24H sarjakuvaa Helsingissä?

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Herimi
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 21:14
Paikkakunta: Järvenpää

24H sarjakuvaa Helsingissä?

Viesti Kirjoittaja Herimi » Ma Maalis 31, 2014 21:39

En ole ihan varma meneekö tämä oikeaan paikkaan, mutta kokeillaan nyt silti.
Eli olisin kysellyt, että järjestetäänkö tänä vuonna pääkaupunkiseudulla 24 tuntia sarjakuvaa- tapahtumaa ollenkaan, ja jos ei, niin olisiko sellaista mahdollista järjestää itse pienellä porukalla?

Jos joku ei tiedä mistä puhutaan, niin lyhyesti sanottuna 24H sarjakuvaa on tapahtuma, jossa jokaisella osallistujalla on tasan 24 tuntia aikaa piirtää 24 valmista sarjakuvasivua. Eli tehdään paikan päällä lyhyt sarjakuva ihan alusta asti, aina suunnitteluvaiheesta valmiiseen tarinaan :) Tietenkin tuon 24 tuntia saa käyttää ihan miten parhaaksi katsoo; saa syödä ja vaikka nukkua, mutta ajan loputtua täytyisi sarjakuvan olla valmis.

Anyone? (:
|| There's no fun unless we go somewhere off the map ||

Avatar
MiKiL
Viestit: 31
Liittynyt: To Tammi 30, 2003 15:05
Paikkakunta: Tervola

Re: 24H sarjakuvaa Helsingissä?

Viesti Kirjoittaja MiKiL » Ti Huhti 01, 2014 18:32

Tapahtumasta voisi paremmin tietää Suomen Sarjakuvaseura sillä heidän ylläpitämässä Sarjakuvakeskuksessa on ko. tapahtuma pidetty monena vuotena. Tapahtuman englanninkielisellä sivustolla on kyllä mainittu päivämääräksi Lokakuun ensimmäinen lauantai mutta järjestämisestä suosittelen kysymään joko seuralta tai tuolta keskuksesta.
Olet kyllä hyvissä ajoin liikenteessä. :)

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa