Pyörivän Maapallon paluu - Hetalia-larp Savonlinnassa

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Holly
Viestit: 228
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:42
Paikkakunta: Savonlinna

Pyörivän Maapallon paluu - Hetalia-larp Savonlinnassa

Viesti Kirjoittaja Holly » Ma Helmi 21, 2011 18:34

Hetalialarp Pyörivä Maapallo on täällä taas - neljättä ja viimeistä kertaa! Nyt kannattaa osallistua, sillä tämän jälkeen alkuperäisiä Pyörivä Maapallo-larppeja ei enää järjestetä.

Peli järjestetään viime kerralla hyväksi havaituissa Savonlinnan Taidelukion tiloissa 16.4. 2011. Peli on ilmainen, mutta kyydit, ruoat ja ja majapaikat joutuu järjestämään itse (majapaikkoja kannattaa kysellä esimerkiksi larpin sivuilta löytyvässä vieraskirjassa, sillä seudulla asuu monia mukavia Hetalialarppaajia, jotka mielellään ottavat yövieraita). Larppiin ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista kokeneisiin konkareihin, sillä peli on hyvin aloittelijaystävällinen. Jos siis epäröit larppiin osallistumista siksi, ettet ole koskaan larpannut, älä epäröi enää! Ilmoittautuminen on jo auki, eikä osallistujarajaa ainakaan tällä hetkellä ole (mutta ei silti kannata viivytellä jos haluaa ilmoittautua, sillä jos peli saa suurta suosiota, saatamme joutua laittamaan ilmoittautumisen kiinni etuajassa).

Tervetuloa!

Lisää tietoa saat larpin kotisivuilta:
http://www.pyorivamaapallo.webs.com/

-Toivoo larpin Suomi ja yksi järjestäjistä

Avatar
Holly
Viestit: 228
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:42
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Pyörivän Maapallon paluu - Hetalia-larp Savonlinnassa

Viesti Kirjoittaja Holly » Su Maalis 20, 2011 18:53

Ilmoittautuminen on nyt kiinni, mutta mikäli tuntee palavaa tarvetta päästä vielä mukaan, kannattaa ottaa yhteyttä pelinjohtajiin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa