Kotkan kirjaston juhlaviikko - cosplayesitys to 8.11.

Kouvolan uuden manga- ja animeyhdistyksen keskustelualue.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kouvola / aktiivit

Avatar
hatatra
Viestit: 109
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 19:06
Paikkakunta: Kouvola

Kotkan kirjaston juhlaviikko - cosplayesitys to 8.11.

Viesti Kirjoittaja hatatra » Ma Loka 22, 2012 18:22

Koomaa on pyydetty järjestämään pienimuotoinen cosplay-näytös Kotkan pääkirjaston juhlaviikolle. Tapahtuma-aika on torstaina 8.11. klo 18-19, paikkana Kotkan pääkirjasto.

Onko sinulla siis valmis cosplayasu, jonka suostut laittamaan päällesi ja esiintymään pienelle yleisölle kirjastossa? Tapahtuma ei tule olemaan valtava, sitä kannattaa ajatella esiintymisharjoituksen kannalta. Tästä vähän kokemusta lavalla pyörähtämiseen ilman, että tarvitsee stressata kilpailuun osallistumisesta tai paljon harrastaneen yleisön vaativista katseista!

Selvitämme kyytejä. Kotkan kirjasto ja/tai yhdistys maksaa matkat, ei siis tule kuluja kellekään. Kirjasto on lisäksi luvannut meille vähän jotain syötävää. Pyrimme pääsemään matkaan autoilla, jos se on mahdotonta niin sitten junalla.

Matkaan ovat lähdössä:

Ilona
Suvi
Jatta
Sonja
Anni

ehkä lähdössä, tai lähdössä seuraamaan muttei esiintymään jos mahtuu:
Lotta
Salla

Haluatko mukaan? Ilmoittaudu Ilonalle tai tähän ketjuun. Kertokaa myös tähän ketjuun jos tiedätte, minkä asun laitatte. Älkää mielellään valitko asuja, joiden pukeminen tai meikkaaminen vie tuhottomasti aikaa.

Ainakin meikäläisen viisipaikkainen Punto matkustaa Kouvolan keskustasta Kotkaan ja takaisin. Onko jollakulla muulla lähtijällä ajokorttia ja/tai autoa, jota voisimme lainata?

Kirjastossa ei tule olemaan varsinaista lavaa, mutta jonkinlainen esiintymisalue, jossa vuoronperään pyörähdämme. Valmistelen etukäteen kysymyksen tai pari, jotka kysyn esiintyjiltä ennen lavalta poistumista. Haastatteluosiosta voi kieltäytyä jos se tuntuu liian kamalalta. Lisäksi kerron aluksi cosplaysta harrastuksena ja Koomasta yhdistyksenä, ellei muita vapaaehtoisia yleisön edessä höpöttäjiä löydy. Arvioisin että esitys kestää 15-30 minuuttia maksimissaan.

Voimme käyttää taustamusiikkia, jos haluamme. Suvi on luvannut valita pelimusiikkia tms. jota voimme laittaa soimaan. Onko jollakulla ehdotuksia?

Avatar
Sei
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2012 22:08

Re: Kotkan kirjaston juhlaviikko - cosplayesitys to 8.11.

Viesti Kirjoittaja Sei » Ke Marras 07, 2012 19:57

Mä en valitettavasti pääse sittenkään, oon koko illan töissä... Unohdin töiden takia koko jutun ja Jatta tänään sanoi että cosplayesitys on huomenna. Työvuoroa en voi siirtää, sori... Ja niin Sonja siis täällä ilmoittelee itsestään.

Avatar
hatatra
Viestit: 109
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 19:06
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kotkan kirjaston juhlaviikko - cosplayesitys to 8.11.

Viesti Kirjoittaja hatatra » Ke Marras 07, 2012 20:00

Jep, Lotta kertoi tästä eilen. Ei huolta, menemme neljän hengen voimin. Voi olla että mulla on pää kainalossa kuumetaudin takia mutta ei se mitään!

Avatar
Sei
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2012 22:08

Re: Kotkan kirjaston juhlaviikko - cosplayesitys to 8.11.

Viesti Kirjoittaja Sei » To Marras 08, 2012 08:33

Jepsan. Pitäkää hieno esitys siellä! Gaalaan olen kuitenkin edelleen lähdössä, tuon lippurahan heti kun pääsen seuraavaan kokoukseen.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kouvolan manga- ja animeyhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa