Ota osaa cosplay- ja lolitamuotinäytökseen Lappeenrannassa

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
leonichan
Viestit: 454
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2003 03:21
Paikkakunta: Lappeenranta
Viesti:

Ota osaa cosplay- ja lolitamuotinäytökseen Lappeenrannassa

Viesti Kirjoittaja leonichan » To Heinä 02, 2009 16:52

Lappeenrannan maakuntakirjasto etsii cosplay ja gothic lolita -harrastajia, jotka olisivat halukkaita esiintymään muotinäytöksessä pääkirjastolla syyskuun 21. päivä. Näytös liittyy Lappeenrannan taideviikon avajaisiin, joissa mukana on mm. kirjasto, teatteri, taiteilijaseura ja kaupunki. Näytös pidetään iltapäivällä, noin 18-19 tienoilla. Säästä riippuen pyrkimys on tehdä joko kattoterassista lava, josta olisi hyvä näkyvyys kävelykadulle tai pystyttää lava suoraan kadulle.

Mitään rajoitteita osallistumiseen ei ole. Sinun ei tarvitse asua Lappeenrannassa ja voit olla vaikka ensikertalainen esiintymisessä. Näytökseen saattaa liittyä pieni kilpailu, mutta siitä ei ole päätetty vielä mitään.

Jos kiinnostuit, laita ilmoittautumisesti kirjaston lasten- ja nuortenosaston johtajalle Päivi Oikkoselle osoitteeseen paivi.oikkonenATlappeenranta.fi (korvaa AT miukumaukulla) Tervetuloa osallistumaan!
leonichan - Saradan... joku. Se kuka saa nakittaa muut tekemään kaikkea <3

"The Boy's High School Love Situation is Comparatively Often"

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa