Sivu 1/1

Pikkujoulu-cosplay-tanssiaiset Helsingissä

Lähetetty: Ma Marras 11, 2013 21:34
Kirjoittaja hatatra
Kooman yhteistyöyhdistys Pääkaupunkiseudun cosplay-yhdistys järjestää 14.12. Helsingissä Toimintakeskus Hapessa pikkujoulutanssiaiset cosplay-teemalla. Tapahtuma oli yllättävän suosittu ja liput myytiin loppuun hetkessä. Peruutuslistalle voi vielä ilmoittautua.

Kouvolassa on mahdollisuus harjoitella tanssiaisten tansseja Kooman johdolla tämän viikon lauantaina 16.11. kello 12-15 pääkirjaston alakerran Mediamajassa (sisäänkäynti alakerran kulmaovesta, siis parkkipaikan puolelta). Käymme läpi ainakin lähes kaikki tanssiaisten tanssit.

Kaikki tanssiaisiin tulevat, myös ne joiden lippu ei ole varma, ovat tervetulleita. Koomalaiset saavat tulla vaikkeivät olisi menossa tanssiaisiin, jos vain historialliset tanssit kiinnostavat. Muistuttaisin myös että pelkällä vanhojentanssikokemuksella ei pysty tanssimaan suurinta osaa tanssiaisten numeroista, joten jos branlet ja ECD:t ovat täysin outoja, tule opettelemaan!

Kaikki kysymykset joko tähän tai suoraan minulle, minut tavoittaa numerosta 0407409778 jos ei vaikkapa löydä paikalle lauantaina.