Peli-ilta 31.5.

Sarada on Imatran seudun Anime- ja Mangaseura, joka tukee japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa, sekä pyrkii levittämään siitä tietoutta Imatran lähiseudulle.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Sarada / Aktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Peli-ilta 31.5.

Viesti Kirjoittaja leonichan » Su Touko 18, 2008 12:29

No niih. Sarada heräilee taas vähän horteestaan. Eli lauantaina 31. toukokuuta olisi luvassa peli-ilta. Aloittelemme siinä kahden aikaan ja tarkoitus on jyrätä iltaan asti. Seuraan saa liittyä missä vaiheessa tahansa.

Ohjelmassa on tuttuja tappelupelejä Tekkenistä Guilty Geariin, tanssimatto jolla voi pelata perinteistä Dancing Stagea tai kieroa Dance UK:ta, sekä tietenkin Nintendo Wii. Halukkaat pääsevät myös kokeilemaan hieman Okamia, Final Fantasya yms. Kiinnostuneille on myös esittelyssä Kingdom Hearts -keräilykorttipeli.
Ja jos jollakin on jotain omaa peliä, jota haluaa tuoda mukana, niin tuokaa toki, oli se sitten konsoli- tai korttipeli. Tosin yritetään pysyä japanissa, eli MtG-kortit voi jättää kotiin :)

Paikka sijaitsee Skinnarilassa yo-talolla ja tarkemman osoitteen ja kartan, sekä kulkuohjeet saamme toivoakseni muutaman päivän sisään. Tilasta löytyy keittiö, joten napsut ei ole rajoitettu pelkään limuun ja karkkiin. Jos on jotain kysyttävää, niin kysykää vapaasti, joko tässä topicissa tai Yukiolta pikaviestillä tai sähköpostitse uki_voutilainen@hotmail.com. Ilmoittautuminen tapahtuu samaan osoitteeseen myös.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Yukio
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 15, 2006 01:56
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Peli-ilta 31.5.

Viesti Kirjoittaja Yukio » Ke Touko 21, 2008 12:03

Jaahas, täällähän on tapahtunut jotain jännittävää sitten viime käynnin...

Mutta asiaan, tapahtumapaikkahan on siis ylioppilastalon (Laserkatu 10, Lappeenranta) kabinettitilat. Ruotsinlaivaa suuressa määrin muistuttava rakennus on aivan Lappeenrannan teknillisen yliopiston vieressä, parkkipaikan edessä. Epäselventävä kuva, etsi ylioppilastalo!
Kuva
Sisäänkäynti on hieman mutkikasta, koska vain minulla on kulkuoikeudet tiloihin. Osittain tästä syystä halusin tapahtumaan ilmoittautumisen, koska tällöin minun on helpompi opastaa ihmiset perille. Laitan ilmoittautujille sähköpostissa tarkemmat ohjeet ja puhelinumeroni ongelmatapauksia varten. Lisäksi pääovella luultavasti päivystää joku ovenavausnapin vieressä.

Ilmoittautuminen tapahtuu siis minulle sähköpostitse, uki_voutilainen@hotmail.com

Ei muuta kuin kaikki ilmoittautumaan!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sarada - Imatran Anime- ja Mangaseura”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa