Kooman kesäpiknik la 11.7 klo 16 ->

Kouvolan uuden manga- ja animeyhdistyksen keskustelualue.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kouvola / aktiivit

Avatar
hatatra
Viestit: 109
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 19:06
Paikkakunta: Kouvola

Kooman kesäpiknik la 11.7 klo 16 ->

Viesti Kirjoittaja hatatra » Pe Heinä 10, 2015 11:05

Eli huomenna lauantaina, Kooman kesäpiknik! Aloitetaan kello 16 ja viihdytään niin kauan kuin viihdytään. SÄÄVARAUS - jos sataa tai näyttää siltä että ihan just sataa, niin piknik on peruttu.

Piknikin pitopaikka on pieni nurmialue Kotkankallion-Vahteron alueella, missä olemme ennenkin olleet. Paikalla ei ole varsinaisesti osoitetta, mutta sinne mennään polkua pitkin Kotkankallionkadun ja Toukomiehentien risteyksestä. Tässä risteyksessä on mm. entinen ravintola Bellizzi, nyt jo suljettu R-kioski, ja pieni K-market Vahtero.

Kokoonnutaan klo 16 suljetun Ärrän luokse, josta edistytään se parisataa metriä puistoon. Googlemaps-lokaatio, määränpäämme löytyy siis kuvassa olevan, suojatieltä alkavan hiekkatien päästä.

Jos myöhästyt tai eksyt, voit soittaa vaikka minulle (Ilona) 040 740 9778. Matka ärrältä on tosiaan hyvin lyhyt.

Tuo mukanasi pikniköintiin sopiva viltti jos mahdollista, sekä jotakin ruokaa tai juomaa nyyttäriperiaatteella! Tämä voi olla mitä vain limsasta sipseihin, karkkeihin, leivonnaisiin, ym. Kooma sponsoroi kertakäyttöastiat. Alkoholi ja muut päihteet ovat, kuten aina, ehdottomasti kiellettyjä.

Piknikille saa tuoda myös ohjelmaa, on se sitten mölkky tai joku muu peli, tai ihan vain itsensä ja juttuseuraa. Luvassa ainakin anime charades (eli pantomiimiesityksiä animehahmoista) ja ehkä se Inkan narutoviesti. ;)

Piknikillä on myös FB-tapahtuma, jossa on jonkin verran sovittu tuotavista ruuista ja tekemisestä: https://www.facebook.com/events/462646630592165/

Palaa sivulle “Kouvolan manga- ja animeyhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa