Sivu 1/1

Riimukehä XI: Misakan portti (japani-furrylarp, 08.06.2013)

Lähetetty: Pe Touko 31, 2013 13:50
Kirjoittaja hiikura7
Hei,

allamainittuun tapahtumaan ehtii ja mahtuu vielä hyvin mukaan. Jos kiinnostaa, pikainen yhteydenotto pelinjärjestäjiin. Mainintana vielä, että Japani-teemaisessa pelissä on luonnollisesti Japani-tyylinen ruokailu.

----------------------

08.06.2013 Riimukehä XI: Misakan portti

Hämeenlinnassa, Lammin Liesossa pidettävä furry-liveroolipeli noin 10-20 pelaajalle.

Peli sijoittuu fantasiamaailmaan, jota asuttavat ihmisten sijasta erilaiset eläimiä muistuttavat humanoidilajit, joita voisi kutsua myös englanninkielisellä yleisnimikkeellä furry. Jos Redwallin taru, Sokalin Ankardo-sarjakuvat tai roolipelit Albedo ja Furry Pirates ovat sinulle tuttuja, tiedät suurin piirtein, mistä on kysymys. Myöskään teknologisesti ja kulttuuriltaan maailma ei ole se tavanomaisin fantasiamaailma, sillä tiede on jo monin paikoin alkanut ottaa suuriakin harppauksia ja mm. alkeelliset tuliaseet ovat hyvää vauhtia yleistymässä.

Pelimaailmallisesti peli sijoittuu vanhaa Japania muistuttavaan Misakan saarivaltakuntaan, jossa samurait ovat voimissaan. Tapahtumapaikka sijaitsee boreitoslaisen kauppa-aseman tuntumassa, eli myös muiden kulttuuripiirien edustajat ovat mahdollisia pelihahmoja.

Peli on vuonna 2003 alkaneen Riimukehän saaga -larpkampanjan yhdestoista osa. Pelin ikäraja on 15 vuotta ja pelimaksu on neljä euroa. Pelinjohtajana toimii Petri Mäntylä. Pelipaikka sijaitsee Lammilla Kuohijärven rannalla, veden äärellä.

Larpkampanjan kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.finfur.org/riimukeha
Sivuilla on myös ilmoittautumislomake kampanjan uusimpaan osaan, lomake löytyy osoitteesta: http://www.finfur.org/riimukeha/lomake.htm

Lisätietoja:

sami.mantyla (at) uta.fi
050-355 1840
Petri Mäntylä, Kyläsepäntie 9, 13300 Hämeenlinna

---------------------------

Re: Riimukehä XI: Misakan portti (japani-furrylarp, 08.06.20

Lähetetty: Pe Touko 31, 2013 14:42
Kirjoittaja hiikura7
Peliin on itse asiassa tehty mainos/trailer Youtubeenkin, löytyy seuraavanlaisen linkin takaa:
http://www.youtube.com/watch?v=spArH4vRjR8