Kouvolan cosplayharrastajat (PKScosplay) ja Kooma yhteistyö

Kouvolan uuden manga- ja animeyhdistyksen keskustelualue.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kouvola / aktiivit

Avatar
hatatra
Viestit: 109
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 19:06
Paikkakunta: Kouvola

Kouvolan cosplayharrastajat (PKScosplay) ja Kooma yhteistyö

Viesti Kirjoittaja hatatra » Ke Syys 18, 2013 10:57

Pääkaupunkiseudun cosplayharrastajat laajentavat tänä syksynä toimintaansa Kouvolaan. Olemme sopineet aloittavamme yhdistysten välisen yhteistyön siten, että Kooma keskittyy enemmän animeen, mangaan ja peleihin ja PKSC cosplayn.

Käytännössä yhteistyö tarkoittaa sitä, että Kooman maanantaivuoroista tulee yhdistysten yhteisiä. Ne säilyvät kaikille avoimina mutta jaamme vastuuta siten, että karkeasti neljästä kuukaudessa olevasta vuorosta yksi on anime- tai peliteemainen, yksi cosplayteemainen, ja loput kaksi enemmän tai vähemmän vapaita hengailuvuoroja. Lisäksi yhdistysten jäsenille myönnettäneen jonkinlainen virallinen "vierailulupa" toistensa tapahtumiin, vaikka kuuluisi vain yhteen, ja esim. Halloweenina tarkoitus on juhlistaa yhdessä.

Ensimmäinen cosplayteemainen vuoro pidetään ensi maanantaina 23.9. Cossaajat pitävät shootin ennen vuoroa ja siirtyvät sitten Mediamajaan tutustumaan. Silloin voimme myös keskustella ja suunnitella yhteistä toimintaa ja vuorojen jakoa enemmän.

Siis lyhyesti: vuorot pysyvät samoina, mutta kerran kuussa vuoro on vahvasti animeteemainen ja kerran kuussa vahvasti cosplayteemainen. Hengaaminen yhä sallittu ja kaikkien viikkojen vuoroille saa tulla vaikkei aihe sillä kertaa kiinnostaisi, kunhan antaa muiden rauhassa keskittyä teemaan.

Notta tervetuloa vaan kaikki uudetkin joita kiinnostaa jommankumman yhdistyksen aihepiiri!

Palaa sivulle “Kouvolan manga- ja animeyhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 21 vierailijaa