Valitsen sinut! -musikaali

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Rai-chan
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Syys 18, 2006 19:21
Viesti:

Valitsen sinut! -musikaali

Viesti Kirjoittaja Rai-chan » Ma Syys 15, 2014 21:31

Valitsen sinut! -musikaali on suomalainen fanien tekemä Pokémon-musikaali, joka perustuu vahvasti Pokémon-peleihin Red, Blue ja Yellow kuin myös animesarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Vaikutteita on tullut niin elokuvista, mangasarjoista kuin villeistä teorioistakin. Tarina musikaalissa on ihan omansa, ja siitä löytyy tuttua ja turvallista, mutta myös paljon uutta ja yllättävää. Musikaali esitetään 2016, joka on myös Pokémonin 20-vuotisjuhlavuosi. Harjoituskausi starttaa alkuvuodesta 2015, aluksi noin kerran kuussa ja loppua kohden lähes joka viikonloppu. Tavoitteena on esittää musikaali useammassakin conissa, mutta mitään varmaa ei vielä ole sovittu. Teoriassa voimme lähteä mihin tahansa tapahtumaan, joka pystyy tarjoamaan meille riittävät puitteet mm. tekniikan suhteen. Harjoitukset taas tapahtuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Olen siis itse osa musikaalin tuotantotiimiä, joten ajattelin että täälläkin voisi olla hyvä hieman asiaa mainostaa. Haku musikaaliin on nimittäin tällä hetkellä auki, ja kaipaamme monenlaisia taitoja, kuten näyttelemistä, laulua, tanssia, puvustusta, lavastusta, miksausta ja muuta tekniikkaa... Haku on auki lokakuun loppuun asti, ja hakemusten perusteella valitsemme henkilöt loppuvuodesta järjestettäviin koe-esiintymisiin.

Musikaalin nettisivut, joilta löytyy myös hakulomake: http://valitsensinut.net/
(Suosittelen erityisesti blogia sekä ylhäältä valikosta löytyvää infosivua, joista löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin)
Facebook-sivu: https://www.facebook.com/valitsensinut

Ja minulta saa toki myös kysellä lisää. Voin sanoa että eeppisyyttä luvassa! :3
Desu~ :3

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa