Sivu 1/1

Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Su Kesä 09, 2013 15:06
Kirjoittaja CalmTirius
Ajattelin että kun tällaista ei täällä ollut iin ajattelin aloittaa tällaisen ketjun tänne itse.

Eli tämän ketjun ideana olisi että jos joku etsii itselleen peliseuraa coneihin (olkoon se sitten vaikka ihan Pokémon/Yu-Gi-Oh/Magic the Gathering-lappuilua, lautapelejä, mahjonkia tai muuta vastaavaa), ilmoittaisi tänne tyyliin: "Hei olisiko kukaan kiinnostunut pelaamaan muutaman erän Mahjonkia kanssani Desuconissa?" ja sitten jos joku olisi kiinnostunut niin voi vastata joko tänne tai sitten YV:llä hakua etsivälle.

Tällä tavoin voi etsiä itselleen peliseuraa etukäteen eikä vaan etsikellä pelipöydistä satunnaisia henkilöitä jotka voisivat ehkä pelata kanssasi (ei siis siinä mitään väärää ole, itse olen juuri tätä harrastanut). Ajattelin että tämän ketjun avulla pystyy sopimaan missä, milloin ja mitä haluaa pelata.

Ja ei sitä tiedä, vaikka löytäisi uusia ihmisiä joihin tutustua ja joiden kanssa voi pelata vaikka myöhemminkin muissa coneissa.

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: To Heinä 11, 2013 16:56
Kirjoittaja zalakke
Kattoo jos revittelen ittelleni jostain Aconiin lipun niin pelataan vaan! Magikit otan mukaan.

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Pe Heinä 12, 2013 01:57
Kirjoittaja CalmTirius
Mikäli Aconissa on mahdollisuudet pelata Mahjonkia nii olisi mukava saada peliseuraa. Lisäksi olisi kiva saada YuGiOh-pelaajia kiinni jotta voisi mahdollisesti vaihdella ja pelailla~

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Ma Heinä 15, 2013 18:41
Kirjoittaja Vile
Olipa pettymys kun ei ollut Aconissa Mahjongia. Traconissa käsittääkseni pitäisi olla...
Olisi kiva saada osaavaa peliseuraa sinne. Desussa sai hienot pelit ekana yönä pystyyn ja sama olisi loistava kokea uudelleen. Eli jos joku täällä hallitsee Riichi Mahjongin hyvin, pelaillaanhan tulevissa coneissa? <3 Koskee jokaista tulevaa conia myös jossa Mahjong on.

Pokémon-korteillakin voisin pelata jos löytyy porukkaa. Hieman kuollut scene Suomessa mutta itseltäni löytyy koko ajan päivittyvä valikoima deckejä.

Ps. Varsinkin jos Desun 2013 pe-la yön Mahjongpelaajia lukee tätä, ottakaa YV:llä yhteyttä. Haluan pelata teidän kanssa joskus taas <3

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Ma Elo 05, 2013 11:47
Kirjoittaja crispy rice
Hei ihmiset!

Otan traconiin magicit messiin niin jos joku haluaa mäiskiä niin tönäiskääpä yv:llä niin katsotaan sopiva rako jossa kerkiän pelaamaan :)

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Ma Loka 28, 2013 11:24
Kirjoittaja Miyamoto
Kiinnostaisikohan ketään Yukiconiin tai seuraavaan Frostiin menijää DS:n 4-hengen moninpelit? Tällä hetkellä 2 pelaajaa kasassa. Peleissä on download play, eli itse peliä ei tarvitse omistaa.

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Ti Helmi 10, 2015 00:11
Kirjoittaja Miyamoto
Tämänkin vuoden Frostissa ajateltiin lauantaina hieman testailla DS:n helmiä moninpelinä. Saa laittaa yv:tä jos kiinnostaa.

Re: Peliseuran haku coneihin

Lähetetty: Su Heinä 24, 2016 22:22
Kirjoittaja Jadekami
Jos Uudellamaalla järjestettävissä coneissa olisi jollakulla tulevaisuudessa tarvetta järkevälle peliseuralle niin itse ilmoittautuisin vapaaehtoiseksi koekaniiniksi. Järjestin Vantaalla itse jonkin aikaa lautapeliryhmää, mutta vähäisen osallistujamäärän takia asia kuivui hieman kasaan. Itse tykkään lautapeleistä ja korttipeleistäkin vaikka korteista minulla ei ole niin paljoa kokemusta. Muutenhan pelailen myös pc:llä ja konsolilla, mutta näistä manuaalisista versioista kaikki käy myöskin.