Etsitään ihmisiä cosplay ryhmään (Helsinki,Vantaa)

Keskustelu paikallisista ja alueellisista harrastustapahtumista, larpeista, konserteista ja muista pienimuotoisemmista animeharrastajia kiinnostavista yleisötapahtumista. Huomaathan, että monista paikallisista tapahtumista ilmoitellaan ensisijaisesti animeyhdistysten omilla keskustelualueilla.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Renai
Viestit: 13
Liittynyt: La Huhti 24, 2010 22:30

Etsitään ihmisiä cosplay ryhmään (Helsinki,Vantaa)

Viesti Kirjoittaja Renai » La Huhti 24, 2010 22:41

Heippa löytyisikö täältä kiinnostuineita eräänlaiseen cosplay ryhmään? Tarkoituksena olisi perustaa ryhmä jossa cossaisimme yhdessä ja otettaisiin valokuvia ja kuvattaisiin videoita (Jos joltain videokamera löytyy) ja titetty tekisimme paljon muutakin yhdessä.
Meitä on jo kolme, että lisää porukkaa olisi kiva saada ja samalla uusia ystäviä. Varsinkin kun me olemme yksinäistä sorttia. Toivoisimme löytävän henkilöitä jotka olisivat oikeasti kiinnostuneet videoiden tekemisestä ja uusista ystävistä ja yhdessä hengaamisesta ^^. Ja valmiina tekemään asioita yhdessä. Että nähtäisiin paljon useammin kuin pelkissä tapahtumissa. Olisi myös kiva jos asustaisit Helsingissä tai Vantaalla tämän takia.
Suunnitelmissa olisi ainakin aluksi cossata Narutoa ja muita suunnitelmissa olevia ovat mm. Vamprie Knight ja Death Note ja tietenkin myös muiden mielipiteitä kuunnellaan ^^
Ikää mielellään voisi olla yli 15 vuotta. Itse olemme 19 ja 20 vuotiaita naisia ^^

Että jos kaipaat samanhenkistä kaveriporukkaa ja uusia ystäviä niin ota ihmeessä yhtettä Renai@hotmail.fi Tai sitten kommenttia tähän ^^

Toivottavasti viestini tuli oikeaan paikkaan :)

Palaa sivulle “Muut harrastustapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 33 vierailijaa