Mikä on muodissa?

Kunhan aihe jotenkin läheltä liippaa yaoita tai shounen ai:ta, sana on täällä melkoisen vapaa.

Valvoja: Yaoi.fi / aktiivit

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Mikä on muodissa?

Viesti Kirjoittaja Charha » To Maalis 10, 2005 03:51

Liian hiljaista. Lisää ääntä myllyyn!

Kertokaahan ihmiset, että mikä oli se viimeisin juttu, joka sai yaoi-vaistonne heräämään? Siis mikä oli viimeisin asia, joka oli hypetyksen arvoista (jos ei ihan koko kaveripiirissä, niin ainakin oman pääsi sisällä)?

Oliko se joku kuva, leffa, sarjis, päiväuni vai jotain ihan muuta? Onko kenties tullut tehtyä mainitsemisenarvoisia löytöjä, jotka olisivat kiinnostavuudessaan sysänneet vanhat suosikit hetkeksi syrjään?
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Su Maalis 13, 2005 14:35

Hiljaista on... *katsoo kun pöly laskeutuu foorumin ylle*

Hyvä topic, muttei oikein tahdo keksiä vastausta. Viime aikoina en ole ehtinyt katsomaan tai lukemaan juuri mitään (ja olen yleensäkin sokea slash-mahdollisuuksille ellei se ole ilmiselvää), ja olen onnellisen tietämätön siitä mitä muu maailma milloinkin fanittaa. Mutta starscreamin yaoi-kuulumiset lyhyesti:

Shoujomangan puolelta Please Save My Earth alkaa menemään jännäksi, kun manga jatkuu viimein pitemmälle kuin anime. Parit ovat selviä, mutta tuleeko niiden välillä tapahtumaan mitään? 8. osa kesken, 9. tilauksessa. Matoh'n (Fake) Until the Full Moon 1 oli aika keskinkertainen (poika joka muuttuu tytöksi! meitä on petetty!), mutta onneksi osia on vain kaksi niin eiköhän se toinenkin tule luettua kunhan se ilmestyy.

Maaliskuun engl. yaoit on myös jo tilattu; Level C (vaikken juuri tykännyt animesta ja ukella on liian suuuuret, pelottavat silmät), Finder Series 1 (onko se editoitu vai eikö se ole?!) ja Passion 2 (jos se viimein ilmestyy, julkaisua on jo siirretty marraskuulta helmikuulle ja nyt maaliskuulle).

Yöpöydällä on viime aikoina pyörinyt Yamane Ayanon (kestosuosikki), Hoshino Lilyn ja Fuwa Shinrin mangoja, mutta väsyksissä tahtovat kopsahdella silmille muutaman sivun jälkeen. Hoshinon tarinat ovat lyhyitä luvun tai parin mittaisia nuorten koulupoikien pornoiluja (helppolukuisia, vähän sensurointia ja paljon eritteitä *__*) ja Fuwan pehmoisia, melkein insestisiä nyyhkyangstailuja (joku vaihe kai taas menossa). Olen myös sortunut fanficin lukemiseen pitkästä aikaa, mutta ei oikein tahdo löytyä (= ei jaksa etsiä) sellaisia mitkä kiinnostaisi.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Maalis 15, 2005 05:16

Kyllä se tuo Fayt star ocean 3:sta on viime aikoina ollut se joka on generoinut z-asteikolla liikehdintää.

Muutenkin tuo koko eeppinen star ocean -kokoelma on varallista settiä. Yksi vastausvaihtoehto löytyykin Anime 02/2005 sivulta 35.

Avatar
Emmi-Chan
Viestit: 190
Liittynyt: Pe Touko 07, 2004 12:04
Paikkakunta: Sotkuinen kämppä

Viesti Kirjoittaja Emmi-Chan » Ke Maalis 16, 2005 13:57

Minulla taisi olla Fake!! Se on niiiiiii ihq!!!!!!!!! Pienet yaoi-vaistoni taisi herätä, kun katsoin kaikki Gravit yhteen putkeen!! Siinä oli sitä jotain!
"Run Lee! Run towards the setting sun!... But don't mess up your hair!"
- Gai-sensei

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Pe Maalis 18, 2005 12:23

Minä taas hankin itselleni Guilty Gear X2 -pleikkariversion. Siinä on sitten komeita poikia (ja näin retrospektiivisesti ajatellen ei mikään ihme, että 4chanin kaltaisilla wank-boardeilla kaikki tuntuivat olevan Bridgetistä sekaisin...).

Kuva
Eddy tuossa on myös aika nam. Uskoisin, että tämä peli tarjoaa ainakin meikäläiselle sekä silmänruokaa että inspiraatiota! Kyaa! *onnellinen nenäverenvuoto*
It's not the size, it's how much you use it.

Lontsi
Viestit: 25
Liittynyt: Su Kesä 06, 2004 01:36
Paikkakunta: Riihimäki

Viesti Kirjoittaja Lontsi » Pe Maalis 18, 2005 12:34

Hmm... Pakko tunnustaa että kun tutustuin tuossa jonkin aikaa sitten Saiyukiin ja Gojyo herätti mielikuvituksen laukkaamaan ehkä vähän turhan villinä... Just look at him ^^


Noh, kun ei kerran näy ni otetaan pois...
Viimeksi muokannut Lontsi, Ma Maalis 21, 2005 12:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Pe Maalis 18, 2005 18:33

Charha kirjoitti:Minä taas hankin itselleni Guilty Gear X2 -pleikkariversion.
Hahaa! Lankesit samaan ansaan kuin minä ja toinen puoliskoni tässä taannoin (joskin meillä tie kävi sarjan vanhemman osan kautta X2 #reloadiin). Jos jokin minua tällä hetkellä viipottava asia pitäisi mainita, se olisi juurikin Guilty Gear -pelisarja. Niin Charhan kopioimiselta kuin se vaikuttaakin ^^'
Eddy tuossa on myös aika nam.
Hih, hassua, Zatoichi (tai Zato-one/Zato-1/whatever) on yksi niistä hahmoista, jotka ovat valtavan suosittuja, mutta joista minä en jostakin syystä pidä. Minä herkkuan ehkä eniten Solia ja Kiskeä, vaikka he ovatkin se sarjan default-yaoipari. Niin ja tosiaan, tuli vasta nyt mieleen, että tarkoitit ilmeisesti tuossa kuvassa nimenomaan sitä miestä etkä sitä varjoa. Eddie kun on sen varjon nimi ja sen itse miehen nimi on edellämainitsemani Zatoichi. Edellisessä osassa tämän oudon tuplahahmon nimi oli vielä Zatoichi, mutta tiettyjen spoileririkkaiden seikkojen takia nimi muuttui myöhempiin osiin.

Ja nyt kun kerran peleistä päästiin puhumaan, on minun kysyttävä Kyuulta Star Oceanista. Se kun saattaa hyvinkin olla seuraava obsessioni ^^
Onko Star Ocean 3:ssa puhuttu dialogi englanniksi vai japaniksi? Vai saako sen peräti valita? Peli kiinnostaa, mutta englanninkielinen puhe kammoksuttaa kohtalaisesti ^^'

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » La Maalis 19, 2005 20:31

Ishida kirjoitti:Niin ja tosiaan, tuli vasta nyt mieleen, että tarkoitit ilmeisesti tuossa kuvassa nimenomaan sitä miestä etkä sitä varjoa. Eddie kun on sen varjon nimi ja sen itse miehen nimi on edellämainitsemani Zatoichi.
Juuh, miestähän minä. Vasta peliä hetken hakattuani tajusin, että mies on Zato ja varjo on Eddy. En ole pelannut Guilty Gearia aiemmin, kunhan nappasin tämän osan Silja Europan tax freestä tyyliin "hei, tää on mun uus peli".

...Mutta miksi kukaan itseään kunnioittava varjoparasiitti kutsuisi itseään Eddyksi? Miksi Eddy? Miksei saman tien vaikka Homer? Tai Murray?
...Ja miksi pelin kuuluttaja-ääni artikuloi ihan selvästi että "Guilty Gear (se)X" sen sijaan että sanoisi "Guilty Gear (e)X"? Myykö peli todella paremmin, jos siinä on pseudosubliminaalista sexorointia? <_<

Joka tapauksessa Guilty Gearissa on valloittavan hulluja tyyppejä, jotenkin nuo sukupuoliroolit on menneet usealla hahmolla kiitettävän hyvin sekaisin.
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ma Maalis 21, 2005 18:45

Guilty Gear se minuakin on tainnut viime aikoina eniten innoittaa, kun menin tuon pleikka kakkosen ostaa pamauttamaan kuun alussa. Guilty Gearissahan eniten inspiroi tietysti Testament. Voi härremunjee, että siinä sitten on nami. Kiistely Testamentin sukupuolesta on ollut ankaraa, mutta miusta se on selkeästi mies. Oikeastaan pidän henkilöitä, joiden mielestä Testament on nainen, pollansa pahasti täräyttäneitä huuhaa-ukkeleina, joiden pareisi hakeutua hoitoon mahdollisimman pian.

Läpimättöä arcade-moodissa ilmeisesti tosin tarvitaan, että Testamentin saa pelattavakseen. Ainakin toivon näin. Eihän sitä ole voitu pois jättää, eihän? Ja minä olen todella täysin sukka tappelupeleissä. Pitää nakittaa joku pro apuun.

Kuva
Testament.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Maalis 22, 2005 17:34

leonichan kirjoitti:Kiistely Testamentin sukupuolesta on ollut ankaraa, mutta miusta se on selkeästi mies.
Meh? Gah! En voi edes kuvitella että joku (ainakaan kukaan muu kuin likinäköinen äitini) voisi pitää Testamentia naisena! Kuva Se on tosiaan vielä niin sairaan komeakin... Tuo gootahtava iltapuku saa ainakin meikäläisen sylkirauhaset toimimaan. Ehkä viikate olisi kuitenkin voinut olla piirun verran pienempi? Toisaalta käytetäänhän siellä aseena ankkuriakin.

Saa nähdä, että kuinka tajuttoman kauan minunkin pitää hakata peliä ennen kuin saan extrahahmot sun muut nannat avattua. Olen niin valitettavan tottunut Tekkenin namiskoihin ja komboihin, etteivät pleikkarin tatit meinaa Guilty Gearissa oikeen pyöriä oikeaan suuntaan.
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Ti Maalis 22, 2005 21:05

Charha kirjoitti:...Mutta miksi kukaan itseään kunnioittava varjoparasiitti kutsuisi itseään Eddyksi?
Jonkinasteisena Guilty Gear -fanaatikkona minun oli aivan pakko vastata tähän. Guilty Gearin suunnittelijoiden ilmeinen peruste pelin tekemiselle oli yhdistää rokahtava musiikki ja rankat hahmot. Näin ollen pelin hahmojen ja erikoisliikkeiden nimet on otettu toisinaan suoraan, toisinaan hieman epäsuoremmin länsimaisen populaarimusiikin maailmasta. Vastauksena kysymykseesi: Itseään Eddieksi kutsuisi sellainen varjoparasiitti, joka on nimetty Iron Maidenin maskotin (tunnusörmön? whatever) mukaan. Muita musiikkiviittauksia ovat muun muassa Axl Low (Guns n' Roses -yhtyeen solisti Axl Rose), Slayer (... Slayer), Zappa (Frank Zappa), Bridgetin erikoisliike "Kickstart my Heart" (Mötley Cruen kappale) ja Dizzy, jonka olen kuullut olevan Guns n' Roses -yhtyeen syntikansoittajan lempinimi. Ja näitä viittauksia on ihan oikeasti karmea pino.
Charha kirjoitti:Myykö peli todella paremmin, jos siinä on pseudosubliminaalista sexorointia? <_<
Mitä? Et kai sinä Guilty Gearia sen syvällisen juonen tai dramaattisen kerronnan takia ostanut? ^^'
leonichan kirjoitti:Kiistely Testamentin sukupuolesta on ollut ankaraa, mutta miusta se on selkeästi mies.
Ankaraa? Minulle ei tullut mieleenkään, että Testament olisi jotakin muuta kuin mies. Pelin kotisivuillakin häneen viitataan miehenä. Ja jos katsoo Guilty Gearin hahmoja, huomaa että miehet ja naiset on aika helppoa erottaa toisistaan. Ei siksi, että miehet olisivat jotenkin erittäin miehekkäitä vaan siksi, että naishahmoilla tuntuu olevan rinnanympärystä sen verran, ettei heidän sukupuolestaan voi erehtyä. Henkilöt, joiden mielestä Testament on nainen, arvatenkin kivenkovaa väittävät, että Bridget on tyttö ja Slayer hermafrodiitti. Onhan Testamentilla hame ja pitkät hiukset, mutta ei se hänestä silti naista tee ò_Ó
leonichan kirjoitti:Läpimättöä arcade-moodissa ilmeisesti tosin tarvitaan, että Testamentin saa pelattavakseen. Ainakin toivon näin. Eihän sitä ole voitu pois jättää, eihän?
Oletan, että sinulla on Guilty Gear X? Myöhemmissä Guilty Geareissa Testament nimittäin on ihan vakiohahmo. Äksässä Testamentin saamiseksi on kikkailtava hiukan.

Muistaakseni Survival-moodin 20 taso sisältää Testamentin, joka pitää tietysti vielä voittaa. Tämä ei (jos muistan oikein) ollut mikään ihan mahdoton juttu, etenkin jos on harjoitellut hieman. Tutkin asioita ja selvisi, että Testamentin saamiseksi on myös koodi: alkuruudussa (siinä jossa peli pyytää painamaan 'start') älä paina starttia, vaan näppäile alas, oikealle, oikealle, ylös ja start. En ole tuota itse kokeillut, joten en osaa sanoa, toimiiko se.

GGX on kuitenkin hieno peli, joten suosittelen, että yrität avata Testamentin ihan perinteisin keinoin. Se ei ole ollenkaan mahdotonta ja siinä oppii samalla pelaamaan. (Ja vaikka bishyt ovatkin GG-sarjan hienoin juttu, ovat Guilty Gearit peleinäkin viihdyttäviä.)
Charha kirjoitti:Olen niin valitettavan tottunut Tekkenin namiskoihin ja komboihin, etteivät pleikkarin tatit meinaa Guilty Gearissa oikeen pyöriä oikeaan suuntaan.
Guilty Gearissa kombot ja erikoisliikkeet ovat onneksi kaikki melkoisen yksinkertaisia, joten tuskin niihin tottumiseen hirveästi aikaa menee ^_^
Mielenkiintoista muuten että pelaat tateilla. Oletko koittanut padiohjausta? Monien mielestä se on paljon helpompi... Tiedä sitten. Itselleni on paljon luontevampaa liikuttaa peukaloa nappien kuin tattien päällä. Toisaalta, jos olet tottunut Tekkeneissä käyttämään tatteja, pidät luultavasti padiohjausta hankalampana. Kukin hakkaa tyylillään, kuten vanha pelihallisanonta kuuluu ^^''

Avatar
Charha
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Kesä 04, 2004 21:09
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Charha » Ti Maalis 22, 2005 21:16

Wautsi! Ishida sivistää! Minä arvostan! Itse en tajunnut Guilty Gearista X2:sta muuta intertekstuaalisuutta kuin Zappaa riivaavan Sadakon.
Ishida kirjoitti: Mitä? Et kai sinä Guilty Gearia sen syvällisen juonen tai dramaattisen kerronnan takia ostanut? ^^'
Enhän toki, mutta nyt kun asiaa ajattelee, niin dramaattiset ja vahvasti yaoi-pohjaiset juonenkäänteet tekisivät pelistä entistäkin mielenkiintoisemman. ^^;;
Ishida kirjoitti:Oletko koittanut padiohjausta? Monien mielestä se on paljon helpompi... Tiedä sitten. Itselleni on paljon luontevampaa liikuttaa peukaloa nappien kuin tattien päällä.
Käytän yleensä mättöpeleissä padia, mutta ohjaimeni on sen verran jäykkä, että Guilty Gearin alakautta-eteen tai alakautta-taakse -tyyliseet liikkeet eivät suju saumattomasti padilla. Tatti on omalla tavallaan hankala, mutta kai se oikea tuntuma sieltä jossain vaiheessa löytyy.
It's not the size, it's how much you use it.

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ke Maalis 23, 2005 14:10

Ishida kirjoitti:Tutkin asioita ja selvisi, että Testamentin saamiseksi on myös koodi: alkuruudussa (siinä jossa peli pyytää painamaan 'start') älä paina starttia, vaan näppäile alas, oikealle, oikealle, ylös ja start. En ole tuota itse kokeillut, joten en osaa sanoa, toimiiko se.

GGX on kuitenkin hieno peli, joten suosittelen, että yrität avata Testamentin ihan perinteisin keinoin. Se ei ole ollenkaan mahdotonta ja siinä oppii samalla pelaamaan. (Ja vaikka bishyt ovatkin GG-sarjan hienoin juttu, ovat Guilty Gearit peleinäkin viihdyttäviä.)
Koodia kokeilin (häpeän myöntää, mutta kun olen niin surkea). Ei ottanut toimiakseen sitten millään, joten se siitä. On myös olemassa toinen koodi, jolla pitäisi saada Testament, ja jota en muista. Tuolla sinun koodillasi muistaakseni piti irrota Testament ja Ziggy, ei kuitenkaan pysyvästi (näin muuntaudutaan sujuvasti pelikeskusteluksi). Mättöä pitää siis vain jatkaa ja jatkaa. Minulla on vähän samaa ongelmaa kuin Charhalla tuossa myös, eli Tekkenin kontrollit on paremmin hallussa ja välillä sitä jääkin miettimään öönä, että hei miksi tämä superkompo ei nyt toiminutkaan. Toisekseen minulla on ikävä tapa paukuttaa vahingossa L ja R namiskoita, josta toisissa peleissä ei tapahdu mitään, mutta joista GG hahmot läväyttävät posen ja pienen speakin, jonka aiheuttaman pienen häiriön aikana vastustaja heittää kehiin tappokompon. Jee~ Ei uppoa oppi kalloon.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Avatar
Ishida
Viestit: 98
Liittynyt: Su Tammi 23, 2005 03:31
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ishida » Ke Maalis 23, 2005 15:18

leonichan kirjoitti: Koodia kokeilin (häpeän myöntää, mutta kun olen niin surkea). Ei ottanut toimiakseen sitten millään, joten se siitä [...] Tuolla sinun koodillasi muistaakseni piti irrota Testament ja Ziggy
Et ole vieläkään sanonut, mikä Guilty Gearin versio sinulla on ^^' Oletan edelleen, että kyseessä on Guilty Gear X, koska sinulla ei selvästikään ole Testamenttia oletushahmona. Korjaa toki, jos olen väärässä.

Innostuin eilen taas hakkaamaan ja ajattelin samalla kokeilla, saako Testamentin survival-level 20 jälkeen. Kyllä sen saa. Eikä se ole oikeasti ollenkaan vaikeaa. Opettelet yhdellä hahmolla muutaman erikoisliikkeen ja loppu onkin pelkkää hutkimista. Ja tuo level 20 on aika armollinen, kun vertaa siihen, että myöhemmissä Geareissa herkkujen takia on mentävä sinne jonnekin neljäänsataan asti ^^' Survivalissa ei tarvitse muistaa muuta kuin se, että blokkaa paljon. Energiaa saa taisteluiden välissä rajallisesti lisää ja Testamenttia varten on hyvä olla kunnossa. Blokkaamiselle on tietysti vaihtoehtona se, että mättää vastustajia niin nopeasti, etteivät ne ehdi hirveästi lyödä takaisin (säästää aikaa, eikä mahdollisia blokkauksesta syntyviä vahinkoja kerry), mutta tämä metodi toimii paremmin pienen harjoittelun jälkeen ^^

Avattuani Testamentin päätin vielä koittaa sitä koodia, että saisin Dizzyn. Hyvin toimi. Testament ilmestyy hahmokatraan oikeaan alareunaan, Dizzy vasempaan... Joskin tuo mainitsemasi Ziggy hämää hiukan ^^' Joko muistit Dizzyn nimen väärin tai sitten sinulla on oikeasti Joku Ihan Muu GG.

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Viesti Kirjoittaja leonichan » Ke Maalis 23, 2005 19:38

Ishida kirjoitti:Avattuani Testamentin päätin vielä koittaa sitä koodia, että saisin Dizzyn. Hyvin toimi. Testament ilmestyy hahmokatraan oikeaan alareunaan, Dizzy vasempaan... Joskin tuo mainitsemasi Ziggy hämää hiukan ^^' Joko muistit Dizzyn nimen väärin tai sitten sinulla on oikeasti Joku Ihan Muu GG.
Juu ihan päin honkia muistin. Ei nimittäin ole itselle tuttu hahmo ollenkaan, tuli vain ikään kuin sivutuotteena tuon koodin mukana, enkä tietenkään osaa muistaa yhtään mitään oikein. Varsinkaan nimiä. Enkä muista tämänkään jälkeen, joten tulen varmaan kuulemaan tuosta(kin) paljon. Mutta minkäs tekee kun pää on emmentaalia. Ja tosiaan Guilty Gear X se siellä hyllyssä komeilee. Miulla vain ei jostain syystä toimi ne koodit ollenkaan, vaikka on ihan laillinen peli, pleikassa ei ole vikaa ja ohjainkin toimii. Mutta tuo survival se sitten on lie seuraava yrityksen kohde. Saas nähdä miten ämmän käy. Ennen viime viikkoa pelityylini ei edes tuntenut mitään blokkausta (ns. hysteerinen akka, päätön kana- tyyli) ja kun nuo combotkin menee päin mäntyä vielä, niin minulla taitaa riittää tekemistä varsin pitkäksi aikaa.

...eikä minulla ole edes muistikorttia, rähhäh. Surkeata on tämä elämä, kun ei ole varaa sellaiseen juuri nyt. Eli mitä tahansa saavutankin, katoaa kuin tuhkatuuleen heti kun sammutan pleikan. Kuinkahan pitkään sitä masiinaa voisi turvallisesti pitää päällä... Hmm.
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen yaoi-keskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa