Turun kirjastossa Japani-ohjelmaa nuorille

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Kaze no yousei
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2003 12:44

Turun kirjastossa Japani-ohjelmaa nuorille

Viesti Kirjoittaja Kaze no yousei » Ma Marras 01, 2010 14:28

Turun kaupunginkirjaston lasten- ja nuortenosastolle on valmisteilla Japani-aiheinen teemaviikko marraskussa, 15.-20.11. 2010. Suunnitelmissa on kuuden päivän ajan iltapäivisin esitellä hiukan muitakin Japani-harrastuksia kuin anime ja manga, ja luvassa onkin annokset mm. kendoa, paraparaa ja go-peliä. Animea/mangaa ei kuitenkaan unohdeta, löytyyhän sitä kirjaston hyllyistä, samoin kuin hyvin monenlaisia manganpiirto-oppaita. Teemaviikon toimintaan ovat kaikki tervetulleita mukaan, pääsymaksuja ei kirjastoon luonnollisestikaan ole.

Teemaviikon toteutumisessa voi myös auttaa, varsinkin paikallinen väki (sillä köyhä kirjasto ei tarjoa palkkioita, eikä luultavasti pysty korvaamaan edes matkakuluja): Nyt vaikuttaa siltä, että piirustuspajat eivät olisi toteutumassa suunnitellusti, ja erityisesti kaivattaisiin siis mangahenkisen piirustuksen vetäjää, mutta muukin Japani-aiheinen ohjelma huomioidaan, jos vain voisit sellaista pitää. Yhteyttä minuun voi ottaa sähköpostilla: kaarinaleppalahti ät gmail piste com

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa