Webbisivun animeunioni.org kehitys

Keskustelua animeyhteisöjen yhteistyöstä.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Webbisivun animeunioni.org kehitys

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ke Elo 06, 2008 21:39

Tämän pitkälti kertausta Animeconin miitistä, mutta nyt kun tiedän etten lupaile asioita mihin tekniikka ei veny, uskaltaa näistä puhua julkisestikin. Idea oli tehdä pientä kosmeettista päivitystä animeunioni.org:iin. Tähän päiväänkin asti webbiä on ylläpidetty tapahtumalinkkien osalta, mutta mitään sen isompaa ei.

Ehdotuksena on:
- Laittaa myös vasempaan reunaan linkkejä.
- Vasemman reunan linkit ovat staattisia (=joka sivulla samat), oikealla reunalla ne voivat vaihdella sivusta toiseen (kuten nytkin).
- vasempaan reunaan pistettäisiin tulevat tapahtumat ja yhdistykset - yhdistyksiä ei mielestäni tarvitse enää lajitella AU jäsenyyden mukaan, nimi ja paikkakunta piisaa. Tulevista tapahtumista kenties nimen lisäksi aika ja paikka.
- Oikeaan reunaan menneet tapahtumat, muut linkit ja myös linkit aihepiirin suomalaisiin blogeihin.

Muussa pikapäivittelyssä voisi sitten huolehtia, että esmes tälle foorumialueelle, wikiin yms. löytää tarpeeksi helposti.

Oleellisin kysymys kuitenkin lienee tuo, halutaanko yhdistysten lista pitää edelleen eroteltuna AU:n jäsenet/muut, vaiko ainoastaan paikallisyhdistykset / ei-paikkasidonnaiset ja verkkoyhteisöt, näin esimerkiksi. Mielestäni se on kuitenkin uudelle kävijälle oleellisempi tieto.

Jos joku haluaa joskus tehdä jotain massiivisempaa, tämähän ei tokikaan sitä poissulje. Nämä ovat kuitenkin pikkujuttuja jotka voi tehdä melko välittömästi.

Avatar
Lmmz
Otaking
Viestit: 521
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:34
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Webbisivun animeunioni.org kehitys

Viesti Kirjoittaja Lmmz » Ke Elo 06, 2008 22:05

Kertauksena, aiheestahan on keskusteltu aiemminkin, tuolloin vain toteuttamisvaihe jäi vähän ilmaan. Mutta ettei tarvitse kaikkia ajatuksia uudestaan itse kunkin kirjoittaa, monet niistä ovat kuitenkin edelleen täysin valideja.
Kosmos on laaja. | Tutturuu!

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Webbisivun animeunioni.org kehitys

Viesti Kirjoittaja kyuu » Pe Elo 08, 2008 21:52

Näistä pikku-pikkujutuista ainoa palaute on Niideliltä irkitse tullut toteamus, että yhdistyksiä ei ole web-sivulla tarpeen erotella Animeunioni-jäsenyysstatuksen mukaan.

Eiköhän siltä pohjalta ruveta lähipäivinä pikkutunkkailemaan. Suuria juttuja siinä sivussa ja vähän vähemmän kiireisesti.

Muoks: ja nyt näin on tehty. Idea on, että vasemman reunan linkkilistassa on se kriittisin massa, oikealle on siten saatu mahdutettua kaikkea muuta. Lisäyksiä/muutoksia/poistoja linkkilistaan voi pistää vaikkapa tähän ketjuun.

Ja vielä niille jotka eivät koskaan sivulla vierailleet aiemmin, vertailussa edellinen vanha v2.0 ja uusi v 2.01. Versionumerot ovat hatusta heitettyjä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yhteistyökanava”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa