Sivu 1/1

Japanin maanjäristys

Lähetetty: La Maalis 12, 2011 22:23
Kirjoittaja Gumimon09
Voihan VR-Venom! Miten on mahdollista ettei tästä ole vielä puhuttu täällä mitään? Kaikkialla muuaalla tästä jo puhutaan. Perjantai-iltana 8,9 magnitudin maanjäristys vavisutti Japania. Järistys sai alkunsa n. 130 km. päässä Sendaista. Tsunami eteni Tyynenmeren halki. Tuhansia yhä kateissa.

Lukekaa vaikka Aamulehden nettisivuilta: http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Etusivu

P.S. Kovin on hiljaista muutenkin. Missä kaikki ovat?

Re: Japanin maanjäristys

Lähetetty: La Maalis 12, 2011 22:24
Kirjoittaja Hijiri
Tämä ajanee saman asian: Jopa 10 metrin tsunamiaalto Japanissa? :|

Re: Japanin maanjäristys

Lähetetty: Ma Maalis 14, 2011 00:56
Kirjoittaja escape_rope
Tsekkaan ylen sivut vähän väliä, jotta pysyn ajantasalla.

Ihan hirveäähän tuo on. Kamalasti ihmisiä kuollut ja jälkijäristyksiä sun muita luvassa. Vasta eilen tajusin, että mangakat, seiyuut ja muut ovat voineet saada surmansa myös. Kyllä jokaisen ihmisen elämä on yhtä arvokas, mutta kyllä minua surettaisi ihan hirveästi, jos suosikeilleni tapahtuisi jotain kamalaa. Netistä löytyy monenlaista listaa näistä selviytyneistä, kuuluisista henkilöistä, jotka ovat ilmoittaneet olevansa turvansa.. mutta myös jotain nimiä joita ainakin itse odottelen puuttuu yhä :<

Re: Japanin maanjäristys

Lähetetty: Ma Maalis 14, 2011 18:44
Kirjoittaja Shiro Samurai
Olen seuranut uutisia ja kyllä on kamala tapahtuma... juuri päivä ennen mun syntymäpäivää myös...
Monta tuhatta kuolutta ja nyt olen vielä kuulut että joku tulivuori on heränyt ja sitten vielä se Fukushiman ydinvoimala juttu... huoh, niinku ei muka tsunami ja bigass maanjäristys riittänyt?

Onneksi veljeni ja hänen japanilainen vaimo tulivat jo takaisin Ruotsiin ennen ku tämä tapahtui...

Re: Japanin maanjäristys

Lähetetty: Ke Maalis 16, 2011 18:44
Kirjoittaja kyuu
Keskustelkaamme laajemmin tuossa linkatussa ketjussa, eli kertauksena...

viewtopic.php?f=80&t=11946

Tosin Uutisiin saa ja kannattaa laittaa ihan erillistä viestiä jos tulee jotain erityistä tapausta, tempausta, projektia tai muuta mieleen josta on hyvä tiedottaa. Minna Padilla on ainakin tällaista koordinoimassa ja ilmoitan siitä kunhan asia hieman etenee. Toinen tapaus lähestyy asiaa cosplayn näkökulmasta ja pistän siitä yleisen cosplay-keskustelun alueelle pian.

Tämä lukkoon, mutta tosiaan, uuden viestin saa aihepiiristä perustaa tälle alueelle jos kokee siihen painavat perusteet. Yleinen keskustelu ei kuitenkaan semmoinen ole, koska sille on jo paikka.