Kamala ihana yaoi

Tälle alueelle voit tehdä äänestyksiä, alueella toimivat muuten samat perussäännöt kuin Yleinen Keskustelu -alueella.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Iskeekö yaoi?

Kyllä! ^^
427
52%
Ei sitten yhtään >_<
166
20%
Yhdentekevää.
223
27%
 
Ääniä yhteensä: 816

Avatar
Temari-San
Viestit: 155
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 15:02
Paikkakunta: Raasepori

Viesti Kirjoittaja Temari-San » To Marras 01, 2007 21:43

En kauheasti tuota pysty lukemaan/katsomaan. (sydän hakkaa kahtasataa,ja silmät painaa tonnin)
"I call it... the giggolo beam!" - Kurz Weber

Avatar
annikka
Viestit: 117
Liittynyt: La Marras 03, 2007 01:43
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja annikka » La Marras 03, 2007 01:59

Oma vastaukseni on kyllä, mutta kokemuksella vain mangan suhteen. Kaikki näkemäni yaoi-anime on ollut omalla tavallaan suoraan sanottuna hirveää, esimerkkia Okane ga Nai ja Our Road of No Return. Close the Last Door oli lähes positiivinen yllätys animoituna.
Doujinsheissa yaoi on parhaillaan... Prince of Tennis, Death Note, Katekyo Hitman Reborn! ja niin edelleen.

Avatar
Nani
Viestit: 73
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 17:09
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Nani » To Marras 08, 2007 22:51

Yaoi iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta xD
...
tai jotain. x3 kaunista<3.
Onnea seikkailuun!

Avatar
Murokulho
Viestit: 105
Liittynyt: Su Elo 05, 2007 20:51
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Murokulho » To Marras 22, 2007 20:58

Ei kiitos. Miulle on kehittynyt melkein nollatoleranssi tähän aiheeseen xP

Joskus aikoja sitten se oli kivaa vähän aikaa, mutta sitten sitä alkoi tursuta joka tuutista. Ja ne ukkelit jotka toisiaan nuoleskeli muuttui yhä möllimmän näköisiksi eikä käyttäytymiseltään muistuttanut lähellekään homo sapienssia *köhShuuichikröhöm*

Yuri? Yes please 8)

Avatar
Sarai_chan
Viestit: 27
Liittynyt: La Heinä 28, 2007 13:29
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Sarai_chan » To Joulu 27, 2007 22:51

Go; Go; Yaoi! Ihanaa.. en kyllä tiiä miksi ^^|| mutta silti se iskee ja lujaa (sen piiräminen tosin on kova haaste)
Bey beee
あるがとございます ばか あねき

やちゃった ^^ 

Avatar
Ikara
Viestit: 260
Liittynyt: Su Huhti 15, 2007 19:17
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Ikara » To Joulu 27, 2007 23:09

KAPTEENI STEREOTYPIA: "Ja sitäpaitsi yaoin pojat näyttää ihan tytöiltä muutenkin"
Missä tissit? No kieltämättä jotkin homppeli pojat näyttävät hieman tytöiltä (no names), mutta voisitko sanoa esimerkiksi tätä cosplay paritusta naiselliseksi?

Olvi Yaoi fanservice - Älä ota sitä vakavasti
In the beginning The Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
~ Douglas Adams

Wakizashi
Viestit: 8
Liittynyt: Su Marras 06, 2005 16:20

Viesti Kirjoittaja Wakizashi » Pe Joulu 28, 2007 11:34

nono... ollankos nyt kaikki ihan rehellisiä ja todetaan että se homous on loppujen lopuks vaan verta ja paskaa, mahdollisesti jonkun huoltoaseman vessassa kun 2 rekkamiestä kohtaa tauolla, mutta väliäkö hällä :D, voi sekin kaunista olla.
meh

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ma Joulu 31, 2007 23:32

Hassua, että miespuoliset henkilöt jaksavat jauhaa vuodesta toiseen nimenomaan yaoin epärealistisuudesta - ja foorumipostailujensa välissä palaavat seuraamaan lempisarjaansa, jossa päähenkilö elää täydellisen moeluonteenpiirregallerian muodostavan tyttöhaareminsa keskellä / nakkoo vastustajaansa galakseilla... Vaan kuinka moni tyttö valittaa siitä, että shounensarjojen aktiiviset ja itsenäiset naiset ovat aina povekkaita seksipetoja?

Mitä jos myönnettäisiin, että fantasia on fantasiaa eikä sen tarvitse muuta ollakaan.

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Nakki » To Tammi 03, 2008 00:50

Wakizashi kirjoitti:nono... ollankos nyt kaikki ihan rehellisiä ja todetaan että se homous on loppujen lopuks vaan verta ja paskaa, mahdollisesti jonkun huoltoaseman vessassa kun 2 rekkamiestä kohtaa tauolla, mutta väliäkö hällä :D, voi sekin kaunista olla.


Urgh. Viihteen ja fantasian (tässä tapaiksessa yaoin) suhteen ihmiset saavat olla aivan rauhassa mitä mieltä lystäävät, mutta oikeiden ihmisten seksuaaliorientaation kommentointia kannattaisi vähän miettiä ennen kuin kirjoittaa. Jopa tietämättömyyden ja pelon aiheuttamaksi alfaurosvitsailuksi tuo oli typerintä sontaa mitä olen vähään aikaan nähnyt. Miksi minun homotuttuni ovat pääosin tylsiä pariskuntia eivätkä paskassa ja veressä kieriviä sodomiitteja?
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

Avatar
niidel
Viestit: 287
Liittynyt: Ma Syys 19, 2005 01:04
Paikkakunta: Helsinki / Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja niidel » To Tammi 03, 2008 15:42

Tsubasa kirjoitti:Hassua, että miespuoliset henkilöt jaksavat jauhaa vuodesta toiseen nimenomaan yaoin epärealistisuudesta - ja foorumipostailujensa välissä palaavat seuraamaan lempisarjaansa, jossa päähenkilö elää täydellisen moeluonteenpiirregallerian muodostavan tyttöhaareminsa keskellä / nakkoo vastustajaansa galakseilla... Vaan kuinka moni tyttö valittaa siitä, että shounensarjojen aktiiviset ja itsenäiset naiset ovat aina povekkaita seksipetoja?

Mitä jos myönnettäisiin, että fantasia on fantasiaa eikä sen tarvitse muuta ollakaan.
Saattaapi johtua siitä, että ainakin omien havaintojeni mukaan näillä kahdella ryhmällä on varsin fundamentaalinen ero suhtautumisessaan sarjojen sisältöön: siinä, missä ei-yaoistit useimmiten suhtautuvat asioihin myöntäen, että ne ovat fantasiaa ja epätodellista ja että asiat eivät todellisuudessa mene sillä tavalla. Mikäli he parittavat hahmoja toisille hahmoille, suhtautuminen on yleensä luokkaa "mää tykkäisin jos nää ois niinq sillai koska se näyttää kivalta". Hentaihin ja yuriin suhtaudutaan asenteella "no lol, koska mä tykkään".

Sen sijaan yaoi-fanityttöjen suhtautuminen asioihin on oikeastaan päinvastainen: uskotaan, että oma suhtautuminen asiaan on varmasti se oikea ja Naruto ja Sasuke ovat varmasti homoja koska nehän pussas jaksossa X, mikä on täysin pitävä todiste äsken esitetystä väitteestä. Parittamisen perustelu on se, että "nää on kuin luodut toisilleen ja oikeesti ne rakastaa toisiaan!" Ja kaikki justifioidaan sillä, että se on niin kaunista ja taiteellista ja sukupuolirajoja rikkovaa kun pojat pussaa :P

Toisin sanoen - siinä missä ei-yaoifaneilla suhtautuminen on yleensä myönnetysti subjektiivinen, yaoifaneilla asenne on väitetysti objektiivinen.

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Pe Tammi 04, 2008 04:39

niidel kirjoitti:Sen sijaan yaoi-fanityttöjen suhtautuminen
Tärkeäähän tässä on se että ei nyt puhuta tavallisista fujosheista eli BL-faneista, vaan nimenomaan yaoifaneista eli parittajafujosheista... joita on mainstreamsarjojen suosion vuoksi luonnollisesti monin verroin edellisiä enemmän.

Koska ainahan se on ihkumpaa ihkuttaa Phoenix/Edgeworthia, Naruto/Sasukea ja Light/L:ää kuin kahta geneeristä homoa geneerisestä BL-mangasta, josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan.

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Pe Tammi 04, 2008 13:27

Tsubasalle pisteitä naapurin fujoshilta, edes sen vähäisen kunnian puolustamisesta. (Jos hymiötarjonnassa olisi punainen sydän, laittaisin sen tähän näin. <3)

Avatar
Nakki
Viestit: 98
Liittynyt: To Marras 11, 2004 18:55
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Nakki » Pe Tammi 04, 2008 14:54

Eli vaihtoehtoja on tasan kaksi, joko sokea fanityttöily tai täydellinen yaoista pitämättömyys?
Eikö kenelläkään käy mielessäkään, että näiden isojen poikien suuresti halveksimien fanityttöjen käytös saattaisi johtua esim. iästä? Tai uutuudenviehätyksestä? Nuorilla ihmisillä yleensäkin tuo suhtautuminen navanalusasioihin ja romantiikkaan tuppaa olemaan innokasta, siihen eivät syyllisty vain naispuoliset yksilöt.
Täällä ei ole totuttu ajattelemaan, että homoseksuaalinen erotiikka olisi millään muotoa naisille suunnattua, vaikka lesboja pidetään lähinnä miesten viihdykkeenä. Tällaisten "myönnetysi subjektiivisten" hentsu- ja yuripoikien suusta olen useampaankin otteeseen kuullut jupinaa siitä, miten kaksi naista yhdessä on todella kaunista ja oikeastaan ihan luonnollista, mutta kaikki homot pitäisi hävittää ja yaoi on saatanasta. Mielestäni jostakin asiasta subjektiivisesti pitämiseen ei kuulu automaattisesti "vastakohtaisen" ilmiön tai sen harrastajien halveksiminen. Mistä lie johtuu, että miesväellä tuntuu olevan niin suuria vaikeuksia hyväksyä toisten fantasioita ja mielihaluja, kun naiset harvemmin suhtautuvat yuriin aggressiivisesti vaikkeivat siitä pitäisikään.
Naisille ei täällä ole varsinaisesti ollut omaa ja josssain määrin hyväksyttävää tapaa ilmentää ja purkaa seksuaalisia tuntemuksiaan, joita varsinkin nuorilla riittää, kun kaikki mainstream- porno tuntuu olevan lähinnä miehille tehtyä. Antakaa siis nuorten tyttöjen kohkata kun kerran jaksavat, yleensä iän lisääntyessä käsitykset todellisuudesta ja käytöstavoista muuttuvat (toivottavasti) parempaan suuntaan.
Olemassaolo - loassa melo
- Alivaltiosihteerin palindromirunokirja

Avatar
Ikara
Viestit: 260
Liittynyt: Su Huhti 15, 2007 19:17
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Ikara » Pe Tammi 04, 2008 18:58

Nuorilla ihmisillä yleensäkin tuo suhtautuminen navanalusasioihin ja romantiikkaan tuppaa olemaan innokasta, siihen eivät syyllisty vain naispuoliset yksilöt.
Kantaa ottava varpaani haluaa muistuttaa aseksuaaleista ja etteivät ainoastaan teini-pellet syyllisty tähän romantiikan ynnämuun sellaisen ihannointiin, vaan seksuaalisuushan on jopa eilämelle luontainen piirre. Mutta ei tästä sen enempää.

