Animeconin jälkeiset Tunnelmat

Keskustelu tulevista ja menneistä coneista, festareista ja muista valtakunnallisista animeharrastajien yleisötapahtumista.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Pem_
Viestit: 323
Liittynyt: Pe Elo 11, 2006 15:39
Paikkakunta: Sielä missä korpi kasvaa.

Animeconin jälkeiset Tunnelmat

Viesti Kirjoittaja Pem_ » La Heinä 14, 2007 19:48

elikkäs.... mitä tykkäsit olla conissa? minkälaisia tunnelmia se herätti?
Jännittikö tulo? ja jne!! x)

Minusta se oli tooooooosi mukava kokemus!! sain uusia ystäviä! Mm. inuyasha ryhmän X) oli muuten tooosi mukava porukka!! toivon seuraavankin kerran samallaista conia!! vaikka olikin eka!! :lol:

mutta haluaisin kiittää sitä inuyasha ryhmää jonka kanssa olin käppäillyt ympäri coni (eli erityiset kiitokset Lisalle (inuyasha) ja muulle inuyasha ryhmä porukalle!!

erittäin hauska kokemus oli se missä taisi olla (sora?) ja joku muu tyyppi jotka keikkuivat siinä orjatar musiikin tahtii!! HaaHaaa!! *nauraa katketakseen* :lol:

P.S. Voitte laittaa kuvia!! X)
Viimeksi muokannut Pem_, Ma Heinä 16, 2007 14:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » La Heinä 14, 2007 21:06

Plompsautettu oikealle alueelle.

Avatar
finnleo
Viestit: 695
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2004 19:27
Paikkakunta: Vilppilä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja finnleo » La Heinä 14, 2007 21:33

pikaraportti:

Lauantai 14.7.2007
8:00, paikalle saapuminen, sopivan edullisten parkkipaikkojen (lue: ilmaisten) saaminen edellytti hieman turhan aikaista tuloa. Tosin tämä mahdollisti sissiretken paikallisten ruokaloitten merkkaamisen alitajuntaan kun sen aika tulisi. 8:20 oli ensimmäinen näköhavainto cosplay asuun sonnustautuneesta ihmisestä, itsessä olikin jo pitelemistä ettei heti suinpäin perään juostu vaahtoavan apinan lailla kysymään kuvauslupaa.

9:10, Musican cosplay kisan lippujono antoi kai pientä maistiaista mitä tuleman pitäisi. Hapen määrä sopivasti putosi sisään astuessa, mutta tämä oli tietyllä lailla odotettavissa.

omat ohjelmapoimminnat taas sisälsi seuraavaa

13:00 ABJ doll esitelmä oli ehkä hieman kuiva, mitään uutta ei sinällään irronnut, mutta tämän sitä kai saa kun on jo selaillut pitemmän aikaa mahdollista nukkeostosta omatoimisemmin (...must get suiseiseki...), joskin kotimaisten harrastajien paikallistaminen on nyt helpompaa.

14:00 Clementsin ohjelmanumero oli pelkästään jo ajomatkan arvoinen. Vaikkakin ei mitään varsinaisesti uutta irti saanut, mies oli viihdyttävä isolla V:llä. Ad-libbaus toimi myös, eikä ollut turhan kranttu ohjelmanjälkeisille kysymyksillekkään (Josta muistoksi jai jopa kuvakin. ihq...).

16:00 Cosplay kisa oli taasen aika organisoitunut, mitään villiä paikkarulianssia ei ollut kun kerran varausjärjestelmällä oli moinen hoidettu kuntoon, mikä oli omasta mielestäni plussaa.. Vaikka mielestäni olin katsomon etuosassa, ei kuvat onnistunut, mutta näin siinä käy.
Lopputulos oli varsinkin virallisen tuomariston osalta ihan ok. eikä suurempaa valittamista yleisöjuryn valinnassakaan ollet vaikka melkein samoihin menikin.
Joskin tuntuu turkulaisilla olevan vitsit vähissä kun vieläkin jaksetaan siitä yhestä kaskusta kikatella.. noh.. minkäs teet.

18:30 Selkäreppuna toiminut renault pakattiin viimeisen kerran ja paikalta poistuttiinkin Chou henshin Cosplayers taustalla. Keli oli yhä kelju, mutta mieli oli melko aurinkoinen jokatapauksessa.

Eli kaikenkaikkiaan ei edes sade onnistunut pilaamaan tunnelmaa, joskin tietenkin hieman rajoitti kuvaamista, kun suurin osa väestä hakeutui sisälle jossa väenpaljous hieman haittasi, sekä ulkona kattojen ym rakennelmien suojiin ryhmiin, joista ei taasen tohtinut/uskaltanut ketään sateeseen kuvattavaksi pyytää. Mutta aina silloin tällöin onnisti josta päästääkin seuraavaan, eli..

Viimeisenä muttei vähäsimpänä, suuren suuret kiitokset kaikille cosplayaajille jotka antoivat kuvata itseään ja asujaan sateesta huolimatta, vaikka kameran takana olikin hieman epäilyttävän näköinen hyypiö. *palvontaa-palvontaa-palvontaa*

..... Ai niin, ei tietenkään sovi unohtaa kiittää järjestäjiä. kiitos, kumarrus heillekkin.

Koska sunnuntaille ei enää saavuta erinäisistä syistä, pitänee laittaa koni-badge narikkaan, jos joskus toiste taas tartteisi. tosin eipä hihasta tullut kukaan nykäisemään (lukuunottamatta yhtä hit-and-run kohtaamista erään naamiomiehen kanssa)... joskin jostain kumman syystä neuvoja kyseltiin senkin edestä siinä uskossa että minä jostain tietäisinkin jotain.


Edit, pää ei oikein toimi, kaippa tämä nyt on edustavassa kunnossa..
Viimeksi muokannut finnleo, Ma Heinä 16, 2007 16:43. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Avatar
Teukku
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Marras 21, 2005 11:29
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Teukku » La Heinä 14, 2007 21:57

Animecon oli ohjelman osalta hyvä. Cosplay ja AMV lippusysteemin huono toimivuus jäi kyllä hieman nakertamaan. Idea oli hyvä, mutta hiomaton eikä oikeastaan tuonut mitään positiivista conittajille. Pienellä fixailulla lunastusjonot olisivat olleet huomattavasti lyhyemmät & mukavammat:
Ymmärrän, että 8 numeroinen lunastusnumero oli olennainen, jotta porukka ei päässyt munkittamaan random numeroilla lippuja. Mutta ajatellaanpa asiaa... Miksi lunastusnumeron piti olla NIIN PITKÄ? Lisäämällä numerosarjaan kirjaimia, lunastusnumero olisi voitu pitää (jopa) 4 merkkisessä, näin jonot olisivat varmasti olleet nopeampia/lyhyempiä.
Lisäksi tai vaihtoehtoisesti, lunastusnumeron sijaan olisi voinut tulostaa viivakoodillisin paperin, jota vilauttamalla saisi lippunsa.

Kuten jo sanoinkin, Ohjelma oli mielestäni ihan hyvä. Tosin ei niille, jotka eivät päässeet cosplay/amv kisoihin syystä tai toisesta, kuten esim. syystä, että KAIKKI liput laitettiin samaan aikaan varattaviksi. Käytännössä tämä tarkoitti, että lippuja ei herunut jos olit töissä tai vastaavassa tilanteessa. Liput olisi voitu laittaa varattaviksi erissä, eri päivinä ja aikoina.

Mutta jotain positiivistakin pitää sanoa ja olihan sitä. Erityisesti pisti silmiin nuorison vanhempien ja muiden "muukalaisten" suuri läsnäolo. Itselle tuli ainakin tunne, että Animecon ei ole enää nuorten harrastajien miitti, vaan myös täysin asiasta tietämättömät tulivat seuraamaan mitä kampuksella oikein tapahtuu, kuin olisivat vain tyytyneet tiuskimaan kadulla oudoista puvuista.
Cosplayaajia tunnuttiinkin kehuttavan ja voikin varmuudella sanoa, että juuri te teette conista Animeconin!

Avatar
Allu
Viestit: 683
Liittynyt: Ma Huhti 25, 2005 16:26
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja Allu » La Heinä 14, 2007 22:03

Saavuin Animeconiin herran tuntina 11.30. Pääsin jonottamaan istumapaikkoja 11.45 mennessä. Jonossa sitten viihdyinkin mukavasti 13.00 asti (jes jes). Sen jälkeen viipotin animevisailuun puoleksi tunniksi, vaikutti ihan hauskalta, mutta ei voinnut loppuun asti olla, kun piti AMV-kisaan valua 14.00:ksi. Se kesti sen kaksi tuntia, jonka jälkeen alkoikin jo cosplay-kilpailu. Siinä meni sellainen kaksi tuntia ja vähän päälle. Animecon ohi, mitä jäi käteen?

Törmäsin pariin tuttuun. Kaikkein pahimman iskun sain, kun sain jonotettua itseni istumapaikkojen lunastuspaikalle. Siellä oli joku tyttö, joka luettuaan Aniki-badgeni iski heti vyön alle. "Luulin, että Alucard on nainen". Köhisin ja vääntelin naamaani kymmenisen sekuntia, jonka jälkeen sain sanottua istumapaikka koodini...

Jonossa törmäsin pariin tuttavaan. Eräs oli järjestäjien puolella tarjoilemassa jonottaville vettä, mikä olikin hyvä juttu, koska muuten sinne olisi ihmisiä pyörtynyt. Toinen oli kohtalotoverini jonottamassa läpi kiirastulen liekkien. Jonon yläpäässä oli sananmukaisesti kuuma, kuin saunassa ja hapenpuute olisi saanut kovemmankin karpaasin pyörälle päästään.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin suhteellisen mukavaa.
Viimeksi muokannut Allu, Su Heinä 15, 2007 20:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
This mystery is already on the tip of my tongue!

Avatar
Yokokko
Viestit: 32
Liittynyt: La Elo 19, 2006 20:54
Paikkakunta: Pello

Viesti Kirjoittaja Yokokko » La Heinä 14, 2007 22:31

Juuh, no olen menossa vielä huomenna käymään. Mutta kirjoitan nyt ensimmäisestä päivästä, huomenna ei kuitenkaan ole minulle niin paljoa tekemistä siellä, mutta menen kuitenkin hihhuloimaan.

Saavuin coniin hieman etuajassa, en halunnut olla viimeinen siellä. Matkan varrella alkoi jo katukuvassa näkyä coniin meneviä ihmisiä. He he, ihmiset tykkäsivät kysellä(varsinkin Tampereelta kotoisin olevat) että missä se Con onkaan. Kerkisin kierrellä päärakennusta cossissani jonkin aikaa, kun menin jo odottamaan että pääsisin katsomaan DDR juttuja ja animekaraokea. Kappas odotin noin puolituntia aivan väärällä rakennuksella.^_^
Kerkisin vaihtaa vaatteet pari kertaa päivässä, ulkona kun satoi ja kerkisin kastua kivasti.

Tärkein asia minulle Conissa oli kai sitten Lolita muotinäytös. Sain räpsittyä muutamia ihan ok kuvia. Näytös oli todella hyvä, kiva kun mallit kävelivät suht pitkät kierrokset, pukujakin oli hyvin ja kuinka hienoja ne olivatkaan. Sali oli kivan iso, kaikki mahtuivat sisään.

Juuh, huomenna... Mitähän silloin, porukat taitaa olla hieman erit kuin tänään. Taidan kierrellä kojujen viimeisiä jämiä ja hihhuloida kameran kanssa. Huomiseksi on kai ennustettu aivan samanlaista säätä, kökkö.

Kaikin puolin kivalta tämän vuoden con vaikutti. Ei mitään valittamista, väkeä oli paljon, ja vaikka ohjelma oli jaettu suht moneen rakennukseen, niin ihmisiä oli kyllä jokainen talo täynnä. Ei paljoa kritisoitavaa siis.

Kiitos kaikille cosplayaajille jotka antoivat ottaa kuvan! Yay ~

((Psst, onko muuten jo ollut kenelläkään puhetta missä con on ensivuonna, vai järjestetäänkö sitä edes? Offia))
カリスマ?池様?リスペクト?そんなのそんなの関係ねぇー
大事なのは核心です 24年で尚確信
嫌なことも今度こそ波に流して踊ろうよ
行けGO!!行けGO!!(う~~)N・Y・A・P・P・Y

Avatar
VampireNaomi
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 05, 2006 21:04
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja VampireNaomi » La Heinä 14, 2007 22:39

Koko con meni omalta osaltani täysin pilalle. Alunperin tarkoitukseni oli mennä sinne pyörimään koko viikonlopuksi, koska minulla sattuu olemaan kämppä Jyväskylässä. No, eiköhän äiti ala marmattaa, ettei minun kannata olla niin kauan, kun olen ollut sairaana (tällainen jäkätys muuten todella ottaa päähän, koska olen täysi-ikäinen), joten suostuin olemaan vain lauantain.

Sekään ei sitten onnistunut, sillä viime hetkellä vanhemmat ilmoittivat haluavansa myös Jyväskylään kiertelemään huonekaluliikkeitä. Jouduin sitten sovittamaan aikatauluni heidän omaansa, minkä seurauksena en päässyt mihinkään itseäni kiinnostaviin ohjelmiin (jos joku oli fanfiction-systeemissä, kertokaa mitä siellä oli).

Yritin ajatella positiivisesti, että pääsenpähän ainakin piipahtamaan paikalla ja ehkä ostamaan jotain. Vaan ei sekään onnistunut, sillä päärakennus oli niin täynnä väkeä, ettei myyntikojujen tuotteita edes nähnyt, saati sitten päässyt tarpeeksi lähelle ostamaan mitään.

Tässä vaiheessa vitutti jo todella pahasti eikä asiaa ollenkaan auttanut se, että tunsin itseni todella yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi, koska melkein kaikilla muilla tuntui olevan joko paljon kavereita tai sitten hienoja cosplay-härpäkkeitä. Tuntui vähän, että mitä minä täällä teen, paras harrastaa tulevaisuudessakin yksin.

Lopulta sain tarpeekseni ja lähdin kävelemään sateessa kämpille, missä vanhempani jo odottivat ja soittelivat, että missä olet. Koko Animeconista ei jäänyt käteen muuta kuin tuon kävelyretken aiheuttama nuha.
Avatarini liittyy aina siihen animeen, jota tällä hetkellä katson. [Sentou Mecha Xabungle 26/50]
Anime- ja mangablogini

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Su Heinä 15, 2007 02:24

Yoko-san kirjoitti:((Psst, onko muuten jo ollut kenelläkään puhetta missä con on ensivuonna, vai järjestetäänkö sitä edes? Offia))
Ei edes täysin offia, vastaavaa jutustelua oli vuosi takaperinkin. Ohessa henkinen copypaste mainospuheestani cosplay-kisassa.

HELMIKUU - Tracon III 16.2.2008 (alustava, mutta todennäköinen päivä)
HUHTIKUU - Tampere Kuplii II (alustavasti huhtikuun lopussa)
HEINÄKUU - Finncon 2008 26-27.7, Tampere-Talossa

Oletettavastikin tuo Finncon on mitä meinasit. Puhutaan siis yhdellä nimellä Finncon - yksi nimi, monentyyppistä ohjelmaa. Käytännössä kaikki se mikä on aiemmin näkynyt voimakkaammin eri nimellä "Animecon" kuuluu myös tuohon. Animecon-nimeä ehkäpä käytetään kyljessä jonkinlaisena lisänimenä myöskin, ja ihmisethän nyt voivat kutsua sitä vaikka höppelipöppeliconiksi sinänsä, rakkaalla lapsellahan nimiä piisaa.

Moni asia oli järkätty eri porukan toimesta eri lailla tänä vuonna. On varmaa, että ainakin pari Finncon 2008 järjestäjätiimin jäsentä päätyy lukemaan tätäkin viestiketjua joten kehitystoiveita toki voi pistää sekaan - mutta elokuussa pidettäneen myös kaikille halukkaille avoin ideointikokous. Asianomaiset ilmoittelevat sitten.

muoks: Tarkennus - ylläoleva lista ei sitten väitä olevansa kaikenkattava absoluuttinen lista alan tapahtumista. Tuossa vain muutama ote jotka osaan itse nimetä.
Viimeksi muokannut kyuu, Su Heinä 15, 2007 15:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Jebula
Viestit: 157
Liittynyt: La Huhti 02, 2005 14:36
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jebula » Su Heinä 15, 2007 11:31

kyuu kirjoitti: HELMIKUU - Tracon III 16.2.2008 (alustava, mutta todennäköinen päivä)
HUHTIKUU - Tampere Kuplii II (alustavasti huhtikuun lopussa)
HEINÄKUU - Finncon 2008 26-27.7, Tampere-Talossa
Koitetaan sitten keritä kaikkiin jos rahaa/aikaa vain on. Tampere-Talo onkin jo tuttu paikka kun Pokémonin SM kisat siellä pelattiin.


Mutta eilisestä conista.

Matkattiin täältä Espoosta jo perjantaina Jyväskylään kaverin sukulaiselle nukkumaan. Vähän tuli nukuttua, mutta hyvin.

Aamulla oli tarpeeksi aikainen herätys jotta kerittiin paikalle 9 aikaan, odottelemaan. Marssin kuitenkin kaverin kanssa sisälle, mutta se taisikin olla vain työntekijöille :p Seistiin siinä kaverin kanssa ja Teemu [sukunimi] tuli multa kysymään että onko mitään hommaa kesken, eipä ollut ei. En ollu vänkäriksi ilmoittautunut. Ja Teemu pyysi mukaan muutaman hepun kanssa käytiin Kirjailijatalolta kylttejä hakemassa, jotka osoittavat suuntaa eri rakennuksille. Päivän mittaan kaikki maailman terroristit ne kuitenkin rikkoi. :|

Kerroin Teemulle mun vänkäryys tilanteen ja homma hoidetiin kuntoon, minusta tuli vänkäri, nakitettiin asenarikalle päärakennukselle 15-17 ja sain hienon Animecon nimilapun. Sain n. tunnin päästä puhelun että minulle olisi hommaa ja rupesin vettä jakamaan siellä lipunjonotus rappusissa. Mukit kainalossa, kahdet kannut käsissä.. lihakset alkoivat väkisinkin kramppaamaan siinä ilmastossa. Onneksi ihmiset oli mukavia.
Vettä jaoin ja sain tunnin vapaata ennen varsinaista hommaa!

Asenarikallakin oli hauskaa porukkaa. :) saara ja joku ukkeli. loppupäivä meni siinä sitten. Koulustakin joku tyttö tuli moikkaamaan jota en ennen ollut edes huomannut ja siinä juteltiin. :)

Päivä meni siis hommissa kokonaan melkein, mutta kyllähän kerkesin avajaisissa käydä. \o/

Kiitos kaikille kävijöille.

Usudas
Viestit: 48
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 16:29
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Usudas » Su Heinä 15, 2007 19:25

Lauantai:
Aika kiireinen.
-Joskus kymmeneltä coniin.
-ilmoittauduin pukukisaan
-tutustuminen lavaan
-kävelemistä tai jotakin
-kahvilassa käyntiä
-kuvaukset + numerolappujen jako
-kilpailu
-jee jee, hymyilemistä, esiintymistä poseeraamista ja...
-okei okei, olin aloittelijoitten sarjassa kolmas^^,
eli olen se (joidenkin mielestä söpö xD) "nimimerkki Usudas, Sakura Kinomoto, jarjasta CardCaptor Sakura!" :wink: Olihan se kivaa.

Sunnuntai:
ei-niin-kiireinen
-kävelyä ja muuta kivaa
-kahvilassa käyntiä
-cosplay-tyhmäkilpailun (ups, se oli ryhmäkilpailu ^^'''' anteeksii~)katsomista.
-coni alkaa loppua yhyyy TT__TT
-kotiin

Marski
Viestit: 3
Liittynyt: Su Heinä 15, 2007 18:12
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Marski » Su Heinä 15, 2007 20:04

Coni oli ensimmäinen jossa olen ollut, mutta se vastasi kyllä täysin odotuksia.

Tulin paikalle joskus puoli yhdeksän maissa. Musican edessä näinkin muutaman puvun ja muita ihmisiä kokoontuneena odottamaan alotusta. Ensimmäiset puoli tuntia menikin ihmetellessä touhua ja muita viime hetken järjestelyjä.
Lippujen luovutus alkoikin yhdeksän jälkeen ja onnellisesti selvisin jonotuksesta noin 20ssä minuutissa. Myöhemmin päivällä kun pööpöilin jonotuspaikan edessä, tuntui kuin se olisi vain pysynyt paikallaan. Lämmintä ja kosteaa kyllä riitti sisätiloissa, joten jonotus on varmaan myöhemmin ollut aika tuskaista touhua...

Lauantai oli kokonaisuudessaan huomattavasti mukavampi/parempi päivä kuin tämä toinen päivä, vaikka eilen satoikin enemmän kuin tänään. Sade ei kuitenkaan paljoa menoa haitannut. Huono puoli siinä kylläkin oli että kaikki halusivat sisätiloihin ja tungosta riitti jokaisessa rakennuksessa.
Lauantaina kerkesin käymään 4ssä eri ohjelmassa, joista paras ehdottomasti oli "Kyyniset sedät."
Lauantain ohjelmaan kuului myös AMV-kisa, jonne sain varattua paikan. Cosplay kisaan en valitettavasti kerennyt lippua varata ajoissa : (
Tosiaankin niille jotka eivät tiedä, niin AMV-kisan paras oli video 7 eli "Full Metal Shooter" niin yleisön kuin tuomarienkin äänestyksessä.

Tämän päivän, eli sunnuntain, ohjelmasta. Päivä lähti käyntiin omalta osalta animen tropeilla ja kliseillä. Ohjelma oli sunnuntain kuten myös viikonlopun paras omasta mielestäni. Yksi mielenkiintoisimmista ohjelmistsa olisi varmaan ollu " Imageboardit ja 4chan." Ohjelmaan ei kyllä ollut omalta osalta mitään toivoa päästä, ihmistä oli yksinkertaisesti vain aivan liikaa menossa pienee C4 luokkaan. Ihmismäärä oli suorastaan käsittämätön, olisivat saaneet pitää sen ohjelman isommassa luokassa...

Näin loppuun, tunnelma oli todella mukava säästä huolimatta koko conin ajan ja kaikki ihmiset joiden kanssa olin tekemisissä olivat ystävällisiä ja mukavia. Kiitosta erityisesti ihmisille jotka jakoivat ilmaisia haleja, toi lisää iloa kosteaan keliin ^_^

Avatar
Kuroi88
Viestit: 9
Liittynyt: La Huhti 09, 2005 12:12
Paikkakunta: leppävirta/kuopio

Viesti Kirjoittaja Kuroi88 » Su Heinä 15, 2007 20:28

omalta osaltani con oli aivan mahtava, sää ensimmäisenä päivänä pääsi tosin hieman latistamaan tunnelmaa kun tukka lysähti vähän väliä ja asu kastui, ja oli mukavan nihkeä. xD

kokonaisuudessaan tunnelma oli mahtava, vaikka en käynyt yhdessäkään paneelissa /luennossa /kisassa, tuli tavattua paljon, paljon ihmisiä, ja cosplayereita oli mieletön määrä, ja aivan upeita asuja tuli nähtyä.<3

mie olin matkassa asuntoautolla, 5 muun conittajan kera, ja asuntoauto osoittautui mitä kätevimmäksi vaihtoehdoksi matkustaa, kun oli parkissa 30m conin ovelta. matkaan lähdettiin joskus 4 aikaan aamuyöllä, hyvän parkkipaikan toivossa, joka saatiin, ja porukan pukemiseen/ maskeeraamiseen meni se loppukin luppoaika aika lentäen, kun conpaikalla oltiin siinä 7 aikaan aamulla.
sateenvarjo ei vaan sattunut koskaan mukaan, eikä kamera.

krääsätiskit oli aivan tukossa aina kun sinne koitti tunkea, mutta tuli fantasiapelien tiskillä asioitua, kun kirmasi sinne heti toisen päivän alussa, ei tarvinnut edes pahemmin jonotella tai kurkkia muiden olan takaa. : D

olin itse D.Gray-man ryhmän mukana Lavina,(lenalee, kanda, ja komui med seksikäs kahvikuppi) ja sanonpa vain että poseerata sai, ihan mielettömän paljon (ensimmäinen kunnon cossini ikinä) ja ihmiset oli ihan uskomattoman mukavia! (erikoiskiitokset sille narutolle joka suostui hammeroitavaksi portaille, sekä ichigolle joka suostui posettamaan kahta hammeria vastaan!)

ylensä olen ollut coneissa paikalla vain sivustakatsojana, ja vain käväissyt paikanpäällä, tällä kertaa asia muuttui ja jatkossakin tullaan paikalle molempina päivinä, ja mitä luultavimmin cossin kera, sen verran hyvät fiilikset conista jäi!

kiitos kaikille myös haleista! :3
RAPE TIME!

Avatar
Gin_Gurifin
Viestit: 11
Liittynyt: Su Heinä 18, 2004 15:31
Paikkakunta: ...jossain hevon kuusessa

Viesti Kirjoittaja Gin_Gurifin » Su Heinä 15, 2007 20:41

Jep, jep :D. Heräsi paljon muistoja -04 conista, jolloin olin ensimmäistä kertaa koko tapahtumassa.

Saavuttiin pikkusiskoni ja hänen kaverinsa kanssa Jyväskylään perjantaina ilta kymmenen aikoihin yöpymispaikalle (ihan Raumalta asti ajettiin omalla autolla ja hauskaa oli :D).

Lauantaina kello: 8.00 herätys, kun piti cosplayasut laittaa valmiiksi (omani jäi kotiin viimeistelemättömänä *harmi*). Coniin saavuttiin sopivasti ennen kymmentä ja menin jonottamaan AMV-lippua (hiukan potutti jonotus, joka liikkui aika hitaisen tasaisesti ja oli tuskaisen kuuma! Päätin kuitenkin jonottaa). Onneksi jonottaminen ei lopulta kestänyt kauan... Itseäni harmittaa, että kuulin tästä lippu jutusta netistä kaverilta. Cosplayliput olivat jo loppu, mutta AMV-kisaan saatiin aika loistavat paikat :D (numerointi tuoleihin olisi lisännyt selkiyttä paikoista).

Kyyniset sedät olivat hauskoja :D ja 95% animesta on kliseetä (vai mikä sen nimi nyt olikaan O.o? Huono muisti). Muita ohjelmia en ehtinyt/päässyt katsomaan päällekäisyyksien tai ajan puutteen vuoksi.

Myös näitten kojujen sijoitus oli aika huono. Erityisesti tämä "pikku krääsää" sisältävä koju aiheutti kiukkua: koju oli pieni ja jotkut saattoivat vain jäädä katselemaan tuotteita (tosin itsekin jäin katsomaan, kun ei kukkarossa ollut raha... mutta viivyin vain sen verran, että jos sittenkin olisi jotain mielenkiintoista ja voisin kiristää pikkusiskolta rahaa *grin*).

Hiukan sekavaksi teki se, että tilaisuuksia pidettiin eri paikoissa, mutta onneksi itse löysin paneelien pitopaikat kyselemällä infosta :D. Suuri kiitos heille! Harmi, että joku oli terrorisoinut näitä kylttejä! Niistä olisi ollut varmaan monelle apua.

AMV-kisasta: paikat löysin (hetken miettimisen jälkeen, että mitenkäs nämä paikat nyt sitten katsotaan?) ja hämmästyin suuresti, kun AMV:ssa oli monta osallistujaa... Tosin taso tuntui huonommalta kuin viime vuotisessa kisassa, mutta iloitsen suuresta määrästä enemmän :D. Tulevina vuosina varmaan näkee enemmän AMV:ta ja tasoisia. Toinen asia, mikä aiheutti kyllästymistä oli suuri määrä Princess Tutun ja FFVII:Advent Children-elokuvan käyttö. No, kukaan ei voi tietää, että joku muukin on napannut saman animen/elokuvan kuin joku toinen...

Muuten olen erittäin tyytyväinen conin paneelikeskusteluihin ja AMV-kisaan (jäi kyllä harmittamaan, että äänestin väärää numeroa, kun tämä 25 näytettiin myöhemmin, kun jäi välistä x_x! Täytyy laittaa vain omaan piikkiin, kun en seurannut toimintaa).

Tuota lippujonotusta kannatta hiota :). Muuten toimiva systeemi ja omalle paikalle löysi melko helposti sekä ei tarvinnut jonottaa montaa tuntia ennen kisan alkua :D.

Toivottavasti on ymmärrettävää tekstiä ja ei mennyt haukkumiseksi ^^''. Minustakin oli mukavaa huomata cosplayjaajien suuri määrä :D. Ensi vuonna aion cossata, kun on jo yksi asu melkein valmis ^^. Itse tykkään katsella toisten tekemiä asuja ja ihastella upeita luomuksia.

Toivon mukaan tästä selostuksestani on jotain apua :).

Avatar
Limetti
Viestit: 189
Liittynyt: Su Marras 26, 2006 14:08
Paikkakunta: Kouvola

Viesti Kirjoittaja Limetti » Su Heinä 15, 2007 20:58

tässä mun coni muistoja

lauantai

-aamu kymmeneks paikan päälle
-sitten perumaan amv kisan lippuja
-kirtelyä kaverin kanssa
-kuvien ottoa
-poseeraamista
-cosplay lavaan tustustuminen
-miitti
-cosplay kisa
-lisää kuvien ottoa ja ostosten tekoa
-kotiin lähtö

sunnuntai

-taas coniin kymmeneks
-kiertelemistä ja kuvien ottoa
-oleskelua
-ostosten tekoa
-pankki automaatin ettiminen :D
-söyminen
-kuvaajana toiminen
-kaverin pois lähtö :(
-ristiin rastiin kävelemistä
-kotiin

elikkäs siis oikein mukavaa oli ^^
This, is what we are......

Jakoavain
Turun keisari
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 22:07

Viesti Kirjoittaja Jakoavain » Su Heinä 15, 2007 21:06

Väsyttää.. Siltikin, coni oli aivan USKOMATTOMAN LOISTAVAA SETTIÄ. Sanoin ei voi kuvailla sitä mimmoista menoa oli, mutta yritän nyt parhaani mukaan kertoilla jotain kokemuksia ja mielipiteitä:

-Kapteeni Pirkin tapaaminen oli unelmieni täyttymys. Lompakkokin putosi ja sain vielä nimikirjoituksenkin äijältä!

-Kaverin teettämät lolisetelit menivät conikansaan kuin täydestä. Oli hilpeää katsella kun joku setelin saanut naureskelee sille setelille. Ja tietenkin, muutama henkilö laittoi setelinsä hattuunsa, mikä sekin oli hauskaa.

-Imageboardit ja 4chan-paneeli, jota olin itse järkkäämässä, tuntui menestyneen hyvin. Jännitys oli älytön, nimittäin oli aivan uskomatonta kuinka paljon porukkaa oli 30 minuuttia ennen ohjelman alkua.. Ja sitten vielä, kun ihmisiä jäi sinne ulos. Uskomatonta. Paneelissa yleisö tuntui olevan mukana, vaikkakin yleisökysymyksiä ei ollut vähän. Olitte kuitenkin aivan mahtavia. Ja ne loputkin lolisetelit menivät varmaan hyvään hoivaan

-Uusia tuttuja ja vanhoja kasvoja tuli nähtyä. Uudet tuttavuudet on minusta todella jees, ja nämä äijät joihin tutustuin olivat todella jees :). Erityisen mieluinen yllätys oli tavata serkkuni tässä tapahtumassa, ja saada selville se tosiasia että ovat käyneet enemmän coneissa kuin minä. Animepiirit ovat pieniä.

-Järkkärit olivat ihania. Järjestysmiehillä oli oikea asenne ja muutkin conijärkkärit olivat iloisen positiivisia. Oli mukavaa seurata taustalta, kun näin mukavat ihmiset pyörittävät näinkin stressaavaa ja isoa tapahtumaa. Kiitos teille kaikille, että jaksoitte tehdä näin mahtavan tapahtuman.

-Ryysistä ei ollut häiritsevästi. Oli hyvä idea sijoitella eri taloihin tapahtumia, ettei kaikkialla olisi kauhea tungos.

-Ryhmäcosplaykisan Nintendo DS:n pictochatissa olleet olivat myös hauskoja. Itse kisa oli kyllä hiukan harmillinen, sillä suurin osa esityksistä olivat tanssiesityksiä. Selvästi moni oli nähnyt viime vuoden voittajaesityksen (joka oli mahtava), ja ottivat siitä mallia. Noh, minkäs voit.

-Sää oli mitä oli. Pieni sade ei pahaa tee, eikä kuumuus iskenyt kuin vasta tuossa sunnuntai-iltapäivänä.

Kaikkea muutakin tapahtui toki, mutta ne ovat sitten toiselle kerralla.

Coni oli siis uskomattoman jees, mielestäni parempi kuin viimevuotinen.

-

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Conit ja festarit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa