SykeCon Kiimingissä (Oulussa) 21.11.!

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Kata
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 14, 2004 14:31
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

SykeCon Kiimingissä (Oulussa) 21.11.!

Viesti Kirjoittaja Kata » To Syys 24, 2015 18:35

Kaipaatko tilaisuutta heittää ylle cosplay Oulun suunnassa? Toiveesi on kuultu!

Lyhyesti: Kiimingin kirjastolla on kansallinen pelipäivä 21.11. (10-16) ja cosplayaajien toivottiin piristävän maisemaa!

Pidemmin:
Satuin tuossa olemaan kirjastolla kesätöissä, ja siellä kirjaston henkilökunta sai tietää cosplayn olemassaolosta ja innostui siitä valtavasti. Heillä tulee olemaan pelipäivä nimeltä SykeCon marraskuussa ja he halusivat kovasti cosplayn näkyvän tapahtumassaan. Kirjasto on ilmeisesti ollut yhteydessä edes johonkin suuntaan, sillä ohjelmasta löytyy "CosPlayn harrastajat esittäytyvät". He toivoivat kuitenkin, että pistäisin sanaa kiertämään, jotta saisivat nähdä cosplayta mahdollisimman paljon myös tapahtumavieraiden keskuudessa. Eli siis: Kiimingissä kaivataan cosplayta 21.11.!

Toistaiseksi vähän (paino sanalla vähän) infoa näyttäisi löytyvän täältä: http://www.pelipaiva.fi/index.php?optio ... Itemid=151 Enemmän infoa tullee lähempänä tapahtumaa.

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa