Sandrew Metronomelta animea

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Kensuke
Viestit: 368
Liittynyt: Ti Touko 18, 2004 09:09
Paikkakunta: Espoo

Sandrew Metronomelta animea

Viesti Kirjoittaja Kensuke » To Helmi 24, 2005 09:39

www.kupoli.net
Sandrew Metronomelta animea Ruotsiin ja Suomeen

Jännittäviä uutisia Suomen dvd-rintamalla! Ruotsin Sandrew Metronome alkaa julkaisemaan animea uuden Anime Studio -nimikkeen alla. Ja mitä animea! Sandrewin ensimmäiset sarjat ovat Samurai Champloo ja Paranoia Agent, molemmat tuoreita laatusarjoja. Elokuvapuolelta tulossa ovat upouusi Appleseed 3D-elokuva, Urusei Yatsura: Beautiful Dreamer, sekä Jin-Roh,joka Suomessa on jo julkaistu. Myöhemmin tulossa ovat Kino's Journey, Secret of Bluewater (Nadia?), Darkside Blues, Submarine 707R ja Chobits. Huhhuh.

Ensimmäiset dvd:t julkaistaan Ruotsissa toukokuussa. Suomen Sandrewilta vahvistettiin, että Anime Studio -sarja tullaan julkaisemaan Suomessakin, mutta että julkaisu alkaa vasta syksyllä.
http://www.warner.se/pressreleaser/show.asp?ID=132
http://www.animanga.nu/articles.pl?sid=650

Huokaisee helpotuksesta että nuo tuodaan myös Suomeen, pelkäsin että ne julkaistaan vain Ruotsissa. Huhhuh tosiaan, tässähän ei pysy penkillä Jin-Roh minulla jo on, pakkohankinnat ovat ainakin Kino's Journey, Nadia (jos se nyt on se) ja Chobits. Muita täytyy harkita sen mukaan minkälaisia ne ovat...

Kai sitä voidaan jo sanoa että animen maihinnousu myös tänne kylmään pohjolaan on lopulta alkanut.

Avatar
MrBrown
Viestit: 195
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 20:41

Viesti Kirjoittaja MrBrown » To Helmi 24, 2005 09:55

Koska suomen julkaisut tulevat vasta syksyllä, nyt on varmaan hyvä aika vaikuttaa julkaisujen laatuun. Postia kannattaa lähetellä.

Cir
Viestit: 526
Liittynyt: To Loka 23, 2003 10:31
Paikkakunta: Helsinki (Ikaalisissakin näkee.. tosin aika harvakseltaan nykyään)

Viesti Kirjoittaja Cir » To Helmi 24, 2005 10:16

Appleseed 3D:n saapuminen Suomeenkin oli jo aika varmaa. Sen sijaan Paranoia Agent ja Samurai Champloo olivat vähintäänkin positiivisia yllätyksiä. Molempia olen vähän nähnyt, ja sekin vähä on jo tehnyt ostopäätökset. Oli tarkoitus jenkkipainokset tilata, mutta taidanpa nyt sitten odotella ja antaa SM-julkaisuille mahdollisuuden. Eli nyt toivotaan etteivät ryssi julkaisuja ihan kokonaan.

Myös Beautiful Dreamers, Chobits ja Kino's Journey kiinnostavat..

Eli kyllä täällä Pohjoisessakin aletaan vähitellen ihan sivistyneitä aikoja elämään.. Huh, ei siitä ole kuin pari vuotta kun tällaista ei olisi osannut vielä uneksiakaan!
Sarjassamme "fansubien klassikoita":
"Are you aware of the frequent occurrences of the mass naked child events within the country?" (AnimeJunkies / GitS:SAC)

jtn
Viestit: 712
Liittynyt: La Helmi 15, 2003 15:51
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja jtn » To Helmi 24, 2005 10:36

Hyvä, hyvä, toivotaan että tuosta tulee kannattavaa bisnestä. On jo aikakin saada Matka maapallon ympäri julkaistua loppuun. :-)
- Jussi Nikander

Avatar
Acolyte
Viestit: 339
Liittynyt: La Helmi 01, 2003 12:10
Paikkakunta: Kemi

Viesti Kirjoittaja Acolyte » To Helmi 24, 2005 11:00

Onkohan tuo Secret of Bluewater Nadia - TV-sarja (jota muuten on suomessa aiemminkin julkaistu erillä nimellä) vaiko se kriitikoiden lyttyyn nuijima elokuva.

Ja millainen tulee olemaan hinta...
"It's a morally corrupt hypocrisy fuckfest of a world we live in" CorvusCorax

Avatar
NetDiver
Viestit: 117
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 11:23
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja NetDiver » To Helmi 24, 2005 11:04

\\o
o//
\o/

Ja kansa hurraa. Sandre Metronomen päätös alkaa julkaista anime tuli itselle aika isona yllätyksenä, vaikka Animatrixin firma aikoinaan pukkasi ulos. Kyseisellä pätkä oli tosin enemmän Matrix-buumin tuote kuin puhdas animejulkaisu. Mutta Samurai Champloo ja Paranoia Agent! Varsin kovilla nimikkeillä lähtevät liikkeelle. Allekirjoittanut on aina ollut normaalia tyytyväisempi Sandre Metronomen DVD-julkaisujen laatuun, joten uskon tulevien anime julkaisujen myös olevan varsin hyvissä käsissä.

Lisäksi julkaisulistalla on sellaisia nimikkeitä joita on aina suunnitellut hankkivansa, mutta ei ole koskaan tullut ostettua. SM nostaa kyseiset nimikkeet taas omassa hankintalistassa ylemmäksi...
" Only the past is impossible to change."
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=ville2501

Avatar
tatuu
Viestit: 16
Liittynyt: Su Helmi 06, 2005 20:44
Paikkakunta: Paimio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tatuu » To Helmi 24, 2005 12:23

Vaikka Animatrix-kokonaisuuden laatu oli ehkä kyseenalaista mielestäni, siis ihan henkiläkohtaisesti elokuvaharrastajana, niin tuo Sandrew Metronome on kyllä sellainen nimi että mehut valuu kun ajatteleekin sen tulevaisuutta anime-julkaisijana. Animatrix-paketti sisälsi jo aikoinaan loistavasti ekstroja ja yllätti siksi positiivisesti vaikka tiesin ettei itse minileffat olekaan mitään ihan A-luokkaa kaikki.

Uuh. Paranoia Agent on aika pakkopoisto, jahka saapuu kauppoihin.

Mielenkiinnosta muuten MrBrown, kyselisin että mitä ajattelit postin lähettämisestä? Kehotetaan heitä laittamaan mukaan ekstroja niin paljon että otakut ottavat firman omaksi lempilapsekseen ja tekevät heidän bisneksestään entistä kannattavampaa, vai mitäs?

Avatar
MrBrown
Viestit: 195
Liittynyt: Su Helmi 02, 2003 20:41

Viesti Kirjoittaja MrBrown » To Helmi 24, 2005 12:33

tatuu kirjoitti:Mielenkiinnosta muuten MrBrown, kyselisin että mitä ajattelit postin lähettämisestä? Kehotetaan heitä laittamaan mukaan ekstroja niin paljon että otakut ottavat firman omaksi lempilapsekseen ja tekevät heidän bisneksestään entistä kannattavampaa, vai mitäs?
Ihan vain sitä, että ihmisillä on tapana sanoa enne julkaisua "toivottavasti on hyvä" tai "toivottvasti sisältää asian X" jne, ja sitten jälkeenpäin valitetaan jos näin ei ole, mutta itse kommunikointia julkaisijoihin päin ei välttämättä tapahdu.

Eli siis, kannattaa kerto mitä haluaa ennen julkaisua.

Avatar
Lunael
Viestit: 434
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 17:10
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lunael » To Helmi 24, 2005 12:33

Kyllähän tuo lineup on laadultaan jo sitä luokkaa että heikompi animisti kermaa pantsunsa alta aikayksikön. Toivottavasti julkaisu tulee ja levyjä menee.

-Juha

Avatar
Lonkerohattu
Viestit: 148
Liittynyt: To Touko 22, 2003 00:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lonkerohattu » To Helmi 24, 2005 13:03

*Allekirjoitanut laittaa sopivan summan rahaa "sivuun", jotta pystyisi ostamaan sarjat "Paranoia Agent" ja "Kino's journey".*

Samurai Champloo ei ollut niin suuri yllätys, koska sarja on pitkälti puhdasta toimintaa - ja viimeaikoina samurai-aiheinen viihde on myynyt hyvin Pohjoismaissakin - mutta selvästi taiteellisemmat nimikkeet yllättivät todella positiivisesti. Vielä kun Suomen teatterilevitykseen tulisi vaikka Satoshi Konin seuraava animaatioelokuva, niin eiköhän animen maine pelkkänä pikkulapsien ja kiimaisten teinipoikien leikkikenttänä laimenisi sopivasti. ;)
Minua ei päästetä edes taivaan portin lähettyville, helvetistä minut potkittiin jo pois ja olen aivan liian sekaisin saavuttaakseni nirvanan. Elämäni on kuitenkin ihanaa, koska pääsiäispupu palkkasi minut tappamaan joulupukin.

Avatar
Mujava
Viestit: 60
Liittynyt: To Joulu 04, 2003 16:44
Paikkakunta: Kuopion ydinalue

Viesti Kirjoittaja Mujava » To Helmi 24, 2005 13:52

LOISTAVAA!

En olisi uskonut että Samurai Champloo on niin suosittu että se tulee myös suomen kamaralle, mutta ei se haitaksikaan ole. Ja Chobits yms.

Kyllä kiitos.. Loistava homma...
ウメハラがぁ 捕まえてぇぇ ウメハラがぁ 画面端ぃぃっ バースト読んでえぇっ"
" まだ入るぅぅ ウメハラがぁっ ・・・つっ近づいてぇっ ウメハラがぁ決めたぁぁーっ

Avatar
Lunael
Viestit: 434
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2003 17:10
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lunael » To Helmi 24, 2005 14:18

Lonkerohattu kirjoitti:Vielä kun Suomen teatterilevitykseen tulisi vaikka Satoshi Konin seuraava animaatioelokuva, niin eiköhän animen maine pelkkänä pikkulapsien ja kiimaisten teinipoikien leikkikenttänä laimenisi sopivasti. ;)
Mites, onko Konilla sitten joku uusi projekti, sellainen josta enemmänkin tietoa on saatavilla, käynnissä?

-Juha

Avatar
finnleo
Viestit: 695
Liittynyt: Ti Maalis 23, 2004 19:27
Paikkakunta: Vilppilä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja finnleo » To Helmi 24, 2005 15:16

Tuota Chobitsia ihmettelen että miten Emina on antanut sen livahtaa ohitseen kun ADV vartavasten lisensoi sen itselleen euroopan mantereeelle... Noh, parempi kai näin.

Cir
Viestit: 526
Liittynyt: To Loka 23, 2003 10:31
Paikkakunta: Helsinki (Ikaalisissakin näkee.. tosin aika harvakseltaan nykyään)

Viesti Kirjoittaja Cir » To Helmi 24, 2005 15:25

Samurai Champloon valintaa voinee myös jonkin verran selittää sarjan taustavoimat, joiden edellinen sarja oli täälläkin melkoista suosiota saavuttanut Cowboy Bebop.

Sandrewin julkaisut ovat minustakin olleet aika laadukkaita, joten sinänsä en niiden pahempaa ryssimistä pelkää. Pelkään kuitenkin heidän tapaansa levittää elokuvia ainoastaan pohjoismaisilla tekstitettyinä. Mielelläni näkisin myös englanninkieliset tekstiraidat noissa, ihan vain optiona.

Btw. Kurkkasin hiukan noita julkistusilmoituksia, ja huomasin sieltä, että "Beautiful Dreamer Movie 2". Eli kyseessä siis onkin Urusei Yatsura-leffa, eikä sittenkään eräs suosikkeihini kuuluva sarja? Damn.. No, ei mahda mitään.
Sarjassamme "fansubien klassikoita":
"Are you aware of the frequent occurrences of the mass naked child events within the country?" (AnimeJunkies / GitS:SAC)

Avatar
whispering
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Huhti 04, 2003 20:16
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja whispering » To Helmi 24, 2005 16:39

Jos joku sinne ruotsiin päin (Näin äkkiseltään en ainakaan keksiny ketään suomen päästä joka noita hoitaa.) meinaa sähköpostia lähettää, niin voisi kans mainita että tekstitykset tulisi tehdä suoraan japaninkielisestä ääniraidasta :)
Your just jealous because the voices talk to me.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: MSN [Bot] ja 13 vierailijaa