Uusi kustantamo: Ivrea

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja yukito » La Heinä 05, 2008 06:31

DragonBall kirjoitti:
Setä_Gin kirjoitti:Nyt alkaa uteliasta setää kyllä enemmän kuin vähän häiritsemään. mistä penteleestä te löydätte muka Vizin Vagabondia halvemmalla kuin lähikaupan Ivrea-suuomennos? AdLibriskin liistaa 9€ kappale, Fennicassa Vizit on 10 paikkeilla ja Fantsussakaan tuskin on paljon halvempi, elleivät ole keksineet miten tavara saadaan siirrettyä ilman kustannuksia Jenkeistä...
Ainakin BookDepositoryssa on Vagabondia n. 5,60e /kpl. Myös Visa Electron toimii siellä + tuo VIZin uusi BIG 3-in-1 -mallisto tulee halventamaan hintoja entisestään, jopa n. 3 euroon/kpl.
Niin Book Depositorystä olen lähinnä Vagabondia katsellut ja sieltähän ne lähtevät tosiaan ~5,40e-5,80e/kpl hintaan. 3-in-1 -mallistosta en ole kuullutkaan, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Tosin tuota Tokyopopin Keroro Gunso 3-in-1 -pokkaria on ainakin tuhottoman vaikea lukea taittamatta selkämystä, mutta olihan se kyllä halpakin.
Itse aiheesta taas sen verran, että mielelläni tukisin tietysti suomalaista ja ostaisin kotokielen julkaisuja. Tässä tapauksessa ei vain tunnu siltä, että haluaisin maksaa ylimääräistä espanjan kautta tehdystä käännöksestä ja siitä vaivasta, että joudun epätoivoisesti joka kerralla etsimään sitä vähiten surkeassa kunnossa olevaa pokkaria. Harmittaahan se vähän kun tällainen laatusarja tulee suomeksi ja sitten käykin näin.

Spy
Viestit: 162
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2008 16:05
Paikkakunta: Savon pimeässä korvessa

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Spy » Pe Loka 03, 2008 12:31

Editorial Ivrean sivuja on päivitetty!

Vagabond 3 ja Mär 3 ilmestyvät lokakuussa, Kekkaishi ja Bokura Ga Ita marraskuussa.

http://www.editorialivrea.com/FIN/home.htm

http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=5008
http://www.distortionturtle.net/~johann ... /index.php Uusi mahtava sarjakuva alkaa! Kannattaa tsekata :)

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja haplo » Pe Loka 03, 2008 13:05

Kappas!

Aloin jo huolestua, josko Vagabondien haku oli turha teko sarjan jäädessä suomeksi kahteen osaan... Toivottavasti tästä lähdetään nyt hieman paremmin liikkeelle, ja se kuukausittainen julkaisunopeus joko muutetaan hitaammaksi tai ainakin pieni maininta asioiden tolasta olisi mukavaa.

Enivei, kai se Vagabond tulee taas hankittua, kuten odotettu Bokura Ga Itakin.

Avatar
Kunimura
Viestit: 301
Liittynyt: Ti Marras 21, 2006 18:47
Paikkakunta: Karkkila

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Kunimura » Pe Loka 03, 2008 13:11

Hetken jo näytti siltä, että Ivrea oli kadonnut kartalta kuin tuhka tuuleen, mutta nyt näyttää taas onneksi siltä, että suomenkielinen Vagabond saa jatkoa. Toisaalta nyt kun VIZ julkaisee myös Vagabondia big editioneina (3 kirjaa yksissä kansissa) täytyy oikeasti miettiä kumpaa rupeaa ostamaan. Suomenkieliset maksaa 8,90€ kappale ja yhdessä big editionissa on kolme kirjaa ja hintaa vain 20€ fantsussa, eli nyt ei puhuta enää mistään parin sentin säästöstä. Ainakin tuon kolmannen osan voisin ostaa kun kaksi ensimmäistä jo löytyy, mutta sitten täytyy ruveta miettimään tukeako Ivren yritystä tuoda mangojaan suomeen vai suosiolla ostaa ne VIZ:n käännökset.

Näistä kahdesta VIZ on kuitenkin se, jonka en odottaisi lopettavan leikkiä kesken, mutta aika näyttää miten käy. Toisaalta haluaisin tukea Ivreaa, mutta ennemmin taidan kuitenkin haluta säästä ne eurot jotka joutuisin Ivreaa suosimalla kuluttamaan.

Avatar
Aralys
Viestit: 121
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 19:03
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Aralys » Su Loka 05, 2008 18:51

Bokura ga itaa siis tulossa marraskuussa. Sarja kiinnostaa, mutta pitää nyt katsoa, miltä nuo Ivrean julkaisut näyttävät. Suomennos ei juuri korvia hivele (Olipa kerran...me :roll: ). Olisi sen minun puolestani kyllä saanut pitää alkuperäisenä, mutta pitää nyt yrittää olla siitä välittämättä.
I'm safe
up high
nothing can touch me

Avatar
Fullmoon_
Viestit: 211
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 18:31
Paikkakunta: Imatra

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Fullmoon_ » Su Loka 05, 2008 19:01

--
Itse en oikein pidä Ivrean julkaisujen laadusta ja hinnat ovat aika korkeita esim. vaikka Mär'issä kun on todella ohuet osat ja hintakin näyttää olevan jo lähes 7 euron paikkeilla..

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja haplo » La Loka 11, 2008 20:36

Fullmoon_ kirjoitti:Itse en oikein pidä Ivrean julkaisujen laadusta ja hinnat ovat aika korkeita esim. vaikka Mär'issä kun on todella ohuet osat ja hintakin näyttää olevan jo lähes 7 euron paikkeilla..
Tiedä häntä, kuinka Märin laatu on muuttumassa kolmanteen osaan, mutta hinta nousee eurolla eli uusi hinta on 7.90€. Muidenkin julkaisujen hinnat on nähtävissä nyt Ivrean kotisivuilta, pienen päivityksen taas näemmä ilmestyttyä.

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ma Loka 13, 2008 17:22

haplo kirjoitti:Tiedä häntä, kuinka Märin laatu on muuttumassa kolmanteen osaan, mutta hinta nousee eurolla eli uusi hinta on 7.90€. Muidenkin julkaisujen hinnat on nähtävissä nyt Ivrean kotisivuilta, pienen päivityksen taas näemmä ilmestyttyä.
En itse kykene löytämään hintatietoja Ivrean sivuilta, mutta jos hinta tosiaan paukahtaa tuohon kymmentä vaille kahdeksaan, alkaa omakin kipuraja jo ylittymään. Enkku-Märiä kun saa tosiaan siihen neljäpuolen ja alle viiden euron halpaan hintaan. Ivrean julkaisusta ei kuitenkaan löydy muutenkaan mitään suurempaa syytä ostolle jos "suomijulkaisun" tukemista ei lasketa.

Mitä muuten esim. Ivrean Kekkaishi tulee maksamaan?
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja haplo » Ma Loka 13, 2008 18:22

K8Skies kirjoitti:En itse kykene löytämään hintatietoja Ivrean sivuilta ... Mitä muuten esim. Ivrean Kekkaishi tulee maksamaan?
Kekkaishin hinta on 7.90€

Ainakin tässä näkyy hinnat jokaisen sarjan esittelyn lopuksi.

Avatar
Mafuko
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2005 19:05
Paikkakunta: Oulu

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Mafuko » Ke Loka 15, 2008 09:04

Ivrean suomalaisilta sivuilta on jo jonkin aikaa sitten kadonnut julkaistavista mangoista Gash Bell. Onkohan se tiputettu pois sittenkin :?. Ei vissiin ole mitään virallista tietoa kuulunut asiasta suuntaan tai toiseen?
Marko Saari
Aninga ry - Animevastaava
IRC: Mafuko @ B2irc, IRCnet, Qnet
http://myanimelist.net/profile/Mafuko

TLein
Viestit: 371
Liittynyt: Ma Heinä 21, 2003 22:02
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja TLein » Ke Loka 15, 2008 09:27

Eipä tuosta Ivrean tuotannosta ole minkäänlaista virallisempaa tietoa kuin suomenkieliset sivunsa. Vai onko joku oikeasti tavannut Ivrean edustajan jossain?
-Setä_Gin
Don't drink and derive, because Alcohol and Calculus don't mix!

haplo
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 16:47
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja haplo » Ke Loka 15, 2008 10:44

Zatch Bell!! on tosiaan kadonnut. Mitään virallista asiasta ei ole kerrottu, mutta aiemmin tässä ketjussa spekuloin asiaa sillä, että Japanissa tekijän ja kustantajan välillä on ollut jotain riitaa ja olikohan jopa ainakin puhetta oikeustoimista. Ehkäpä Ivrea ei halunnut ottaa julkaisuun sarjaa joka on saanut tuollaista julkisuutta ja on vieläpä keskenkin Japanissa - pahimmassa tapauksessa jäisi kokonaan sarjan loppu saavuttamatta.

Avatar
yukito
Viestit: 308
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 16:06
Paikkakunta: Pori

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja yukito » To Loka 16, 2008 11:56

Käsittämätöntä touhua näiden Ivrean pokkareiden kanssa. Oletin tämän julkaisutaon johtuneen ensimmäisisten julkaisujen mokien korjailusst, mutta ei näyttänyt näin olevan. Mär muuttui kalliimmaksi, mutta se on edelleen painettu naurettavan ohuelle paperille ja Vagabond 3 pokkarit olivat taas tuttuun tapaan kaikki töhritty liimalla ostokelvottomaan kuntoon. Ehkä käännöskieli on nyt vaihdettu espanjasta japaniin? Jos jollain on tästä tarkempaa tietoa, niin kertokaapas meille muillekin.

Avatar
Mafuko
Viestit: 174
Liittynyt: Ke Kesä 08, 2005 19:05
Paikkakunta: Oulu

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja Mafuko » To Loka 16, 2008 14:23

yukito kirjoitti:Käsittämätöntä touhua näiden Ivrean pokkareiden kanssa. Oletin tämän julkaisutaon johtuneen ensimmäisisten julkaisujen mokien korjailusst, mutta ei näyttänyt näin olevan. Mär muuttui kalliimmaksi, mutta se on edelleen painettu naurettavan ohuelle paperille ja Vagabond 3 pokkarit olivat taas tuttuun tapaan kaikki töhritty liimalla ostokelvottomaan kuntoon. Ehkä käännöskieli on nyt vaihdettu espanjasta japaniin? Jos jollain on tästä tarkempaa tietoa, niin kertokaapas meille muillekin.
Vilkaisin eilen Märin 3. volumea kaupassa ja ainakin minun mielestä paperi oli jonkin verran parempi kuin kahdessa aiemmassa volumessa. Läpi kyllä näkyy vieläkin. Tosin tällä kertaa myös Mär oli töhritty liimalla.
Marko Saari
Aninga ry - Animevastaava
IRC: Mafuko @ B2irc, IRCnet, Qnet
http://myanimelist.net/profile/Mafuko

Avatar
LadyNancy
Viestit: 123
Liittynyt: La Elo 02, 2008 10:14
Paikkakunta: VaNtaa

Re: Uusi kustantamo: Ivrea

Viesti Kirjoittaja LadyNancy » To Loka 16, 2008 18:19

Mafuko kirjoitti: Vilkaisin eilen Märin 3. volumea kaupassa ja ainakin minun mielestä paperi oli jonkin verran parempi kuin kahdessa aiemmassa volumessa. Läpi kyllä näkyy vieläkin. Tosin tällä kertaa myös Mär oli töhritty liimalla.
Itse taas selailin tänään tuota MÄR pokkaria ja näky samanverran läpi kuin vaikka Yu-gi-oh! 27 numerossa. Että ei mielestäni mitenkään huono pokkarinlaatu. Japan Pop lehtikin näkyi läpi, että se on aika yleistä näköjään. Meille lähti Vagabond ja ei kyllä kummassakaan lafkan julkaisussa ollut mitään limaa yms kansissa tai sisällä pilaamassa.

Ehkä vaan huonoja paketointeja, kukatietäis...
Vampyyrit <3

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa