Sivu 1/1

Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Ma Marras 10, 2014 23:43
Kirjoittaja Minni13
Kaverin kanssa kaivattaisiin todella kovasti coni seuraa frostbite 2015!
Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin paikanpäällä ja kehittää ysteistä tekemistä vaikka hiukan isommassakin ryhmässä, jos halukkaita tulee enemmän ^^
En nyt tarkoita että välttämättä ihan koko aikaa nyt tarvitse toisen kintereillä kulkea, mutta edes välillä nähdä ja jutella. Ei sillä, koko aikainenkin seura on tervetullutta ^^
Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, onhan tapahtuma K18 kumminkin ja itse olen 22 nainen, jos se nyt jotakuta kiinnostaa, samoin ystäväni :)
Viestiä voi laittaa joko tähän kommentoimalla tai yv:llä, molemmat käy, ja olisi kiva myös jutella ennen conia viesteillä, ja tutustua hiukan entuudestaan, niin ei ole sitten niin kamalan vaivaannuttavaa nähdä XD Viestiä rohkeasti tulemaan! ^^

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Su Joulu 28, 2014 04:00
Kirjoittaja Mishamigo
Heippa!

Ollaan tulossa pienen kaveriporukan ( 5-6 ihmistä 8D osa cossaa, osa ei ) kanssa Frostiin ja olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kavereita! :33 Olisi ihana löytää uusia aktiivisia conikävijöitä/animenharrastajia, sillä suurin osa ystävistäni on sellaisia satunnaisia conikävijöitä :D Muutenkin uusiin ihmisiin tutustuminen on aina mukavaa ja conissa voisi olla enemmän tekemistä kun saisi ns. " uutta verta " mukaan, että voisi vähän rikkoa conirutiineja ;3
Itse olen 22-vuotias nainen Oulusta ja kaveriporukkani koostuu 21-23 vuotiaista naisista :3 Voisin tässä vaikka kysyä että onko teillä kaverinne kanssa jo cossisuunnitelmat Frostiin ja mitä mahdollisesti aiotte cossata? ^^ Itsellä on cossisuunnitelmissa No.6, Shingeki no Kyojin ja Kuroshitsuji 8D Näistä SnK:hon ja Kuroshitsujiin on tulossa hahmoja myöskin kaveriporukastani :)

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Ti Joulu 30, 2014 15:49
Kirjoittaja Hanamura
Terve!

Olen itse tulossa muutaman kaverin kanssa frostiin, olen nytten parin vuoden aikana useassa conissa käynnyt. Koska olen huono tutustumaan uusiihin ihmisiin, niin olisi tosi kiva kerrankin conissa saada uusia kavereita joilla on sama harrastus kuin minulla. Olen 23v vanha mies ja kaverini ovat samaa ikä luokkaa.

Cosseista en ole viellä varma mitä cossaan, mutta cossi tulee olemaan.

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: La Tammi 03, 2015 00:28
Kirjoittaja Peltiruusu
Itsellekin voisi tehdä aika hyvää löytää vähän uusia ihmisiä harrastuksen tiimoilta, sillä entiset tuppaavat vähän siirtymään muualle. Sääli.
Joten. Yhden kaverin kanssa olisin näillä näppylöin tulossa (luonani majoittuu kyllä yksi hänen kaverinsa, mutta kuulin ettei varmaankaan tule meidän kanssa pyörimään), että kahdestaan aika pitkälti pörrätään. Minusta olisi ainakin kiva tavata uutuuksia ja laajentaa kaveripiiriä. Olen tosi awkward ihminen, joten olisi kyllä hirmu jees jutella vähän netissä etukäteen. :'D

Cosseista en vielä(kään) ole yhtään varma, mutta jos käy hienosti ja saan jotain uutta aikaiseksi, niin tulen varmaankin Tokyo Ghoulin Rizenä ainakin yhtenä päivänä paikalle.

Ps. Hanamura, olen alunperin kotoisin Haminasta ja käyn usein äitini luona kylässä. C:
Pps. Ainiin, me molemmat flikat olemme sitten kaksissakymmenissä.

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Ti Helmi 03, 2015 23:34
Kirjoittaja Nanashi90
Aion tavata pari kaveria tapahtumassa, mutta todennäköisesti kuljemme pääosin erillään eli olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin. Frostbite 2015 tulee olemaan ensimmäinen cossaukseni Suomessa; Japanissa kyllä tuli cossattua pari kertaa. Asuni tulee olemaan Kuroko (sarjasta Kuroko no basuke), mutta en ole vielä päättänyt kumman koulun aikaista asua käytän vai käytänkö eri asua eri päivinä. Jos jotakuta kiinnostaa niin olen 24v mies ja kotoisin Raumalta; tullut kyllä asuttua myös Tampereella ja Osakassa. Aion saapua Lahteen jo perjantaina, mutta en ole vielä päättänyt että menenkö avajaisiin vai osallistunko vain lauantain ja sunnuntain tapahtumiin. Jos näette yksinäisen näköisen sinihiuksisen tyypin koripallon kanssa niin tulkaa rohkeasti juttelemaan.

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Ke Helmi 04, 2015 23:43
Kirjoittaja syyslyyra
Olen tulossa Frostiin yksin ja kyseessä on vielä ensimmäinen conini. Olen melkoisen ujo, mutta olisi kiva tutustua uusiin kivoihin ihmisiin, ettei tarvitsisi koko conin ajan olla ihan yksin. Olen 26-vuotias nainen Imatralta. En aio cossata.

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Pe Helmi 06, 2015 21:55
Kirjoittaja Hisachu
Heips! Olen 20v nainen Heinolasta, kyseessä toinen Frostbite. Jos joku haluaa jutustelemaan tulla/tekemään ystävyyttä spottailkaa Fire Emblem Lucina cossi ja tulkaa jutustelemaan, saatan kulkea videokamera kädessä välillä kun tarkoituksena olisi opinnäyte työ tehdä conista, eli jos joku cossaaja haluaa videolla leikkä tule toki ilmoittautumaan minulle ^^

Re: Sauraa Desucon Frostbite 2015

Lähetetty: Pe Helmi 13, 2015 10:51
Kirjoittaja Kalevispetke
Moro

30v mies Espoosta. Vosiin heittää itseni tähän trediin ku tuntuu yleensä nii mahottomalta tehä tuttavuutta coneissa, aika ujo oon kanssa. Kierrellyt yleensä yksin Traconissa ja Tamperee Kupliissa kun oon alunperin Treeltä. Tänä vuonna olin ekaa kertaa Yukiconissa ku pääsin Espooseen asuun. Tää olis mun toinen Frostbite.

Nyt on kyl 6 hengen porukka paikalla jokka tunnen, mutta tuun luultavasti taas harhaileen enimmäkseen omin päin kuvaamassa hienoja cosseja. :D Tykkään kuvailla paljon cosseja ja kerätä free hugseja ;)

Mulla on musta nahkatakki / housut, musta baretti jossa merkkejä ja silmälasit. Ei cossia.

Voin koittaa löytää syyslyyran ja Hisachun ;)
Tiedän melko hyvin millasta on ujona olla yksin coneissa. Mistä vaatteesta sut tunnistais syyslyyra?