Koichi Iwabuchi Tampere Kuplii 2009 kunniavieraaksi

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Koichi Iwabuchi Tampere Kuplii 2009 kunniavieraaksi

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ma Helmi 16, 2009 13:01

Vuoden kunniavierassaldo jatkaa kehittymistään monipuoliseen suuntaan Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtuman saadessaan kunniavieraaksi professori Koichi Iwabuchi. Oheinen Tampere Kuplii ry:n tiedote kertoo henkilöstä lisää.

Tampere Kuplii kirjoitti:Professori Koichi Iwabuchi Wasedan yliopistosta saapuu kunniavieraaksi Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtumaan. Professori Iwabuchi on japanilainen media- ja kulttuuritutkimuksen kärkinimi. Hän on mm. kirjoittanut kirjan "Recentering globalization. Popular culture and Japanese transnationalism" sekä tutkinut viimeksi Korea-buumia sekä laajemmin aasialaisen populaarikulttuurin merkitystä ja leviämistä maailmalla. Tätä nykyä hänellä on media- ja kulttuuritutkimuksen professuuri Wasedan yliopistossa, jossa hän vetää kansainvälistä koulutusohjelmaa.

Professori Iwabuchi pitää englanninkielisen luennon "Undoing cool Japan: Beyond international fandom, into transnational dialogue" osana Tampere Kuplii Goes Academic-ohjelmakokonaisuutta. Luento on vuorossa perjantaina 27.3 klo 13.15 alkaen Tampereen Yliopiston Linna-rakennuksen luentosalissa LS K103. Päivän ohjelmakokonaisuus Yliopistolla alkaa jo klo 9.00 Sarjakuva-Finlandia-tunnustuspalkinnon jakamisella. Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtuma jatkuu Finlaysonin alueella ja Vanhalla kirjastotalolla vielä 28-29.3. Tapahtumaan tai sen ohjelmanumeroihin ei ole pääsymaksua.


Lisätietoja

Kyösti Koskela, Tampere Kuplii ry:n puheenjohtaja, kyosti PISTE koskela ÄT uta PISTE fi; gsm. 050-5728777

Lisätietoja professori Koichi Iwabuchista:
http://www.researchsea.com/html/experts ... buchi.html

Lisätietoja Tampere Kuplii-sarjakuvatapahtumasta:
http://www.tamperekuplii.fi/

Lehdistötiedote PDF-tiedostona

Muistathan myös, että japanilainen kunniavieras on saapumassa myös Desuconiin, ks. ilmoitus.

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija