ei liity minkään asteen pakkoja, velvoitteita tai muitakaan suuria linjauksia.

Avatar
Mafuko
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2005 19:05
Paikkakunta: Oulu

Re: AU-huppukokous

Viesti Kirjoittaja Mafuko » Ke Helmi 11, 2009 10:18

Ajankohta sopiva, mutta täältä Kemin suunnalta joudutaan tyytymään mahdollisen IRC-kanavan kautta osallistumiseen näin lyhyen varoitusajan ja pitkän matkan takia.
Marko Saari
Aninga ry - Animevastaava
IRC: Mafuko @ B2irc, IRCnet, Qnet
http://myanimelist.net/profile/Mafuko

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yhteistyökanava”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa