Kesän päättäjäispiknik la 11.8.

Kouvolan uuden manga- ja animeyhdistyksen keskustelualue.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kouvola / aktiivit

Avatar
hatatra
Viestit: 109
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 19:06
Paikkakunta: Kouvola

Kesän päättäjäispiknik la 11.8.

Viesti Kirjoittaja hatatra » Ti Heinä 31, 2012 21:10

Koska vappupiknikistä tykättiin, Kooma järjestää lauantaina ennen koulujen alkamista jälleen piknikin. Alustavasti ajaksi on päätetty klo 15:00 eteenpäin ja paikaksi pieni nurmialue metsän ja leikkikentän vieressä Vahteron/Kotkankallion kaupunginosassa - siihen on ehkä korttelin matka Vahteron K-marketilta, jonne voimme kokoontua.

Mitä haluaisitte tehdä, mitä voisitte tuoda? Yhdistys voinee jälleen osallistua mässäilyyn jollakin summalla, hallitus keskustelee vielä asiasta.

Piknikissä on toki säävaraus, eli jos taivaalta tulee pieniä mummoja, emme pikniköi.

Avatar
Malvien
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 20:21
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kesän päättäjäispiknik la 11.8.

Viesti Kirjoittaja Malvien » To Elo 09, 2012 16:42

Ennuste lupailee lauantaiksi sateetonta, joskin pilvistä ja viileähköä säätä. Näillä näkymin homma vaikuttaa siis tältä osin onnistuvan, mutta tunnetusti ennuste on ennuste, eli se voi vielä muuttua. Käyttäkää siis yhä järkeänne.

Kokoonnutaan siis lauantaina klo 15.00 Kotkankallion R-kioskin luona, joka sijaitsee aivan Vahteron K-marketin vieressä. Tässä linkki karttaan, jossa siis R-kioski on tuo merkkinappulan vieressä oleva osoite 2a, K-market on Toukomiehentie 2 ja piknik-paikka sijoitetaan jonnekin Peltomiehentien eteläpuoleiselle vihreälle alueelle. Leikkikenttä sijaitsee aika tarkalleen Lehtitien pohjoispään kohdalla. Parkkitilasta autoille en valitettavasti osaa sanoa yhtään mitään; pyrin vielä tutkimaan asiaa ennen lauantaita, ellei jollain muulla ole jotain tietoa?

Ohjelmassa keskiaikaisia tansseja, ainakin jo tuttuja branleja sekä Le Pistolet, joka on ainoa ei-branle johon löysin musiikin. Pyysin tansseja harrastavaa kaveriani lähettämään muidenkin tanssien musiikkia, mutta saa nähdä ehtivätkö nämä minulle lauantaiksi. Muuna ohjelmana todennäköisesti Ihmissutta, yleistä hengailua ja herkkujen syömistä. Jos joku haluaa jotain muuta ohjelmaa lisäksi, niin on hyvä ja järjestää. :p

Yhdistyksen puolesta paikalle tulee jotain syötävää ja juotavaa sekä varmaan kertakäyttölautasia ja -mukeja sekä servettejä. Tuokaa kaikki lisää jotain naposteltavaa ja jälleen mahdollisimman monta vilttiä, ettei istumatila lopu kesken. Jos ette löydä paikalle tai tulee joku muu ongelma, niin soittakaa allekirjoittaneelle (040 353 7033) tai Ilonalle (040 740 9778).

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kouvolan manga- ja animeyhdistys”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa