Photoshoot-leiri, osallistuisitko?

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Photoshoot-leiri, osallistuisitko?

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Joulu 28, 2009 02:23

Ikara kirjoitti:Omien spekulointieni pohjalta myös kannatan ajatusta kyseisestä häppenigistä, Kuitenkin tapahtuman muotoa olisi ehkä syytä harkita; leiri on aina pienempi ja enemmän sisäpiirissä vietettävä kokoontuminen, kun taas yleinen con-tyyppinen tapahtuma voi vetää enemmänkin väkeä, ja olen varma että kyseinen aihe herättää kuulijakuntaa ja kokelasta niin pukuilijoissa kuin kuvaajissakin.
Ei paha idea, ei ollenkaan. Paneelikeskusteluissa näen vain ainoana huonona puolena sen, että kuulijakunta ei pääse testaamaan oppejaan heti käytännössään/saamaan kommentteja kuvistaan. Tarkoitushan leirissä kuitenkin oli ensin kertoa teoriapohjaa, sitten päästää ihmiset tekemään käytännön harjoituksia ja lopuksi antaa kommentteja otetuista kuvista. Tämän takia ajattelin, että leiri olisi kenties parempi valinta paneelikeskustelun sijaan.

Ei kuitenkaan olisi täysin mahdotonta, että opetus ei toimisi paneelikeskusteluna, mutta näen siinä haastatta tiedon & infon jakamisen osalta. Tällä tarkoitan yksinkertaista kysymystä: miten tiivistää kaikki tarvittava tieto tuntiin? Voisin väittää, että aikaa menisi varmasti minimissään 2 tuntia, joka voi olla jo monelta conittajalta liian paljon puheohjelmasta. Lisäksi pystyttäisiin mahdollisesti vain tekemään pintaraapaisu, eikä syventymään välttämättä tarkemmin tiettyihin ominaispiirteisiin.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 31 vierailijaa