Sivu 1/1

Cosplay tapahtuma Kouvolassa!

Lähetetty: Ma Elo 08, 2016 09:32
Kirjoittaja Tiikeri
8.8. Hei cosplay-ihmiset! Marraskuussa järjestetään Kouvolassa nuorten tapahtuma, johon haluttaisiin cosplay ohjelmaa. Yksi järjestäjistä tulee tänään Mediamajalle alustavasti puhumaan asiasta ja katsomaan löytyykö meiltä harrastajilta kiinnostusta.
Toivoisin siis että kaikki kiinnostuneet tulisivat tänään paikalle kuulemaan tarkemmin mistä on kyse.

9.8. Tällä hetkellä tapahtuma olisi yhtä aikaa Lahden Wakamonoconin kanssa, mutta katsomme jos asia saadaan sumplittua jotenkin. Tarkoitus olisi pienimuotoista cosplay kisaa ja muuta pientä coni tyyppistä ohjelmaa järjestää.

16.8. Copypastea facebookista: Kyseessä siis on sekä yhden päivän con (suunnattu enemmän varsinaisille animemangacosplay harrastajille, myös pidemmän matkan päästä), jonka lisäksi viikon mittaan erilaista toimintaa mm. pajoja (tämä siis enemmän Kouvolan ja sen lähialueiden ihmisille, koska tapahtuma on kouluviikolla. Mahdollisesti jotain ohjelmaa järjestetään myös kuusankoskella). Kaikki apu kelpaa, esim. ohjelmanpitäjät, cosplaymammat jne.Jos teillä on jotain pajatoimintaa, niin ehdottakaa. Myös esim. roolipelitoimintaa voi tarjota. Ehdottakaa kaikkea mitä vaan keksitte tai voisitte auttaa järjestämään, niin vien sitten ehdotuksia eteenpäin.

27.8. Viikonlopun tapahtumalla on nimi, paikka ja facebook sivu! Kumakumacon Kasarminmäen kampuksella: https://www.facebook.com/kumakumacon

Työvoimaksi tulemisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen: vankarit.kumakumacon(at)gmail.com
Cosplaymammoiksi ja tuomareiksi hakevat osoitteeseen: alumiinihusky(at)hotmail.com

Päivitän tätä ketjua ja viestiä projektin edetessä

Re: Cosplay tapahtuma Kouvolassa!

Lähetetty: Ti Elo 16, 2016 20:12
Kirjoittaja Tiikeri
Kouvolan nuorisotoimi haluaa siis yhdessä Kooman ja kaikkien Kouvolan harrastajien kanssa järjestää osana tapahtumaviikkoa con tyylisen tapahtuman. Tapahtumaviikko on marraskuussa viikko 46 ja etsimme nyt aivan kaikenlaista apua varsinkin viikonlopun päätapahtuman järjestämiseen. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat auttaa, niin saadaan Kouvolaan taas elämää!

Kumakumacon

Lähetetty: La Elo 27, 2016 11:50
Kirjoittaja Tiikeri
Lisätty yhteydenotto osoitteita! Tarvitsemme edelleen kaikenlaista apua.