Cosplaypiknik @ Joensuu lauantaina 31.7

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Cosplaypiknik @ Joensuu lauantaina 31.7

Viesti Kirjoittaja Rianka » Pe Heinä 09, 2010 15:38

Joensuun Otakut järjestää kaikille cosplayn harrastajille / cosplaysta kiinnostuneille avoimen cosplaypiknikin lauantaina 31.7 Joensuussa.

Piknik järjestetään Joensuun Sokos Hotel Kimmelin (Itäranta 11) takana sijaitsevassa Sirkkalapuistossa, jossa piknik alkaa klo: 12.00. Piknikin odotettu kesto tulee olemaan 2-3 tuntia, mutta mahdollisuus pidempäänkin piknikiin on ihmisten kiinnostuksen mukaan.

Koska kyseessä on kaikille kiinnostuneille avoin piknik, osallistumismaksua tai ennakkoilmoittautumista ei ole. Piknik järjestetään täysin säävarauksella, joten mikäli taivaalta sataa vettä, räntää ja kerrostalojen kokoisia pahvilaatikko Gundameja, piknik perutaan.

Piknikin yleisiä sääntöjä:
* Piknik on alkoholiton/savuton.
* Piknikille ei saa tuoda eläimiä mahdollisten allergikkojen takia.
* Piknik järjestetään yleisellä paikalla joten maalaisjärki ja yleiset käytöstavat on hyvä pitää mielessä.
* Piknikpaikkaa ei saa roskata, vaan pidämme huolta siisteydestä.

Piknik järjestetään nyyttäriperiaatteella, joten toivomme osallistujien tuovan mukanaan jotain pientä yhteiseen jakoon. Mikäli leivotte piknikille jotain, liittäkää leipomuksienne mukaan resepti, josta allergikot voivat tarkistaa mitä tuote sisältää.

Koska kyseessä on cosplaypiknik, edellytämme osallistujilta myös seuraavien asioiden huomioimista:

* Veriset/muuten raa'at cosplaypuvut on syytä jättää kotiin.
* Natsilippujen, - merkkien ja muut rasistisuutta merkitsevien symbolit käyttö ja tuonti paikalle on EHDOTTOMASTI KIELLETTY.
* Airsoft aseiden, miekkojen (jopa tylsien harjoitusmiekkojen) sekä muiden selkeästi asejäljitelmiä muistuttavien proppien tuonti on EHDOTTOMASTI KIELLETTY.
* Lippujen ja kylttien tuonti on sallittua, kunhan näiden sisältö pysyy hyvän maun rajoissa. ("Rape me" tai vastaavat kyltit poistetaan paikalta) Mikäli paikalle tuodaan oikeiden maiden lippuja, on asianomaisten huolehdittava, että näitä häpäistä millään lailla. Häpäisemällä tarkoitetaan: 1)niiden laittamista maahan 2)niiden päällä istumista tai 3)muuta vastaavaa toimintaa. ( Tämä sääntö on luotu siksi, että vietämme piknikkiämme ympäristössä, jossa liikkuu paljon kansainvälisiä vieraita. Otamme nämä huomioon ja kunnioitamme täten oikeita lippuja, vaikka kuinka absurdilta se tuntuisikin. )

Mikäli em. kiellettyjä esineitä tavataan piknikin yhteydessä ja/tai sääntöjä rikotaan, on piknikin järjestäjillä oikeus takavarikoida esineet ja/tai pyytää henkilöä poistumaan paikalta.

SAAPUMINEN PAIKALLE

Kuva


Tapahtumapaikkamme sijaitsee Sokos Hoteli Kimmelin Sirkkalapuistossa, joka sijaitsee n. 200m päässä Joensuun rautatieasemasta sekä bussiasemasta. Paikalle pääsee myös kätevästi paikallisbusseilla tai vaikkapa myös kävellen Joensuun keskustasta. Alla ohjeita miten paikalle löytää:

PAIKALLISBUSSILLA

Tapahtumapaikan viereen pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla numero 4 (karsikko) jäämällä bussipysäkille nimeltä Kimmel. Bussin lauantai aikataulun voit tarkastaa TÄÄLTÄ. Paikallisliikenteen bussi lähtee Keskuspuiston pysäkiltä Siltakadulta, karttaan merkitystä paikasta numero 7.

Paikallisliikenteen bussilippujen hinnat ovat:
3 €- aikuiset
1,5 € - lapset (4-11v)

JUNALLA/KAUKOLIIKENTEEN BUSSILLA

Linja-autoasema sekä rautatieasema sijaitsevat n.200m päässä itse tapahtumapaikasta. Asemilta tullessa tarvitsee vain kävellä tien yli ja Sokos Hotel Kimmelin vasemmalle puolelle jäävää pieni polkua eteenpäin päästäkseen piknikpaikalle.

Joidenkin kaukoliikenteen bussien päätepysäkki on Joensuun torilla, toiset tulevat taas suoraan linja-autoasemalle saakka. Suosittelemme varmistamaan kuljettajalta bussin päätepysäkin.

PARKKIPAIKAT

Juna-aseman edessä sijaitsee parkkipaikka, jossa pysäköiminen on sallittu 30min pysäköintikiekolla. Lisäksi linja-autoaseman vieressä sijaitsee maksullinen parkkipaikka (kartassa kohta nro.8 ), jonka maksut ovat seuraavat:

1 € /h
4 € /vrk
2 € / seuraava vrk

Pysäköintimittariin käyvät seuraavat kolikot: 20 cnt, 50 cnt, 1 € ja 2€.

Sokos Hotel Kimmelin edessä sijaitseville parkkipaikoille pysäköiminen on kielletty, sillä ne ovat tarkoitettu vain hotellin asiakkaille.

KAUPAT JA OTTO-AUTOMAATIT

Tapahtumapaikasta pienen kävelymatkan päässä sijaitsee useita kauppoja, ruokapaikkoja ja otto-automaatteja. Lähimpänä tapahtumapaikkaa sijaitsee Sokos (kartalla nro.5), josta löytyy mm. hesburger sekä s-market. Sokoksen vieressä sijaitsee myös otto-automaatti (kartalla nro.6).

MAJOITUS
Osallistujille ei voida järjestää yhteismajoitusta, mutta Joensuusta löytyy majoituspaikkoja pilvin pimein jokaisen kukkarolle soveltuvaksi. Kattavan listauksen majoitusmahdollisuuksista löydätte TÄÄLTÄ.

PIKNIKIN JÄRJESTÄJÄSTÄ
Joensuun Otakut (Jotkut) on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii japanilaisen animaation, sarjakuvan ja yleensäkin japanilaisen populaarikulttuurin harrastajien kohtauspaikkana.
Pyrimme tuomaan japanilaista populaarikulttuuria paremmin esiin Joensuun ympäristössä, mutta myös järjestämään asiaan liityviä tapahtumia, kuten animeiltoja, allnightereita, mangapiiriä, työpajoja, cosplayryhmiä ja paljon muuta. Seura perustettiin vuonna 2004 ja tällä hetkellä seuralla on hetkellä jäseniä melkein 200kpl.
Joensuun Otakut ovat olleet koko olemassa olonsa ajan osa suomen conielämää, joten Jotkuja on voinut useaan otteeseen bongailla mm. cosplaykisojen kulisseissa. Lisäksi tänä vuonna Jotkut ovat olleet mukana myös ohjelmistojen puolella, mm. Bakaconin ja Desuconin karaoken järjestäjinä.

MUUTA?

Lopuksi muutama bonuskuva tapahtumapaikasta (kuvalaadusta ei sitten puhuta!):
Kimmelin vieressä oleva polku, joka vie tapahtumapaikalle
Puisto
Puisto 2

Mikäli kysymyksiä jäi, niitä voi esittää alla oleviin osoittesiin tai suoraan tähän topiciin.

Tervetuloa mukaan! n_n

Terveisin,
Joensuun Otakut

Piknikin yhteyshenkilö:
Riitta 'Rianka' Karttunen
Joensuun Otakujen aktiivi
rianka(ÄT)jippii.fi

Joensuun Otakut medioissa:
http://jotkut.animeunioni.org
#joensuu@irc.fi.b2irc.net
Twitter
Irc-galleria
Irc-gallerian cosplaypiknik yhteisö
Facebook
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Prussianblue
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Loka 06, 2009 17:09
Paikkakunta: Joensuu

Kyselisin

Viesti Kirjoittaja Prussianblue » La Heinä 17, 2010 01:16

Haluisin tehä Hetalia cosplayn, Punk!Englannin mutta peruukkkia ei ole...

Jos jollain olisi peruukkia lainata, voisi tuoda tuohon tapahtumaan mutta toivottavasti aiemminkin....


Kommentteja plz!!

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Kyselisin

Viesti Kirjoittaja Rianka » La Heinä 17, 2010 14:41

Prussianblue kirjoitti:Haluisin tehä Hetalia cosplayn, Punk!Englannin mutta peruukkkia ei ole...

Jos jollain olisi peruukkia lainata, voisi tuoda tuohon tapahtumaan mutta toivottavasti aiemminkin....
Suosittelen kääntymään tälläisissä asioissa Joensuun Otakujen cosplayaajan löytönurkan puoleen. (Olet kuitenkin Joensuulainen ja cossaavat joensuutoverit tavoittaa tuosta topicista paremmin) Jos kuitenkin joku ulkopaikkakuntalainen tahtoo lainata peruukkia, pyydän hoitamaan peruukkilainausta koskevat asiat yksityisviestein. Kiitoooos~~ :3
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Prussianblue
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Loka 06, 2009 17:09
Paikkakunta: Joensuu

Re: Cosplaypiknik @ Joensuu lauantaina 31.7

Viesti Kirjoittaja Prussianblue » La Heinä 17, 2010 19:30

Kiitos vinkistä! ;D

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Cosplaypiknik @ Joensuu lauantaina 31.7

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Heinä 28, 2010 15:56

Hei kaikille jälleen ~~

Säätiedotus on luvannut hieman sateista säätä lauantaille, mutta tästä huolimatta piknik tullaan pitämään. (Säätiedotus on luvannut paikallisia sadekuuroja, ja koska kaatosadetta (toivon mukaan) ei ole luvassa, ei nähty syytä perua piknikiä. )

Toivokaamme parasta säätä, mutta varaudutaan kuitenkin kaikki pienen sateen varalle. :3
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Cosplaypiknik @ Joensuu lauantaina 31.7

Viesti Kirjoittaja Rianka » La Elo 07, 2010 15:12

Piknikistä on kulunut jo viikko, mutta parempi tulla kommentoimaan tänne nyt, kun ei milloinkaan, eikös? Suuret kiitokset piknikistä kaikille osallistujille! Oli oikein mukavaa, vaikkakin piknik loppui äkisti kaatosateen takia : ( Kuvia yritän saada huomenissa nettiin, mutta jos teillä on jo kuvia koneillanne, jaattehan ne muidenkin nähtäväksi? Kiitos <3

Mukaani lähti hieman löytötavaroita, joita voi kysellä yksityisviestin välityksellä. Paikalta löytyi seuraavat esineet:
- Valkoinen kauluspaita, koko 40
- Harmaa pirkka pussi, jossa oli 41 koon sandaalit, sateenvarjo ja japanilaistyylinen viuhka.

Jos tunnistat omaisuuttasi, ota yhteyttä~
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa