Hyvinkäälle anime-& mangakerho 11-12vuotiaille

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Kumagoro
Viestit: 28
Liittynyt: To Kesä 11, 2009 17:24

Hyvinkäälle anime-& mangakerho 11-12vuotiaille

Viesti Kirjoittaja Kumagoro » Ke Helmi 01, 2012 18:12

Mitä tämä on! Hyvinkäällä on vuodesta ´09 toiminut kRiisipallo niminen anime&manga -kerho yläasteen ja toisen asteen opiskelijoille JA NYT! Aloittaa toimintansa uusi, toistaiseksi nimeämätön anime&manga -kerho viides- ja kuudesluokkalaisille!
Eli jokainen Hyvinkääläinen (ja miksei vieruspaikkakuntalainenkin) n. 11-12v animeharrastaja on tervetullut tutustumaan toimintaamme 16.2 alkaen torstaisin klo 15:30-17!

Luvassa hyvää seuraa toisten harrastajien kanssa, teetä ja mangaa! Sen lisäksi kerrasta riippuen erilaisia ryhmäleikkejä, pelejä (konsoli sekä lautapelejä), ruoanlaittoa (sushi, riisipallot, misokeitto tai mitä ikinä tulee mieleen!) ja askartelua!

Toiminnan järjestää Hyvinkään nuorisopalvelut, ja ohjaaja (minä) olen pitkän linjan harrastaja itsekin! Lisätietoa www.kriisipallo.net tai kysymällä minulta jenni.kristiinal@gmail.com

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa