Kaibutsu oujo egmontilta

Keskustelua Egmont Kustannuksen julkaisuista. Kysyä saa ja palautetta otetaan vastaan, sekä ruusuja että risuja. Toiveet uusista sarjoista ovat myös tervetulleita. Perinteisissä asiakaspalveluasioissa sinua palvelee osoite asiakaspalvelu.egmont@laserma.fi

Valvojat: Egmontin Yookai, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
atti
Viestit: 201
Liittynyt: La Elo 04, 2007 17:20
Paikkakunta: vimpeli suomen pienin kylä ^^_

Kaibutsu oujo egmontilta

Viesti Kirjoittaja atti » Su Huhti 20, 2008 18:34

Tampere kupliisssa egmontti kertoi julkaisevansa kyseisen sarjan kauhukomedia Kaibutsu oujon.
Suomessa sarja tullaan julkaisemaan nimellä Hirviöprinsessa Hime. Hirviöprinsessa Himeä on Japanissa julkaistu tähän mennessä kuusi osaa ja se jatkuu edelleen.
Ensimmäinen osa löytyy kaupoista heinäkuun lopulla.
Näi kuulin Tampere kupliissa. :))
`Miraa ga utsushidasu maboroshi o ki ni shinagara
Itsu no ma ni ka sokudo uegeteru no sa `

Avatar
parsaninja
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 22:08
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja parsaninja » Su Huhti 20, 2008 21:11

Oih, pitääpä katsoa voisinko ostaa. Kauhua ja huumoria, no sehän passaa minulle. On aika varmaa, että tämä tulee ostettua.

Avatar
Kaisa
Viestit: 84
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 15:33
Paikkakunta: Äetsä

Viesti Kirjoittaja Kaisa » Su Huhti 20, 2008 21:22

Tässä vaiheessa minulla ei ole kovinkaan mimmoistakaan käsitystä ko. sarjasta, mutta eiköhän sekin ala muodostua, kun saa vähän enemmän tietoa. Muttakun on kauhea ja komediaa, luulisi miellyttävän minua. Harkitaan.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Su Huhti 20, 2008 21:36

Mitäs helv. Mikäs aprillipäivä tänään on? Missä Yookai? YOOKAI tänne. Tahdon varmistuksen häneltä itseltään, sen verran uskomaton uutinen lyötiin silmille. Jos Princess Resurrection on todellakin tulossa suomeksi Egmontilta(!) ja vielä ilman sensuureja tai muuta, niin lähes elämää suuremmat kiitokset siitä.

MUTTA:

Tosin jos nimeksi tulee muka todellakin "Hirviöprinsessa Hime", niin voitte kyllä painua samoin tein takaisin lolsmaahan syömään niitä värikkäitä sieniä.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
isokana
Viestit: 1121
Liittynyt: Su Joulu 12, 2004 18:08
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja isokana » Su Huhti 20, 2008 22:54

Voi Yookai... jos ei halua sarjan nimen paljastuvan, ei kannata pistää nettiin dataa, jonka avulla pystyy googlaamaan parissa minuutissa sarjan nimen. Mutta salausoperaatio oli taidokas. ;)

Itse sarjaahan on pakko lukea, koska kannessa on yhä se tyttö ja verinen moottorisaha. Laatukamaa, näkee jo kauas. Hirviöprinsessa Hime on ihan hyvä nimi. Kertoo kannen kanssa, mistä on kyse selkeästi.
MyAnimeList
Friends? If you're talking about henchmen, I've got lots of those.
I wanted to mess with your mind a bit. Sorry.

Avatar
niidel
Viestit: 287
Liittynyt: Ma Syys 19, 2005 01:04
Paikkakunta: Helsinki / Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja niidel » Ma Huhti 21, 2008 00:32

Voin omalta osaltani vahvistaa tiedon, olin myös paikalla kun Egmont-setä tämän kertoi.

ARRR KOLME KOVAA ÄMMÄÄ: MEIDOJA MOOTTORISAHOJA JA MVERTA!!

"Täytyy olla hyvä".
Bubukuuti | niidelj@Twitter | jussikari.fi | Desuconin ex-pääjärjestäjä | lovers gonna love

Avatar
Yamasukka
Viestit: 222
Liittynyt: Pe Elo 17, 2007 14:16
Paikkakunta: Siilinjärvi

Viesti Kirjoittaja Yamasukka » Ma Huhti 21, 2008 10:17

VIHDOINKIN VIHDOINKIN tulee suomeen kauhumangaa. Olen kuullut sarjasta ennenkin ja olen ajattellutkin joskus lukaista sen jos löydän joltain nettisivult :D

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jtn » Ma Huhti 21, 2008 11:12

niidel kirjoitti:ARRR KOLME KOVAA ÄMMÄÄ: MEIDOJA MOOTTORISAHOJA JA MVERTA!!

"Täytyy olla hyvä".
Allekirjoitan. Moottorisahameedosarja ei voi olla huono.

... Tai jos on niin ainakin tiedämme kenet käsitellä moottorisahalla.
- Jussi Nikander

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Ma Huhti 21, 2008 11:18

K8Skies kirjoitti:Missä Yookai? YOOKAI tänne. Tahdon varmistuksen häneltä itseltään, sen verran uskomaton uutinen lyötiin silmille.
Yookai on talvilomalla ja natustelee sieniä.

Mutta pitäähän se pyynnöstä uutista vahvistella. Vaikka Yookahainen ei ole vielä päässyt edes sängystä ylös. Läppärillä pitää kuikuilla Kuplii-kommentaarit, ennen kuin lähtee kaupungille katsastamaan josko jostain löytyisi seuraa Amurin Helmen tai Vanhan Vaniljan herkkujen ääreen...

Moottorisahaa heiluttava sisäkkö on pakko saada Ärrän hyllyille normaaleja järkyttämään. Toivottavasti tarpeeksi moni taho äänestää samoin lompakoillaan, niin saadaan jatkossakin lisää verta pakkiin mangarintamalla.

Sarjan nimi on pakko tuunata satunnaista plärääjää houkuttelevaksi, eli Yookai pitää sen väkisinkin yksinkertaisena ja logon suunnittelun kannalta hedelmällisenä. Parempia ehdotuksia saa ja pitää heitellä. Vaikka markkinointi moottorisaahaakin allekirjoittaneen kahtia, jos se vielä lähtee sarjan nimeä ropaamaan.
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja haplo » Ma Huhti 21, 2008 13:17

Egmontin Yookai kirjoitti:Moottorisahaa heiluttava sisäkkö on pakko saada Ärrän hyllyille normaaleja järkyttämään. Toivottavasti tarpeeksi moni taho äänestää samoin lompakoillaan, niin saadaan jatkossakin lisää verta pakkiin mangarintamalla.
Kyllä on verinen julkaisu, pakko myöntää ja iloita. Uskoisin saavan oman lompakkoni äänestämään turhankin kiivaasti tämän sarjan puolesta, ja saattaa joutua haplo syömään oikean ravinnon sijasta jonkin aikaa sarjakuvahyllyjensä kehnomman puoleisia nimikkeitä, pahalta näyttää.

Kansikuva teki jo aikanaan vaikutuksen, kun isokana asian selvitti ja linkitti. Moottorisahat ovat aina yhtä kauniita katsella sarjakuvassa. Toivottavasti Hideshi Hinokin sen oppii, ja tiedä vaikka olisikin oppinut. (Ja tuo viimeisin oli totta kai kaikkea muuta kuin vihjailua... Köh köh.)

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Huhti 21, 2008 18:16

Kiitän vahvistuksesta Yookai. Nyt uskon ja kiitän vielä suuremmalti. Sisäkkö ei muuten heiluta moottorisahaa, vaan prinsessa. Ja jopa välillä kahta samaan aikaan! WOAH! Eihän sellaista voi voittaa mikään.
Egmontin Yookai kirjoitti:Sarjan nimi on pakko tuunata satunnaista plärääjää houkuttelevaksi, eli Yookai pitää sen väkisinkin yksinkertaisena ja logon suunnittelun kannalta hedelmällisenä. Parempia ehdotuksia saa ja pitää heitellä. Vaikka markkinointi moottorisaahaakin allekirjoittaneen kahtia, jos se vielä lähtee sarjan nimeä ropaamaan.
Ihan pelkkä Hirviöprinsessa olisi kaikin tavoin parempi ja järkevämpi, varsinkin kun Himen nimi ei ole Hime, vaan Ririan/Lillian. Hirviöprinsessa Lillian on sitten taas hiukan liian hienosteleva nimi. Kannattaa valita nimi tarkoin, ettei saa tuplamoottorisahoilla heiluvaa Himeä peräänsä...

On kyllä mahtava teko Egmontin puolelta heittää kehiin Princess Resurrection. En olisi kyllä ikuna uskonut. Enkä tajua ollenkaan miksi tämä on muka saanut noin surkeita arvosteluja sieltä ja täältä, kyseessähän ei tosiaan ole mikään maailman monimutkaisin tajunnansotkemissarja, vaan wanhan tavan kauhu-yybersplätteri muutamilla filosofisillakin vivahteilla ja upealla taiteella. PRn perusperiaatteena on tappaa tyynesti kaikki, jotka uhmaavat henkeäsi, juoda teetä välissä, sitten taas vaihtaa asetta ja jatkaa teilaamista. Hirviöt jonoon ja teuraaksi.

ANNässä ollaan liian kiinnittyneitä aivan vääriin asioihin ja positiivisiä puolia ei edes yritetä hakea, koska Princess Resurrection ei ole tarpeeksi monitasoinen ja juoni on liian yksinkertainen. Tämän tarkoitus on viihdyttää sotkemalla mahdollisimman hullua mättöä ja vino pino örveltäjiä. Kaupan päälle annetaan vielä ehkä asiallisin naispäähenkilö koskaan, muutama hullunvahva naispuolinen (hirviö)apuri ja Shinjiäkin avuttomampi miespuolinen (sivu)päähenkilö. Ps. Tällä avuttomalla Hiro-nimisellä nyhvöllä ei sitten ole omaa mechaa, ei piileviä superkykyjä tai atleetin vartta. Hän on koulu/koti/kaupunki/työkiusattu nössö joka on onnistunut selviämään sarjassa näinkin pitkälle tasan yhden seikan takia. Siksi että Hime on rulettaa. Siitä ei pääse mihinkään.

Jos haluaa erinomaista viihdettä, kaunista taidetta ja synkkiä maisemia, Hime toivottanee teidät mielihyvin tervetulleeksi Princess Resurrectionin pariin. Kaupan päälle saa litratolkulla örkinverta, paljon ruuminpaloja ja ehkä kupin teetä hyvässä seurassa.


//edit. 1k viestejä... Niistä ehkä 3 säädyllistä/järkevää, näillä mennään jatkossakin. Kuitenkin tuhannes viesti käytetty parhaaseen mahdolliseen asiaan, eli Princess Resurrectionin kehumiseen.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja yukito » Ma Huhti 21, 2008 20:46

Hirviöprinsessa Hime kuulostaa aika hämmentävältä nimiehdotukselta. Hirviöprinsessa prinsessa? Pelkkä hirviöprinsessa olisi kieltämättä parempi, mutta onhan sekin vähän töksähtävän kuuloinen.
Sarja taas vaikuttaa oikein positiiviselta tapaukselta, mutta tietääkö joku millä mallilla se on Japanissa? Wikipedian mukaan sarja jatkuu edelleen ja tankoboneja on valmiina 6. Onko loppu jo näkyvissä?
Ilmestymistiheys taitaa olla 2kk?

Avatar
Krypfto
Viestit: 369
Liittynyt: To Marras 02, 2006 14:23
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Krypfto » Ma Huhti 21, 2008 21:01

K8Skies kirjoitti:Ps. Tällä avuttomalla Hiro-nimisellä nyhvöllä ei sitten ole omaa mechaa, ei piileviä superkykyjä tai atleetin vartta. Hän on koulu/koti/kaupunki/työkiusattu nössö joka on onnistunut selviämään sarjassa näinkin pitkälle tasan yhden seikan takia. Siksi että Hime on rulettaa. Siitä ei pääse mihinkään.
Pistääpi siis hiukan ihmetyttämään, jotta miksi kyseinen poju on sitten yleensäkään pitänyt sarjaan tunkea. Tai no, ihmetyttämään ja ihmetyttämään, kyllähän näihin täysin turhiin sivustakatsojataviksiin on ehtinyt jo joltisensakin tottua, mutta lievää kulmien kurtistelua ne silti aiheuttavat.
Yhteiskunnan vihollinen numero !!!
Illuminated realization number one: You are the only light there is for yourself, my friend.

Egmontin Yookai
Viestit: 719
Liittynyt: To Kesä 15, 2006 13:43

Viesti Kirjoittaja Egmontin Yookai » Ma Huhti 21, 2008 23:24

Krypfto kirjoitti: Pistääpi siis hiukan ihmetyttämään, jotta miksi kyseinen poju on sitten yleensäkään pitänyt sarjaan tunkea.
Pojun funktio aukeaa viimeistään siinä kohtaa, kun se heitetään ikkunasta ulos. Raikkaampaa ilmaan. Ainakin Yookaita nauratti kovin.

Huonosti sujuu tämä lomavaikeneminen. Yritän petrata.
Mangamankeli kamien armosta

-Janne

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Huhti 21, 2008 23:41

Egmontin Yookai kirjoitti:
Krypfto kirjoitti: Pistääpi siis hiukan ihmetyttämään, jotta miksi kyseinen poju on sitten yleensäkään pitänyt sarjaan tunkea.
Pojun funktio aukeaa viimeistään siinä kohtaa, kun se heitetään ikkunasta ulos. Raikkaampaa ilmaan. Ainakin Yookaita nauratti kovin.

Huonosti sujuu tämä lomavaikeneminen. Yritän petrata.
Juurikin näin. Hiron tärkein ja ainoa tehtävä on huvittaa lukijoita kärsimällä. Parasta tässä kaikessa on vielä se, ettei Hiro tee sitä mukasankarillisesti omasta tahdostaan, vaan hänellä ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa kuin raahautua Himen mukana maailmojen ääriin... Yleensä useammassa kuin yhdessä palassa.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Egmont Kustannus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 22 vierailijaa