Haussa motivoitunut ohjaaja Hyvinkään anime & manga -kerhoon

Animeuutisia, tiedotteita ja ajankohtaista Suomesta ja maailmalta. Tuoreimmat otsikot löydät myös Animeunionin kotisivulta osoitteesta http://www.animeunioni.org

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Kumagoro
Viestit: 28
Liittynyt: To Kesä 11, 2009 17:24

Haussa motivoitunut ohjaaja Hyvinkään anime & manga -kerhoon

Viesti Kirjoittaja Kumagoro » Ma Heinä 26, 2010 15:08

Hyvinkään kRiisipallo/Onigiri hakee itselleen viidettä ohjaajaa näin kesätauolta palatessaan. Kerhomme on toiminut viimevuoden marraskuusta ja kerännyt kiitettävästi kävijöitä; nuoria meillä on arviolta reilut 30, joista aktiivisia n. 25. Yleensä illan aikana paikalla on 20-28 henkeä. Kävijät ovat iältään 13-22vuotiaita.
Tällä hetkellä meitä on neljä ohjaajaa, joista yksi opiskelee nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ja näin ollen kantaa päävastuuta kerhosta. Tälle vuodelle osui niin armeijaa kuin viimeistä opiskeluvuotta kohdalle, jonka vuoksi tarvitsemme joukkoomme yhden (tai miksei kaksikin?) uuden ohjaajan.

Mitä ohjaajuus sitten vaatisi?
Ensinnäkin kerhomme kokoontuu taas elokuusta alkaen joka torstai klo 18-21 martintalolla, joten olisi toivottavaa, että uusi ohjaaja pääsisi paikalle kerran pari kuussa.
Tämän lisäksi pidämme muutaman satunnaisen kokouksen kahvikupin äärellä vuoden aikana, jossa suunnitellaan mitä kerholla voidaan tehdä ja miten toteuttaa. Joskus kun toteutamme jotain erityisempää (esim. pikkujoulut, iron ganguro, tanssimattoja...) täytyy etukäteen hakea materiaaleja jostain ja/tai suunnitella toteutus. Ohjaajan innostuksen pitäisi siis riittää myös tämänkaltaiseen hommaan.
Itse kerhoiltoina ohjaajan ei tarvitse olla "suurena auktoriteettina" paikalla, vaan voi hengata ja puuhastella muiden seurassa vapaasti; mutta katsoen sivusilmällä ettei mitään järjetöntä tapahdu. Tavoite on, että ohjaajia olisi aina vähintään se kaksi paikalla joka kerta.
Lähtökohtainen toive on, että uusi ohjaaja olisi iältään vähintään 16vuotias.

Kerhollamme on omat nettisivut osoitteessa http://www.kriisipallo.net

Jos kiinnostuit; ota rohkeasti yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi (tämä ei ole työhakemus; ei tarvitse kirjoittaa virallisesti vaan omalla persoonallaan)! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen mahdoton_talim@hotmail.com tai miksei täälläkin yksityisviestillä. Myöskin kysyä voi vapaasti jos jäi epäselvyyksiä. :)

Kerhoon voi toki tulla vaikkei ohjaajaksi tahtoisi!

Kumagoro
Viestit: 28
Liittynyt: To Kesä 11, 2009 17:24

Re: Haussa motivoitunut ohjaaja Hyvinkään anime & manga -ker

Viesti Kirjoittaja Kumagoro » Ma Elo 02, 2010 14:55

Kerho jatkuu 19.8.2010 ellei jotain hyvin yllättävää tapahdu. Siihen mennessä on toivottavaa, jos olisi ohjaaja jo löytynyt (vielä ei ole yhteydenottoja tullut :( ), mutta myös myöhemmin kannattaa ottaa yhteyttä jos kiinnostuneisuutta löytyy!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa