Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Tiettyä anime- ja/tai manganimikettä koskevaa kohdistetumpaa keskustelua.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » Ke Elo 13, 2008 09:22

Tsubasa kirjoitti:/K/ on huvittunut.

Lieneekö shoppaus, vai onkohan Gonzo oikeasti lirissä? Yeager kyllä on elossa ja hänellä on MySpace... Joka tapauksessa kyseessä on aika rojaali "hmm, tätä emme tulleet ajatelleeksi" -tilanne.

Tulee mieleen se kun Uri Geller joskus '99 ärhenteli (ja hävisi) Nintendolle siitä, että lusikkaa taivuttelevan Kadabran nimi on japaniksi Yungeraa eli "Un-Geller"...
Jep jep.

(Edit: Kas niin, löysin lopulta ne valkoiset pikselit. Ei enää ikinä internetiä aamulla.)

Avatar
Gortef
Viestit: 207
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2003 12:52
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Gortef » Ke Elo 13, 2008 18:23

Olke kirjoitti:Kun vain löytäisi fanarttia Eilastakin.
Löytyy löytyy
Habeeb it!

Avatar
Olke
Viestit: 274
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 21:36

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Olke » Ke Elo 13, 2008 19:59

Voi voi voi. Tokihan nyt löytyy, mutta eipä viestin kirjoittamisen aikaan Danboorussa hirveästi Eilaa näkynyt. Toki voi olla, että etsin väärillä hakusanoilla, mutta silti. Nyt voisin siis muuttaa valitukseni muotoon "kun vain löytäisi vielä enemmän fanarttia Eilasta." Voisin tässä joku päivä yrittää järjestellä SW-kansioni kuvat hahmoittain ja katsoa, kuinka paljon kuvia minulla tarkalleen ottaen Eilasta onkaan. Gif-animaatioita minulla on kyllä tästä sarjasta enemmän kuin mistään muusta, enkä ole edes tallentanut kaikkia, jotka olen nähnyt.
MKtsudo kirjoitti:
Olke kirjoitti:(kuva saattaa olla pienehkö SPOILERI) tämänkaltaista
Lieneekö turhaa ja kohtuutonta nipottaa, että genetiivi tai vaikka edes kaksoispiste istuisi tuohonkin paremmin?
No mutta hei, SUOMEA ANIMESSA! WEEEEEEE WOOOOOOOO! Tai sitten Gortefin esittämä armeijaselitys, saat valita. :D

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » Pe Elo 15, 2008 12:16

Jakso 7. Ehhehe. Neuroit treidattu hiiteen ja hassua tilalle. Erica ownasi, vaikka olikin aika piilossa. Francesca saatiin piirrettyä aika namuksi tällä kertaa. Mion "Daijobu datto ka" - japania osaavat korjatkoot - oli herkkua korville. Gertrud toimintasankarina. Perrine sai tsundereusboostin hiustensidontatavasta kylpylässä. Söpöä, että kunniamerkinantotilaisuudessa näkyi olevan vain vakioporukka.

Analyyttisenä huomiona piirros oli välillä aika likilaskuista. Katsokaa vaikka Gertrudin naamanvääntelyä hidastettuna.

Avatar
MKtsudo
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 28, 2007 15:20
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja MKtsudo » Pe Elo 15, 2008 16:40

Eila näyttää omistavan myös kristallipallon. Ei hyvä aika...

Jakso 7 ja servu sen kun paranee/pahenee; ihan pientähän on se, että tämä ns. hameväki kulkee pelkät "alushousut" jalassa eikä tyttöjen välisessä sähkössä, joka ilmenee mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla ole mitään ihmeellistä. Kovennetaan sitten panoksia. Ratkaisu on ilmeinen, mutta pannaan se vielä piiloon, että jokainen voi halutessaan tuhota elämänsä omasta vapaasta tahdostaan:
Spoiler: Filosofiaa ja avautumista
Otetaan tytöiltä housut pois! Ratkaisu oli jopa niin tärkeä, että kuten alkimohap jo totesikin, ansaitsee tämä keksintö aivan oman jaksonsa, ilman joka viikkoista Neuroita tai, mikä kamalampaa, ilman jakson teemahahmoa! Taisi Hartmann tässä jaksossa se päähenkilö olla, mutta ilmiselvästi taka-alalla, esimerkiksi emme saaneet tietää mitään uutta hahmosta tai hänen taustoistaan, paitsi että Erican pöydällä oli ilmiselvä viinapullo. Tiede, mitä ihmettä sinä teit?

Oli kiva myös huomata, että vaikka Eila ja Sanya käyttävätkin tämä perinteistä pidempää, talvella mukavan lämmintä "alusvaateosastoa", oli heillä ainakin tässä jaksossa alla myös tavalliset "alushousut" tms. Ja miksi tällekin parivaljakolle oli niin tärkeää saada ne pitkät housut jalkaan, jos vaatetta kerran jo löytyi?

Btw, oliko kyse vain minusta, jos kuvittelin nähneeni, että Eilalle tuli paljon syntisempi olo Sanyan housujen päällepukemisesta kuin ilman housuja kulkemisesta?

Ja kyllä, ne kutsuivat, koko jakson ajan, jokainen tytöistä, vaatemallistoaan termillä "pants", eivät "panties". Sarja keskittyy Britanniaan, eikö? Siksi on surullista, että silti kyseessä on mitä luultavimmin sarjan maailmalle aivan tavalliset housut. Joku voi korjatakin, jos väitän, että brittienglannissakin tuo "pants" koskee vain miesten alushousuja. Romuttaako tämä nyt vallan sarjalle syntyneen termin pantsuanime?
Sarjahan ohitti juuri puolivälinsä. Onko siis enää odotettavissa mitään näin järkyttävää keksintöä tai jotain? Paitsi se ihmis-Neuroi.

Discuss.
Hah.

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » Pe Elo 15, 2008 18:16

Spoiler: Jakso 7
MKtsudo kirjoitti:Btw, oliko kyse vain minusta, jos kuvittelin nähneeni, että Eilalle tuli paljon syntisempi olo Sanyan housujen päällepukemisesta kuin ilman housuja kulkemisesta?
Nnniiinn. Sanya on täysin puhdas! Eilasta en tiedä. Toki oikeanlaisilla vaatteilla voi kertoa, että niiden alla on jotain salattavaa. Sen verran sukkahousumaisethan ne ovat, että Eilan vaaleiden saappaiden kanssa lopputulos on miltei sietämätön. Ehkä Eilaa vain nolotti se, ettei ollut keksinyt tätä aikaisemmin.

Suokaa anteeksi, en juuri nyt pystyisi ottamaan itseäni vakavasti, jos yrittäisin vakavasti otettavaa keskustelua ei-vakavasti otettavasta sarjasta. :wink:

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Demmi » Pe Elo 15, 2008 22:02

Pakko tunnustaa, että kiinnostuin Strike Witchesistä tämän keskustelun ansiosta. Nyt on kolme jaksoa takana (olisi enemmänkin, mutta YouTubesta, missä katsoin jaksoja kokeeksi, ei löydy enklanniksi tekstitettynä kuin kolmosjaksoon asti elikkä pitää ruveta haeskelemaan lisäjaksoja muualta...) ja täytyy tunnustaa, että sarja on kyllä hyvä. Aluksi häiritsi melko pahasti se, ettei kenelläkään naispuolisella hahmolla ollut housuja, mutta siihen kyllä tottui jotenkuten heti toisen jakson jälkeen (toivon silti, että ne takit/paidat olisivat edes vähän pidempiä...).
Mitään kovin mielenkiintoisia hahmoja ei noussut esiin kolmen ensimmäisen jakson aikana, mieleenpainuvimmat olivat Francesca Lucchini (söpis otus, hauska), Eila Ilmatar Juutilainen (söpö hänkin...ja söpö ääni) sekä Charlotte... no, sen sukunimeä en tähän hätään satu muistamaan ^^' Mutta siis se tyttö, millä oli ultimaattiset jättiläistissit.
Lisää aion katsoa, sen verran hyvältä sarja mielestäni vaikuttaa. Taistelut ovat melko vaikuttavia (Sanyan rakettiheitin rulettaa!) ja niitä katselee ilolla. Tosin niiden ketun/koiran/pupun/elukankorvien ideaa en ole käsittänyt, enkä niistä vihollisista ole tähän asti ymmärtänyt vielä mitään.
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » Su Elo 17, 2008 02:46

Demmi kirjoitti:Tosin niiden ketun/koiran/pupun/elukankorvien ideaa en ole käsittänyt, enkä niistä vihollisista ole tähän asti ymmärtänyt vielä mitään.
Pitääkö se nyt toistaa, että ne ovat merkki taikavoimien käyttämisestä! ...Jos nyt haluaa tietää, niin ketjusta käy ilmi, että sedät tykkäävät.

Neuroitkin muuten perustuvat johonkin oikeaan sotakalustoon.
Mitään kovin mielenkiintoisia hahmoja ei noussut esiin kolmen ensimmäisen jakson aikana, mieleenpainuvimmat olivat Francesca Lucchini (söpis otus, hauska), Eila Ilmatar Juutilainen (söpö hänkin...ja söpö ääni) sekä Charlotte... no, sen sukunimeä en tähän hätään satu muistamaan ^^' Mutta siis se tyttö, millä oli ultimaattiset jättiläistissit. --- Taistelut ovat melko vaikuttavia (Sanyan rakettiheitin rulettaa!) ja niitä katselee ilolla.
/a/:ssa yllätys yllätys hajoillaan jo päivittäisille, useille samanaikaisille SW-ketjuille. Japanin laudoilla ketjujen määrä on jo tässä vaiheessa ylittänyt moninkertaisesti sen, mitä koko aikana on Sky Girlsistä keskusteltu. Tämä vain suosiosta.

Hahmothan nyt ovat aika pahvisia moetyyppejä. Fanitusvaroituksen kera voisi todeta, että jos ne pitäisi ottaa vakavasti, niin minusta Miossa ja juurikin muhkeassa Yeagerissa on eniten potentiaalia nousta tyypistä kunnon henkilöksi, koska heidän ajatusmaailmaansa ei tunnu olevan täysin läpivalaistu. Vai kuka keksii Francescalle jonkin täysin yllättävän persoonallisuuslisän? Mio paljastui leppoisaksi kaveriksi viime jaksossa - muutenhan emme tunteneet häntä kuin miekkaa heiluttavana pomona, joka sai ensimmäisenä testata Yoshikan isän kehittämiä striker uniteja. Niinpä hänen persoonaansa / päänsä sisälle mahtuisi muutakin. Yeager taas on siisti, reteä pupuhahmo, jota kiinnostavat suuret nopeudet, mutta mitä muuta? No, kehittäkää itse omat fantasianne.

Ensi jakson on ilmeisesti tarkoitus kurkistaa tarkemmin Minnan pään sisälle. Onhan tässä sarjassa oma jännityksensä jo siinä, että miten tekijät pystyvät puhaltamaan tätä järjettömyyttä eteenpäin näennäisen järkevänoloisesti. Viime jakson jälkeen reseptiin kaipaisi tosiaan lisää ilmatoimintaa.

Edit: Neuroikaavio

Avatar
Cyb
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Loka 13, 2004 21:08
Paikkakunta: Forssa

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Cyb » Su Elo 17, 2008 22:31

Secret weapons of Luftwaffo~ tosiaan.
Uskomatonta mutta totta, tämähän toimii. Ja alkuolettamuksesta poiketen ei juuri ehdi edes heittää aivoja narikkaan historiaviittausten spottaamiselta.
SchützTaffel

Avatar
MKtsudo
Viestit: 50
Liittynyt: Su Loka 28, 2007 15:20
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja MKtsudo » Ma Elo 18, 2008 21:19

Demmi kirjoitti:Tosin niiden ketun/koiran/pupun/elukankorvien ideaa en ole käsittänyt
Kiitetään kuitenkin onneamme, että juurikin tuo magian olemassaolo ilmenee lopulta vain korvilla ja hännällä. Prelude-härpäkkeessä + muutamassa vanhassa promokuvassa näkyneet oikeat henkieläinpörröt olkapäällä olisivat jo olleet naurettavia ja itse sain niistä vain ihottumaa.
Hah.

Avatar
Ikara
Viestit: 260
Liittynyt: Su Huhti 15, 2007 19:17
Paikkakunta: Pori

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Ikara » To Elo 21, 2008 21:02

Onkohan kenellekkään tuttu Strike Witches lightnovelli Suomus Misfits Squadron? Ilmestynyt 2006 lähtien, ja tapahtumapaikkana. SUOMI. Kyllä, oma pikku tasavalta takapihamme on päässyt oikein light novelleihin asti. Mukana aseistettuja loleja, pantusaja, yuria, ja vähän lisää aseistettuja loleja, sekä Mikkelin tukikohta. Levittäkäämme ilosanomaa, kannatakaamme lolipantsuja.
In the beginning The Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
~ Douglas Adams

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » Pe Elo 22, 2008 09:22

Jakso 8 oli ainakin minulle kuumottava ja yllätyksellinen. Jee, taistelua ja toimintaa. Ei kuitenkaan mitään totaalisen sopimatonta tällaiseen sarjaan, vaikka senkin mahdollisuudesta FoxJones aiemmin mainitsi. Ohjaaja/joku muu on kuulemma sanonut, ettei "halua tehdä sarjasta surullista". Tähän mennessä nähtyyn verrattuna siitä luultavasti tulisikin aika mauton sillisalaatti.
Spoiler: Jakso 8
Lol @ Trude ja Erica taistelussa: "Jee, highscore nousee!"
Spoiler: Jaksot 8-9 (?)
Kasin lopetukseen voi etsiä syytä seuraamalla tarkasti Mion hiuksia taistelussa.
Minna. Musiikkia. Eila omistaa lopussa.

Maveric
Viestit: 270
Liittynyt: Pe Marras 03, 2006 16:58

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Maveric » Pe Elo 22, 2008 23:56

alkimohap kirjoitti:...Jos nyt haluaa tietää, niin ketjusta käy ilmi, että sedät tykkäävät.
Aikas jännää, linkitit minun viestiin. Johtuuko avatarista? Ei minua kyllä ehdoin tahdoinkaan voi sedäksi nimittää...

Noh, kummiskin. Itsekin olen kyseistä sarjaa seurannut, tänään sain äskettäin katsottua jakson numero 8. Viihdyttävä sarja, mukavaa katsoa lolifightereiden taistelua outoja lentokoneörkkimörkkejä vastaan. SW:n parissa on saanut nauraa välillä ihan mukavastikin, ei tosin yhtä paljon kuin joidenkin toisten sarjojen seurassa. Suosikki hahmoni on kukas muukaan kuin itse Eila-san, toisesta sijasta en sitten olekaan niin varma.
Spoiler: episoud 8
Jakso ei mitenkään erityinen ollut, siinä esiintynyt draama tuntui jotenkin teennäiseltä. Minnan menneisyys ei oikein tuntunut missään, johtuu varmaan siitä että Barkhornin juttu oli lähellä samaa (korvaa vaan haavoittunut pikkusisko kuolleella poikaystävällä). Koko Minnan ja sen miehen juttu oli niin kliseisen oloinen, ei sitä kestänyt. Hyväksi puoleksi tässä jaksossa voisi mainita sen, että jotain dogfightin tapaista nähtiin (HOX! tapaista). Toivottavasti saamme nauttia pian jostain aivan über hienosta koiratappelusta. Ja kuten alkimohap jo sanoi, Eila 0unaa lopussa.
EDIT: Ainiin, vielä siitä fanservicestä. On se pelottavaa, kuinka ensimmäisen jakson ensimmäisellä katselukerralla kauhistelin fanservice-kertoimia, mutta kun katsoin sen uudestaan, en edes huomannut koko asiaa :shock:
Ja sitten pitkien housujen puutteesta: Sehän on loogista ettei niillä ole muut kuin pantsut päällä, miten ne saa Striker Unitit jalkaan jos niillä on housut? Eikä ne voi pitää housuja vapaa-ajallakaan, koska hätätilanteen sattuessa pitää saada Strikerit äkkiä jalkoihin. Erittäin loogista, etten jopa sanoisi.

Avatar
alkimohap
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Elo 29, 2006 14:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja alkimohap » La Elo 23, 2008 15:32

Maveric kirjoitti:
alkimohap kirjoitti:
Demmi kirjoitti:Tosin niiden ketun/koiran/pupun/elukankorvien ideaa en ole käsittänyt
...Jos nyt haluaa tietää, niin ketjusta käy ilmi, että sedät tykkäävät.
Aikas jännää, linkitit minun viestiin. Johtuuko avatarista? Ei minua kyllä ehdoin tahdoinkaan voi sedäksi nimittää...
Lähinnä innostuin infolinkittämään nuo moe-pohdinnat toisesta ketjusta, kun asia minusta liittyi tähän sarjaan. Ja olihan tuolla toisaalla parikin Setää tästä ketjusta. ;) Ehkä liian ovela koukku, pahoittelen.
MKtsudo kirjoitti:Kiitetään kuitenkin onneamme, että juurikin tuo magian olemassaolo ilmenee lopulta vain korvilla ja hännällä.
Tai jos meno olisi vielä furrympää, sarja olisi tämä.

Avatar
Gortef
Viestit: 207
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2003 12:52
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Strike Witches (ja miksei Sky Girls myös)

Viesti Kirjoittaja Gortef » La Elo 23, 2008 23:09

Eräät ovat jo hetineet kaiveleen mihin kaikkeen WWII ajalta tässä sarjassa on/mahdollisesti ollaan viitattu.

Jakso 1
Jakso 2
Jakso 3
Jakso 4
Jakso 5
Jakso 6
Jakso 7
Habeeb it!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime- ja mangasarjat sekä elokuvat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 37 vierailijaa