Kuitenkin, myös miesten suusta ole kuullut paljon asiaa yurista tai hentsusta. Jopa 'ihkuttamista', sekä miten yaoi on niin likaista ja syntistä. Itse yaoifanityttönä hyväksyn miesten käsityksen ja jyrkän negatiivisen kannan aihetta kohtaan. Selitän tämän ilmiön sillä, että ilmeisesti miehisessä seurassa hinttareita katsotaan kummaksuvasti, jopa halveksivasti. Naiset taas eivät usein ota lesboja vastaan niin kauhuissaan. Ihmisiä hekin. Itse en pidä yurista. En sitten yhtään. Yritän kuitenkin ymmärtää että joku siitäkin saattaa pitää. Vaikka juri vs jaiji onkin ikuisuuskysymys, joka jatkuu niin kauan kuin ihmiset jaksavat kinastella, luulen vahvasti että tähänkään ei ole oikeaa vastausta. Jokainen tyylillään, antaa kaikkien kukkien kukkia, mielipiteet sallittuja jne.
In the beginning The Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
~ Douglas Adams

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Pe Tammi 04, 2008 20:29

Nakki kirjoitti:Eli vaihtoehtoja on tasan kaksi, joko sokea fanityttöily tai täydellinen yaoista pitämättömyys?
Ei, ei. Juurihan tuossa tuli sanottua, että vaihtoehtoina ovat myönnetysti subjektiivinen (mä tykkään yaoista/yurista/hentaista) ja väitetysti objektiivinen (ei se musta johdu, kun tää paritus on totuus). Yaoin ja BL:n välinen ero tuntuu olevan se tässä ihmisiä hämäävä tekijä; asiaa ei tietenkään auta se, että lännessä edellinen on muodostunut hieman epäloogisesti jälkimmäisen synonyymiksi...

Yaoi (siinä merkityksessä kun japanilaiset sitä käyttävät) on kahden sellaisen miespuolisen hahmon parittamista, joista vähintään toinen on hetero; lähes aina molemmat. Harry/Draco -fanficit ja Inuyasha/Shessoomaru -fanitaide ovat yaoita.

BL eli Boys' Love on (edelleen Japanissa) 90-luvun kuluessa vanhemman termin shounen-ai kokonaan korvannut termi, joka tarkoittaa rakkautta ja/tai seksiä sisältäviä tarinoita miehistä, jotka on nimenomaan tehty sellaisiksi. Shounen-ain käytöstä luovuttiin, koska "poikarakkaus" herätti pedofiilisia mielikuvia... toisin kuin eksoottinen vieraskielinen ilmaus. Esimerkiksi Only the Ring Finger Knows ja kaikki muutkin DMP:n Juné-linjan julkaisut ovat BL:a.

Jossain vaiheessa länsimaiset otakut saivat sitten kolmen sanan sanavarastoineen päähänsä, että "yaoi" tarkoittaa homopornoa ja "shounen-ai" homoromantiikkaa. Samaisen päättelyketjun tuloksena keksittiin sitten termi "shoujo-ai" shounen-ain feminiiniseksi vastineeksi, vaikka Japanissa moista termiä ei ole koskaan kuultukaan...

Yuria sentään käytetään Japanissa jonkin verran, tosin lähinnä julkaisujen nimissä. Katsokaapa, mikä on Wikipedia-artikkeli Yurin japaninkielinen versio: Girls' Love. "海外では「Yuri」「Shoujo-ai」と呼ばれている(日本からの輸入語)。" (= "Ulkomailla Girls' Lovea sanotaan myös yuriksi ja shoujo-aiksi, jotka ovat lainasanoja.")

Toisin sanoen japanilaiset eivät ole koskaan jaotelleet homoseksuaalista viihdettään sen sisältämän seksin määrän perusteella; se on kaikki länsimaista hapatusta.

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Gallupit ja kyselyt”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa