Maid Cafe mahdollisuus Kouvolan Cafe Galerieen

Kouvolan uuden manga- ja animeyhdistyksen keskustelualue.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kouvola / aktiivit

Avatar
VeliKulta
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Helmi 02, 2011 18:02
Paikkakunta: Kouvola

Maid Cafe mahdollisuus Kouvolan Cafe Galerieen

Viesti Kirjoittaja VeliKulta » Ti Elo 07, 2012 16:37

Niin...
Aloitetaan vaikka nyt sillä, että kävin kysymässä Cafe Galeriesta, että onko siellä mahdollistaa pitää Maid Cafen tapaista teemapäivää yhdelle päivälle. Ja vastauksena tuli: Kyllä, jos vain kaikki jotka tätä haluavat osallistuvat tekemään, kakkuja, leivoksia, pipareja, olemaan meidona, tarjoilemaan ja pitämään huolta yleisesti että hommat sujuvat. Cafe Galerie itse voi vuokrata meille tilat tämän kaltaiselle teemapäivälle, mutta ei auttaisi leivosten tekemisessä tai tarjoilemisessa. Eli saisimme vain tilat ja keittiön käyttöön.

Joten jos vain halukkaita on niin suunnitelma menisi näin: Ensin. Etsimme jonkun määrän halukkaita Koomasta, jotka haluaisivat toimia meidoina.
Toiseksi: Hankkisimme heille meido/hovimestarin vaatetuksen.
Kolmanneksi: Teemme pikakurssin kuin toimia tarjoilian hommissa.

Sitten voisimme siirtyä siihen, että katsomme että riittääkö meillä leivostarvikkeisiin (ellei niitä tehdä jo valmiiksi) ja mikä päivä tämä pidettäisiin. Itse tulisi kyllä osallistumaan tämän asian tässä päätarjoiliana ja katson että kaikki menisi Cafe Galeriessa hyvin.
Sitten vielä voisin mainita, että jos me tämä aiotaan toteuttaa niin voimme myös mainostaa tästä teemapäivästä internetissä, julisteilla yms. jutuilla. + Cafe Galerien pitäjä sanoi että voimme pitää kaikki tuotot, mitä saamme, eli kaikki rahat menisi yhdistyksen nimiin. En sitten tiedä annetaanko meidoille pieni palkkio tai jotain, mutta voimme tätä miettiä myös.

Mutta mitäpä sanotte, onnistuuko tämä ennen joulua?

Avatar
Malvien
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 20:21
Paikkakunta: Kouvola

Re: Maid Cafe mahdollisuus Kouvolan Cafe Galerieen

Viesti Kirjoittaja Malvien » Ti Elo 07, 2012 18:46

Tuskinpa onnistuu, nyt tai tulevaisuudessa.

Ihan voi lähteä jo siitä, että yhdistyksellä ei ole sellaisia rahoja, että tätä saataisiin onnistumaan. Jo pelkästään tarjoilijoiden asuihin uppoaisi kevyesti monta sataa euroa, puhumattakaan pääasiasta eli syötävistä. Vuokrakin lienee monta monta euroa. En jaksa uskoa, että kävijöitä riittäisi kattamaan kaikkia näitä kuluja. Kahvilan pitämiseen edes päivän ajan vaadittaisiin myös mitä todennäköisimmin asianmukaiset luvat ja tarjoilijoilta hygieniapassit. Kuka tarjoilijat sitä paitsi kouluttaisi? Ymmärtääkseni yhdistyksessä ei ole ketään, jolla olisi kokemusta maid-kahvilassa työskentelystä.

Yhdistyksestä tuskin myöskään löytyy tarpeeksi montaa aktiivia, joita ylipäänsä kiinnostaa; nyt kesällä vuoroilla on käynyt ehkä hyvällä tahdolla tusina ihmistä, eikä yhdistyksen kokonaisjäsenmäärä muutenkaan päätä huimaa. Voin sanoa että ainakaan minulla henkkoht ei ole minkäänlaista innostusta asiaa kohtaan, joten aion sanoutua kokonaan irti tämmöisestä projektista.

Jos on todella palava tarve päästä meidokahvilaan, niin tällainen ilmoitus löytyy tuolta toiselta osastolta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kouvolan manga- ja animeyhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa